Author Topic: Βάζελος: αυτή η σιχαμερή και αηδιαστικά κωλόφαρδη ομάδα  (Read 99944 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PAOK_VOLOS

• Guest
αν μπαίνανε οπαδοί του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χορό να δείρουν και να κράζουν παίκτες
 όλες οι αθλητικές εφημερίδες θα γράφανε για μαύρη μέρα στο ποδόσφαιρο για μαύρες σελίδε και δεν ξέρω εγώ
 τώρα στο βάζελο τίποτα

Αυτα γινονταν ΚΑΠΟΤΕ.Τωρα συνηθιζουμε μετα απο ντροπιαστικες ηττες να μπαινουμε μεσα,οχι για να κυνηγησουμε τους μισθοφορους,αλλα για να παρουμε καμια φανελα τσαμπα...

papas4

• Guest
και στην τουμπα δηλ πεφτει κανενα φυστικι η κανενα στραγαλι και το ενα το λενε μολοτωφ και το αλλο το λενε δε ξερω κ εγω τι το λενε.διαχρονικες κουβεντες
:thumbok: :thumbok: :thumbok:

Offline spinos_4

• Αλλαγή
αν μπαίνανε οπαδοί του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χορό να δείρουν και να κράζουν παίκτες
 όλες οι αθλητικές εφημερίδες θα γράφανε για μαύρη μέρα στο ποδόσφαιρο για μαύρες σελίδε και δεν ξέρω εγώ
 τώρα στο βάζελο τίποτα

Αυτα γινονταν ΚΑΠΟΤΕ.Τωρα συνηθιζουμε μετα απο ντροπιαστικες ηττες να μπαινουμε μεσα,οχι για να κυνηγησουμε τους μισθοφορους,αλλα για να παρουμε καμια φανελα τσαμπα...

βόλος αυτό θα έπρεπε να απευθυνθεί στους οπαδούς τους δικούς μας και όχι στους παίχτες..
αυτοί μισθοφόροι είναι και το ξέρουν την μαλακια την κάνουμε καμια φορα εμείς (συμπεριλαμβανομενου και μένα) που νομίζουμε ότι παίζουν για την φανέλα και για τον κόσμο... αυτοί απλά κάνουν την δουλειά τους και όχι πάντα καλά...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline babis36

• Αλλαγή

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι παρακάτω διάλογοι:

ΘΑΝΑΣΗΣ: Να μείνεις Νικόλα, μη φεύγεις.

ΠΑΤΕΡΑΣ: Οπως εσύ αποφάσισες να μου πεις εμένα να μείνω και εσύ να αποδεχθείς την απόφαση να μη μείνω. Ανέλαβε εσύ, Θανάση.

ΘΑΝΑΣΗΣ: Οχι, δεν θέλω.

ΠΑΤΕΡΑΣ: Τώρα πρέπει να βρεθεί κάποιος πρόεδρος για να αναλάβει άμεσα στην ομάδα και εγώ θα είμαι στο πλευρό του. Ο πρόεδρος πρέπει να αποφασιστεί από εμάς. Γιάννη, τι λες;

ΤΖΙΓΓΕΡ: Εγώ και η οικογένεια μου έχουμε πάρει την απόφαση να μην κάνουμε σε τίποτα πίσω σε αυτά που έχουμε πει. Δηλαδή δωρίζουμε το 25% των μετοχών, το οποίο μπορεί να το πάρει όποιος θέλει. Εγώ είμαι εδώ και περιμένω. Σε καμία περίπτωση εγώ και η οικογένεια μου δεν πρόκειται να αναμειχθούμε ξανά ενεργά με τον Παναθηναϊκό, αλλά εννοείται πως θα είμαστε πάντα κοντά στην ομάδα και θα συμμετέχουμε στις αυξήσεις με το 30% που θα μας αναλογεί. Ούτε προεδριλίκια μας ενδιαφέρουν.

ΠΑΤΕΡΑΣ: Ο πρόεδρος πρέπει να βγει τώρα. Αδαμάντιε, θέλεις να αναλάβεις; Εγώ προτείνω εσένα.

ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣ: Οχι, έχω δουλειές.

ΠΑΤΕΡΑΣ: Ο γιος σου θέλει να αναλάβει;

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣ: Οχι διότι δεν έχω το ανάστημα να αναλάβω πρόεδρος.

ΠΑΤΕΡΑΣ: Μήπως τελικά να αναλάβει ο πατέρας σου;

ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣ: Θα το σκεφτούμε.

ΠΑΤΕΡΑΣ: Σήμερα κιόλας πρέπει να βρούμε λύση.

ΤΖΙΓΓΕΡ: Βάσει νόμου δεν μπορούμε σήμερα να βγάλουμε πρόεδρο. Χρειάζονται 48 ώρες.

ΠΑΤΕΡΑΣ: Τότε ορίζουμε νέο συμβούλιο για την Πέμπτη το πρωί για να βγάλουμε κανονικό και όχι υπηρεσιακό πρόεδρο.

ΤΖΙΓΓΕΡ: Πέμπτη; Την Τετάρτη φεύγω για διακοπές στη Σουηδία. Θα εξουσιοδοτήσω τα ξαδέρφια μου να ψηφίσουν υπέρ του νέου προέδρου, όποιος και αν είναι αυτός.

:extralaugh: :extralaugh: :a1006: :biggrin:

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/124002-Οι-διάλογοι-του-Δ-Σ
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Φατε τα σκατα τωρα μπασταρδια..
Μαθατε τοσα χρονια με τους εφοπλιστες.Αντε να σας δουμε μονοι σας τι θα κανετε ανυπαρκτοι
ΠΑΟΚ G4Α

Offline cure

• Αλλαγή
Πάλι οι μέρες πέρασαν και ούτε ένας καράβλαχος δεν βρέθηκε να μιλήσει για τη προοδευμένη Αθήνα και το κωλοχώρι τη Θεσσαλονίκη, με τους μαμελούκους που κάνουν κακό στην ομάδα και που διώχνουν επενδυτές. Ενώ κάτω που είναι 100 χρόνια μπροστά ελκύουν τους επενδυτές σαν μαγνήτης.

Απορώ με τη βλακεία που υπάρχει σε κάποια κεφάλια και με το σαράκι που υπάρχει σε κάποια άλλα μυαλά, προφανώς χωρίς βλακεία αλλά με προκατάληψη. Με όλους τέλος πάντων που έχουν παραμυθιαστεί ότι ο ΠΑΟΚ έχει κατάρα στο ιδιοκτησιακό λόγου κόσμου στη Θεσσαλονίκη που έμεινε χωριό, που ο κόσμος είναι μίζερος και όλα αυτά τα γραφικά ψέματα που έχουν εμποτίσει το μυαλό τους. Δεν βλέπουν άραγε όλοι αυτοί το τι γίνεται κάτω με γαύρους να κυνηγάνε τον κατάσκοπο μετά από πόσους τίτλους, τους βάζελους να μπουκάρουν μέσα ενώ έχουν τους μαζεμένους νταμπλούχους ή τα χανούμια να δέρνουν τον προπονητή τους.

Και για όποιον δεν κατάλαβε δεν έχω πρόβλημα με το να κυνηγά ο κάθε οπαδός όποιον δεν γουστάρει. Έχω μεγάλο πρόβλημα όταν και το σύστημα, αλλά κυρίως δικοί μου πιπιλάνε τη καραμέλα για τους "κακούς" ΠΑΟΚτσήδικες, τις βλαχονοοτροπίες εδώ πάνω (sic) και άλλες γελοιότητες που έχουν επικρατήσει. Και δεν πρόκειται να κουραστώ σε κάθε ευκαιρία να το τονίζω.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

kostas4

• Guest
διαβαστε τα συμβολαια ορισμενων παιχτων του βαζελου και γελαστε:

Ζιλμπέρτο Σίλβα: 2.100.000 ευρώ (2.541.000 με 21% εφορία, λήγει 2011)
Σίντεϊ Γκοβού: 2.000.000 ευρώ (2.900.000 45% εφορία, λήγει 2012)
Σεντρίκ Καντέ: 735.000 ευρώ (889.350 21% εφορία, λήγει 2012)
Κώστας Κατσουράνης: 1.075.000 ευρώ (1.300.750 21% εφορία, λήγει 2013)
Γιούρκας Σεϊταρίδης: 500.000 ευρώ (600.000 21% εφορία, λήγει 2012)
Ματίας Μπιάρσμιρ: 475.000 ευρώ (574.750 21% εφορία - δανεικός)
Λουκάς Βύντρα: 450.000 ευρώ (544.500 21% εφορία, λήγει 2011)
Χρήστος Μελίσσης:  350.000 ευρώ (423.000 21% εφορία - δανεικός, λήγει 2012)
http://sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/ta_symvolaia_twn_paiktwn_kai_oi_pagides.729774.html

475Κ για τον Μπιάρσμιρ και 735Κ για τον Καντε?? Εχω παθει την πλακα μου, απο αυριο πιανω φιλιες με τον αντωνιου και ξεκιναω το 5x5.. ποτε δεν ξερεις...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
αν βαλεις γκολ στον ΠΑΟΚ θα το πανηγυρισεις;  ::)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
δε γινόταν συγκυριακα ρε πουστη μου να γινόταν περσι αυτό το μπαχαλο?και εδω γκαντεμια.........
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

zagorakis

• Guest
Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Παναθηναϊκό!

Με ποινή αποκλεισμού της έδρας του για δύο αγωνιστικές και πρόστιμο 71.500 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, για τα επεισόδια στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι «πράσινοι», που θα καταθέσουν έφεση, θεωρήθηκαν υπότροποι και θα εκτίσουν την ποινή τους στα παιχνίδια με Άρη και Καβάλα, κάτι που σημαίνει πως θα έχουν ξανά τη βοήθεια του κόσμου τους στις 29 Ιανουαρίου κόντρα στον Εργοτέλη.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή απέρριψε τη θέση των νομικών εκπροσώπων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που υποστήριξαν ότι τα επεισόδια ήταν μεμονωμένα και μάλιστα, στρέφονταν εναντίον της ίδιας της ομάδας. Με βάση αυτό, επικαλέστηκαν το δεδικασμένο της υπόθεσης του προπηλακισμού του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο ματς Καλλιθέα-ΑΕΚ, όταν η «Ένωση» τιμωρήθηκε μόνο για τις συγκρούσεις με την αστυνομία.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» τα επεισόδια πραγματοποιήθηκαν από οπαδούς που διαμαρτύρονταν για την κακή πορεία της ομάδας, ενώ όσοι έφτασαν στη φυσούνα αποκρούστηκαν από τους άνδρες ασφαλείας και οι υπόλοιποι που βρέθηκαν κοντά στην εξέδρα των επισήμων, από τις δυνάμεις της αστυνομίας, η οποία έκανε και περιορισμένη χρήση χημικών.

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε να θεωρηθούν τα επεισόδια μεμονωμένα, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό, με αποτέλεσμα την τιμωρία των δύο αγωνιστικών (ουσιαστικά μία και διπλασιασμός της ποινής επειδή ο Παναθηναϊκός ήταν υπότροπος).

http://www.sport-fm.gr/article/365316

ive4

• Guest
πωπω 1 αγωνιστική για την ομάδα του Τζώνυ Μπεκρή.

Offline savage republic

• Βασικός
Δύο αγωνιστικές και 70 χιλιάρικα, αλλά εφέσιμα. Μάλιστα. Και γκρινιάζουνε κι από πάνω. Που στο ματς που παίξανε με τα Τρίκαλα,  βάλανε και το πρώτο γκολ με τον Σισέ να επηρεάζει τη φάση και να είναι ένα μέτρο μπροστά από τους άλλους. Και πάλι γκρινιάζουν. Καλά το λέει ο λαός: Αέρα θέλει η πουτανιά.

Offline petrov

• Αλλαγή
http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=68011&Sport=1&Country=82

Ανακοίνωση της Nova
16/1 23:05
Η διοίκηση της Νova με ανακοίνωση που εξέδωσε καταδικάζει απερίφραστα την κίνηση του κ. Γιώργου Βαρδινογιάννη κατά τη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Καβάλα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της nova:

Στη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκός - Καβάλα, ο δημοσιογράφος της Nova, Aγγελος Στυλιάδης, δέχθηκε την έντονη αντίδραση του τέως προέδρου του Παναθηναϊκού, κ.  Γιώργου Βαρδινογιάννη.
Ο κ. Βαρδινογιάννης διαφωνώντας με τη θέση που πήρε ο δημοσιογράφος μας, ο  οποίος μετέδιδε το παιχνίδι και ο οποίος υποστήριξε οτι ήταν λανθασμένη η απόφαση του διαιτητή για τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, ανέβηκε στο booth μετάδοσης του καναλιού, εξέφρασε με απρεπή και έντονο τρόπο τη διαφωνία του και υποχρέωσε σε διακοπή της μετάδοσης από τον δημοσιογράφο μας.
Με λύπη διαπιστώσαμε σήμερα, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και σε ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών,  συμπεριφορές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, με μνήμες απο ένα ποδόσφαιρο του παρελθόντος.   
Η Nova μέσω της κεντρικής διαχειρίσης και της συνεχούς συνεργασίας με τις ομάδες, επιχειρεί την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και τη βελτίωση της ποιότητάς του σε όλα τα επίπεδα.
Η διοίκηση της Νova καταδικάζει απερίφραστα την κίνηση αυτή του κ. Γιώργου Βαρδινογιάννη.
Είναι  αδιανόητο οι παράγοντες των ομάδων να  προσπαθούν να επιβάλουν με όποιο τρόπο τις δικές τους απόψεις στους δημοσιογράφους,  τη στιγμή μάλιστα του καθήκοντός τους.
Είναι αδιανόητο να επιχειρείται η βίαιη διακοπή της μετάδοσης ενός αγώνα από παράγοντες - τέως ή νυν - ομάδων, οι οποίοι επιχειρούν να κατευθύνουν τους δημοσιογράφους και μετέρχονται τέτοιων μεθόδων.
Η διοίκηση της Νοva ζητά άμεσα την επίσημη θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, υπεύθυνης για τη διεξαγωγή ενός αγώνα χωρίς φιλάθλους αλλά και υπεύθυνης για την ασφαλή και άρτια μετάδοση του αγώνα καθώς και για την ασφαλή φιλοξενία των δημοσιογράφων και των τεχνικών του συνδρομητικού καναλιού.
Ζητούμε επίσης την επίσημη θέση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, της Superleague, η οποία οφείλει να πάρει θέση, να διασφαλίσει την ποιότητα του αθλήματος, να καταδικάσει και να απορρίψει παρόμοιες αναχρονιστικές συμπεριφορές.

baron

• Guest
Απ: Βάζελος: αυτή η σιχαμερή και αηδια
« Reply #1173 on: January 17, 2011, 06:20:33 »
Τώρα.. μια στιγμή... η Σούπα λίγδα θα τρέξει με τις μπάντες να καταδικάσει το γεγονός ... και θα επίπληξη με σφοδρό tropo τον βάζελο... nta θα το κάνει το κακό παιδί.. οι βαρδινογιάννηδες τρέμουν από φόβο- και τις συνέπειες...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
και για να μην έχουμε δράματα πήραν και αυτοί σήμερα ίδιο γελοίο με του γαύρου πέναλτυ

σας γαμιούνται τα πάντα όλα
γελοίες καταστάσεις πλέον

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
αυτο το κομικ δε γινεται να συνεχιστει...εισαι τριτος οχι γιατι εισαι χειροτερος αλλα γιατι δεν παιρνεις γελοια πεναλτυ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ.ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΗΣΜΕΝΟΙ

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
ΟΥΣΣΣΤ ΠΟΥΣΤΟΒΑΖΕΛΕΣ

Κ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΦΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline petrov

• Αλλαγή
Mάγκες το θέμα είναι κάτι παραπάνω από τραγελαφικό. Είναι αηδιαστικό. Και πρέπει να ψαχτούμε για κάτι παραπάνω από μία απλή δυσφορία. Προσωπικά έχω βαρεθεί. Είναι σαν να βλέπουμε κάθε χρόνο την ίδια κασέτα. Τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει σε αυτό. Βγήκανε και οι δημοσιογράφοι να καλύψουν το έγκλημα "Είτε ήταν είτε όχι δεν αλλάζει τον αγώνα".
Ξέρει κανείς εάν αυτό που λέμε τόσα χρόνια επάνω στην οργή, δηλαδή "να πάμε να παίξουμε σε άλλο πρωτάθλημα" είναι εφικτό νομικά;
Δηλαδή ακούμε δεξιά και αριστερά ότι στο μπάσκετ θέλουν να κάνουν μία άλλη λίγκα για εμπορικούς λόγους, μεσογειακή.
Είναι δυνατόν ο Π.Α.Ο.Κ. να αγωνιστεί σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα για ένδειξη διαμαρτυρίας σε όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο της χώρας;

Offline alexisv

• Αλλαγή
ΝΑΙ. ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ @@ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline savage republic

• Βασικός
Μόνο άμα παρέμβει ο Πλατινί και πάρει την διαιτησία στα χέρια του θ' αλλάξει η κατάσταση. Για να μην ξεχνάμε, σήμερα σφαγέας του νιόνιου ήταν ο κάκος...