ειναι ασπρομαυρος μην ειστε απολυτοι και οι γριες κανουν 1 εκπομπη ολες οι αλλες ειναι φιλοπαοκτσηδικες ασχετα αν δεχομαστε η οχι αυτα που λεει ο καθε παραγωγος.....
Θες να μας τρελάνεις εσύ, να μας πέσουνε τα μάτια, αφτιά ότι έχουμε...
Tι είδους προσωπικό όφελος έχεις να υποστηρίζεις το βασιλόπουλο και τον κάθε ρουφιάνο χαρτζιλικωμένο μανατζερόσκυλο; Πες το στα ίσια μην ντρέπεσαι...
Σαν σκυλί να πεθάνει ο αλήτης και αυτός και όλος ο συρφετός των και καλά ΠΑΟΚτσήδων-ντεμέκ παιδιών της εξέδρας - έμμισθων ρουφιάνων που τρώνε τις σάρκες αυτής της ομάδας τόσα χρόνια...
ΦΤΑΝΕΙ ΟΣΟ ΦΑΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΔΕ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ;
ναι ειναι συγγενεις μου ολοι οι δημοσιογραφοι

εγω ευτυχως ειμαι μακρια τον ωραιο κοσμο της θεσσαλονικης οπου ο ενας αποκαλει τον αλλο λαμογιο τωρα αν εσεις εκει ξερετε περισσοτερα αλλο καπελο .......
αυτα να ψοφησει ο ενας να πεθανει ο αλλος ειναι τελειως γραφικα ....ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΗΝ ΛΕΜΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΡΑΧΟΥΛΑΣ......
μαθε να ακους και αν δεν σε αρεσει μην κανεις σχολια υποτιμητικα οπως δεν κανω εγω για σενα γιατι αερολογιες του στυλ
τι συμφερον εχεις ? μπορω να κανω και εγω για σενα αλλα θα ειναι σαν αυτα που λεει ο μαντζαρας ο νικολας και οι αλλοι προχωρημενοι μαιντανοι των ραδιοφωνων της θεσσαλονικης.....