Author Topic: Δημοσιογραφοι που σέβονται(οι Καλυτεροι)-ΔΕΝ σέβονται(οι Χειροτεροι) τον εαυτό τους & το επάγγελμα τους  (Read 130678 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Ναι αλλα στο πρωτοσελιδο της εξεδρας συνεχίζει την πλυση εγκεφαλου.Ποιους θα παρουμε με την πωληση Γκαρσια
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Κάτι επί προσωπικού. Είναι κάποιος που γράφει σχόλια στο blog του Κόλκα με το ψευδώνυμο "Αλαμάνα". Δεν είμαι εγώ.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline petrov

• Αλλαγή
Ο Κόλκας στην συγκεκριμένη περίπτωση το μόνο που προσπαθεί είναι να υποβαθμίσει την ήττα. Δεν νομίζω ότι πρέπει να φάμε υποχρεωτικά και τον πρόλογό του. Η ήττα από τους ημιεπαγγελματίες της Βαλερέγκα ήταν ένα ισχυρό χαστούκι και ένα πλήγμα στο ευρωπαϊκό προφίλ της ομάδας. Ο Π.Α.Ο.Κ. και ο κόσμος του οφείλουν να μεγαλώσουν και οι ίδιοι το πρεστίζ και τη φανέλα τους, όχι να λένε "χάσαμε, οκ ο καθένας έχει το δικαίωμα σε μία κακή μέρα", όχι. Ο Π.Α.Ο.Κ. τη Βαλερέγκα στο δεύτερο ματς έπρεπε να την κερδίσει. Ο Κόλκας μπορεί να δηλώνει ευχαριστημένος επειδή περάσαμε, εγώ ως οπαδός της ομάδας ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΤΗΣΕΙ.
Πόσο έχω κουραστεί από τους δημοσιογράφους που κάνουν διοικητική προπαγάνδα για να γίνουν αρεστοί. Είναι χειρότεροι και από αυτούς που κάνουν προπαγάνδα εναντίον της. Τουλάχιστον αυτοί φανερώνονται και ξέρεις με ποιους έχεις να κάνεις...

Offline Vorious

• Αλλαγή
ρε φιλε δε σε καταλαβαινω

αν θεωρεις οτι ο ΠΑΟΚ ΕΠΡΕΠΕ να κερδισει επειδη εμεις ειμαστε αυτοι που ειμαστε και αυτοι ημιεπαγγελματιες , τοτε να μη γινοτανε το ματς. Ας λεγανε οι ημιεπαγγελματιες "οκ, ημιεπαγγελματιες και αυτοι θεωρητικα καλυτερη ομαδα ας μη γινει το ματς να μην ταλαιπωρουμαστε κιολας"

Αυτα τα "επρεπε να κερδισει ή να την πατησει" απο που προκυπτουν ως δεδομενα, επισης δεν μπορω να καταλαβω. Ειδικα με τον ΠΑΟΚ που εχει αρχισει να δημιουργει παραδοση κακων αποτελεσματων εντος εδρας στην ευρωπη με λιμα (λεισοες, λιν, ντεμπρετσεν, χαποελ, κλπ, βαλερενγκα). Ειπαμε, δεν επαιξε πολυ καλα η ομαδα ειχε και αστοχια στις παρα πολλες τελικες προσπαθειες και χασαμε. Ουτε δικιολογει κανεις την ηττα, ουτε θριαμβολογει κανεις με την προκριση.

και αν για σενα η ηττα εχει μεγεθος 100 και για μενα εχει 10, ειναι κακο αυτο? Δηλαδη αμα πω η ηττα μου κοστισε 10 και οχι 100 σημαινει οτι την υποβαθμιζω σκοπιμα για να ειμαι αρεστος στη διοικηση? Σιγουρα μου ετσουξε που χασαμε γιατι δε γουσταρω να χανει ο ΠΑΟΚ ουτε απο ερασιτεχνες, αλλα χασαμε.

και κατι ακομα. εσυ που ξερεις οτι οταν "υποβαθμιζεις σκοπιμα μια ηττα" γινεσαι αρεστος στη διοικηση?
εισαι σιγουρος οτι η διοικηση γουσταρει "σκοπιμη υποβαθμιση των ηττων"?
ΠΑΟΚτσηδες δεν ειναι και αυτοι, λες να μην τους ετσουξε?
λες να θελουν να "τρωει προλογο", οπως λες, ο κοσμος και να γουσταρουν αυτους που το κανουν?

Συμπερασμα:
κακο πεις, βαλτος και κομπλεξικος εισαι
καλο πεις, γλυφτης εισαι και θες να γινεις αρεστος στη διοικηση ή τον κοσμο
τιποτα δε λες, γιατι δε μιλας
τον τρελο παιζεις, γιατι παιζεις τον τρελο

Τελικο συμπερασμα
ο καθενας μονο τη δικια του κριτικη/γνωμη γουσταρει, απλα καποιων διαδιδεται ευρεως επειδη μπορουν και την εκφραζουν σε ΜΜΕ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

stelukos

• Guest
πολύ καλο το αρθρο του κολκα με βρισκει σύμφωνο
και εγω συμφωνω με τον φιλο vorious. θελει δουλειά ακομα για να γινουμε ο ΠΑΟΚ τις ναπολι.  τοτε και εμενα θα με πειραζε η ηττα 100 και οχι 10 οπως σωστα είπε ο vorious!

Offline cure

• Αλλαγή
Ο Κόλκας βαδίζει σταθερά στο μονοπάτι του τσαλτίδη και των θουπεράδων. Ο ΠΑΟΚ όμως ούτε είναι ρούλης ούτε θα γίνει ποτέ ρούλης για να πουλάνε τρέλα οι άμπαλοι δημοσιογράφοι και να κάνουν το άσπρο μαύρο και να απαιτούν τουμπεκί, επειδή και καλά ο οπαδός δεν ξέρει. Να χάνει ο ΠΑΟΚ από τη ψαραγορά και να βγαίνει ο κάθε θέλω-να-γίνω-γραφείο-τύπου-και-να-παίρνω-τις-ειδήσεις-πρώτος να πουλάει τρέλα και να κοροϊδεύει έναν λαό με πνευματικά ανεπαρκείς σοφιστείες σαν το ανέκδοτο με τον Κονσεϊσάο και τον Κοτσιανικούλη.
Ο Κόλκας όμως δικαιολογείται ως ένα βαθμό να έχει τόση έπαρση μετά και τη δεύτερη θεαματική επιβεβαίωση με το θέμα Γκαρσία, μετά από αυτό του Βερόν. Δεν πήγε τζάμπα τόσο γλύψιμο στον Σάντος.
Ο ΠΑΟΚ όμως πρέπει να προβληματιστεί. Εμένα δεν με νοιάζει ο κάθε Κόλκας που γλύφει τον Σάντος για να μαθαίνει πρώτος τις σκέψεις του και να το παίζει παντογνώστης. Καλά κάνει και δουλειά του είναι αυτή ακριβώς. Άλλωστε εμένα ως οπαδό με συμφέρει να ξέρω από τον Απρίλιο π.χ. ότι ο προπονητής μου δεν υπολογίζει Βερόν και Γκαρσία. Γιατί δεν ξέρω για σας αλλά εγώ το συζητάω αυτό με κάποιους από το Πάσχα. Επειδή ακριβώς ακούω και διαβάζω Κόλκα.

Άρα ως δημοσιογράφος-ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ είναι κορυφή. Ως όμως καθήστε-άμπαλοι-να-σας-μάθω-μπάλα είναι κωμικός. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν θέσφατα, ούτε γενικά αποδεκτές αλήθειες. Όσο και να μη μπορεί να το κατανοήσει ο "συμπαθής" δημοσιογράφος η γνώμη του δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια κωλοτρυπίδα (όπως λέει ο ίδιος) ακόμη. Αν θέλετε και το πως βλέπει ο προπονητής μας το ποδόσφαιρο είναι μία οπτική γωνία από τις πολλές. Η νεκροψία θα δείξει.

Με πειράζει ως οπαδό ο ΠΑΟΚ να λειτουργεί έτσι με γραφείο τύπου κι όχι στα ίσα με τους παίχτες του. Γιατί όπως αποδείχτηκε και ο Βερόν και ο Γκαρσία από τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα έμαθαν πως ο Σάντος δεν τους υπολογίζει. Και χαλάστηκαν δικαιολογημένα. Τώρα και να μείνει ένας απ' τους δυο είναι δικαιολογημένα ξενερωμένος.

Απ' την άλλη οι σύμμαχοι του καθενός είναι προσωπική επιλογή και όλοι κρίνονται στο τέλος για τις επιλογές τους.

Στην αντιπέρα όχθη από τον Κόλκα είναι ο Γρηγοριάδης. Αφού είδε ονειρο να βγάλει εφημερίδα και να κάνει πόλεμο στον Ζαγοράκη και ο λαός του ΠΑΟΚ τον έκλεισε αμέσως, τώρα προσπαθεί κατά κάποιο τρόπο να εκδικηθεί δημιουργώντας σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Πιασάρικα σίγουρα, αλλά σενάρια. Ο Σάντος όσα λάθη και να κάνει ο Ζαγοράκης είναι ο τελευταίος που θα του επιβάλλει παίχτη στην ενδεκάδα. Να συζητήσουν ως φίλοι ναι, αλλά κάθε άλλο είναι αστείο.
Ο Σάντος όχι επειδή είναι ο Σάντος αλλά γιατί όλοι στη διοίκηση έχουν απόλυτο σεβασμό στη θέση του προπονητή του ΠΑΟΚ. Έτσι πρέπει να είναι. Το αν διαφωνούν ή όχι θα φανεί στην ανανέωση της συνεργασίας και πουθενά αλλού.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

SKAILS

• Guest
Άρα ως δημοσιογράφος-ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ είναι κορυφή. Ως όμως καθήστε-άμπαλοι-να-σας-μάθω-μπάλα είναι κωμικός

αν κ τον παω τον κολκα μου την δινει κ εμενα μερικες φορες,επειδη ειναι ξερολας

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Αδελφέ @PAOKCURE, αδικείς κατάφωρα τον Σάντος με όσα έγραψες εδώ και όσα στο Θέμα που έχει τίτλο το όνομα του.
Ποιός σου είπε ότι ο Σάντος έδωσε στον Κόλκα τα περί μεταγραφής-απομάκρυνσης Βερόν και Γκαρσία;
Και εγώ σου λέω ότι του τα είπε ο Ζαγοράκης και όχι ο Σάντος!
Αλλος μπορεί να πει ότι του τα έδωσε ο Βρύζας!
Και κάποιος τρίτος μπορεί να πει ότι του τα έδωσε ο Γιασέρ, ο φροντιστής της ομάδας.

Διαλέγετε και παίρνετε!
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline cure

• Αλλαγή
Άκου φίλε Αλαμάνα. Ο Σάντος δεν υπολογίζει τον Βερόν ούτε για την δεκαοχτάδα. Όποιος θέλει να μη το βλέπει καλώς. Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι εξυπηρετεί να το κρύβουμε. Μη μας μείνει αμανάτι τώρα που χαλάστηκε; Εμ γι' αυτό έχω τις ενστάσεις μου για τη στάση Κόλκα τόσο καιρό. Αλλά επί της ουσίας τώρα αυτή είναι η άποψη του προπονητή μας και οφείλουμε να τη στηρίξουμε. Και όποια άλλη τέτοια πάρει. Γιατί αυτός παίρνει και την ευθύνη στο κάτω κάτω.

Τώρα που με ρωτάς αν το άκουσα μου θυμίζεις τους πολιτικούς που ζητάνε αποδείξεις για να υποστηρίξεις ότι σε κλέβουνε. Άσε λοιπόν τον Κόλκα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γριάς ο Βερόν προτάθηκε σε αυτούς. Δεν μας τον ζήτησαν. Τους τον δίναμε εμείς. Και σύμφωνα με ρεπορτάζ και άλλων ομάδων ο Βερόν προτάθηκε τη περασμένη εβδομάδα και σε αυτούς. Άρα ο ΠΑΟΚ πουλάει τον Βερόν επειδή ο προπονητης μας θέλει να αξιοποιήσει το ποσό που παίρνει ο συγκεκριμένος διαφορετικά. Και καλά κάνει. Ποιος τον κατηγορεί; Αλλά να μη λέμε πως δεν συμβαίνει αυτό.

Τώρα ή ο Κόλκας μας το έφερε λάου λάου από εσωτερική πληροφόρηση ή ο Κόλκας είναι επιπέδου Σάντος μπαλαδόφατσα και χαραμίζεται στη δημοσιογραφία, αφού κατάλαβε μόνος του ότι ο πιο βασικός μας ποδοσφαιριστής θα είναι περιττός την επόμενη περίοδο. Και υπόψη πως δεν "πέτυχε διάνα" μόνο σε αυτή τη περίπτωση.

Εγώ επιλέγω τη πρώτη εκδοχή. Τόσο μυαλό έχω. Δεν με νοιάζει λοιπόν ποιος του το είπε, αλλά κάποιος μέσα από την ομάδα του είπε κάτι στο στυλ "στον ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι για του χρόνου οι τάδε παίχτες δεν χωράνε γιατί είναι αργοί".

Ο ίδιος ο Σάντος είχε αναγγείλει στις προγραμματικές του δηλώσεις 2 χρόνια πριν πως ο ΠΑΟΚ θα είναι μια ομάδα που θα τρέχει πιο γρήγορα από τις άλλες. Και αυτό ακριβώς κάνει με μαθηματική ακρίβεια.

Ο Κόλκας μετά προφανώς από συζητήσεις μαζί του θέλησε χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες να προετοιμάσει το έδαφος για να μην υπάρξουν αντιδράσεις στον κόσμο. Και αυτό έκανε λειτουργώντας παραπάνω από ένας απλός ρεπόρτερ. Σαν προστάτης ή αν θέλετε σαν οπαδός.

Ο Σάντος όμως δεν έκανε πουθενά κανένα λάθος και δεν χρειάζεται να λέμε πως τον αδικώ κάπου. Ίσα ίσα που ακολουθεί το πλάνο του πιστά. Και περιμένουμε με αγωνία να το δούμε και στη πράξη. Γιατί ο νέος ΠΑΟΚ θα είναι όντως η πιο γρήγορη ομάδα στη χώρα.
Αν τώρα ο όποιος δημοσιογράφος αυτοαναγορεύεται σε αυτόκλητο υπερασπιστή του προπονητή, αυτό είναι άλλο.

Μιλάει που μιλάει ελάχιστα ο προπονητής μας, ας μην καταδικάσουμε και αυτά τα πηγαδάκια από τα οποία μαθαίνουμε πράγματα για την ομάδα. Σε όλες τις ομάδες του κόσμου γίνεται αυτό. Το θέμα είναι η σωστή διαχείρισή τους επικοινωνιακά από τη πλευρά της ομάδας.

Δεν το λέω για τον Βερόν που έχει καεί το θέμα αλλά για τα επόμενα που ακούστηκαν/θα ακουστούν με τον ίδιο τρόπο. Ας μη ξενερώνουμε τους παίχτες μας (τουλάχιστον όχι προτού τους δώσουμε).

« Last Edit: August 10, 2009, 04:22:35 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline petrov

• Αλλαγή
ρε φιλε δε σε καταλαβαινω

αν θεωρεις οτι ο ΠΑΟΚ ΕΠΡΕΠΕ να κερδισει επειδη εμεις ειμαστε αυτοι που ειμαστε και αυτοι ημιεπαγγελματιες , τοτε να μη γινοτανε το ματς. Ας λεγανε οι ημιεπαγγελματιες "οκ, ημιεπαγγελματιες και αυτοι θεωρητικα καλυτερη ομαδα ας μη γινει το ματς να μην ταλαιπωρουμαστε κιολας"

Αυτα τα "επρεπε να κερδισει ή να την πατησει" απο που προκυπτουν ως δεδομενα, επισης δεν μπορω να καταλαβω. Ειδικα με τον ΠΑΟΚ που εχει αρχισει να δημιουργει παραδοση κακων αποτελεσματων εντος εδρας στην ευρωπη με λιμα (λεισοες, λιν, ντεμπρετσεν, χαποελ, κλπ, βαλερενγκα). Ειπαμε, δεν επαιξε πολυ καλα η ομαδα ειχε και αστοχια στις παρα πολλες τελικες προσπαθειες και χασαμε. Ουτε δικιολογει κανεις την ηττα, ουτε θριαμβολογει κανεις με την προκριση.

και αν για σενα η ηττα εχει μεγεθος 100 και για μενα εχει 10, ειναι κακο αυτο? Δηλαδη αμα πω η ηττα μου κοστισε 10 και οχι 100 σημαινει οτι την υποβαθμιζω σκοπιμα για να ειμαι αρεστος στη διοικηση? Σιγουρα μου ετσουξε που χασαμε γιατι δε γουσταρω να χανει ο ΠΑΟΚ ουτε απο ερασιτεχνες, αλλα χασαμε.

και κατι ακομα. εσυ που ξερεις οτι οταν "υποβαθμιζεις σκοπιμα μια ηττα" γινεσαι αρεστος στη διοικηση?
εισαι σιγουρος οτι η διοικηση γουσταρει "σκοπιμη υποβαθμιση των ηττων"?
ΠΑΟΚτσηδες δεν ειναι και αυτοι, λες να μην τους ετσουξε?
λες να θελουν να "τρωει προλογο", οπως λες, ο κοσμος και να γουσταρουν αυτους που το κανουν?

Συμπερασμα:
κακο πεις, βαλτος και κομπλεξικος εισαι
καλο πεις, γλυφτης εισαι και θες να γινεις αρεστος στη διοικηση ή τον κοσμο
τιποτα δε λες, γιατι δε μιλας
τον τρελο παιζεις, γιατι παιζεις τον τρελο

Τελικο συμπερασμα
ο καθενας μονο τη δικια του κριτικη/γνωμη γουσταρει, απλα καποιων διαδιδεται ευρεως επειδη μπορουν και την εκφραζουν σε ΜΜΕ

Φίλε ας μη συζητάμε τα αυτονόητα, εννοείται ότι ένα μάτσο ψαράδες μπορούν να κερδίσουν την μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης, έχω δει τον Αθηναϊκό να παίρνει θετικό αποτέλεσμα από την ManUtd και τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας να κερδίζει την ΑΕΚ. Εκείνο που διαχωρίζει την ομάδα ψαράδων από την μεγάλη ομάδα είναι η διάρκεια, το βάρος φανέλας.
Εάν πιστεύεις ότι η ήττα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι αυτό βοήθησε στο να μεγαλώσει η φανέλα του πάω πάσο (μόνος σου παρέθεσες διάφορες νίλες που έχουμε φάει σε ευρωπαϊκά παιχνίδια). Δηλαδή επειδή επι Γούμενου φάγαμε σφαλιάρες από καφενεία πρέπει να πούμε "συνηθισμένα μωρέ τα βουνά απ'τα χιόνια;".

Είναι απαίτηση από τον παοκτσή που θέλει να ανεβάσει το πρεστίζ του να ΧΑΛΙΕΤΑΙ και να ΠΕΙΣΜΩΝΕΙ από τέτοια αποτελέσματα. Όχι να χαίρεται από την απλή παρουσία στην Ευρώπη. Μετά μιλάμε για πρωταθλητισμό...
Πριν το πρωτάθλημα υπάρχουν πάρα πολύ σημαντικά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να ανεβείς, π.χ. κύπελλο ή ευρωπαϊκή πορεία. Και αυτά οφείλει να τα χτυπήσει ο Π.Α.Ο.Κ. είναι απόλυτα εφικτά.

Και όσο γιαυτό που είπες πως ό,τι και να κάνει κανείς τον κράζουν: δεν διαφωνώ ότι το κράξιμο στην κοινωνία μας και στον αθλητικό κόσμο μοιράζεται αφειδώς.
Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει να κάνει και με το άτομο, με το ποιος είναι και ποιο το παρελθόν του.
Ο συγκεκριμένος "δημοσιογράφος" μου έβγαινε με μπλουζάκι "ΘΕΛΩ ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ" και έγλυφε τον Γούμενο τη στιγμή που η ομάδα καιγόταν, θα μου πεις τι το λες συνέχεια; Εγώ δε θυμάμαι να ζήτησε ποτέ συγγνώμη.
Εδώ έγλυψε τον απατεώνα που είχε ανοιχτό πόλεμο, δεν θα γλύψει τον λαοπρόβλητο;
Και μη νομίζεις ότι είναι κάτι που λέω στα πεταχτά, τον έχω παρακολουθήσει.
Πιστεύω ότι ο Κόλκας λειτουργεί σαν ένα σφυγμόμετρο της παοκτσήδικης αντίληψης, γιατί έχει "βρομίσει" μέσα στη χρονιά σε διαφορετικές φάσεις αποχωρήσεις παικτών, οι οποίοι ήταν πέρσι βασικότατοι αλλά τύχαινε να έχουν τα βαρύτερα συμβόλαια (Γκαρσία, Κοντρέρας, Βερόν).
Δε μου αρέσει αυτός ο επίσημοανεπίσημος τρόπος με τον οποίο σχετίζεται με την ΠΑΕ και γιαυτό και στραβώνω με τοποθετήσεις όπως αυτή. Δε χρειάζεται διαχείριση ήττας ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Βαλερέγκα, και δεν νομίζω να πείραξε κανέναν παοκτσή λιγότερο από άλλον.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Άκου φίλε Αλαμάνα. Ο Σάντος δεν υπολογίζει τον Βερόν ούτε για την δεκαοχτάδα. Όποιος θέλει να μη το βλέπει καλώς. Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι εξυπηρετεί να το κρύβουμε. Μη μας μείνει αμανάτι τώρα που χαλάστηκε; Εμ γι' αυτό έχω τις ενστάσεις μου για τη στάση Κόλκα τόσο καιρό. Αλλά επί της ουσίας τώρα αυτή είναι η άποψη του προπονητή μας και οφείλουμε να τη στηρίξουμε. Και όποια άλλη τέτοια πάρει. Γιατί αυτός παίρνει και την ευθύνη στο κάτω κάτω.

Τώρα που με ρωτάς αν το άκουσα μου θυμίζεις τους πολιτικούς που ζητάνε αποδείξεις για να υποστηρίξεις ότι σε κλέβουνε. Άσε λοιπόν τον Κόλκα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γριάς ο Βερόν προτάθηκε σε αυτούς. Δεν μας τον ζήτησαν. Τους τον δίναμε εμείς. Και σύμφωνα με ρεπορτάζ και άλλων ομάδων ο Βερόν προτάθηκε τη περασμένη εβδομάδα και σε αυτούς. Άρα ο ΠΑΟΚ πουλάει τον Βερόν επειδή ο προπονητης μας θέλει να αξιοποιήσει το ποσό που παίρνει ο συγκεκριμένος διαφορετικά. Και καλά κάνει. Ποιος τον κατηγορεί; Αλλά να μη λέμε πως δεν συμβαίνει αυτό.

Τώρα ή ο Κόλκας μας το έφερε λάου λάου από εσωτερική πληροφόρηση ή ο Κόλκας είναι επιπέδου Σάντος μπαλαδόφατσα και χαραμίζεται στη δημοσιογραφία, αφού κατάλαβε μόνος του ότι ο πιο βασικός μας ποδοσφαιριστής θα είναι περιττός την επόμενη περίοδο. Και υπόψη πως δεν "πέτυχε διάνα" μόνο σε αυτή τη περίπτωση.

Εγώ επιλέγω τη πρώτη εκδοχή. Τόσο μυαλό έχω. Δεν με νοιάζει λοιπόν ποιος του το είπε, αλλά κάποιος μέσα από την ομάδα του είπε κάτι στο στυλ "στον ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι για του χρόνου οι τάδε παίχτες δεν χωράνε γιατί είναι αργοί".

Ο ίδιος ο Σάντος είχε αναγγείλει στις προγραμματικές του δηλώσεις 2 χρόνια πριν πως ο ΠΑΟΚ θα είναι μια ομάδα που θα τρέχει πιο γρήγορα από τις άλλες. Και αυτό ακριβώς κάνει με μαθηματική ακρίβεια.

Μέχρι εδώ συμφωνώ μαζί σου, αλλά από αυτό το σημείο και κάτω έχω διαφορετική άποψη και βάζω τις διορθώσεις μου, κάνοντας υποθέσεις που περισσότερη βάση έχουν στην φαντασία μου, παρά στην αλήθεια. Τολμώ να το κάνω όμως, επειδή και εσύ υιοθετείς ίδια τακτική.

Ο Κόλκας μετά προφανώς από συζητήσεις μαζί του (Ζαγοράκης) θέλησε χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες να προετοιμάσει το έδαφος για να μην υπάρξουν αντιδράσεις στον κόσμο. Και αυτό έκανε λειτουργώντας παραπάνω από ένας απλός ρεπόρτερ. Σαν προστάτης ή αν θέλετε σαν οπαδός.

Ο Σάντος (Ζαγοράκης) όμως δεν έκανε πουθενά κανένα λάθος και δεν χρειάζεται να λέμε πως τον αδικώ κάπου. Ίσα ίσα που ακολουθεί το πλάνο του πιστά. Και περιμένουμε με αγωνία να το δούμε και στη πράξη. Γιατί ο νέος ΠΑΟΚ θα είναι όντως η πιο γρήγορη ομάδα στη χώρα.
Αν τώρα ο όποιος δημοσιογράφος αυτοαναγορεύεται σε αυτόκλητο υπερασπιστή του προπονητή προέδρου, αυτό είναι άλλο.

Μιλάει που μιλάει ελάχιστα ο προπονητής πρόεδρος μας, ας μην καταδικάσουμε και αυτά τα πηγαδάκια από τα οποία μαθαίνουμε πράγματα για την ομάδα. Σε όλες τις ομάδες του κόσμου γίνεται αυτό. Το θέμα είναι η σωστή διαχείρισή τους επικοινωνιακά από τη πλευρά της ομάδας.

Δεν το λέω για τον Βερόν που έχει καεί το θέμα αλλά για τα επόμενα που ακούστηκαν/θα ακουστούν με τον ίδιο τρόπο. Ας μη ξενερώνουμε τους παίχτες μας (τουλάχιστον όχι προτού τους δώσουμε).

Για αγωνιστικά θέματα δεν θέλω να ασχοληθώ εδώ, επειδή θα είμαι εκτός θέματος. Προτιμώ να το κάνω στα Μεταγραφικά.
« Last Edit: August 10, 2009, 10:50:30 by Alamana85 »
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline scouser4

• Αλλαγή
Ïëïé èÝëïõí Ýíáí ÐÜìðëï Ãêáñóßá êáé áò ìçí ôï ëÝíå

Ïôáí ðÝñõóé áðïêôÞèçêå ï ÐÜìðëï Ãêáñóßá, ç ðñþôç åéêüíá óôï áåñïäñüìéï, åí ìÝóù åíáãêáëéóìþí ìå åíèïõóéþäåéò ïðáäïýò ôïõ ÐÁÏÊ, Þôáí åíäåéêôéêÞ ôïõ ôé èá áíÝìåíå êáíåßò áðü åêåßíïí. ÁãÝëáóôïò, ó÷åäüí êáôçöÞò, ìå ìéá óêëçñÜäá óôçí ðñüóùðü ôïõ ðïõ åíßó÷õå ôï âéïãñáöéêü ôïõ. Ç ìåôáãñáöÞ ôïõ åíôáóóüôáí óå ìéá óõãêåêñéìÝíç öéëïóïößá ôçí ïðïßá åêðüíçóå ï Âñýæáò êáé åöÜñìïóå ç äéïßêçóç ÆáãïñÜêç, óýìöùíá ìå ôçí ïðïßá ï íÝïò ÐÁÏÊ üöåéëå íá áðïêôÞóåé áíáãíùñßóéìïõò äéåèíþò ðïäïóöáéñéóôÝò áðü ôïõò ïðïßïõò èá åéóÝðñáôôå óôç ìåãáëýôåñç äõíáôÞ áíáëïãßá ïöÝëç áãùíéóôéêÜ êáé åðéêïéíùíéáêÜ. Åíáí ÷ñüíï áñãüôåñá, ï ðïäïóöáéñéóôÞò ðïõ äéåêäéêåß ôïí ôßôëï ôïõ áãáðçìÝíïõ ôçò óêëçñïðõñçíéêÞò åîÝäñáò óõãêåíôñþíåé ðåñéóóüôåñåò ðéèáíüôçôåò íá áðï÷ùñÞóåé ìå ìåôáãñáöÞ. Áí ôåëéêþò ç Áíêáñáãêïõôóïý åðéóçìïðïéÞóåé ôï åíäéáöÝñïí ôçò, ôüôå ï ÆáãïñÜêçò, ï Âñýæáò êáé ï ÓÜíôïò ïöåßëïõí íá ðÜñïõí ìéá óçìáíôéêÞ áðüöáóç ëáìâÜíïíôáò õðüøç ïõóéáóôéêÜ äõï ðáñÜãïíôåò.

Ôï ðñþôï êïììÜôé åßíáé ôï óõíáéóèçìáôéêü. Óôï ðïäüóöáéñï, üëïé êñýâïõí Ýíáí Ãêáñóßá ìÝóá ôïõò. Ç äéáöïñÜ åßíáé üôé åëÜ÷éóôïé ôï äåß÷íïõí. Êáé üëïé ïé ïðáäïß èÝëïõí íá âëÝðïõí Ýíáí ðïäïóöáéñéóôÞ ì’ áõôÜ ôá ÷áñáêôçñéóôéêÜ óôçí ïìÜäá ôïõò. ËÝãåôáé üôé ï Ãêáñóßá óôïí ÐÁÏÊ ðÝñõóé ðñüóöåñå ðåñéóóüôåñá óå åðßðåäï åíôõðþóåùí Ýùò êáé óôï åðéêïéíùíéáêü ðåäßï, ðáñÜ óôï áãùíéóôéêü. ËÝãåôáé, åðßóçò, üôé ç ðñïóöïñÜ ôïõ óôçí ïìÜäá öÜíçêå óôá ðáé÷íßäéá ðïõ äåí áãùíéæüôáí. Óôo highlight ôçò ÷ñïíéÜò ìå ôçí ìðïõíéÜ óôïí Íôéüãêï æÞóáìå ôçí áðïèÝùóç ôçò õðïêñéóßáò. ÌçäÝ êáé ôïõ óõíáöéïý ìáò åîáéñïõìÝíïõ. Áðü ôç ìéá óôéò åöçìåñßäåò äéÜâáæåò ãéá ôïí «÷áóÜðç» áðü ôçí ÏõñïõãïõÜç, ãéá ôï üôé ôÝôïéïé ÷áñáêôÞñåò äåí Ý÷ïõí èÝóç óôá åëëçíéêÜ ãÞðåäá (ëåò êáé ôï åëëçíéêü ðñùôÜèëçìá åßíáé ðëçììõñéóìÝíï áðü ìïõóåßá ëáúêÞò ôÝ÷íçò) êáé áðü ôçí Üëëç åíèÜññõíáí ôç óõìðåñéöïñÜ ôïõ Ãêáñóßá, ôïí ïðïßï èåïðïéïýóáí ùò ôïí õðåñáóðéóôÞ ôùí áäõíÜôùí åíÜíôéá óôï óÜðéï êáôåóôçìÝíï. Åêåßíç ç ìðïõíéÜ óôï ÊáñáúóêÜêç, ðÜíôùò, ìðïñåß íá ìõèïðïßçóå ôïí Ïõñïõãïõáíü óôá ìÜôéá ôùí ïðáäþí ôïõ ÐÁÏÊ, ôáõôü÷ñïíá üìùò áðïôÝëåóå êáé ôçí áðáñ÷Þ ìéáò óôï÷ïðïßçóçò åíáíôßïí ôïõ, áêüìç êáé üôáí äåí ôïõ Üîéæå. Ïðùò ç áðïâïëÞ óôïí áãþíá ìå ôï Èñáóýâïõëï.

ÁõôÜ ãéá ôéò åíôõðþóåéò. Ãéáôß ôï äåýôåñï óôïé÷åßï, ôï áãùíéóôéêü, åßíáé ôï óçìáíôéêüôåñï. Ôï âáóéêü óôïé÷åßï ðïõ Ýëåéðå áðü ôïí ðåñóéíü ÐÁÏÊ ãéá íá áíôáãùíéóôåß ïìÜäåò ôßôëïõ Þôáí ç ôá÷ýôçôá. Ï Ãêáñóßá Þôáí åîáéñåôéêüò áíáóôáëôéêüò, êïõâáëïýóå ôçí ìðÜëá áîéïðñåðþò áðü ôçí Üìõíá Ýùò ôçí åðßèåóç, áëëÜ óôéò åðéóôñïöÝò óïõ Ýäéíå ôçí áßóèçóç üôé êõíçãÜ ôïí áíôßðáëï üðùò ï âïóêüò ôï ãßäé. Ç ðñþôç êáé âáóéêÞ åéóÞãçóç ôïõ ÓÜíôïò óôéò ìåôáãñáöÝò Þôáí ç áðüêôçóç ôïõ Âéôüëï, áêñéâþò ãéá íá óõìðëçñþóåé Þ áêüìç êáé íá áíáðëçñþóåé ôç äåäçëùìÝíç áäõíáìßá ôçò ïìÜäáò ôïõ üôáí èá áðïöÜóéæå íá ðáßîåé ìå Ýíáí áìõíôéêü ÷áö. ÈåùñçôéêÜ, ï Âéôüëï äßíåé áñéèìçôéêü ðëåïíÝêôçìá óôçí ïìÜäá ôïõ ðñïóöÝñïíôáò ôç äõíáôüôçôá óôïõò õðüëïéðïõò áíáóôáëôéêïýò, ÖùôÜêç Þ ÓïñëÝí, íá âãáßíïõí óôçí åðßèåóç ðßóù áðü ôïõò åðéèåôéêïýò. Ï Âéôüëï åðéôñÝðåé óôïí ÓÜíôïò íá ðáñáêïëïõèåß ðéï Þóõ÷ïò ìéá áíôåðßèåóç ôùí áíôéðÜëùí üôáí ïé åðéèåôéêïß ôïõ «ðïõëÞóïõí» ôçí ìðÜëá. Å÷ïíôáò óôï êÝíôñï ôçò Üìõíáò Ýíá äßäõìï Ôóéñßëï, ÊïíôñÝñáò, ï áíáóôáëôéêüò ìÝóïò ïöåßëåé íá åßíáé, áí ìçí ôé Üëëï, ãñçãïñüôåñïò áðü áõôïýò. Êáé ï Ãêáñóßá äåí åßíáé.

ÅðåéäÞ üìùò ôï ðïäüóöáéñï, Ýóôù êáé óôçí åðáããåëìáôéêÞ äéÜóôáóÞ ôïõ, äåí åßíáé Football Ìanager ãéá íá ó÷åäéÜæåéò åðß ÷Üñôïõ Þ åí ðñïêåéìÝíù óôï PC óïõ, ç ðéèáíÞ ðþëçóç ôïõ ÐÜìðëï Ãêáñóßá ìïéÜæåé (êáé åßíáé) óýíèåôç õðüèåóç. Áí Þôáí ðéôóéñéêÜò ðïõ Üñ÷éæå ôþñá ôçí êáñéÝñá ôïõ, ïé ðéèáíüôçôåò íá ôïí ðåßóåéò ãéá ìéá ìåôáêßíçóç óôï ôïõñêéêü ðñùôÜèëçìá èá Ýìïéáæáí ìå íåñÜêé. Ìå ìéá êáñéÝñá ðßóù ôïõ ðïõ ìåôñÜ óõììåôï÷Ýò óå ÌïõíôéÜë, Primera Division êáé ÑåÜë Ìáäñßôçò, ç äéêÞ ôïõ åðéèõìßá Ý÷åé ðñïôåñáéüôçôá êáé óå êÜèå ðåñßðôùóç ïöåßëåéò íá ôç óåâáóôåßò.

ÄçìÞôñçò Äñáãþãéáò

http://www.exedrasports.gr/blogs/articleblog/?aid=33360&cid=80

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
δε ξέρω αν ταιριάζει εδώ ή στο άλλο θέμα με τα περίεργα και αστεία ...
εμένα πάντως δε μου άρεσε το χιουμοράκι ...

http://troktiko.blogspot.com/2009/08/blog-post_6026.html

http://www.mediasoup.gr/node/2639

http://www.mediasoup.gr/sites/default/files/images/authaireto_toumpa.jpg

δε μπορώ να καταλάβω τι εννοούν
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
Μου κάνει τρομερή εντύπωση το ότι ακούτε ραδιόφωνα,ραπτόπουλους,ζαγόρες κτλ κτλ.
Πραγματικά μου φαίνεται απίστευτο.

Είναι σιχαμεροί!!!

ΠΑΤΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ''ΟFF''.ΤΙ ΑΚΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ???
No Gods,No Masters

Offline gagas

• Αλλαγή

Offline elront

• Αποστολή
  • **

Ôï ðñüâëçìá ôïõ ÐÁÏÊ

SportDay / Êáñðåôüðïõëïò Áíôþíçò

29/08/2009, 15:36 | ÁðïóôïëÞ

O ÐÁÏÊ ôïõ ÈïäùñÞ ÆáãïñÜêç åßíáé ç ðñþôç ïìÜäá ðïõ Ý÷åé ëåéôïõñãÞóåé óå óõíèÞêåò åðéêïéíùíéáêïý èåñìïêçðßïõ. Åäþ êáé ôñßá ÷ñüíéá äåí Ý÷ù äéáâÜóåé ðïôÝ óå åöçìåñßäá üôé ï ÆáãïñÜêçò Ý÷åé êÜíåé êÜðïéï ëÜèïò –ðéèáíüôáôá áõôü íá óõìâáßíåé êáé íá åßíáé ï ìüíïò óôç ãç ðïõ ôï '÷åé êáôáöÝñåé. Áí üìùò ëÜèç Ý÷åé êÜíåé êé áõôÜ äåí ôïíßæïíôáé, ôüôå êÜðïéï ðñüâëçìá õðÜñ÷åé óôï âáóßëåéï ôïõ ÐÁÏÊ, ðñüâëçìá ìåãáëýôåñï áðü áõôü ðïõ äçìéïýñãçóå ï Üäïîïò áðïêëåéóìüò áðü ôç ×Ýñåíöåí. Ñáäéüöùíá Ïëï ôï êáëïêáßñé åß÷á ôçí ôý÷ç íá áêïýù ôá ñáäéüöùíá ôçò Èåóóáëïíßêçò êáé íá äéáâÜæù ôïí ôïðéêü ôçò Ôýðï. Óõìâáßíåé åêåß êÜôé åîáéñåôéêÜ ðáñÜîåíï: ïé ïðáäïß ôïõ ÐÁÏÊ åßíáé óáöþò ðåñéóóüôåñï êñéôéêïß áðü ü,ôé ïé äçìïóéïãñÜöïé ôùí ôïðéêþí ÌÝóùí.

Ìå ìéêñÝò, åëÜ÷éóôåò åîáéñÝóåéò, áõôü ðïõ óôç Èåóóáëïíßêç áõôüí ôïí êáéñü áðïêáëïýìå «áèëçôéêïãñáößá» åßíáé óôçí ðñáãìáôéêüôçôá ìéá ïñãáíùìÝíç ðñïóðÜèåéá êÜëõøçò ôïõ ïðïéïõäÞðïôå ëÜèïõò ìðïñåß íá êÜíåé ç äéïßêçóç ÆáãïñÜêç. Ï êüóìïò åß÷å ð.÷. óçìáíôéêÝò áíôéññÞóåéò ãéá ôéò ìåôáãñáöÝò êáé ôçí ðïëéôéêÞ ðïõ ç ÐÁÅ áêïëïýèçóå. Ïé äçìïóéïãñÜöïé óôç óõíôñéðôéêÞ ôïõò ðëåéïíüôçôá åîçãïýóáí áðëþò ãéáôß åßíáé óðïõäáßåò. Ï êüóìïò äéáñêþò áðáéôïýóå êÜôé ðáñáðÜíù. Ïé äçìïóéïãñÜöïé áðëÜ õðïóôÞñéæáí üôé óôéò öéëïäïîßåò ôïõ öåôéíïý ÐÁÏÊ äåí ðñÝðåé íá õðÜñ÷ïõí üñéá. Ï êüóìïò ãêñéíéÜæåé ãéá ôï ìßæåñï ðïäüóöáéñï ôïõ ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò. Ïé äçìïóéïãñÜöïé ìéëïýí ãéá Ýíá óïöü äÜóêáëï. Óå áõôü ðñÝðåé íá ðù üôé óõíåðéêïõñïýíôáé êáé áðü áñêåôïýò ðïõ äïõëåýïõí óôçí ÁèÞíá êáé ðïõ ãéá ôïí Ôåí ÊÜôå ð.÷. Þ áêüìá êáé ôïí ÌðÜãåâéôò ìðïñåß íá óôÜæïõí ÷ùëÞ, áëëÜ ðïôÝ óôç æùÞ ôïõò äåí Ý÷ïõí ãñÜøåé ìéóÞ áñÜäá êñéôéêÞò ãéá ôïí ÐïñôïãÜëï.

Ï ÓÜíôïò åßíáé ôï åßäïò ôïõ ðñïðïíçôÞ ðïõ ç åëëçíéêÞ áèëçôéêïãñáößá ëáôñåýåé. ÁîéïðñåðÞò Üíèñùðïò, Ýôïéìïò íá äþóåé åîçãÞóåéò ãéá ôï ïôéäÞðïôå, åñãáôéêüò. Êõñßùò politically correct. Ôï üôé âõèßæåé ôçí åîÝäñá óôá ðéï âáèéÜ ÷áóìïõñçôÜ äåí áðáó÷ïëåß êáíÝíáí: ðïéïò åßðå üôé ïé áèëçôéêïãñÜöïé áãáðïýí ôï ðïäüóöáéñï; Áðïõóßá Ç áðüëõôç áðïõóßá êñéôéêÞò åßíáé ï ëüãïò ôïõ ðñþôïõ óôñáðÜôóïõ. Ïðïéïò ðáñáêïëïõèåß ôïí ÐÁÏÊ ãíùñßæåé üôé áõôü ðïõ åß÷å áíÜãêç ç ðåñóéíÞ ïìÜäá ôïõ Þôáí äõï-ôñåéò ðñïóùðéêüôçôåò íá ðÜñïõí ôçí êáôÜóôáóç óôá ÷Ýñéá ôïõò. Ðáé÷íßäé ï ÐÁÏÊ äýóêïëá èá áëëÜîåé, ç ëïãéêÞ ôïõ ÐïñôïãÜëïõ åßíáé ôüóï ðñïâëÝøéìç þóôå ôïí Ýðéáóå êïñüéäï ìÝ÷ñé êé ï Ôñïíô Óüëéíô. Ï ÆáãïñÜêçò, áí Þèåëå íá ôïí âïçèÞóåé, Ýðñåðå íá ôïõ ðÜñåé 3–4 ðáßêôåò åíäåêÜäáò êáé íá äéþîåé áðü ôïõò «ðáëéïýò» Ýíáí ôïõëÜ÷éóôïí (ÊïíóåúóÜï, Âåñüí, ÐÜìðëï Ãêáñóßá), ãéáôß ëåéôïõñãïýí ùò êáêÜ ðáñáäåßãìáôá. Ï ÓÜíôïò äåí ìðïñåß íá ôïõò åðéâëçèåß, åíþ ôïí áãêõëþíïõí êáé ùò ðñïò ôéò åðéëïãÝò ôïõ.

Ïëïé, üôáí áðïêôÞèçêå ï Êïõôóéáíéêïýëçò, ëÝãáìå üôé ãéá íá âñåé ÷þñï èá ðñÝðåé íá öýãåé ï ÊïíóåúóÜï, áëëéþò äåí ðñüêåéôáé ï ÐïñôïãÜëïò íá ôïí ÷ñçóéìïðïéÞóåé âáóéêü: áðïñþ ðþò ï ÆáãïñÜêçò êé ï Âñýæáò äåí ôï êáôÜëáâáí. Óôçí ïìÜäá äåí ðåñíÜ áðáñáôÞñçôï üôé ï Ãêáñóßá êáé ï ÊïíóåúóÜï èõìþíïõí êáé êÜíïõí üôé ðïíÜíå üôáí ôïõò ÷ñçóéìïðïéåß óôçí ðñïðüíçóç ìå ôïõò áíáðëçñùìáôéêïýò, êáé üëïé Ý÷ïõí êáôáëÜâåé üôé ç áõóôçñüôçôá ôïõ ÓÜíôïò åîáíôëåßôáé óôïí Ìðáêáãéüêï êáé ôïí ÁìðïõìðáêÜñé, ãéáôß ëåéôïõñãåß Ýíá åßäïò óôñáôéùôéêÞò ðáëáéüôçôáò! ÊáíÝíáò ôÝëïò äåí ôïëìïýóå íá åðéóçìÜíåé üôé ï ÐÁÏÊ Ý÷åé óå äýï ìÞíåò ðñïåôïéìáóßáò üóïõò ôñáõìáôéóìïýò Ý÷åé ìéá ïìÜäá óå Ýíá ÷ñüíï êáé ðùò ïé äýï ðïõ äåí Ýêáíáí ðñïåôïéìáóßá ìáæß ôïõ, ï Âéôüëï êáé ï Âéåúñßíéá, åßíáé ïé ìüíïé ðïõ ôñÝ÷ïõí! Óå ìéá ÷þñá ðïõ èåùñïýíôáé êáêïõñãÞìáôá ôï íá âÜæåé ï Ôåí ÊÜôå ôïí ÃêÜìðñéåë áíôß ôïõ Óáëðéããßäç óôï «ÂéèÝíôå Êáëíôåñüí» êáé íá ðáßæåé ï ÊåôóðÜãéá ìå ôïí ÊõñéÜêï Ðáðáäüðïõëï áìõíôéêü ÷áö, ôï îåêëÞñéóìá ìéáò ïìÜäáò ðñéí êáí áñ÷ßóåé ç óåæüí (!) äåí åßíáé Üîéï áíáöïñÜò! «ÌðñÜâï»

Ï ÐÁÏÊ ðïñåýôçêå óôïí áðïêëåéóìü åí ìÝóù ðïëëþí äçìïóéïãñáöéêþí «ìðñÜâï». Ç Þôôá áðü ôç ÂáëåñÝíãêá áðïäüèçêå óôçí áôõ÷ßá, ç éóïðáëßá ìå ôç ×Ýñåíöåí óôéò áðïõóßåò: êáëÞ åßíáé ç åðéêïéíùíßá, áëëÜ ðïôÝ ç åðéêïéíùíßá äåí Üëëáîå ôçí ðñáãìáôéêüôçôá. Áêïõãá ôá ñáäéüöùíá ôçò Èåóóáëoíßêçò ðñï÷èÝò ðñéí áðü ôï ìáôò: ôá ñåðïñôÜæ áíáöåñüôáí óôçí ðáñÝìâáóç ôïõ ÆáãïñÜêç þóôå íá «åëåõèåñùèïýí» ôá 25 åõáßóèçôá ðáéäéÜ ðïõ ðñïêëÞèçêáí êáé ôá Ýóðáóáí óôï Áìóôåñíôáì êáé óôç óéãïõñéÜ ôïõ ÃêáãêÜôóç üôé «ï ÐÁÏÊ ðåñíÜ ãéáôß õðÜñ÷åé Éóðáíüò äéáéôçôÞò». Ùò Ýíäåéîç ôçò óéãïõñéÜò áíáöåñüôáí ìÜëéóôá üôé ï öñÝóêïò ìåãáëïìÝôï÷ïò åß÷å âãÜëåé êáé áåñïðïñéêÜ åéóéôÞñéá ãéá íá ðÜåé áðü ôçí Ïëëáíäßá óôç Íéüí, ãéá íá åßíáé ðáñþí óôçí êëÞñùóç. Ôüôå êáôÜëáâá üôé äåí ðñüêåéôáé íá ðåñÜóåé ôç ×Ýñåíöåí ðïôÝ! Ï ÐÁÏÊ ôïõ ÆáãïñÜêç êáé ôïõ Âñýæá, ãéá íá êÜíåé ôï åðéðëÝïí âÞìá, Ýðñåðå íá åêìåôáëëåõôåß ôç ãíþóç ôïõ óðïñ, ðïõ óßãïõñá Ý÷ïõí áõôïß ïé äýï.

Áíô' áõôïý öÝôïò õðÞñîå ìüíï ðñïóðÜèåéá íá ãßíåé êëßìá: áíôß íá áó÷ïëçèïýí ìå ôï ðïäüóöáéñï, áó÷ïëçèÞêáí ìå ðñïóëÞøåéò ðáñáãüíôùí ðïõ èá èùñáêßóïõí ôçí ïìÜäá. Êáé óôï ìåôáîý áäéáöüñçóáí ìÝ÷ñé êáé ãéá ôï ÷üñôï ôçò Ôïýìðáò ðïõ åß÷å ôï êáêü ôïõ ôï ÷Üëé. Êñßìá Ï ÐÁÏÊ ìðïñåß íá åðáíáëÜâåé ôï ðåñóéíü ôïõ ðñùôÜèëçìá, äýóêïëá èá êÜíåé âÞìá ìðñïóôÜ. Ôï ÷åéñüôåñï ãéá ôïí ÈïäùñÞ åßíáé üôé Ý÷åé îå÷Üóåé ðüóï åýêïëá ìáæß ìå ôá îåñÜ êáßãïíôáé êáé ôá ÷ëùñÜ. Óôï ×Ýñåíöåí âãÞêå áäßêùò Ýíá ðáíü ðïõ áìöéóâçôåß ôçí ßäéá ôïõ ôçí ôéìéüôçôá. Ï êüóìïò ôïõ ÐÁÏÊ äåí ôñþåé äçìïóéïãñáöéêü êïõôü÷ïñôï: ìå áõôïýò ðïõ äéÜëåîå ùò óõíïäïéðüñïõò ôïí ðåñéìÝíïõí ÷åéñüôåñá. Êáé åßíáé ðñáãìáôéêÜ êñßìá…

ðïõôáíáò ãéïò?
paok giati etsi!!!!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
πριν λιγο του απαντησε ο κολκας και τον εκραξε.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

northeagle_4

• Guest
ο Κολκας τοσα χρονια που ο καρπετοποθλος ξεφτιλιζει τον ΠΑΟΚ το παιζει υπερανω,μολις επιτεθηκε στο συναφι της δημοσιογραφιας(ο θεος να την κανει) απαντησε και υπερασπιστηκε μαζι με το συναφι του και τον ΠΑΟΚ.Ευγε....