Author Topic: Βάζελος: αυτή η σιχαμερή και αηδιαστικά κωλόφαρδη ομάδα  (Read 99857 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
filaraki entaksei gia ton xtisti pes oti thes....alla o mellisakos den ithele na figei filaraki...egw pantws tou euxomai na petixei.....!kai osa paixnidia epaikse gia mas, ta epaikse palikarisia.....kai me tin metagrafi mas voithise para poli kai me sevasmo.....!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Ρε μην ασχολειστε με topic που αναφερονται σε ανυπαρκτα σωματεια.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
alkaholic σε απανταω εδω για αυτο που εγραψες πριν........γκειτ 13 φυσικα και δεν υπαρχει(και αυτος που βγαζει τα στικερ αν κολησει τιποτα στη βεροια πολυ δυσκολα θα τη γλιτωσει)ειχε ανοιξει πριν ενα μιση χρονο μια λεσχη φιλων βεροιας απο γνωστα στην κοινωνια της βεροιας ατομα με οικονομικη επιφανεια και ειχανε μαζεψει και 10 πιτσιρικια..εεε αυτη η λεσχη δεχτηκε επιθεση μεσα σε μια εβδομαδα και εκλεισε.τωρα το μονο που γινεται ειναι να βγαινουν ανακοινωσεις σε μια τοπικη εφημεριδα(ενος βαζελου που ειχε ιδρυση τη λεσχη) απο μια λεσχη φιλων ημαθιας για να αγορασουν μετοχες των 10200 το ελαχιστο....καταλαβες....

υγ.ευχαριστω που το ειπες παντως για να την ψαξουμε τη δουλεια...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
koyts ψαξτε την δουλεια οπως λες αλλα δεν βλεπεις τι κανουν οι ζελες παντου;εχω δει στικερ απο απιστευτες περιοχες στα γιαννενα.κλασσικο συνηθειο τους αυτο
κολλαει τωρα ο αλλος στην αθηνα στικερ με την λεξη βεροια απανω για να δειξει τι;που ουτε καν βεροιωτης δεν παιζει να ειναι.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Οπως τα λέει ο κουτς είναι για τη βαζελολέσχη της Βέροιας. Δεν πήγε μπροστά η υπόθεση, μια φορά μαζευτήκανε τότε κάτι λεφτάδες με τους γιους και τις κόρες τους και μια ακόμη για να κόψουνε πρωτοχρονιάτικη πίτα το 2007.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline maria-mtb

• Βασικός
ti leei re paidi mou? 26.000 diarkeias?? pwpw lao pou exete.... :extralaugh: :extralaugh:

ive4

• Guest
το θέμα για μένα δεν είναι να το πάμε φέτος στα 20000 και μετά να επιστρέψουμε στα 3000.
Ο ΠΑΟΚ έβγαλε 11000 πέρσι 20000 φέτος. Στόχος είναι να τα αυξήσουμε.
Τα 26000 του βάζελου δε μπορούν να κριθούν φέτος, ούτε να συγκριθούν με τα δικά μας που συνεχώς αυξάνονται.

Πάντως ακόμα κι έτσι, πιστεύω ότι πρέπει να τους περάσουμε του χρόνου και στα διαρκείας.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
Τα 26000 του βάζελου δε μπορούν να κριθούν φέτος, ούτε να συγκριθούν με τα δικά μας που συνεχώς αυξάνονται.

εδω μπαινει ο γηπεδικο σφηνα....

αν οι φλωροι επαιζαν στη λεωφορο φετος που ειναι η φυσικη τους εδρα δε θα μιλουσαν για τετοια νουμερα οι βαζελοι...

απο την αλλη η χωρητικοτητα της ΤΟΥΜΠΑΣ ειναι ενα προβλημα....

Offline jimbo43

• Αποστολή
  • **
Ίσως ένα πιο "δίκαιο/σωστό" metric θα ήταν το εξής:

# διαρκείας / θέσεις γηπέδου * 100

Έχουμε ποσοστό (με 18.500? διαρκειάς και χωριτικότητα 28.701) περίπου 64,5%, ενώ οι βάζελοι (26000/71030)*100=36,6%

το θέμα για μένα δεν είναι να το πάμε φέτος στα 20000 και μετά να επιστρέψουμε στα 3000.
Ο ΠΑΟΚ έβγαλε 11000 πέρσι 20000 φέτος. Στόχος είναι να τα αυξήσουμε.

Πάντως ακόμα κι έτσι, πιστεύω ότι πρέπει να τους περάσουμε του χρόνου και στα διαρκείας.

ive4

• Guest
δηλαδή  αν είχαμε γήπεδο 70000 θα πουλούσαμε αναλογικά περισσότερα διαρκείας ; Να μου πεις για ανέσεις γηπέδου (πρόσβαση, πάρκινκ, καθαριότητα, τουαλέτες, γιγαντοοθόνες, καφετέριες γύρω γύρω) σίγουρα θα πουλούσαμε πολύ περισσότερα. Αλλά τώρα και τα 20000 είναι θαύμα

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Το πιο δίκαιο θα ήταν να πούμε πως το ΟΑΚΑ έχει πολύ περισσότερες εμπορικές θέσεις -όπως και άλλες ανέσεις βέβαια- από την Τούμπα. Θέσεις για τις οποίες αξίζει να προπληρώσει κανείς. Συν το γεγονός του ότι εμείς δε παίζουμε ch.league, δε νομίζω πως τίθεται ζήτημα για το ποιός είναι ο πρωταθλητής λαός στα διαρκείας. ;) Όσο κι αν προσπαθούν να το υποβαθμίσουν τα ΜΜΕ της Αθήνας...
Τελικά τα 35000 διαρκείας που υποτίθεται ότι είχε μια χρονιά ο γαύρος ήταν μούφα; Γιατί  πώς αλλιώς να ισχυρίζονται οι βάζελοι ότι έκαναν ρεκόρ με τα 26000;
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Είναι πρωτόγνωρο για τον ΠΑΟΚτσή το διαρκείας. Τώρα μαθαίνει τα υπερ του.
Μόλις του γίνει βίωμα, θα έχει ως αποτέλεσμα να το βάζει κάθε χρόνο στον προυπολογισμό του και να το αγοράζει νωρίς-νωρίς.
Είμαι αισιόδοξος ότι σε ελάχιστα χρόνια θα ισχύει κάτι ανάλογο με αυτό που συμβαίνει στα γήπεδα της Ευρώπης και για να πάρει κάποιος διαρκείας του ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιμένει να μην το πάρει κάποιος άλλος.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Διαφωνώ με τον jimbo43 καθώς αυτό σημαίνει ότι τα γήπεδα καθορίζουν το μέγεθος του λαού ενώ θα πρέπει το μέγεθος του λαού να καθορίζει τη χωρητικότητα του γηπέδου.

Μια σωστή μέτρηση θα ήταν #διαρκείας/#φιλάθλων κι έτσι θα βγάζουμε τη συσπείρωση του κόσμου.

Παράδειγμα:
Το 1 διαρκείας του ρούλη (4% των Ελλήνων φιλάθλων) δεν πρέπει να συγκριθεί με το 1 διαρκείας του ΠΑΟΚ (13% των Ελλήνων φιλάθλων) αλλά με 3 διαρκείας του ΠΑΟΚ.

Τα σημερινά 19,000 διαρκείας του ΠΑΟΚ αντιστοιχούν σε περίπου 6,350 ρούληδες.
Παρόμοια, τα 19,000 του ΠΑΟΚ αντιστοιχούν σε περίπου 45,000 των γαύρων καθώς σύμφωνα με έρευνες είναι περίπου 2,5 φορές περισσότεροι*.

Το μεγάλο στοίχημα είναι η μεγάλη ομάδα να έχει και μεγάλη συσπείρωση πράγμα που προσωπικά πιστεύω μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει διαχρονικά, αλλά αυτό φυσικά είναι μια ΠΑΟΚτσήδικη άποψη μόνο.
Αυτή τη στιγμή με την παραπάνω μέτρηση και αν δεχτούμε την ανακοίνωση της παε ρούλης ότι έχει πουλήσει περί των 7,500 διαρκείας, ο ρούλης έχει μεγαλύτερη συσπείρωση στα διαρκείας από τον ΠΑΟΚ κι εμείς μεγαλύτερη από τον βάζελο πχ.

Φυσικά το παραπάνω είναι απλοϊκό με την έννοια ότι αποτελεί απλά κομμάτι μιας πολύ πιο σύνθετης μέτρησης στην οποία πρέπει να συνυπολογίσουμε και οικονομικά, γεωγραφικά, ηλικιακά, ιστορικά αλλά και πολλά άλλα στοιχεία εάν θέλουμε να προσεγγίσουμε την αλήθεια.

Σημασία έχει τί ακριβώς θέλουμε να μετρήσουμε.

Το να μετράμε απλά τα διαρκείας είναι καλό για τις εντυπώσεις αλλά λίγη ουσία βγαίνει. Το να παρουσιάζω όμως τα 20,000 διαρκείας σαν τρομερή νίκη επί του ρούλη που έχει μόνο 7,000 είναι επικίνδυνο για την ομάδα μου κι αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να τονίσω. Αναλογικά είμαστε στα περίπου ίδια, και συνεπώς η ουσία είναι όχι ότι πουλήσαμε περισσότερα διαρκείας (οι μεγάλες ομάδες έχουν πολύ κόσμο) αλλά το ότι φέτος έγινε το πρώτο βήμα για να επιβεβαιώσαμε το αυτονόητο με αριθμούς, ότι δηλαδή ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλο μέγεθος σε σχέση με τη συνοικία.

* εάν θυμάμαι καλά τις τελευταίες μετρήσεις που είχαν δημοσιευτεί στο forum μας με πηγές έρευνες εφημερίδων
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

LoGotHeTiS

• Guest
Το πιο δίκαιο θα ήταν να πούμε πως το ΟΑΚΑ έχει πολύ περισσότερες εμπορικές θέσεις -όπως και άλλες ανέσεις βέβαια- από την Τούμπα. Θέσεις για τις οποίες αξίζει να προπληρώσει κανείς. Συν το γεγονός του ότι εμείς δε παίζουμε ch.league, δε νομίζω πως τίθεται ζήτημα για το ποιός είναι ο πρωταθλητής λαός στα διαρκείας. ;) Όσο κι αν προσπαθούν να το υποβαθμίσουν τα ΜΜΕ της Αθήνας...
Τελικά τα 35000 διαρκείας που υποτίθεται ότι είχε μια χρονιά ο γαύρος ήταν μούφα; Γιατί  πώς αλλιώς να ισχυρίζονται οι βάζελοι ότι έκαναν ρεκόρ με τα 26000;

H χωρητικότητα στο καραισκάκι είναι 33.334 και έχουν 20 χιλιάδες (δεν είμαι σίγουρος για τον αριθμό) όριο στα διαρκείας.

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Ενδιαφέρουσα προσέγγιση, θα ήθελα να κάνω όμως κάποιες παρατηρήσεις( η μια ψιλοάσχετη με το θέμα):

α) Όσο περισσότερο κόσμο έχει μια ομάδα, τόσο δυσκολότερο είναι να έχει πολύ υψηλά ποσοστά συσπείρωσης. Άρα η συγκρισή μας με το ρούλη μας αδικεί. Με την ίδια λογική βέβαια αδικούνται και οι βάζελοι στη σύγκρισή τους με εμάς, απλά μετά από τόσα χρόνια μιζέριας θα περίμενε κανείς να διαθέσουν φέτος άνετα πάνω από 30.000 διαρκείας. Εγώ τουλάχιστον αυτό περίμενα.

β) Για να είναι αξιόπιστη η σύγκριση πρέπει όλοι να ξεκινούν από την ίδια αφετηρία (budget, ποιότητα γηπέδου, συμμετοχή σε ευρωπαικές διοργανώσεις), πράγμα που είναι αδύνατο.

γ) Όλα τα στατιστικά στοιχεία (γκάλοπ, διαρκείας) εδώ και χρόνια δείχνουν ότι από άποψη δημοφιλίας οι ομάδες στην Ελλάδα μπορούν να διαχωριστούν με τους εξής τρόπους:
   - οι 4 πιο δημοφιλείς (οσφπ 30-35%, παο 25-30%, ΠΑΟΚ & αεκ 10-15%), και οι υπόλοιπες με πρώτη το ρούλη που   απέχει πολύ από τις πρώτες με 3-4%.
   - οι 2 πολύ δημοφιλείς οσφπ-παο, οι 2 αρκετά δημοφιλείς ΠΑΟΚ-αεκ και οι υπόλοιποι.
  Από που προκύπτει το συμπέρασμα που προσπαθούν να εμφυσήσουν στο κόσμο ΟΛΑ τα ΜΜΕ της Αθήνας ότι οι  δημοφιλείς   ομάδες είναι 3(οσφπ, παο ,αεκ) ή 3+2(ΠΑΟΚ, ρούλης); Ή τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης που συστηματικά εξισώσουν ΠΑΟΚ και ρούλη; To ζήτημα αυτό μπορεί να φαντάζει ασήμαντο σε κάποιους, δε ξέρω, εμένα μου είναι π-ο-λ-ύ ενοχλητικό.

@logothetis
Πριν κάποια χρόνια οι γαύροι είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι ξεπούλησαν όλες τις θέσεις του κοκκαλισκάκη.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
γ) Όλα τα στατιστικά στοιχεία (γκάλοπ, διαρκείας) εδώ και χρόνια δείχνουν ότι από άποψη δημοφιλίας οι ομάδες στην Ελλάδα μπορούν να διαχωριστούν με τους εξής τρόπους:
   - οι 4 πιο δημοφιλείς (οσφπ 30-35%, παο 25-30%, ΠΑΟΚ & αεκ 10-15%), και οι υπόλοιπες με πρώτη το ρούλη που   απέχει πολύ από τις πρώτες με 3-4%.
   - οι 2 πολύ δημοφιλείς οσφπ-παο, οι 2 αρκετά δημοφιλείς ΠΑΟΚ-αεκ και οι υπόλοιποι.
  Από που προκύπτει το συμπέρασμα που προσπαθούν να εμφυσήσουν στο κόσμο ΟΛΑ τα ΜΜΕ της Αθήνας ότι οι  δημοφιλείς   ομάδες είναι 3(οσφπ, παο ,αεκ) ή 3+2(ΠΑΟΚ, ρούλης); Ή τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης που συστηματικά εξισώσουν ΠΑΟΚ και ρούλη; To ζήτημα αυτό μπορεί να φαντάζει ασήμαντο σε κάποιους, δε ξέρω, εμένα μου είναι π-ο-λ-ύ ενοχλητικό.
Symfwnw apolyta
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Kala egw diafwnw pws o PAOK einai 3os-4os se lao.  :P
Na valoun ta gallop ston pato tous pou tha poun oti o PAOK exei ta idia me tin aek44. Oute sta oneira tous.
Akoma kai o vazelos mou fenete poly koulo na exei tosi diafora me mas se lao.

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Åãþ áðü ôçí Üëëç èåùñþ ðùò ìéêñáßíïõìå åìåßò ç ßäéïé ôçí ðñïóðÜèåéá ìÝóù ôçò õðåñâïëÞò. Ôá 20.000 äéáñêåßáò åßíáé ðÜñá ðïëëÜ áðü ìüíá ôïõò þóôå íá ìçí ÷ñåéÜæåôáé íá øÜîïõìå áëãüñéèìï ãéá íá ôá âãÜëïõìå ðéï ðïëëÜ áðü ôùí õðïëïßðùí.
Óõìöùíþ ìå ôïí ðùò ãéá íá êÜíåéò óýãêñéóç ðñÝðåé íá åßíáé ßäéá ôá äåäïìÝíá, ðñÜãìá ôï ïðïßï äåí éó÷ýåé ðïôÝ.
Äåí õðÜñ÷åé ëüãïò íá õðïâáèìßæïõìå ôá 26.000 ôïõ âÜæåëïõ. Åßíáé ðïëëÜ êáé áõôÜ….ôåëåßá. Êáé Ý÷ïõí êÜèå ëüãï êáé áõôïß íá ôï èåùñïýí ìáãêéÜ ôïõò.
Èá ìðïñïýóá íá óáò ðù üôé óôç äéêÞ ìáò ðåñßðôùóç êÜðïéïò ðáßñíåé äéáñêåßáò ãéáôß óôá íôÝñìðõ ðïõ öåýãïõí áÝñá ðáôÝñá äåí èá åýñéóêå åýêïëá, åíþ óôï ÏÁÊÁ åßíáé ðïëý äýóêïëï íá ìçí âñåéò. ¹ ðùò Ý÷ïõìå ðéï öèçíÜ åéóçôÞñéá. ÁëëÜ äåí âãáßíåé Üêñç Ýôóé.
Áñêåß íá ðïýìå åßíáé ðùò üôáí åßóáé óå êáôÜóôáóç äéÜëõóçò êáé ìå ôç íÝá äéïßêçóç ðïõëÜò ôïí ðïëý ìåãÜëï áñéèìü ôùí 12.500 äéáñêåßáò (åêåß åßíáé ìÝ÷ñé åíüò óçìåßïõ äéêáéïëïãçìÝíï, ï êüóìïò Ýëêåôáé áðü ôçí ðñïïðôéêÞ) áëëÜ åíþ áêïëïõèåß ìéá áðïãïçôåõôéêÞ ÷ñïíéÜ (9ïé…ôé íá ëÝìå ôþñá) ôá öôÜíåéò óôéò 20÷ å, íáé åßíáé êáôüñèùìá. ×ùñßò óõãêñßóåéò, ÷ùñßò ôßðïôá.
ÌðñÜâï ôïõò êáé ìðñÜâï ìáò. Ôï Ý÷ù ðåé êáé Üëëåò öïñÝò , ôï ëÝù êáé ôþñá:
ÁÍ ×ÑÅÉÁÆÅÔÁÉ ÍÁ ÅÎÇÃÅÉÓ ÌÅ ËÏÃÉÁ ÐÙÓ ÅÉÓÁÉ ÌÅÃÁËÏÓ…ÔÏÔÅ ÁÐËÁ ÄÅÍ ÅÉÓÁÉ!

Ï ãáýñïò äåí íïìßæù ðùò åßðå ðïôÝ ãéá 35.000 äéáñêåßáò. Ôï êáñáúóêÜêç ÷ùñÜåé 33.000 êáé áðü ôçí ðñþôç ÷ñïíéÜ åß÷áí âÜëåé üñéï ôá 15.000 äéáñêåßáò.
(Åêôüò áí ìðåñäåýåóôå ìå ôï ÓÅÖ ðïõ üíôùò ðÜíå ôï ãåìßóïõí ìå äéáñêåßáò)

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Kala egw diafwnw pws o PAOK einai 3os-4os se lao.  :P
Na valoun ta gallop ston pato tous pou tha poun oti o PAOK exei ta idia me tin aek44. Oute sta oneira tous.
Akoma kai o vazelos mou fenete poly koulo na exei tosi diafora me mas se lao.

King έτσι είναι. Και τη μεγάλη διαφορά την κάνει η Αθήνα (τουλάχιστον για βάζελους-χανούμια- οι γαύροι είναι στο 60% τουλάχιστον των πόλεων πρώτοι δύναμη έτσι κι αλλιώς)
Τα χανούμια δεν είναι πολλοί σε ποσοστό ΠΟΥΘΕΝΑ. Έλα όμως που το 15%-20% (εκεί τους υπολογίζω) ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΕΚ. ανεβάζει κατά πολύ τον αριθμό τους.
Εάν κάναμε μέτρηση χωρίς Αθήνα & Θεσσαλονίκη θα ήμασταν 2οι με μια όχι τεράστια διαφορά με τον γαύρο.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Bre ti 2oi... 1oi eimaste oti kai na lene.  :P
LAOS PRWTATHLITHS REEEEEEEEEEE!!  ;D