http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=38263
«Ο κόσμος το ήθελε...»
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ ο Ζήσης Βρύζας, είπε:«Δεν έχει σημασία η προσωπική μου σχέση με τον Ζαγοράκη. Ήρθα να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Σταθμίσαμε τα πράγματα, συζητήσαμε πολλές φορές και όταν είδαμε ότι ανταπόκριση του κόσμου ήταν θετική το πήραμε απόφαση».
Αφιερωμένο σε όσους νομίζουν ότι υποστήριξη σημαίνει βγάζω το σκασμό & δεν έχω άποψη .
ΞΑΝΑΛΕΩ : Π.Α.Ο.Κ.τσή να έχεις άποψη ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΣ χωρίς φόβο και πάθος . Με το σύνθημα ΥΠΟΜΟΝΗ μεγαλώσαμε , δίνουμε και δεν παίρνουμε .
ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ τη σημερινή διοίκηση , αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα αφήσεις ΤΗΝ ΨΥΧΗ σου να ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ . Μίλα ρε , πές ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ του ανατολάκη με την ασπρόμαυρη φανέλα στο χορτάρι της Τούμπας .
ΜΙΛΑ ρε , πες δεν θέλω να δω αυτό το κωλόπαιδο που έπί εποχής παντοκρατορίας της ΠΑΡΑΓΚΑΣ , ΘΈΡΙΖΕ τον Γεωργιάδη ή τον Καφέ , και μετά στεκόταν από πάνω του και του κατέβαζε και τα Θεία .
Δεν θέλω να δω το επί 10 χρόνια σύμβολο της ατιμωρησίας & της προστασίας του βρωμόγαυρου να τσεπώνει το υστέρημα του Π.Α.Ο.Κ.τσή .
Μπράβο Θόδωρε , όπως λέει παραπάνω στο ρεπορτάζ και ο Ζήσης <<Σταθμίσαμε τα πράγματα, συζητήσαμε πολλές φορές και όταν είδαμε ότι ανταπόκριση του κόσμου ήταν θετική το πήραμε απόφαση>> .
Δλδ πριν υπογράψει ο Ζήσης αφουγκράστηκαν την άποψη και τη ψυχή του Π.Α.Ο.Κ.τσή . Το ίδιο έκαναν και με τον ανατολάκη , και σου λέει άς τον αυτόν , μακριά , δεν τον θέλει ο κόσμος , τόσοι αμυντικοί ρε υπάρχουν σε όλο το ντουνιά , από αυτόν θα κρεμαστεί ο Π.Α.Ο.Κ. ; ΡΕ Α'ι' στο κόρακα .
Πριν λίγες ημέρες είχα προσωπικά τη τύχη να πληροφορηθώ (μικρή είναι η Θεσσαλονίκη) ότι δεν εξετάστηκε μόνο η περίπτωση Λάκης αλλά κι ο ανατολάκης .
Η απόφαση ήταν σωστή : πόρτα στο δρεπανηφόρο του κόκκαλη που άκουσον άκουσον είχε τιμηθεί απ την επο / επαε με το ... βραβείο fair play !!
Από τις δηλώσεις του Ζήση προκύπτει ότι ο Θόδωρος σέβεται και λαμβάνει υπ όψιν την άποψη του κόσμου , στο βαθμό που μπορεί και πρέπει .