Είμαι αυτός που άναψα τα φυτίλια για κάθοδο στο ΟΑΚΑ μόνοι μας(σε προηγούμενη σελίδα του topic εννοώ).Για να μην παρεξηγηθώ(Chris),ούτε εγώ είμαι συνδεσμίτης(πλέον),οπότε έχεις δίκιο(πρέπει να ξυπνήσουν όλοι).Επίσης είμαι 22 χρονών και έχω κατέβει Αθήνα ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ με την αεκ πρόπερσυ στα Λιόσια όπου πραγματικά κατάλαβα τι κάβλα είναι αυτές οι εκδρομές για κάθε "σωστό" Παοκτσή..Επίσης τα 2 φιλαράκια μου είναι κότες και δεν έρχονται μαζί μου ούτε καν στο νταχάου(αιωνία η μνήμη τους...) ούτε γριατζόγλειο(γι'αυτό και δεν κατεβαίνω Αθήνα μαζί με το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένας φοιτητάκος),άρα καταλαβαίνω τον αδερφό από Σέρρες που θέλει νά'ρθει αλλά διστάζει.Όμως ρε μάγκες δεν πάει άλλο έτσι.Αν αυτή τη φορά μετά από χρόνια πραγματικά πιστεύουμε σ'αυτήν την ομάδα-με τις όποιες εσωτερικές τρικλοποδιές-τότε ίσως πρέπει να θυμηθούμε ότι ΠΑΟΚ μαζί με πολλές άλλες περήφανες έννοιες,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ,ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,REVOLUTION που έγραφε και το Τ-shirt του Θοδωρή το καλοκαίρι.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ.Αλλά θέλει ΟΡΓΑΝΩΣΗ,μια λέξη δυστυχώς αγνωστη για τους ωχαδερφιστές νεοπαοκτσήδες(κατά το νεοέλληνες)
Οι σύνδεσμοι ΚΑΛΩΣ Η' ΚΑΚΩΣ πρέπει να αναλάβουν την οργάνωση,κι όμως θα στοιχημάτιζα ότι αποκλείεται νά'χουν ήδη ειδοποιηθεί τα αδέρφια στην Αθήνα να πάνε να τσακώσουν τα εισητήρια μόλις βγουν.
ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΣ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ'ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Δε με νοιάζει αν θα ξεκινήσει ο Μίετσελ,ο Γιασεμύτης η' ο Χριστοδουλόπουλος η' ο Κωστίκος ο ίδιος με σορτσάκι.
ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ 11 ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΘΑΜΩΝΕΣ" ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ,ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ 3.000 ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΟΙ:
"ΠΑΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΟΑΚΑ"...