Δεν είχα σκοπό να γράψω πριν το tελος των play off αλλα:
πως να αντισταθείς όταν διαβάζεις καραμαλακιες ενός δημοσιοβλαχου? Κατέβηκε λοιπόν ο παλίκαρος να μας πει τι?
Ότι δεν θα μας γαμούσε ο σπάθας εάν είχαμε τα ΜΜΕ με το μέρος μας? Όταν παίζονται εκατομμύρια euro, από την συμμετοχη του βάζελου και του γαύρου στο CL, είμαστε σοβαροί να υποστηρίζουμε την λογική με δυο ραδιόφωνα και τρεις εφημερίδες δεν θα συνέβαινε ότι συνέβη? Καλά σε ποια χωρα ζεις ρε κόλκα ? Το τι θα συνέβαινε στο χαριλαου ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ και δεν θα άλλαζε ούτε με δέκα ραδιόφωνα ούτε με 100 εφημερίδες στο πλευρό του P.A.Ο.K.
Απλά γιατί έτσι έχουν τα πράγματα στο γιουνανιστάν.
Μια χωρα -μπανανιά που άγεται και φέρεται από ακριβώς αυτούς, ναι τους δικούς σου -της φάρας σου- της κλίκας σου, των δημοσιοβλαχων. Τσουτσέκι.
Οι οπαδοί του P.A.Ο.K. δεν γουστάρουν τα ΜΜΕ.
Και ΚΑΛΑ κάνουν μαλακισμένο. Δεν θα πάρω πρωτάθλημα ξανά, αλλα στο party σας ΔΕΝ συμμετέχω, με καμια τιμή και με καμια ανταμοιβή.
Εντελώς στα αρχίδια μου η ΑΨΟΓΗ και γκεμπελική τακτική του σκώληκα. Δεν θα με βάλεις εσύ να ασχοληθώ με τους ανύπαρκτους ρε. Oute λίγο ούτε πολύ ζητάς τι?
ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΖΑΓΟΡ ΚΑΙ ΖΗΣΗΣ τα πατήματα του σκώληκα ? Για να κερδίσουμε τι pe γαμώ το μουνί της μάνας σου?
ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ? Αίντε πηδήξου μαλακα που ασχολούμαι σοβαρά μαζί σου!
ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥS ΣΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ? Ai στο διάολο και εσύ και όλα τα μουνοπανα. Η είσαι P.A.Ο.K. η είσαι το επόμενο μου θύμα. δεν θέλω φιλιες με κανέναν. ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΡΕ.
Καλύτερα να μας φοβάστε. Και τις φιλιες και τις συμπάθειες βαλτές εκεί που ξέρεις, δούλε του συστήματος.
Και στα δικά μας- εσένα λέω ΠΑΟΚΤΖΗ:
Αφού επί δυο χρονια βάλθηκες να εξαλείψεις τους αλήτες, ρετσινοποτες και τσαμπατσιδες από την τούμπα, και ονειρευόσουν έναν μεγάλο P.A.Ο.K. με ευρωπαϊκό προφίλ ξυπνησες , και διαπιστώνεις την κατάντια:
1. Πίτα η τούμπα με φλώρια. Ούτε φωνη ούτε παλμός. Πάλι καλά που περνάει κάνας πυρσός και κάνουμε ατμόσφαιρα. Ο τύπος και η γκόμενα με το κινητό ανά χείρας για να βγούμε στο youtube!
2. Τα σκουλήκια να μας κάνουν ότι θέλουν μέσα στην ίδια μας την πόλη και να μου γράφεται ωραία όπως ένα πάνω είχαν μονο και αυτό από την περυσινή season- όταν σε άλλες εποχές ΦΟΒΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ SFAX να πάρουν εισιτήριο για τον αγώνα με τον ΔΙΑΓΟΡΑ και έστηναν κλούβες μπροστά από αυτόν.
Οτα δεν μπορούσαν να κινηθούν ούτε μέσα στην χαριλαου χωρίς να βρούν μπλόκα στην μυστακίδου και την αναξίμανδρου η στη g. Αγγέλου. Οτα κατέβαιναν από πυλαία και τους περιμέναμε στην πλαστήρα. Τα ωραία κυνηγητά στο πάρκο της ελβετίας.
Να συμμαχήσουμε τώρα με τα ΜΜΕ λοιπόν για να γίνουμε πιο επικοινωνιακοί για να αντιμετωπίσουμε ποιον ρε? ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ? Με δουλεύεται όλοι ρε?
Εάν ζητούμε από την διοίκηση να καλυτέρευση το επικοινωνιακό της τμήμα είναι για άλλους λόγους ηλίθιε κόλκα.
a. Να παρουσιάζει καλύτερα το έργο της σε ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ P.A.Ο.K.
b. Να πληροφορεί ΕΜΑΣ γιατί πλέον είμαστε ΚΑΙ μέτοχοι και αξίζουμε την προσοχή και τον σεβασμό της διοίκησης
g. Για να εμποδίζει την διαρροή οποιας πληροφορίας προς ακριβώς αυτούς που ευαγγελίζεται "ο κολκας" - τα ΜΜΕ
και αλλα πολλά . ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ πατήματα του σκουληκιού και των gaurobazelwn. Πρώτον γιατί αυτό δεν αρμόζει στον παοκτζή και δεύτερον γιατί δεν έχουμε τέτοια ανάγκη.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
Και τέλος παοκτσή: Εάν ΔΕΝ σου άρεσαν αυτά που συνέβησαν φέτος στο αχούρι της παπαναστασίου ξέρεις τι πρέπει να κανεις σε λίγες μέρες....
θυμήσου ποιος είσαι. θυμήσου ποιοι είναι αυτοί. Λίγο τσαμπουκά και τα σκουλήκια θα τρέχουν πανικόβλητα την μαρτίου. Αίντε γαμώ τον μπελά μου.