δε ξερω αν αιωρειται οτι πρεπει να χασουμε για να μη μεινει πισω ο βαζελος . εγω ξερω οτι ειναι μοναδικη ευκαιρια να τους κερδισουμε και να τους πουμε αντε γεια . αυτος ο βαζελος ειναι ο χειροτερος των τελευταιων ετων . χωρις παιχτη ηγετη ( εφυγε ο μπασινας ) και με κατι απιστευτους παιχτες ( κωτσιος, βυντρα,βοουτερ ) με κατι παλτα σαν γουνες ( μπισκαν , κονσεισαο ) . εχει και αυτον τον βαψομαλλια τον γκεκα (μεγαλη πουσταρα μου θυμιζει) , ενας γκονζαλες και ενας μαντζιος ξερουν μπαλα . ολοι οι αλλοι μυρωδια απο μπαλα . και εχουν και αυτον τον ονειροπαρμενο ιταλο στο παγκο! μαι χαψια ειναι για τον κωστικο. δηλαδη τι να πω?? αν δεν κερδισουμε φετος ποτε θα τους κερδισουμε?? αν μας κερδισει ο νιλσον ( πιο πολυ ηθοποιος μου ακουγεται παρα ποδοσφαιριστης..) ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!!! και ενω ειμαστε φορμαρισμενοι και παμε καλα (εξαιρεστε τη πατατα τη προχθεσινη σας παρακαλω...) βλεπω μια χαλαροτητα απ τους βαζελους λες και θα παιξουν με τον ακρατητο!! ξεκουραζει λεει παιχτες , σκεφτονται το ματς με τη μπαρτσελονα ( λες και εχουν ελπιδες...) , θα το παρουν λεει γιατι δεν γινεται να χασει δυο φορες συνεχομενες ο μεγαλος( εδω γελαμε..) παναθηναικος και μαλιστα αδικηθηκε το προηγουμενο ματς!!! δηλαδη ρε μαγκες τι να σκεφτω?? οτι το ματς ειναι οντως χαμενο γιατι ετσι αυτοι θελουν ?? εμας μας ρωτησανε? δηλαδη τι νομιζουν?? οτι επειδη λεγονται παναθηναικος η δικια μας η γνωμη δεν μετραει?? αν παιχτει στα ισια το ματς ειναι καραμπινατο διπλο!! εκτος αν δεν θελουν οι δικοι μας ή χεστουν μπροστα στους φλωρους ή οντως παμε σαν τα προβατα στη σφαγη.... τι να πω ρε παιδια?? μηπως νομιζουν οτι επειδη χασανε τα δευτερα απ τον αστερα θα μας βαλουν και 5 γκολ. για προπονση μας εχουν πριν απ το μεγαλο ματς?? αντε ρε παληκαρια καντε ενα διπλο απτη τουμπα μεχρι τη μπασταρδουπολη να σκασουν γιατι θα μας τρελανουν!! και χωρις το παληκαρι το μιετσελ μπορουμε να τους σκισουμε μπροστα με σαλπι και χριστοδουλοπουλο( μακαρι τον βαλει) . και προς θεου... οχι τον μαλαδενη!!!!