Author Topic: Ζήσης Βρύζας  (Read 12673 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ãßíå_ÌÝëïò

• Guest
Απ: Ζήσης Βρύζας
« Reply #260 on: July 06, 2007, 02:47:56 »
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=38263

«Ο κόσμος το ήθελε...»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ ο Ζήσης Βρύζας, είπε:«Δεν έχει σημασία η προσωπική μου σχέση με τον Ζαγοράκη. Ήρθα να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Σταθμίσαμε τα πράγματα, συζητήσαμε πολλές φορές και όταν είδαμε ότι ανταπόκριση του κόσμου ήταν θετική το πήραμε απόφαση».

Αφιερωμένο σε όσους νομίζουν ότι υποστήριξη σημαίνει βγάζω το σκασμό & δεν έχω άποψη .

ΞΑΝΑΛΕΩ : Π.Α.Ο.Κ.τσή να έχεις άποψη ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΣ χωρίς φόβο και πάθος .  
Με το σύνθημα ΥΠΟΜΟΝΗ μεγαλώσαμε , δίνουμε και δεν παίρνουμε .

ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ τη σημερινή διοίκηση , αυτό δεν  σημαίνει ότι δεν θα αφήσεις ΤΗΝ ΨΥΧΗ σου να ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ .

Μίλα ρε , πές ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ του ανατολάκη με την ασπρόμαυρη φανέλα στο χορτάρι της Τούμπας .

ΜΙΛΑ ρε , πες δεν θέλω να δω αυτό το κωλόπαιδο που έπί εποχής παντοκρατορίας της ΠΑΡΑΓΚΑΣ , ΘΈΡΙΖΕ τον Γεωργιάδη ή τον Καφέ , και μετά στεκόταν από πάνω του και του κατέβαζε και τα Θεία  .

Δεν θέλω να δω το επί 10 χρόνια σύμβολο της ατιμωρησίας  & της προστασίας του βρωμόγαυρου να τσεπώνει το υστέρημα του Π.Α.Ο.Κ.τσή .

Μπράβο Θόδωρε , όπως λέει παραπάνω στο ρεπορτάζ και ο Ζήσης <<Σταθμίσαμε τα πράγματα, συζητήσαμε πολλές φορές και όταν είδαμε ότι ανταπόκριση του κόσμου ήταν θετική το πήραμε απόφαση>> .
Δλδ πριν υπογράψει ο Ζήσης αφουγκράστηκαν την άποψη και τη ψυχή του Π.Α.Ο.Κ.τσή .
Το ίδιο έκαναν και με τον ανατολάκη , και σου λέει άς τον αυτόν , μακριά , δεν τον θέλει ο κόσμος , τόσοι αμυντικοί ρε υπάρχουν σε όλο το ντουνιά ,  από αυτόν θα κρεμαστεί ο Π.Α.Ο.Κ. ; ΡΕ Α'ι' στο κόρακα .

Πριν λίγες  ημέρες είχα προσωπικά τη τύχη να πληροφορηθώ (μικρή είναι η Θεσσαλονίκη) ότι δεν εξετάστηκε μόνο η περίπτωση Λάκης αλλά κι ο ανατολάκης .
Η απόφαση ήταν σωστή : πόρτα στο δρεπανηφόρο του κόκκαλη που άκουσον άκουσον είχε τιμηθεί απ την επο / επαε με το ... βραβείο fair play !!

Από τις δηλώσεις του Ζήση προκύπτει ότι ο Θόδωρος σέβεται και λαμβάνει υπ όψιν την άποψη του κόσμου , στο βαθμό που μπορεί και πρέπει .

« Last Edit: July 06, 2007, 02:56:53 by Ãßíå_ÌÝëïò »

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #261 on: July 06, 2007, 06:31:44 »
exei kanenas idea posa fraga tha parei o zisis? egw den akousa kati..
kai epeidh re gmt oti kai na akousoume kapoia stigmh tha exoume tous logistes oi opoioi tha krazoun (kai anaferomai se autous
pou asxolountai poio polu me ta oikonomika ths pae para fwnazoun sto ghpedo)  peite mou oloi me posa fraga nomizete h tha thelate na paixei o zisis?
o zagorakis dld de xerei oti kanoume exuguansh oikonomikh??? emeis tha tou to poume??
xazos einai?? kai an uparxei kati upopto sth dioikhsh me to zisi tha to katalavoume?? eleos!!
egw proswpika pistevw oti o zisis kai 3 xronia na ekleine de me peirazei... etsi ki alliws de tha paizei polu.
alla kai sta 38 re paides!!!!!!!! de mporei na paizei 2 mats to xrono??? 2 sugkekrimena mats to xrono??? afou gi'auto hrthe!!!!!!!!!!
VALE TA SKOULIKIA MES TH PRIZA RE!!!!!!!!!!
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #262 on: July 06, 2007, 09:24:35 »
stis fyllades leei oti tha parei 100 xiliarika to xrono .... oti kai na grafoune o TEO den einai kai toso xazos pou tha skorpaei lefta !!! NTROPH STO EKSOFYLLO TIS Α.Μ.Θ. gia to thema tou zisi simera !!!! GAMW TA MME !!!!
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #263 on: July 06, 2007, 12:19:52 »
Egw pantws pisteuw oti o Zhshs 8a voh8hsei KAI agwnistika (gia to psuxologiko den to suzhtaw, einai dedomeno logw empeirias, xarakthra kai filopaoktshdikwn ais8hmatwn). Den einai gia vasikos einai gia 30 poiotika lepta. Otan 8a paizeis ektos edras me gaurovazelo kai 8a 8eleis kapoion mprosta pou na mporei na kontrolarei, na krathsei th mpalla kai na th spasei swsta se enan sumpaikth (vlepe Lakh) tote o Bruzas einai 1000 fores protimoteros apo tous ampalous Torghele kai Giasemh. Fusika kai den mporei na trexei panw-katw gia 90'. Auto einai dedomeno.

Kai 8a teleiwsw me mia proswpikh ektimhsh: o Zhshs einai kata th gnwmh mou o pio ADIKHMENOS paikths apo thn paoktshdikh (kai merikes fores asxeth me mpalla) kerkida twn teleutaiwn 10-15 xronwn. To apodeiknuei kai h POLY KALH kariera pou ekane sthn Italia me thn Perrugia (ka8olou eukolo pragma).

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #264 on: July 06, 2007, 12:44:13 »
Καλως ηρθες ρε ψυχαρα!!!!

Ζησης Βρυζας, ο πιο αξιοπορεπης και ο πιο ο αδικημενος (οπως σωστα προανεφερε ενας προηγουμενος φιλος) παικτης που γνωρισε η παοκτσηδικη κερκιδα τουλαχιστον τα τελευταια 15 χρονια που ασχολουμαι εγω.

Οταν ειχε ερθει το 1997 περιμεναμε οτι μονος του θα εφερνε την Ανασταση - ε δεν γινοταν!

Τωρα ομως ο Ζησαρας ερχεται με αλλη διαθεση με αλλο αερα - ειναι δεδομενο οτι θα προσφερει τοσο αγωνιστικα οσο και εξωαγωνιστικα. Και τετοιους παικτες και ανθρωπους τους θελει ο ΠΑΟΚ. Ενα διαμαντι σαν το Ζηση δεν πρεπει να το αφησουμε να φυγει ειδικα οταν σταματησει το ποδοσφαιρο!

Οποιος γουσταρει τα λαμογια ας μην τον καλουποδεχθει - Ο Ζησης ειμαι σιγουρος οτι θα κατανοησει τους παντες.

Καλως ηρθες ρε Ζηση ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ :happy:
« Last Edit: July 06, 2007, 12:46:27 by maman »
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline Crash

• Αποστολή
  • **
    • Find Sexy Girls from your town for night
« Reply #265 on: July 06, 2007, 12:52:03 »
Kalosirthes Zisi ! gia osous amfisvitoun tin aksia tis metagrafis as skeftoune mono :
1)oti tha anaplirosei 2 epi8etikous (giasemakis-torgelle) me sinolo goal gia fetos to apisteuto noumero 1
2)oti einai PAOKtsis
3)tin empiria tou kai tin kai tin avra pou 8a ferei mesa sta apoditiria!
4)anaplironoume 2 epi8etikous (an telika figoun) aksias 600.000 euro me ena paoktsaki 100.000
5)to mellon tou einai stin dioikisi

y.g skeftite pos tha nio8ei o athanasiadis pou 8a exei mprosta tou ton vryza

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #266 on: July 06, 2007, 13:37:50 »
kai ilikiaka den einai toso xalia, siblirwnei ta 34 to noemvrio, ex ou kai to 2etes simvolaio
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #267 on: July 06, 2007, 13:50:16 »
Τα λεφτα ειναι καπου τοσα αλλα το συμβολαιο; Αλλοι λενε 1+1 και αλλοι 2..

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #268 on: July 06, 2007, 13:59:50 »
min masate gia to simboleo. an o idios dei pos den trabaei ston 1 hrono tha ta paratisi k tha mpei stin dioikisi.
me tpt den tha to pexei....giasemakis!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #269 on: July 06, 2007, 15:19:06 »
Epitelous vlepoume tis metagrafes pou po8ousame epi xronia...

San na perno sija sija kourajio...

Ãßíå_ÌÝëïò

• Guest
« Reply #270 on: July 06, 2007, 22:22:22 »

Ηλεκτρολόγος Ζήσης :  2 φορές στη πρίζα, βραχυκύκλωμα και ΠΤΩΣΗ   του γενικού διακόπτη & του φουκαρά συμπολίτη . Χαλάλι ο πίνακας .

μπράβο στο φίλο που ανέβασε το βίντεο με τον μπήχτη ηλεκτρολόγο .
Τον οδηγό τον έχω στο αρχείο , είναι απολαυστικός ο οδηγός της ...ψαροκασέλας !! .

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #271 on: July 06, 2007, 23:32:14 »

Από τις δηλώσεις του Ζήση προκύπτει ότι ο Θόδωρος σέβεται και λαμβάνει υπ όψιν την άποψη του κόσμου , στο βαθμό που μπορεί και πρέπει .

γι αυτο τον γουσταρουμε,γιατι ειναι ενας απο εμας...αλλα με μια διαφορα, ειναι ηγετης ...ατυτος που ψαχναμε,τον βρικαμε.......καλωσηρθες Ζηση
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

boudas

• Guest
« Reply #272 on: July 07, 2007, 04:29:52 »
(ξανα)ΒΑΛΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ, ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ, ΖΗΣΗΗΗ ΒΡΥΥΥΥΥΥΖΑ  :05a: :tsigaro: :05a: :rasta:

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #273 on: July 07, 2007, 04:49:29 »
elpizw na dwsi oles tou tis dunami o vryzas kai na pe3i oso kalitera mpori........to mono pou me provlimatizi ligo ine to simboleo tou pou ine dietes....kalitera na ine gia ena xrono kai  meta na ekline tin kariera tou......

Offline Pichichi

• Αποστολή
  • **
« Reply #274 on: July 07, 2007, 09:20:42 »
oti einai dietes de simainei oti 8a paiksei pasi 8usia 2 xronia akoma mpala!! ;D
To kalokairi to polu 8a stamatisei!!
KILKIS+LAMIA=GATE 4

legones

• Guest
« Reply #275 on: July 07, 2007, 12:24:13 »
Εξάλου χρειάζεσαι και αντιπρόεδρο.. ..!!

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #276 on: July 08, 2007, 14:34:21 »
Μην κολλατε στην διαρκεια του συμβολαιου αδερφια. Ο ΖΗΣΑΡΟΣ ερχεται για αλλα κολπα!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

GeorgT

• Guest
« Reply #277 on: August 01, 2007, 12:34:13 »
Η συνέντευξη του Ζηση στο goal:

Ο Ζήσης Βρύζας επέστρεψε για τα καλά στον ΠΑΟΚ. Στις προπονήσεις και στα φιλικά στη Γερμανία δείχνει ότι έχει ακόμη δίψα να παίξει καλό ποδόσφαιρο. «Η όρεξη για ποδόσφαιρο είναι θέμα του καθενός. Ευχαριστιέμαι το γεγονός ότι θα έρθουν στο γήπεδο άνθρωποι να με δουν να παίζω μπάλα στον ΠΑΟΚ. Σέβομαι και τον τελευταίο φίλαθλο που θα έρθει να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι και για αυτόν προετοιμάζομαι, ώστε να του αποδείξω ότι αξίζω να φοράω αυτήν τη φανέλα. Ηταν για μένα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ με υποδέχθηκε με τον τρόπο που το έκανε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. Και αυτό μου δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη, ώστε να δώσω στην ομάδα τον καλύτερό μου εαυτό».

Ο Βρύζας είναι ένας από τους αρχηγούς του ΠΑΟΚ και μάλιστα με ομόφωνη απόφαση των συμπαικτών του, χωρίς τη διαδικασία της ψηφοφορίας. «Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την τιμή που μου έκαναν να με επιλέξουν αρχηγό. Ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικούς ανθρώπους και στην ομάδα και στο προπονητικό τιμ, με πολύ έντονη προσωπικότητα. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να τους τιμήσω και εγώ από την πλευρά μου για την επιλογή τους αυτή».

Η ήττα από την Μπράουνσβαϊγκ θεωρεί ότι θα πρέπει να γίνει μάθημα. «Τα πράγματα στον ΠΑΟΚ εξελίσσονται όπως θα έπρεπε μετά το χαστούκι στο πρώτο παιχνίδι. Η ομάδα αντέδρασε και τα πράγματα εξελίσσονται ομαλά. Η ομάδα δείχνει σωστή νοοτροπία, αυτή που πρέπει να έχει. Για να πω την αλήθεια, η ήττα αυτή δεν με τρόμαξε, γιατί ξέρω ότι δώσαμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε κάτω από τις συνθήκες που παίξαμε. Ηταν μια βαριά ήττα, που θα μείνει στην ιστορία. Λειτούργησε σαν σφαλιάρα για όλους μας και θα πρέπει να μην την ξεχάσουμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Δουλεύουμε σκληρά στην προετοιμασία. Γίνεται καλή δουλειά σε ό,τι αφορά τη φυσική κατάσταση, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι στο ποδόσφαιρο η επιτυχία μιας ομάδας εξαρτάται και από άλλους συντελεστές. Κάθε ημέρα προσπαθούμε να βάλουμε νέα πράγματα κυρίως μέσα στο μυαλό, γιατί πιστεύω ότι τα παιχνίδια κερδίζονται από τη δουλειά που γίνεται πριν βγει η ομάδα στο γήπεδο»...........

Δε τη βάζω όλη γιατί είναι μεγάλη.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=543216

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #278 on: August 01, 2007, 13:35:59 »
BALE TA SKOULIKIA MES'THN PRIZA ZHSH VRYZAAAAAA ZHSH VRYZAAAAAA

:prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk:

ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

kaze

• Guest
« Reply #279 on: August 20, 2007, 22:10:37 »
O Zisis einai enas apo tous pio istorikous pextes ston P.A.O.K pragma pousimenei oti einai kalos.Dextike na erthei kai teliosei thn labritati kariera tou sto P.A.O.K kai tha prepei oloi na eimaste xaroumenei me auto giati o Vrizas gia allh mia foras mas edeixe oti einai enas alithinos Paokshs