Author Topic: Δημοσιογραφοι που σέβονται(οι Καλυτεροι)-ΔΕΝ σέβονται(οι Χειροτεροι) τον εαυτό τους & το επάγγελμα τους  (Read 128572 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

giannis80

• Guest
Μετά τα διθυραμβικά σχόλια για τη νίκη επί του γαύρου (σε ανεβάζουν για να δείξουν καλοί), την μείωση της διαφορά από τον τίτλο στους 6 βαθμούς, ήρθε το ενορχηστρωμένο σημερινό.Θα ακολουθήσει ενορχηστρωμένη επίθεση την επόμενη βδομάδα για καμιά μανούρα που ίσως γίνει στο καυτατζόγλειο, με σκοπό την τιμωρία της έδρας για το επόμενο εντός (όλοι ξέρουμε φυσικά ποιο είναι).Αυτό είναι το σενάριο μόλις ο ΠΑΟΚ πλησίασε.

Υ.Γ Οι παίκτες εντωμεταξύ πληρώθηκαν την Παρασκευή (όχι όλα τα οφειλόμενα όμως).Και λογικά αυτό συζήτησαν και με τον Βρύζα,πότε δηλ. θα πάρουν και τα υπόλοιπα που χρωστούνται.
Υ.Γ.2 Η ΠΑΕ θα βγάλει ανακοίνωση μετά το παιχνίδι κυπέλλου.Προέχει πρώτα αυτό.
Υ.Γ.3 Ευχομαι από καρδιάς, τα ανθρωπάκια αυτά που το παίζουν δημοσιογράφοι, να πάθουν οτι έπαθε κι ένας συνάδελφός τους εδώ στη θεσσαλονίκη πριν καμια δυο χρόνια.

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
Απο Pablo Garcia πριν λιγες μερες :
Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που εγώ ζω εδώ στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή.

Απο Sport.gr σημερα
Κυκλοφόρησε επίσης η φημολογία (σιγουρα πραγματα δηλαδη!) ότι τα περισσότερα παράπονα εκφράστηκαν από τους Πάμπλο Γκαρσία, Βίκτορ Βιτόλο και Πάμπλο Κοντρέρας, η οποία επίσης διαψεύστηκε από τους επιτελείς της ομάδας. Επί της ουσίας, είναι σαφές ότι αναστάτωση προκλήθηκε, αλλά είναι στο χέρι της διοίκησης να λύσει το πρόβλημα, για να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα.

ο νοων νοειτο

Offline nik

• Αποστολή
  • **
εγω ενα ξερω οτι σε καθε Α.Μ.Κ. βγαινει μια μαλακια απο τα καριολια και μας κανουν κακο
αυτο πρεπει με καποιο τροπο να σταματησει.μας κανουν πολεμο στα ισια και εμεις πεταμε αετο
δεν θελω να κανω υποδηξεις στη δοιηκηση αλλα κατι πρεπει να κανουν γιατι μεχρι να τσλειωσει η Α.Μ.Κ. θα βγαλουν και αλλη μαλακια στανταρ.
ΠΑΟΚ παντου!!!

thomas

• Guest

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ. ΤΙ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΜΕ Κ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΕ ΚΛΙΜΑ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ?

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Ξυπνήστε λίγο στην ΠΑΕ σε αυτό το θέμα γαμώτο και κάντε καμμία μύνηση στα δημοσιογραφάκια της πλάκας. Τα άρθρα υπάρχουν οπότε σκίστες τους τους άχρηστους...
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Να θυμίσω πως αντιμετωπίζει ο καλός παοκις την λαίλαπα των δημοσιοβλαχων.

Ρωτήστε ας πούμε τον αγαπητό μας συρίγο τι έπαθε το παλικάρι. Εκεί στα 80"s.

Ούτε μηνύσεις ούτε αλλα ένδικα και πολιτισμένα μέσα πείθουν αυτά τα εξανθήματα της κοινωνίας του γιουνανιστάν.

ΞΥΛΟ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αυτή την γλώσσα την καταλαβαίνουν καλύτερα. Βαράτε τους όπου τους βρείτε!

+10000000000000000
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline polman

• Αποστολή
  • **
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline t.b

• Αλλαγή
Καρκίνο ρε πουσταράδες σε ότι είναι ζωντανό και είναι δίπλα σας. Να ψοφήσουν όλοι όσοι αγαπάτε και να είστε εκεί και να τους βλέπετε να ψοφάνε και να μην μπορείτε να κάνετε τίποτα.
ΚΑΡΚΙΝΟΙ δημοσιογράφοι ζώα της πούτσας.

ΡΕ Ποικιλίδη κάνε καμιά άκρη να βγάλουν τον σκασμό....

MetroStar

• Guest
Το κλίμα αρχίζει και στραβώνει επικίνδυνα... Είναι πολύ εύκολο τώρα να αποπροσανατολιστούν ομάδα και λαός και η ομάδα να χάσει τους στόχους της.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Έχουμε πουθενά link για τις δυο τελευταίες συνεντεύξεις? (Βρύζα και Ζαγορ?)
Είχε πει ο Βιολίδης ότι υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας, άλλα είχε πει ότι έχουμε έξτρα έσοδα 400.000... Και δεν υπάρχει καμία λογική εξήγηση να μην φτάνουν τα λευτά με τόσα διαρκείας, χορηγίες και τηλεοπτικά.

Με γάμησαν την ψυχολογία σήμερα, γιατί όπως και να το κάνεις δεν μπορείς να τους αγνοήσεις πλήρως.

ΨΟΦΟΣ και μόνο ΨΟΦΟΣ. Γαμώ τα πληρωμένα δημοσιεύματα σας

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Κι ομως ο βιολιδης το ειπε οτι υπαρχει προβλημα ρευστοτητας και πιθανον αυτα τα 400.000 να ειναι το 30% των μισθων που πληρωθηκαν προχθες.Το ταμειο ειναι μειον,και γι αυτο φταει η πολιτεια αποκλειστικα
Καθηστε να δειτε απο το καλοκαιρι να σκανε μια μια οι αποφασεις δικαστηριων κατα μας για τα παγωμενα χρεη προς το  δημοσιο,να δειτε να μειωνεται το μπατζετ..
Πολυ χαλαρα το εχουμε παρει το θεμα,ενω ο ΠΑΟΚ κουβαλα ακομα 20 μυρια χρεη στην πλατη.
Και δεν βλεπω πιεση προς αυτην την κατασταση που ειναι καθοριστικη για το μελλον του ποδοσφαιρικου ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ G4Α

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Συγνώμη ρε αδέλφια ποιος σας είπε οτι ειναι ψέματα το ζήτημα. Για μάθετε καλύτερα. Μπορεί να μην έγινε τελικά η αποχή αλλά υπήρξε κλίμα "αποχής" η ιστορία έγινε κανονικά.
Πάντως εγώ έχω στενοχωρηθεί πολύ με αυτό το θέμα και μου έχει ρίξει την ψυχολογία. Εαν τούτο ισχύει που ισχύει από οτι έχω μάθει απο έγκυρες πηγές, νομίζω οτι είναι ότι χειρότερο για την ομάδα μας.
Μια ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό και να διεκδικεί πρέπει να είναι σε όλους τους τομείς έτοιμη. Επίσης πρέπει να διατηρεί την ενότητα και το καλό κλίμα στην ψυχολογία των παιχτών. Η μπάλα κατα ενα μεγάλο ποσοστό ειναι θέμα ψυχολογίας. Τέλος αυτό θα φέρει και γκρίνιες. Μακάρι να πανε όλα καλα. .....
Αλλα εκείνο που δεν μπορω να ανεχτώ ειναι να παίζει κάποιος με τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορείς παραμονές του αγώνα Κυπέλου της ομάδας να φέρεσαι με αυτόν τον τρόπο. Να βάζεις εναν ολόκληρο λαό που σου έχει φερθει και με τον παραπάνω τέλεια σε τέτοια ψυχολογική αβεβαιότητα και να τον γεμίζεις αγωνία και ερωτηματικά;
Δεν δίνω σε κανένα το δικαίωμα όπως και αν λέγεται, CARCIA, VITOLO και και δεν με νοιάζει να παίζει με τον ΠΑΟΚ μας.

Offline cure

• Αλλαγή
Ευχαριστώ τους μαλάκες που το μόνο που κατάφεραν είναι να κάνουν τους παίχτες μας να ξεκωλιάσουν Γιάννινα και γριά, για να αποδείξουν πως δεν είναι ελέφαντες.

Όσο για τον ηλίθιο σκοπό τους; Ο Ζαγοράκης έχει να φάει πολύ περισσότερο πόλεμο τώρα που επανήλθε, επειδή νομίζουν ότι πλέον είδαν τις αντοχές του και θα τον ξανατελειώσουν. Κούνια που σας κούναγε. Τώρα είναι έτοιμος μουνάκια. Και ο κόσμος υποψιασμένος πια. Ακόμη δεν είδατε τίποτα από μεγαλείο ΠΑΟΚ καριόλες. Ούτε αρχίσαμε καν και δεν μπορείτε να μας αγγίξετε.

Για να μη τρώτε. Οι παίχτες ενημερώνονται με το νι και με το σίγμα πότε θα πληρωθούν, αν υπάρχουν κάποιες δυσκολίες. Που το ξέρω; Το έχουν πει και ο Θόδωρος και ο Ζήσης κατά καιρούς. Απλά ρώτησαν οι άνθρωποι. Τέλος!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

northeagle_4

• Guest
Εγω στεναψωριεμαι απιστευτα που βλεπω οπαδους μας να τσιμπανε στο τυρακι.........
 τελικα οταν γινοντε οι Συνεντευξεις Τυπου ακουει κανεις ή απλα κανουν τους χειροκροτητες ?  τα προβληματα αυτα ειναι γνωστα απο το καλοκαιρι οπως και οτι δεν θα υπαρξει προβλημα περα απο καποιες μικρες καθυστερησεις....
  Τσιμπιστε στο τυρακι των ΑΡΔ ...ευγε.

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Ευχαριστώ τους μαλάκες που το μόνο που κατάφεραν είναι να κάνουν τους παίχτες μας να ξεκωλιάσουν Γιάννινα και γριά, για να αποδείξουν πως δεν είναι ελέφαντες.

Όσο για τον ηλίθιο σκοπό τους; Ο Ζαγοράκης έχει να φάει πολύ περισσότερο πόλεμο τώρα που επανήλθε, επειδή νομίζουν ότι πλέον είδαν τις αντοχές του και θα τον ξανατελειώσουν. Κούνια που σας κούναγε. Τώρα είναι έτοιμος μουνάκια. Και ο κόσμος υποψιασμένος πια. Ακόμη δεν είδατε τίποτα από μεγαλείο ΠΑΟΚ καριόλες. Ούτε αρχίσαμε καν και δεν μπορείτε να μας αγγίξετε.

Για να μη τρώτε. Οι παίχτες ενημερώνονται με το νι και με το σίγμα πότε θα πληρωθούν, αν υπάρχουν κάποιες δυσκολίες. Που το ξέρω; Το έχουν πει και ο Θόδωρος και ο Ζήσης κατά καιρούς. Απλά ρώτησαν οι άνθρωποι. Τέλος!

Εαν όλα ηταν στο πλαίσιο μιας απλής ενημέρωσης τότε νομίζω οτι δεν υπαρχει πρόβλημα. Οκ . Μακάρι να είναι έτσι και όλα να πάνε καλά.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=53932

Ορίστε και η συνέντευξη Βιολιδη, που είχε μιλήσει για πόλεμο ότι υπάρχει "μεγάλη καθύστεριση στις πληρωμές" και για μια καθυστέρηση στο να πάρουμε τα τηλεοπτικά.

Απλά έγινε μια συζήτηση σήμερα και το έκαναν το θέμα τεράστιο.

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
οπως βγηκε ο Ιβιτς μετα το ματς με γαυρο και ειπε οτι ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

το ιδιο μπορει να κανει και ο Βιτολο με Παμπλο να τελειωνουμε με αυτο το θεμα.

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Εγω στεναψωριεμαι απιστευτα που βλεπω οπαδους μας να τσιμπανε στο τυρακι.........
 τελικα οταν γινοντε οι Συνεντευξεις Τυπου ακουει κανεις ή απλα κανουν τους χειροκροτητες ?  τα προβληματα αυτα ειναι γνωστα απο το καλοκαιρι οπως και οτι δεν θα υπαρξει προβλημα περα απο καποιες μικρες καθυστερησεις....
  Τσιμπιστε στο τυρακι των ΑΡΔ ...ευγε.

Αδελφέ μου δεν ειναι θέμα να τσιμπίσει κανείς το τυράκι. Το θέμα ειναι εάν έγινε ή δεν έγινε το γεγονός στην προπόνηση.
Γνωρίζουμε νομίζω ολοι οι σοβαρά σκεπτόμενοι ΠΑΟΚτσήδες τον ρόλο που παίζουν τα Μ.Μ. Προπαγάνδας του Αθηναικού Κατεστημένου απέναντι στην ομάδα μας. Εγω προσωπικά εγω γράψει πάλιν και πολλάκις. Εκείνο που μας ενδιαφέρει στο προκείμενο θέμα ειναι εαν το γεγονός της γκρίνιας και της απειλής αποχής έγινε σήμερα. Αυτό. Δεν μας ενδιαφέρουν οι όποιες αναλύσεις, οι προεκτάσεις και η λασπολογία που θα γίνει απο τα συγκεκριμένα σκοτεινά κέντρα των Αθηνών και τον Θεσσαλονίκιων πρακτορίσκων τους.

Επίσης εάν όλα ήταν τόσο ξεκάθαρα και ειπὠθηκαν στην συνεντευξη γιατί δεν ειχαν ενημερωθεί οι παίχτες ώστε να μην γίνει το σημερινό σκηνικὀ.

Ρωτἀω... Ο Ζήσης και ο Σέρτζιο ανελαβαν να ενημερώσουν τους ποδοσφαιριστές μας ή αναγκάστηκαν να το πράξουν κάτω απο την απειλή της αποχής. Νομίζω οτι ολοι όσοι αγαπάμε με πάθος και τρέλα τον ΠΑΟΚ μας, εχουμε την ανάγκη και το δικαίωμα αν θέλετε να μάθουμε τι γίνεται

northeagle_4

• Guest
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=53932

Ορίστε και η συνέντευξη Βιολιδη, που είχε μιλήσει για πόλεμο ότι υπάρχει "μεγάλη καθύστεριση στις πληρωμές" και για μια καθυστέρηση στο να πάρουμε τα τηλεοπτικά.

Απλά έγινε μια συζήτηση σήμερα και το έκαναν το θέμα τεράστιο.

Aυτο.Επισης περα απο τα γεγονοτα θα ηταν αστειο να ανανεωνε και να ερχοταν παικτες αξιας στον ΠΑΟΚ αν υπηρχε εστω και φημη κακοπληρωτη.
 Κρητικε δεν το πα μονο για σενα,βλεπω γενικα εναν ανεξηγητο πανικο.Ο ΠΑΟΚ κυνηγαει στοχους αγωνιστικους και εξωαγωνιστικους και ολα αυτα ειναι εκ του πονηρου απο ορισμενους ΑΡΔ.
Τον κωλο τους να βαρανε κατω ο ΠΑΟΚ δεν γυρναει πισω στα σκατα .

apostolos

• Guest
Όποιος νόμιζε οτι το γεγονός οτι αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο ΠΑΟΚ έχει αρκετές ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ πιθανότητες (μαθηματικώς και γενικώς) να πάρει το πρωτάθλημα, θα περνούσε έτσι ντούκου, αναίμακτα και χαβαλέ από κάποιους είναι πολύ γελασμένος. Ετοιμαστείτε να δείτε και πολύ χειρότερα ακόμα όσο το αγωνιστικό πάει καλά (και μου κάνει εντύπωση το πόσο αργήσανε μάλιστα). Τώρα θα δείτε τι σημαίνει πόλεμος, τώρα αρχίζει το πανηγύρι, τώρα θα δείξεις και εσύ ΠΑΟΚτσή, το πόσο αντέχεις, το αν το λέει η καρδιά σου, το αν είσαι έτοιμος για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Από σένα εξαρτάται....