Ωραία η ειρωνεία, αλλά να μας λες κ ποια είναι η πραγματικότητα όμως να τη χαμπαριάσουμε κ μεις οι μίζεροι. Έχουμε τλκ προπονητή κ τακτική ή το γεγονός της ανυπαρξίας του ποκ σημαίνει οτι είμαστε έτη φωτός μπροστά κ απλά δεν έχουμε τι να προσάψουμε κ γκρινιάζουμε?
Tα posts σου makptol ίζουν , να το ψάξεις
H πραγματικότητα στον φετινό ΠΑΟΚ είναι οτι λόγω διοικητικών λαθών, η ομάδα δεν είναι αυτή τη στιγμή πρώτη ή τουλάχιστον πολύ κοντά στον πρώτο. Θεωρώ οτι η ομάδα έχει το υλικό για να χτυπήσει τίτλο, αλλά λόγω λαθών που έγιναν την περασμένη άνοιξη (μη πρόσληψη προπονητή με προσωπικότητα κατά τη γνώμη μου), φαίνεται οτι δεν το διεκδικεί. Αν με περνάς για κανένα λάχανο που θεωρώ οτι όλα στον ΠΑΟΚ είναι ωραία κι οτι η κεφαλή δεν έχει κάνει σοβαρά λάθη, κάνεις λάθος. Και δεν έκανα ειρωνεία. Ήταν ευθεία επίθεση μου σε σχόλια δικά σου.Αν θεωρείται η ομάδα σκορποχώρι χωρίς τακτική, τότε σκορποχώρι και χωρίς τακτική ήταν και πέρσι σε πολλά παιχνίδια, κατά την άποψη μου πάντα (γιάννινα κύπελλο, ατρόμητο μέσα-έξω, ξάνθη μέσα, λάρισα μέσα, αεκ έξω) με κυριότερο στο χαριλάου που παιζόταν ο τίτλος.
Δεν θυμάμαι τα posts του makptol, βαριέμαι να το ψάχνω.
Καταρχήν, ευθεία επίθεση στο πρόσωπό μου θα ταν, αμα ανεφερες στο ποστ σου την αντίθεσή σου στις απόψεις μου. Βάζοντας στην μαρμίτα ολους όσους πιστεύουν οτι το καράβι αρμενίζει στραβά, γενικεύεις επιχειρηματολογώντας επιφανειακά και τούτο δεν ταιριάζει στο τρόπο (ασχέτως αν διαφωνώ με τα λεγόμενα σου) που γράφεις, εξ ου κ το makptolιζεις.
Ούτε λάχανο σε θεωρώ, ούτε τπτ, δεν μπαινω εδώ μέσα για να τραβιέμαι όπως μαλιοτραβιούνται στους ραπτόπουλους , τους μπασταρδο δούκες κ λοιπούς όσοι νομίζουν οτι αγαπάνε αμόλυντα ΠΑΟΚ.
ΚΑΙ ΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ, ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ, ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ, ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Κ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΑΝΑ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ 3 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ , ΗΤΟΙ ΕΝΑ ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ, ΤΗΝ ΕΙΔΕ BLOGGER, ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΑΒΙΚΟ ΜΑΝΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΕΔΩ Κ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ, ΟΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΟΠΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΑΠΟ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ, ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ν ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ, ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ". Και ας πηγαίνει η ομάδα τρένο, λόγω συγκυριών κ ας είναι το ποκ για υποβιβασμό.
Εχθρός του καλύτερου στον ΠΑΟΚ είναι το άριστο. Κ μέχρι να φτάσει εκεί (γτ προς το παρόν δεν είναι καν στο καλύτερο, αλλά στο πολύ μέτριο), εγω θα "γκρινιάζω" και δεν θα επαναπαύομαι για κανέναν πούστη.
σορυ για το οφτοπικ