Author Topic: Δημοσιογραφοι που σέβονται(οι Καλυτεροι)-ΔΕΝ σέβονται(οι Χειροτεροι) τον εαυτό τους & το επάγγελμα τους  (Read 129373 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Χρειάζεται πάντως και λιγάκι μαζοχισμός για να κάτσει κάποιος ΠΑΟΚτσής να διαβάσει Καρπετόπουλο και Πανούτσο. Ε όχι ρε μάγκες, προστατέψτε την πνευματική σας υγεία και μη δίνετε αξία σε αυτά τα παρτάλια.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Ο σταυράκης ο κόλκας το 'αγνό το παοκτσάκι',
μας ενημερώνει σήμερα στο κείμενο του εμάς τους ανίδεους
που τόσο καιρό πιστεύαμε ότι αγαπάμε τον ΠΑΟΚ
ότι μέρος των υποχρεώσεων μας ως οπαδοί της ομάδας
είναι προφανώς να τα χούμε καλά και με τους ρεπόρτερ
της ομάδας γιατί άκουσον άκουσον:
<<Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, είναι κομμάτι του ΠΑΟΚ. Είναι σάρκα του. Άνθρωπος που όλοι όσοι βρίσκονται στην ομάδα, τον βρήκαν σε αυτή και δεν τους βρήκε>>

Δίκιο έχεις σταυράκη.Σάρκα του ΠΑΟΚ είστε και σεις.
Αλλά είστε άρρωστη σάρκα.Καρκίνωμα!

Και κλείνει το κείμενο του επιβεβαιώνοντας αυτό που έγραψα:

Και για να απαντήσω σε κάποιους φίλους που γράφουν διάφορα αρνητικά για εμένα εδώ στο μπλογκ, «παιδιά δεν έχετε ιδέα τι είναι ο ΠΑΟΚ».

Λέει κι άλλα ωραία..

Μετά από αρκετά χρόνια στο ρεπορτάζ, έχω μάθει να μην με απασχολεί να «κυνηγήσω» κάποιον. Προπονητή, παίκτη, παράγοντα.

Ναι θα συμφωνήσω σταυράκη.Είδικά με τους παράγοντες μια ζωή καλά ήθελες να τα έχεις.
Από εποχές γούμενου και παλιότερα.
Για παίκτες βέβαια τον σπας τον κανόνα σου που και που..(όπως με τον Γκαρσία πέρσι λόγου χάρη)

Γενικά στ' αρχίδια μου σας γράφω ρε.Οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ είστε λίγοι.
Όχι σε αριθμό.Σε αρχίδια.

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Καρκίνος δε λες τίποτα αδερφέ... Άκου θράσος το αρχίδι το χοντρό που θα πει ότι αυτός και οι άλλοι  ρουφιάνοι αποτελούν κομμάτι και σάρκα του ΠΑΟΚ! Βρε ουστ...

CLUB LARISA

• Guest
Ο σταυράκης ο κόλκας το 'αγνό το παοκτσάκι',
μας ενημερώνει σήμερα στο κείμενο του εμάς τους ανίδεους
που τόσο καιρό πιστεύαμε ότι αγαπάμε τον ΠΑΟΚ
ότι μέρος των υποχρεώσεων μας ως οπαδοί της ομάδας
είναι προφανώς να τα χούμε καλά και με τους ρεπόρτερ
της ομάδας γιατί άκουσον άκουσον:
<<Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, είναι κομμάτι του ΠΑΟΚ. Είναι σάρκα του. Άνθρωπος που όλοι όσοι βρίσκονται στην ομάδα, τον βρήκαν σε αυτή και δεν τους βρήκε>>

Δίκιο έχεις σταυράκη.Σάρκα του ΠΑΟΚ είστε και σεις.
Αλλά είστε άρρωστη σάρκα.Καρκίνωμα!

Και κλείνει το κείμενο του επιβεβαιώνοντας αυτό που έγραψα:

Και για να απαντήσω σε κάποιους φίλους που γράφουν διάφορα αρνητικά για εμένα εδώ στο μπλογκ, «παιδιά δεν έχετε ιδέα τι είναι ο ΠΑΟΚ».

Λέει κι άλλα ωραία..

Μετά από αρκετά χρόνια στο ρεπορτάζ, έχω μάθει να μην με απασχολεί να «κυνηγήσω» κάποιον. Προπονητή, παίκτη, παράγοντα.

Ναι θα συμφωνήσω σταυράκη.Είδικά με τους παράγοντες μια ζωή καλά ήθελες να τα έχεις.
Από εποχές γούμενου και παλιότερα.
Για παίκτες βέβαια τον σπας τον κανόνα σου που και που..(όπως με τον Γκαρσία πέρσι λόγου χάρη)

Γενικά στ' αρχίδια μου σας γράφω ρε.Οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ είστε λίγοι.
Όχι σε αριθμό.Σε αρχίδια.

Μέχρι πρόπερσυ για μένα ήσουν ένας απο μας. Σ εβλεπα στις αποστολές, ερχόσουν να μας μιλήσεις, πρόπερσυ καθόμασταν στο ίδιο τραπέζι στην Τρίπολη, το ίδιο και στην Βέροια. Πέρσυ στην πλατεία ειρωνευόμασταν παρέα το σίχαμα την καρπετόπουλο που έκανε πως μιλούσε στο τηλέφωνο για να μην ακούει τις φωνές μας κ λερώσει με σκατά τις κάλτσες του. Ένιωθες, μιλούσες ανιδιοτελώς κ με αγάπη, σεβόσουν τον Σύνδεσμό μου, απο τον οποίο πέρασες κάποτε (τότε που ήσουν ακόμα ρομαντικός κ αγαπούσες δίχως αντάλλαγμα), αφουγκραζόσουν αυτά που σε λεγαν οι παλιότεροι, ή τουλάχιστον έτσι υποκρινόσουν. Επειδή ΞΕΡΩ οτι διαβάζεις Paokworld, ΕΧΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ. Τ' ΑΚΟΥΣ? Πέθανες γιατί βάλθηκες να μας πείσεις οτι ο Πάμπλο πρέπει να φύγει απο την ομάδα, πέθανες γιατί σπρώχνεις τον κόσμο στο ν αγαπήσει τους προδότες, πέθανες, γιατί έβαλες στην εφημερίδα σου να δουλεύει το σίχαμα που κάποιοι μας κρατούσαν με νύχια κ με ιδρώτα να μην τον σαπίσουμε πρόπερσυ στη φυλή κ αφού σε χλευάσαμε γι' αυτό, τον έδιωξες, πέθανες γιατί προμοτάρεις τους συνταξιούχους της εθνικής ΤΟΥΣ , πέθανες, γιατί δυστυχώς έβαλες πρώτα το δισάκι σου κ μετά τον ΠΑΟΚ κ μετά τον αδερφό σου με τον οποίο κάποτε έκλεινες φωνή στα κάγκελα. Για μας πέρασες απέναντι κ το ποτάμι δεν τον διασχίζεις ανάποδα. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Και λιγα λες Club.
"Θελω Σικαμπαλα", αβαντες στο Γουμενο, τα ξεχασες?Να μην πω για τον εργοδοτη του το Ζαγορα....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline t.b

• Αλλαγή
άργησε να πεθάνει για σένα club, πέθανε όταν πολύ σωστά έγραψε ο αδερφός πριν για τις αβάντες του στον γούμενο και το γλείψιμο που έριχνε στο λαμόγιο αυτό.
Ποιος θα ξεχάσει τα περιβόητα μωρά του Κωστίκου και την ομάδα που χτίζει ο Γούμενος.

Offline bane

• Αλλαγή
ρε σεις ειδα σε τρεηλερ τον καρπετοπουστα στο εργο η κληρονομος να κανει τον ταβερνιαρη......για τετοιος εισαι μωρη τρυπια. ουστ ρε πστ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

rokas

• Guest
αυτοι στην Α(Θ)ΛΗΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΩΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ παλυ στραβοκιμηθηκαν το βραδυ...
που το μαθατε ρε κοπροσκηλα οτι πωλητε ο Βιερινια?
μηπως εσεις τον μαναντσαρετε?
ειστε αιδιαστηκοι
εμετηκοι
αυτα που ξερατε τελιωσαν
μην ασχοληστε με τον ΠΑΟΚ για να πουλησετε καμια φυλαδα

ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΗΛΑ  :daxtylo:

rokas

• Guest
Το εγραψα σε λαθος  μερος αλλα δεν πηραζει η ουσια ειναι ιδια και για τον μαλακα τον πανταζη και για ολους τους γλιωδεις διμοσιογραφους που τρωνε ψωμι στην πλατη του ΠΑΟΚ

ουστ ολοι σας κοπροσκυλα  :daxtylo: :daxtylo: :daxtylo:

makptol

• Guest
απο τον πανταζη θα περιμενα αφου στον ζαγορ ειχε περσυ 69 ερωτησεις στον βρυζα να εχει τουλαχιστον καμμια 39 ερωτησεις με απογοητευσες
πανταζη...... ;D ;D ;D ;D αλητικη η ποιο αστεια και κακογραμμενη φυλλαδα που υπαρχει μπροστα της η "γατα" μοιαζει να ειναι η ποιο σοβαρη εφημεριδα....... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline nik

• Αποστολή
  • **
φυσατε και καμια φορα την μυτη σας να φευγουν τα ΣΚΑΤΑ απο το κεφαλι σας :tikitaka:
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline spartiatis

• Αλλαγή

fatal_invasion

• Guest
Μακάρι να ταν η ΑΜΘ ο εχθρός μας.Τους ''φιλους'' πρεπει να σουτάρεις.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
θέλω να πω για αυτό το μουνόπανο τον ζαγόρα, ο οποίος χτες βράδυ έλεγε τον παίκτη ότι είναι παλτό, ότι είναι παγκοσμίως άγνωστος και τι είναι ο ΠΑΟΚ για να τον φέρνουν παίκτες άγνωστους, ο εργοτέλης λέει πήρε βερπακόφσκις και συ αυτον τον πουθενά. Και όταν κλέινει η εκπομπή λέει ότι και καλά σε όσους δεν τον ξέρουν κατάλαβαν ότι έκανε πλάκα. Και λέω εγώ ο αδαής, αν έκανες πλάκα ρε μουνόπανο γαμώ το μούσι σου γιατί διάβαζες τα μηνύματα που λέγανε, ότι ο παίκτης είναι παλτό, ότι είναι άγνωστος και ότι δεν κάνει προκοπή η ομάδα με τέτοιες μεταγραφές??? Ποιο πούστης άνθρωπος δεν υπάρχει πλάκα σας έκανα, αλλά το κλίμα πέρασαν οι μηνυματάκηδες που τα μηνύματά τους διαβάστηκαν κανονικά??? Όποιος μιλάει μαζί του ας του το θέσει το θέμα για να του πει ότι δεν απευθύνεται σε μαμελούκους και μπούφους!! Δεν γίνεται η αλεπού 100 και τα αλεπουδάκια 101, τα ακούς μαλάκα μουσάτε ζαγόρα????
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline scouser4

• Αλλαγή
Μακάρι να ταν η ΑΜΘ ο εχθρός μας.Τους ''φιλους'' πρεπει να σουτάρεις.

:thumbok:

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
http://www.tvxs.gr/v28312    Ôï ñåðïñôÜæ åßíáé ìåãÜëï,üðïéïò åíäéáöÝñåôáé,áò ìðåé íá äéáâÜóåé ðåñéóóüôåñá

Ç ÅÑÔ3 «óõíåëÞöèç» íá äßíåé ðëÜíá óôçí Áóôõíïìßá

Âïïýí Ôýðïò êáé blogs ôçò Èåóóáëïíßêçò áðü ôç óôéãìÞ ðïõ Ýãéíå ãíùóôü üôé ç Äéïßêçóç ôçò ÅÑÔ3 ðáñá÷þñçóå óôçí ÅëëçíéêÞ Áóôõíïìßá ðëÜíá ôùí åðåéóïäßùí áðü ôçí åðÝôåéï ôçò äïëïöïíßáò ôïõ ÁëÝîç Ãñçãïñüðïõëïõ.

Ôï ãåãïíüò ãíùóôïðïéÞèçêå êáé äçìïóéïðïéÞèçêå áðü ôïõò ßäéïõò ôïõò åñãáæïìÝíïõò, ðïõ äçëþíïõí áíôßèåôïé óå ïðïéáäÞðïôå ðñïóðÜèåéá Ýíôáîçò ôïõ Ôñßôïõ Äçìüóéïõ Êáíáëéïý êáé ôïõ ðñïóùðéêïý ôïõ óôï äüãìá: «ÁëÞôåò, ñïõöéÜíïé, äçìïóéïãñÜöïé».

Ìéá åâäïìÜäá ìåôÜ, ï èüñõâïò äåí Ý÷åé êïðÜóåé, åíþ óôï èÝìá åðéìÝíåé ìå óçìåñéíü äçìïóßåõìÜ ôçò ç åöçìåñßäá «Èåóóáëïíßêç», ôï ïðïßï áíáöÝñåé: «¸êðëçêôïé ïé ìïíôÝñ ôçò ÅÔ3 áíôßêñéóáí óôïí ÷þñï åñãáóßáò ôïõò áóôõíïìéêü- ìå óôïëÞ – íá ôïõò æçôÜ íá ôïõ ðáñáäþóïõí ôáéíßá ìå ôá âéíôåïóêïðçìÝíá ðëÜíá áðü ôéò äéáäçëþóåéò- êáé ôá åðåéóüäéá- ðïõ Ýãéíáí ìå áöïñìÞ ôçí åðÝôåéï ôçò äïëïöïíßáò ôïõ ÁëÝîç Ãñçãïñüðïõëïõ… ÓÜëïò óôï êôßñéï ôçò Ëåùöüñïõ Óôñáôïý, óôç Èåóóáëïíßêç, êáèþò ðïëëïß åñãáæüìåíïé îåóçêþèçêáí äéáôõðþíïíôáò ôçí Üðïøç ðùò «ïé äçìïóéïãñÜöïé êáé ïé åéêïíïëÞðôåò äåí åßíáé ðëçñïöïñéïäüôåò ôçò áóôõíïìßáò», êáé ðùò «ï íüìïò ïñßæåé üôé ìüíïí ýóôåñá áðü åéóáããåëéêÞ åíôïëÞ äßäïíôáé ðëÜíá óôéò äéùêôéêÝò áñ÷Ýò».

«Ðþò èá áíôéìåôùðßóïõìå ôçí ñåôóéíéÜ ôïõ ñïõöéÜíïõ ðïõ ìáò ðñïóÜðôïõí, üôáí êÜðïéïé äéáäçëùôÝò äéù÷èïýí ìå âÜóç ðëÜíá ôçò ÅÔ3» ó÷ïëßáóáí äçìïóéïãñÜöïé, åíþ ïé ñåðüñôåñ ôïõ êáíáëéïý êáé ïé ïðåñáôÝñ äéáôýðùíáí ôïõò öüâïõò ôïõò ãéá ôï ôé ôïõò ðåñéìÝíåé üôáí åðé÷åéñÞóïõí íá êáôáãñÜøïõí ðëÜíá áðü åðüìåíç äéáäÞëùóç.

Ç éóôïñßá âãÞêå óôá blogs, åêäüèçêå áíáêïßíùóç ïìÜäáò åñãáæüìåíùí ôçò ÅÑÔ3, åíþ áêïëïýèùò õðÞñîå ðáñÝìâáóç ôçò ÐÏÓÐÅÑÔ áðü ôçí ÁèÞíá, ìå áíáêïßíùóç ôçò ïðïßáò êáôáããÝëëåôáé ôï ãåãïíüò êáé æçôåßôáé ç äéåîáãùãÞ ÅÄÅ (¸íïñêçò äéïéêçôéêÞò åîÝôáóçò) ãéá íá âñåèïýí ïé õðåýèõíïé», áíáöÝñåé ç ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇ.

4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
H Δημοκρατια εν ωρα υπηρεσιας....

Και που ειστε...τα καλυτερα ερχονται!!!!
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

CLUB LARISA

• Guest
http://www.gazzetta.gr/bloggers/kolkas/item/61203-%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AD%CF%82

Πάμε και στο θέμα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Πρέπει να σταματήσουμε επιτέλους να λειτουργούμε σαν στερημένα χωριατόπαιδα.

Nαι δίκιο έχεις. καθυστερημένα χωριατόπαιδα οι Δυτικοί, που παράτησαν οικογένειες και καλοκαίρια για να μαζεύουν χρήματα με έρανο να πληρώσουν παίκτη της ομάδας μας απο τα τσικό, που πουλούσε Παοκσιλίκια κ έφυγε απο τις πίσω πόρτες ως καλός επαγγελματίας.

Το ερώτημα θέλεις ή δε θέλεις τον Σαλπιγγίδη, μου γίνεται κάθε μέρα. Και λέω τώρα εγώ. Ποιος είμαι που πρέπει να πω αν ο ΠΑΟΚ πρέπει ή όχι να πάρει τον Σαλπιγγίδη;

Εσύ προφανώς δεν είσαι τίποτα, αφού στην Τούμπα ουδέποτε πλήρωσες εισιτήριο (Free Press Pass) και στην ΑΜΚ έβαλες όσα έβαλε ο αδερφός μου Συνδεσμίτης ο Μήτσος που είναι άνεργος 2 χρόνια τώρα. Σωστά?

Ο ΠΑΟΚ διοίκηση δεν έχει; Πρέπει να κάνει γκάλοπ για το αν θα αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή;

Ο ΠΑΟΚ έχει διοίκηση που στηρίχτηκε όσο καμιά άλλη κ χειροκροτήθηκε ακόμα και μετά απο ήττες ντροπή μέσα στην Φυλή κ μέσα στο Ναό (0 - 4 απο το αεκ44). Τη διοίκηση αυτή έχουμε υποχρέωση να τη στηρίζουμε ΑΛΛΑ κ να την ελέγχουμε όταν μια κίνησή της προσκρούει στο περί (Παοκτσήδικου) δικαίου αίσθημα κ όταν μια κίνησή της βρίθει επικοινωνιακών λαθών αλλά και λαθών τη πράξει (βλ. Γκαγκάτσης). Έτσι προστατεύεται και η ίδια, αφού και η ίδια σε κάθε ευκαιρία τονίζει οτι χρείαζεται βοήθεια καθόσον δεν έχει εμπειρία ή παραγοντικό βάθος.

Τα έχω ξαναγράψει. Η πραγματική αγάπη για την ομάδα, δεν συνδυάζεται με την αίσθηση του και καλά επαναστάτη που πολλοί εμπλέκουν στο συναίσθημά τους για τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚτσης δεν ήταν ποτέ "κ καλά επαναστάτης" ή ντεμέκ επαναστάτης. Το απέδειξε με τις μεγαλειώδεις πορείες του, το απέδειξε με τη στάση του στο πρωτάθλημα του '87, το απέδειξε με την πλήρη και ολομέτωπη σύγκρουσή του με το σάπιο κράτος και το κατεστημένο που δημιουργεί, το απέδειξε με τα 21.000 διαρκείας του, το απέδειξε στην συμμετοχή στο "αυτεξούσιον" του ΠΑΟΚ στην ΑΜΚ, το αποδεικνύει κάθε Κυριακή στα πέταλα. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι συναίσθημα, ο ΠΑΟΚ είναι επιλογή ζωής. Αν για σένα είναι απλά ποδοσφαιρική ομάδα, τότε πάνε υποστήριξε καμία άλλη που κερδίζει πιο εύκολα κ πιο πολλές κούπες.

Αν η διοίκηση κρίνει πως μπορεί να τον αποκτήσει και τον χρειάζεται πραγματικά, ας το κάνει το βήμα. Αν όχι, ας μη το κάνει.

Η διοίκηση πρωτού κάνει οποιαδήποτε κίνηση, καλό είναι να φουγκράζεται κ τους χιλιάδες που τη στηρίζουν στα δύσκολα και όχι στα πανηγυρια. Κ δεν λέω οτι πρέπει να την τρομάζουν οι χιλιάδες συναισθηματικά ή ηθικά, αλλά απτά ακόμα κ στο οικονομικό κομάτι.

Το ποιον παίκτη θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ, είναι κάτι που πρέπει να απασχολεί τη διοίκηση. Περί προδοσίας και τα συναφή, δεν τα υπολογίζω γιατί απλούστατα εγώ προσωπικά για τέσσερα εκατ. ευρώ θα κατέβαζα στην Αθήνα όχι μόνο την κορμάρα μου, αλλά ότι συγγενικό πρόσωπο πρώτου και δευτέρου βαθμού έχω.

Ουδέν σχόλιον...... Αν έτσι κατατάσσεις τις ηθικές σου προτεραιότητες, mea culpa που κάθομαι κ σ απαντάω επιμέρους, νομίζω αυτές οι 4 γραμμές που έγραψες θα πρεπε να τις βάλεις επικεφαλίδα για να τελειώνει η παραμύθα του ρεπορτερ "οπαδού".

Ακόμη και λαϊκές δημοκρατίες σαν αυτή του ΠΑΟΚ, χρειάζονται κεφαλή που αποφασίζει. Αυτή θα παίρνει τις αποφάσεις και ο κόσμος, τα μίντια και οι παρατρεχάμενοι θα περιμένουν να κρίνουν εκ του αποτελέσματος.

Στις λαικές δημοκρατίες, υπάρχουν κ λαικές εκφάνσεις που συμπεριελάμβαναν τον εξοστρακισμό, ακόμα και τον λιθοβολισμό.......Είναι μια καλή πρόταση.

Το ότι πάντως συζητάμε να πάρουμε τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΟ, ο οποίος αρνείται να υπογράψει ετήσιο συμβόλαιο που φτάνει στο 1,1 εκατ. ευρώ με την ομάδα του και δεν μας φαίνεται ουτοπικό και αστείο, είναι ένα δείγμα εξέλιξης ποιο σημαντικό από οποιοδήποτε άλλο.

Βρε βρε βρε....έχει ανάγκη ο λαγός τον σαλπι γίδη. Ο λαγός που πλήρωσε 9 εκατομύρια για να πάρει σ. φορ και είχε άλλα 4 σ. φορ για πούλημα...... Ωραία η εξέλιξη όποτε μας βολεύει, αλήθεια ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ........

Εγώ την άποψή μου την έχω καταγράψει για τον Σαλπιγγίδη, όλοι ξέρουν ποια είναι αυτή, αλλά η διοίκηση δεν μου έκανε το χατίρι γιατί είχε άλλους στόχους. Εγώ τον ήθελα με εξαγορά συμβολαίου από το περασμένο Αύγουστο, αλλά δεν μου έκαναν τα γούστα. Μήπως πρέπει να κρατήσω μούτρα;

Επιβεβαιώνεις αυτό που όλοι χαμπαριάσαμε τα τελευταία 2 χρόνια. ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟΚ = ΚΟΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Σε λίγο θα ζητάτε και pay roll......

ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΣΑΣ Κ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΡΕΤΕ. ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ......