Author Topic: Βάζελος: αυτή η σιχαμερή και αηδιαστικά κωλόφαρδη ομάδα  (Read 100179 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
ο γαυρος θα το παρει με 10 βαθμους διαφορα εκτος αν σοβαρευτουμε και καταφερουμε να κοντραρουμε. Αλλα ειναι κ η διαιτησια...
Παντως απορω γιατι φετος εχουμε μια ωχαδερφιστικη ταση προς τον στοχο της 2ης θεση για τα προκριματικα του Champions League. Μαλιστα με τους βαθμους που μαζεψαμε, ισως ειμαστε κ σε τπτ ισχυρους στον προκριματικο γυρο και να μπουμε στα playoff ευκολα. Με τον εναν ή τον αλλον τροπο, ειναι μεγαλη ευκαιρια και φετος να βγουμε Champions League
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Σιχαμένοι οπαδοί, ρομπότ που φωνάζαν τζίγγερ πούλα όλο το καλοκαίρι. Πάντα τέτοια ρε υπότροποι αντεξουσιαστές. Στο διάολο η ομάδα σας και ακόμα παραπέρα.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
προβοκάτσια ήταν ρε garntasia ...ÐÁÏÊôóÜêéá ήταν ;D

Offline gagas

• Αλλαγή
μηπως ηταν ολεμπιακοι(βολου)?

Offline manosg4

• Αποστολή
  • **
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑ
Και σε εξι-εφτα μηνακια και σε εξι-εφτα μηνακια
θα ειμαστε ε ε πρωταθλητες
θα ειμαστε ε ε πρωταθλητες
ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ!!!!

kostas4

• Guest
δεν γινεται αυτη η ομαδα να εχει παρει το περσινο πρωταθλημα και να ειναι 8 βαθμους μπροστα..η φετινη εικονα του βαζελου σε ολους τους τομεις αντικατοπτριζει την εικονα του ελληνικου ποδοσφαιρου. οσο κανει κουμαντο το ΠΟΚ τα ιδια θα βλεπουμε

giannis80

• Guest
ο γαυρος θα το παρει με 10 βαθμους διαφορα εκτος αν σοβαρευτουμε και καταφερουμε να κοντραρουμε. Αλλα ειναι κ η διαιτησια...
Παντως απορω γιατι φετος εχουμε μια ωχαδερφιστικη ταση προς τον στοχο της 2ης θεση για τα προκριματικα του Champions League. Μαλιστα με τους βαθμους που μαζεψαμε, ισως ειμαστε κ σε τπτ ισχυρους στον προκριματικο γυρο και να μπουμε στα playoff ευκολα. Με τον εναν ή τον αλλον τροπο, ειναι μεγαλη ευκαιρια και φετος να βγουμε Champions League

Mα, δεν έχουμε προπονητή, δεν υπάρχει τακτική, η ομάδα πάει με αυτόματο πιλότο, είμαστε σκορποχώρι, οι παίκτες είναι απλήρωτοι (ααα, συγνώμη ξέχασα, θα πάρουν σύντομα 560 χιλιάρικα από τους βαθμούς που μαζέψανε στην ευρώπη, ψίχουλα σαν πριμ, θα πεινάσουν), είμαστε εκτός στόχων. Με δεδομένο οτι η λάρισα δίνει τον νυν υπερ παντων αγων αύριο (αν χάσει την θεωρώ πρώτο φαβορί για υποβιβασμό), ο δικός μας αγώνας αύριο ίσως είναι από τους πιο σημαντικούς της χρονιάς. Υπενθυμίζω οτι την περσινή χρονιά, με το τέλος του πρώτου γύρου είχαμε 11 και 10 βαθμούς διαφορά από τους 2 βρωμιάρηδες. Φέτος, αν κερδίσουμε αύριο, είναι πιθανό να έχουμε 7 και 5 βαθμούς διαφορά και τους έχουμε και τους 2 στην ΤΟΥΜΠΑ.Αλλά, εντάξει, τι κάνουμε σενάρια. Αφού δεν έχουμε ομάδα.

CLUB LARISA

• Guest
Ωραία η ειρωνεία, αλλά να μας λες κ ποια είναι η πραγματικότητα όμως να τη χαμπαριάσουμε κ μεις οι μίζεροι. Έχουμε τλκ προπονητή κ τακτική ή το γεγονός της ανυπαρξίας του ποκ σημαίνει οτι είμαστε έτη φωτός μπροστά κ απλά δεν έχουμε τι να προσάψουμε κ γκρινιάζουμε?

Tα posts σου makptol ίζουν , να το ψάξεις

opws_mathame

• Guest
μα ο λογος που εχουμε παραπανω αποαιτησεις απο την ομαδα ειναι λογω της διαλυσης του ποκ.το αν οχι τωρα ποτε παει γαντι γι αυτες τις χρονιες κ εμεις ακομα πανηγυριζουμε που βγηκαμε δευτεροι κ επι τις ουσιας ξανα ουεφα.δεν απαξιωνουμε τις προσπαθειες της διοικησης απλα προσπαθουμε να κανουμε σαφες οτι θελουμε το κατι παραπανω δεδομενης της αποσαθρωσης των αλλων

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
όταν ζητάς κάτι καλύτερο δεν σημαίνει αυτόματα ότι είσαι και μίζερος.όσο για την ειρωνεία........

giannis80

• Guest
Ωραία η ειρωνεία, αλλά να μας λες κ ποια είναι η πραγματικότητα όμως να τη χαμπαριάσουμε κ μεις οι μίζεροι. Έχουμε τλκ προπονητή κ τακτική ή το γεγονός της ανυπαρξίας του ποκ σημαίνει οτι είμαστε έτη φωτός μπροστά κ απλά δεν έχουμε τι να προσάψουμε κ γκρινιάζουμε?

H πραγματικότητα στον φετινό ΠΑΟΚ είναι οτι λόγω διοικητικών λαθών, η ομάδα δεν είναι αυτή τη στιγμή πρώτη ή τουλάχιστον πολύ κοντά στον πρώτο. Θεωρώ οτι η ομάδα έχει το υλικό για να χτυπήσει τίτλο, αλλά λόγω λαθών που έγιναν την περασμένη άνοιξη (μη πρόσληψη προπονητή με προσωπικότητα κατά τη γνώμη μου), φαίνεται οτι δεν το διεκδικεί. Αν με περνάς για κανένα λάχανο που θεωρώ οτι όλα στον ΠΑΟΚ είναι ωραία κι οτι η κεφαλή δεν έχει κάνει σοβαρά λάθη, κάνεις λάθος. Και δεν έκανα ειρωνεία. Ήταν ευθεία επίθεση μου σε σχόλια δικά σου.Αν θεωρείται η ομάδα σκορποχώρι χωρίς τακτική, τότε σκορποχώρι και χωρίς τακτική ήταν και πέρσι σε πολλά παιχνίδια, κατά την άποψη μου πάντα (γιάννινα κύπελλο, ατρόμητο μέσα-έξω, ξάνθη μέσα, λάρισα μέσα, αεκ έξω) με κυριότερο στο χαριλάου που παιζόταν ο τίτλος.

Δεν θυμάμαι τα posts του makptol, βαριέμαι να το ψάχνω.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
μα ο λογος που εχουμε παραπανω αποαιτησεις απο την ομαδα ειναι λογω της διαλυσης του ποκ.το αν οχι τωρα ποτε παει γαντι γι αυτες τις χρονιες κ εμεις ακομα πανηγυριζουμε που βγηκαμε δευτεροι κ επι τις ουσιας ξανα ουεφα.δεν απαξιωνουμε τις προσπαθειες της διοικησης απλα προσπαθουμε να κανουμε σαφες οτι θελουμε το κατι παραπανω δεδομενης της αποσαθρωσης των αλλων

Απαξιωνουμε πολυ τους παικτες μας πρωτα απο ολα, οταν λεμε οτι αν κανουμε ποτε κατι ειναι ευκαιρια γιατι το ΠΟΚ διαλυεται. Στην τελικη ας το δουμε πιο ποδοσφαιρικα μια φορα. Δεν διαλυεται το ΠΟΚ, ειναι οτι οι παικτες πλεον δεν εχουν τις διαφορες ποιοτητας που ειχαν παλια και αυτο ειναι φαινομενο των καιρων παντου (εκτος απο την Ισπανια φυσικα).
Τι θελω να πω; Δεν ειναι οτι διαλυεται ο βαζελος ή οτι εμεις δεν κερδισαμε τον Βολο γιατι δεν ειχαμε προπονητη, αλλα ειναι ο Βολος που εχει καλα, φιλοδοξα και αθλητικα παικτακια και μπορει να σταθει απεναντι στον βαζελο και τον ΠΑΟΚ...Δεν λεω φυσικα οτι ειναι καλυτερος ο Βολος, αλλα στην μπαλα δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος και σιγουρα οσο μικροτερες οι αποστασεις τοσο περισσοτερες πιθανοτητες για εκπληξη.
Το θεμα ειναι να γινουμε ακομα καλυτεροι εμεις, ωστε να κερδιζουμε σιγουρα ολες τις μικρες ομαδες και καποια ντερμπυ (σε καποια θα χασεις κιολας φυσιολογικο ειναι) και να παρεις το πρωταθλημα.
Βεβαια, μετα απο ολα αυτα, σκεφτεσαι τι καθομαι και λεω, Ελλαντα εισαι, καποια στιγμη θα σου ερθει παλι ενας Σπαθας...
« Last Edit: December 18, 2010, 23:07:44 by DarkLord »
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

CLUB LARISA

• Guest

H πραγματικότητα στον φετινό ΠΑΟΚ είναι οτι λόγω διοικητικών λαθών, η ομάδα δεν είναι αυτή τη στιγμή πρώτη ή τουλάχιστον πολύ κοντά στον πρώτο. Θεωρώ οτι η ομάδα έχει το υλικό για να χτυπήσει τίτλο, αλλά λόγω λαθών που έγιναν την περασμένη άνοιξη (μη πρόσληψη προπονητή με προσωπικότητα κατά τη γνώμη μου), φαίνεται οτι δεν το διεκδικεί. Αν με περνάς για κανένα λάχανο που θεωρώ οτι όλα στον ΠΑΟΚ είναι ωραία κι οτι η κεφαλή δεν έχει κάνει σοβαρά λάθη, κάνεις λάθος. Και δεν έκανα ειρωνεία. Ήταν ευθεία επίθεση μου σε σχόλια δικά σου.Αν θεωρείται η ομάδα σκορποχώρι χωρίς τακτική, τότε σκορποχώρι και χωρίς τακτική ήταν και πέρσι σε πολλά παιχνίδια, κατά την άποψη μου πάντα (γιάννινα κύπελλο, ατρόμητο μέσα-έξω, ξάνθη μέσα, λάρισα μέσα, αεκ έξω) με κυριότερο στο χαριλάου που παιζόταν ο τίτλος.

Καταρχήν, ευθεία επίθεση στο πρόσωπό μου θα ταν, αμα ανεφερες στο ποστ σου την αντίθεσή σου στις απόψεις μου. Βάζοντας στην μαρμίτα ολους όσους πιστεύουν οτι το καράβι αρμενίζει στραβά, γενικεύεις επιχειρηματολογώντας επιφανειακά και τούτο δεν ταιριάζει στο τρόπο (ασχέτως αν διαφωνώ με τα λεγόμενα σου) που γράφεις, εξ ου κ το makptolιζεις.
Ούτε λάχανο σε θεωρώ, ούτε τπτ, δεν μπαινω εδώ μέσα για να τραβιέμαι όπως μαλιοτραβιούνται στους ραπτόπουλους , τους μπασταρδο δούκες κ λοιπούς όσοι νομίζουν οτι αγαπάνε αμόλυντα ΠΑΟΚ.
ΚΑΙ ΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ, ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ, ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ, ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Κ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΑΝΑ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ 3 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ , ΗΤΟΙ ΕΝΑ ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ, ΤΗΝ ΕΙΔΕ BLOGGER, ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΑΒΙΚΟ ΜΑΝΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΕΔΩ Κ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ, ΟΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΟΠΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΑΠΟ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ, ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ν ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ, ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ". Και ας πηγαίνει η ομάδα τρένο, λόγω συγκυριών κ ας είναι το ποκ για υποβιβασμό.

Εχθρός του καλύτερου στον ΠΑΟΚ είναι το άριστο. Κ μέχρι να φτάσει εκεί (γτ προς το παρόν δεν είναι καν στο καλύτερο, αλλά στο πολύ μέτριο), εγω θα "γκρινιάζω" και δεν θα επαναπαύομαι για κανέναν πούστη.

σορυ για το οφτοπικ

makptol

• Guest

η αληθεια ειναι οτι για ολα φταιει η ζαγορακης αυτο λεω οτι κυριαρχει εδω .... καποιοι ειναι ψαγμενοι και διαχωρισαν την θεση τους κανανε τον θοδωρο θοδωρακη
του χρεωσανε χημικα των ματ στο ματς με ρουλη και κανουνε σχολια σε ανακοινωσεις του στυλ "ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ" του χρεωσανε το "σκανδαλο" με τα κυλικεια της τουμπας κλπ......αυτη ειναι η εποικοδομιτικη κριτικη χωρις προκαταληψη....αποκαλουνται καποιοι
αυτους που πηγανε με το τσαρτερ της παε "ΣΚΑΤΑ" και αυτο επικοδομητικη κριτικη ειναι ......ναι στηριζω τον ζαγορ χωρις να υποννοω οτι κανει καταχρησεις στα οικονομικα οτι κλεβει οτι ειναι ανικανος
οτι δεν πηγε στην επο να τα κανει ολα γης μαδιαμ .......ΕΞ ΑΛΛΟΥ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ Η ΟΧΙ ....ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΑΘΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΑΘΗ ΟΣΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕ Ο CLUB ΣΤΗΝ ΠΑΕ ....ΠΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΕΙ Η ΠΑΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞH  :)))))

giannis80

• Guest
Έλα ξεφύγαμε πολυ οφ τοπικ. Club, εγώ αναφέρομαι μόνο στα αγωνιστικά και τις συνέπειες των διοικητικών λαθών στα αγωνιστικά. Η ομάδα δεν έχει οικονομικό δντη και γενικό δντη και εμπορικό δντη θα πω εγώ, από την αρχή της διοίκησης ζαγοράκη, άρα είναι εδώ και 3,5 χρόνια σκορποχώρι. Και για το σκηνικό στο ζάγκρεμπ, δεν το θεωρώ οπαδική ήττα γιατί δεν θεωρώ αυτούς που ήταν εκεί οτι ήταν οπαδοί με την έννοια που το εννοείς κι εσύ κι εγώ. Εγώ έχω μάθει σε τετοια σκηνικά να αντιδρώ ''open the door να τους κυνηγήσω'', όχι ''go, go''. Και δεν κατακρίνω τα παιδιά που ήταν εκεί μέσα ούτε λέω οτι είμαι πιο ΠΑΟΚΤΣΗΣ από αυτούς.Θεωρώ οτι ήταν συνοδοί της αποστολής γιατί η ΠΑΕ εισητήρια για τους οπαδούς της δεν πήρε.Άρα οπαδοί δεν υπήρχαν.Άρα δεν υπάρχει οπαδική ήττα.

CLUB LARISA

• Guest
Δυστυχώς διαβάζεις αποσπασματικά ή καθόλου (μερικά απο) τα ποστ μου , επομένως δύσκολα μπορείς να κρίνεις κάτι που δεν ξέρεις, οπότε δικαιολογείσαι. Τουλάχιστον, πήρες μια ιδέα απο makptol ιζειν πιο πάνω....

Καλό σου βράδυ eorptol  ;) (ξέρεις ποιός είσαι συ)

giannis80

• Guest

η αληθεια ειναι οτι για ολα φταιει η ζαγορακης αυτο λεω οτι κυριαρχει εδω .... καποιοι ειναι ψαγμενοι και διαχωρισαν την θεση τους κανανε τον θοδωρο θοδωρακη
του χρεωσανε χημικα των ματ στο ματς με ρουλη και κανουνε σχολια σε ανακοινωσεις του στυλ "ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ" του χρεωσανε το "σκανδαλο" με τα κυλικεια της τουμπας κλπ......αυτη ειναι η εποικοδομιτικη κριτικη χωρις προκαταληψη....αποκαλουνται καποιοι
αυτους που πηγανε με το τσαρτερ της παε "ΣΚΑΤΑ" και αυτο επικοδομητικη κριτικη ειναι ......ναι στηριζω τον ζαγορ χωρις να υποννοω οτι κανει καταχρησεις στα οικονομικα οτι κλεβει οτι ειναι ανικανος
οτι δεν πηγε στην επο να τα κανει ολα γης μαδιαμ .......ΕΞ ΑΛΛΟΥ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ Η ΟΧΙ ....ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΑΘΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΑΘΗ ΟΣΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕ Ο CLUB ΣΤΗΝ ΠΑΕ ....ΠΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΕΙ Η ΠΑΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞH  :)))))

ΠΑΟΚ ΘΕΕ, ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΕ :D :D :D :D

Παο, γαμώ τη λεωφόρο και καθε πούστη φλώρο, παναθηναικό ( για να επιστρέψουμε και στο τόπικ). Και σόρι αν ξεφύγαμε.

Offline makis

• Αποστολή
  • **
αν μπαίνανε οπαδοί του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χορό να δείρουν και να κράζουν παίκτες
 όλες οι αθλητικές εφημερίδες θα γράφανε για μαύρη μέρα στο ποδόσφαιρο για μαύρες σελίδε και δεν ξέρω εγώ
 τώρα στο βάζελο τίποτα

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Από τις "δικές" μασ εφημερίδες να δεις τι  θα έλεγαν, μέχρι και υπολογισμούς για το πρόστιμο η την "χασούρα" σε περίπτωση τιμωρίας της έδρας μας
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

opws_mathame

• Guest
και στην τουμπα δηλ πεφτει κανενα φυστικι η κανενα στραγαλι και το ενα το λενε μολοτωφ και το αλλο το λενε δε ξερω κ εγω τι το λενε.διαχρονικες κουβεντες