Author Topic: Δημοσιογραφοι που σέβονται(οι Καλυτεροι)-ΔΕΝ σέβονται(οι Χειροτεροι) τον εαυτό τους & το επάγγελμα τους  (Read 129760 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline toy

• Αλλαγή
Να σου πω δεν την βλέπω σχεδόν ποτέ εχθές έτυχε και έπαθα πλάκα αλλά μη λέμε και μεγάλα λόγια γιατί την άλλη κυριακή μπορεί να ψαχνόμαστε για καμια μπούκα ... :P
Α και στον σκάι το άλλο ρεντίκολο που είναι με τον σκουντή επισήμανση για την κάρτα του βιερίνια ότι είναι κανονικά 4 αγωνηστικές μου ρθε να δώσω κανα σούτι την τηλεόραση....
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Το θεμα ειναι οτι μονοι μας τα λεμε μονοι μας τα ακουμε. Κατι πρεπει να γινει με αυτη την πουτανα την ερτ και τα παρασιτα της. Κατι ουσιαστικο, οχι ανακοινωσεις και μαλακιες
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline gagas

• Αλλαγή
μπινε τραπεζανιδη το μ@υνι της γυναικας σου...μπασταρδε..
ουτε αθηναιος δημοσιογραφος δεν θα εκανε ερωτηση σε καβαλιωτη ρεπορτερ αν τα επεισοδια τα υποκινησαν οπαδοι του ΠΑΟΚ που ηταν αναμεσα στους καβαλιωτες..
αλητη..το εβγαλες το πορισμα..στα γιαννινα φταινε οι παναθηναικοι κ στην ξαβαλα οι παοκτσηδες..

ΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ

makptol

• Guest
καλα εκανε τετοια ερωτηση ο ελεεινος τγαπεζανλιδης ? >:( >:(

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

Offline savage republic

• Βασικός
Το θεμα ειναι οτι μονοι μας τα λεμε μονοι μας τα ακουμε. Κατι πρεπει να γινει με αυτη την πουτανα την ερτ και τα παρασιτα της. Κατι ουσιαστικο, οχι ανακοινωσεις και μαλακιες
Εγώ παραδέχτηκα τα χανούμια, που μαζέψανε 9000 υπογραφές μέσα σε μία βδομάδα. Να μας δω τι θα κάνουμε μετά από μία βδομάδα εμείς. Δεν θέλω να είμαστε στα πανηγύρια μετά τη σίγουρη νίκη, αλλά να είμαστε όπως η ομάδα, σοβαροί και μετρημένοι. Να την ψιλιαστούνε ότι δεν έχουν να κάνουν με όχλο, αλλά με τσαμπουκαλεμένο λαό. Τώρα δηλαδή την τιμή και την υπόληψή μου εμένα, ποιος θα με την προστατέψει από τον κάθε αλήτη Τραπεζανίδη (που βάζει απλήρωτα, ανασφάλιστα και «αόρατα», καθώς δεν φαίνεται πουθενά το όνομά τους, παιδιά να του κάνουν το ρεπορτάζ);

CLUB LARISA

• Guest
ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΚΟΖΙΑ, ΧΑΜΠΑΡΙΑΣΤΕ ΤΟ.

ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ

kostas4

• Guest
Εγώ παραδέχτηκα τα χανούμια, που μαζέψανε 9000 υπογραφές μέσα σε μία βδομάδα. Να μας δω τι θα κάνουμε μετά από μία βδομάδα εμείς. Δεν θέλω να είμαστε στα πανηγύρια μετά τη σίγουρη νίκη, αλλά να είμαστε όπως η ομάδα, σοβαροί και μετρημένοι. Να την ψιλιαστούνε ότι δεν έχουν να κάνουν με όχλο, αλλά με τσαμπουκαλεμένο λαό. Τώρα δηλαδή την τιμή και την υπόληψή μου εμένα, ποιος θα με την προστατέψει από τον κάθε αλήτη Τραπεζανίδη (που βάζει απλήρωτα, ανασφάλιστα και «αόρατα», καθώς δεν φαίνεται πουθενά το όνομά τους, παιδιά να του κάνουν το ρεπορτάζ);

οχι ρε egoist τι να παραδεχτεις στα χανουμια? μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πως μαζεψανε 9000 υπογραφες?γιατι και εμεις αν κανουμε ενα group στο facebook στοιχηματιζω οτι θελεις πως θα εχουμε τουλαχιστον 20000 υπογραφες σε μια εβδομαδα.
εγω χθες καταλαβα οτι μας φοβουνται και πλεον μας χτυπανε με ολους τους τροπους.δεν ειναι τυχαιο οτι τα σκουληκια πηρανε δυο εκτος με την βοηθεια της διαιτησιας γιατι αυτοι θελουν να ασχολουμαστε με τα ερπετα και οχι με αυτους που πρεπει. δεν ειναι τυχαιο οτι διαβαζουν ανακοινωση συνδεσμου! στην αλητικη κυριακη και εμας παρακαλαει ο εκπροσωπος τυπου για να βγει να μιλησει.
ειναι αληθεια οτι στο επικοινωνιακο κομματι πρεπει να οργανωθουμε περισσοτερο και να κανουμε ενα γερο ντου και σε αυτο φταει η διοικηση.δεν ειναι δυνατον να εχεις ζαγορακη-βρυζα και να μην το εκμεταλλευεσαι στο επακρο.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ìðéíå ôñáðåæáíéäç ôï ì@õíé ôçò ãõíáéêáò óïõ...ìðáóôáñäå..
ïõôå áèçíáéïò äçìïóéïãñáöïò äåí èá åêáíå åñùôçóç óå êáâáëéùôç ñåðïñôåñ áí ôá åðåéóïäéá ôá õðïêéíçóáí ïðáäïé ôïõ ÐÁÏÊ ðïõ çôáí áíáìåóá óôïõò êáâáëéùôåò..
áëçôç..ôï åâãáëåò ôï ðïñéóìá..óôá ãéáííéíá öôáéíå ïé ðáíáèçíáéêïé ê óôçí îáâáëá ïé ðáïêôóçäåò..

ÍÔÏÕ ÓÅ ÏËÁ ÔÁ ÌÏÕÍÉÁ

Ôåëåõôáßá äéáìáñôõñßá…

ÅðéóôïëÞ äéáìáñôõñßáò óôçí ÅÔ3 Ýóôåéëå ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ, ìå áöïñìÞ ôá üóá åéðþèçêáí áðü äçìïóéïãñÜöï ôçò ÊáâÜëáò, ãéá ôá ãåãïíüôá ôçò ÊõñéáêÞò (17/1), üðïõ ìå êÜðïéïí… ðåñßåñãï ôñüðï åíåðëÜêçóáí êáé ößëïé ôïõ ÐÁÏÊ.

¼ðùò ôüíéóå ç ÐÁÅ, ìÝóù ôçò åðéóôïëÞò, áõôÞ èá åßíáé êáé ç ôåëåõôáßá ðïõ óôÝëíåôáé óôçí ÅÑÔ, áöïý óå ïðïéáäÞðïôå Üëëç áíÜëïãç ðåñßðôùóç óôï ìÝëëïí, ï ÐÁÏÊ èá êéíÞóåé üëá ôá íüìéìá ìÝóá ãéá íá äéáöõëÜîåé ôá óõìöÝñïíôá ôïõ. 

http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=51362
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ - ρουλα θες στον τελικο μωρη Λεανη ε? Ειδες πως τον ζητατε απο μονοι σας οταν εχετε μαθει να τον ρουφατε? ΜΑΚΑΡΙ μωρη γαμιολα λεω εγω, ΜΑΚΑΡΙ!

Κι η αλλη η τρυπια η βαζελουγκρα απο διπλα θυμηθηκε, ω τι τυχη, τα επεισοδια στις Σερρες στο φιλικο..

Ποσους τρυπιους εχει γεμισει ο σπορτφμ.. 3ωρο συνεχομενο γκευ σοου με φτερα,πουπουλα, χοντρους και καραφλους. ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ - ρουλα θες στον τελικο μωρη Λεανη ε? Ειδες πως τον ζητατε απο μονοι σας οταν εχετε μαθει να τον ρουφατε? ΜΑΚΑΡΙ μωρη γαμιολα λεω εγω, ΜΑΚΑΡΙ!
το χουμε πει πολλες φορες!ειναι οι πιο καβλιαρες γκομενες τα ερπετα.βγαζουν γλωσσα καθε φορα,τους πουτσιαζουμε αλυπητα καθε φορα,το βουλωνουν για μια-δυο μερες και μετα ως δια μαγειας ξαναβγαζουν γλωσσα!πουτανες με θρασος!!!γουσταρουν ΠΑΟΚτσηδικη ψωλαρα αβερτα!την επιζητουν,το χουν στο αιμα τους!
                          ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΟΛΕΑΝΗ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
Ζήλεψες μωρή πουστρού λεάνη που αυτή τη βδομάδα θα φάνε πούτσο οι φιλενάδες σου η καραφλή χοντρή και η κοντή γκαυλιάρα και κάνεις ναζάκια. Μην αγχώνεσαι μωρή ξετσίπωτη. Για όλους έχει ο γαμιάς σας
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

ive4

• Guest
και μετά το 0-1 ξεμπρόστιασμα της χειρότερης και βρωμερότερης ομάδας , οι ρεπόρτερ του γαύρου βγαίνουν στα μμε της Αθήνας και κλαψουρίζουν. Ψελίζουν ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, αλλά λυσσάνε. (Μόνη εξαίρεση ο Σωτηρακόπουλος, που βλέπει τα πράγματα ψυχρά και αντικειμενικότερα).

Ο Σωτηρακόπουλος θύμησε το αρθράκι του στην αρχή της χρονιάς ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα. Είπε σαφώς ποια είναι καλύτερη ομάδα. Είπε σαφώς ότι ο ΠΑΟΚ απλά έχει προπονητή, αρχή, μέση και τέλος. Πιστεύω στην προσπάθεια να καθιερωθούμε χρειάζονται τέτοιες ξεκάθαρες φωνές.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
ειστε ολοι για το πουτσο!
σας γραφουμε στα μεγαλα ασπρομαυρα αρχιδια μας!
συνεχιστε να λετε πως ξεφυγε ο κουνελος στους +8 απο τον γαυρο μετα το στραβοπατημα του.
συνεχιστε αξιοθρηνιτοι κομπλεξικοι.

MetroStar

• Guest
Toυλάχιστον φεύγουν οι δύο σιχαμένοι-γαμημένοι απ το πρωινό της νετ και πάνε στον σκαι.τουλάχιστον δε θα τους πληρώνουμε εμείς...

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
Ζήλεψες μωρή πουστρού λεάνη που αυτή τη βδομάδα θα φάνε πούτσο οι φιλενάδες σου η καραφλή χοντρή και η κοντή γκαυλιάρα και κάνεις ναζάκια. Μην αγχώνεσαι μωρή ξετσίπωτη. Για όλους έχει ο γαμιάς σας xaxaxaxaxaxa

Offline savage republic

• Βασικός
και μετά το 0-1 ξεμπρόστιασμα της χειρότερης και βρωμερότερης ομάδας , οι ρεπόρτερ του γαύρου βγαίνουν στα μμε της Αθήνας και κλαψουρίζουν. Ψελίζουν ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, αλλά λυσσάνε. (Μόνη εξαίρεση ο Σωτηρακόπουλος, που βλέπει τα πράγματα ψυχρά και αντικειμενικότερα).

Ο Σωτηρακόπουλος θύμησε το αρθράκι του στην αρχή της χρονιάς ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα. Είπε σαφώς ποια είναι καλύτερη ομάδα. Είπε σαφώς ότι ο ΠΑΟΚ απλά έχει προπονητή, αρχή, μέση και τέλος. Πιστεύω στην προσπάθεια να καθιερωθούμε χρειάζονται τέτοιες ξεκάθαρες φωνές.

Επίσης ο Σωτηρακόπουλος έγραψε και για το πόσο σημαντικός είναι ο τζόρβας και πόσο καλά έκανε ο ρεχάγκελ που τον είχε στην εθνική... Άμα τους δώσεις χαρτζηλίκι, κανείς τους δεν θα σου πει όχι. ΑΡΔ. Όλοι.