Author Topic: Σπορ του Βορρά - Εxtrasport 103 FM - www.extrasport.gr : Kριτική και σχολιασμός  (Read 33207 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
πως κάνετε έτσι; Δεν έβαλαν και την παρακάτω φώτο, που κανονικά έπρεπε να το κάνουν για τον άγιο.

Offline bozik

• Αλλαγή
η ίδια η διοίκηση βγάζει στην εφημερίδα της ότι δικαιώθηκε...γελάει και ο κατσαρής  ;D ;D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline maman

• Αποστολή
  • **

ΑΒΓΑΛΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΗΣ!!!

Τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα ρε πουστη μου;;;;

Γελανε και οι κοτες μαζι σας ρε σουργελα και δυστυχως παιρνει η μπαλα και τον ΠΑΟΚ μας
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Αυτοί δεν είναι καθόλου σούργελα φίλε μ...
Σούργελα είναι αυτοί που τους πιστεύουν...
Που θα την πάρει ο αλλός και θα μας πρίζει... "Ορίστε τζάμπα λάσπη πετούσατε στον πρόεδρο"
Οι γνωστοί καναπεδάκιδες που τώρα τελευταία εμφανίστηκαν και στην Τούμπα και φέτος και στην 4 "Κατέβασε την σημαία ρε δεν βλέπουμε"
Δημητράκης και Ζαγοράκης ρε!!!!Τα χετε φάει τα παλικάρια μας....

Προφανώς οι ΑΡΔ είδαν ότι αυτοί αγοράζουν άρα τους πλασάρουν (όπως πάντα) αυτά που θέλουν να ακούσουν....
Τι αν έχει πολλούς υπαλήλους...
Τι και αν υπάρχει "κακοδιαχείρηση"
Τι και αν βάλαμε 5 γλαστρες με μισθούς πάνω και από δημόσιο υπάλληλο που της παίρνουν οι μισοί εκέι μέσα...
Τι και αν η μπουτίκ έβγαινε τόσο χρεωμένη που αναγκαστήκαμε να την κλείσουμε ...

ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ!!!!!!!!

Υ.Γ.
Α ρε Ζαγόρ κάτι ήξερες στις αρχές  που θέλαμε να φύγει ο Κατσαρής και  δεν κατέβασες άτομα απέναντι του αλλά μαζί του...
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

kostas4

• Guest
επισχεση εργασιας στα σπορ του βορρα.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Ελπίζω οι εργαζόμενοι να πάρουν καλή αποζημίωση μόλις κλείσει το ρδελομπού.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

ive4

• Guest
Η άποψή μου είναι ότι χρειάζονται εφημερίδες που παίζουν συνέχεια ΠΑΟΚ. Έτσι παίζεται το παιχνίδι. Από κει και πέρα είναι στο χέρι μας να καταλάβουμε αν μας παραμυθιάζουν ή όχι.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Από πού κι ως πού είναι στο χέρι μας; Ασπρόμαυρο "πρωταθλητή" ή "ντέρμπι" δε θέλω. Και στο κάτω κάτω δε χρειαζόμαστε ψέματα για κανένα πούστη λόγο. Αυτοί κάνουν το κακό, όχι η προπαγάνδα των απέναντι και των "αντικειμενικών".

Δεν έχω κάτι μαζί σου περσέα, με το κουτόχορτο έχω.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

PAOK_VOLOS

• Guest
Φουντο παλιογαμιολες.

Offline savage republic

• Βασικός
Κάτσε ρε μαν, τόσοι μεροκαματιάρηδες ζούνε απ' αυτό. Δεν μιλάμε για τις μούρες τώρα. Ελπίζω τα παιδιά που θα μείνουνε άνεργα να τη βρούνε την άκρη τους.

ive4

• Guest
Με την ευκαιρία απαντάω και στον Euthemes.

Φυσικά και δε με απασχολεί το χαμένο μεροκάματο των δημοσιογράφων, όταν πρόκειται για τον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι εδώ και δεκαετίες για να μη πω περισσότερο παίζεται στις εντυπώσεις και στην προπαγάνδα. Γι΄ αυτό νομίζω ότι είναι απαραίτητο να υπάρχουν μμε που θα αβαντάρουν τον ΠΑΟΚ και με χιόνι και με κρύο.
Το να παίζουν κάποιες εφημερίδες παιχνίδια υπέρ ενός προέδρου, ενός παράγοντα κτλ όπως είπα είναι στο χέρι μας να διαβάζουμε πίσω από τις γραμμές και να μη γίνουμε πρόβατα. Αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ μικρά και ασήμαντα σε σχέση με την ιδέα του ΠΑΟΚ που πρέπει να διαιωνίζεται με κάθε τρόπο. Μία κρεμασμένη εφημερίδα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας που απλά θα γράφει ΠΑΟΚ είναι τεράστιο κέρδος, ανεξάρτητα από το τι θα γράφει μέσα και το αν θα αβαντάρει τον χ παραγοντίσκο που έρχεται και παρέρχεται. Για μένα πρέπει να υπάρχει κρεμασμένη στα περίπτερα κάθε μέρα μία εφημερίδα που να λεει ΠΑΟΚ Γαμώ την Αθήνα και ας μην έχει ούτε ρεπορτάζ μέσα ούτε τίποτα. Ο πιτσιρικάς στα Γρεβενά ή σε ένα χωριό της Ξάνθης χρειάζεται στηρίγματα μέσα στην θλιβερή προπαγάνδα των αθηναϊκών ομάδων και εφημερίδων και καναλιών που φτάνουν παντού. Για έναν τέτοιο ρόλο διάδοσης της ιδέας του ΠΑΟΚ και σε εποχή απαγόρευσης των μετακινήσεων, είναι πολύτιμος ο ρόλος έστω και διεφθαρμένων εφημερίδων. 

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
θα μας πρήξουν τα αρχίδια πάλι άυριο..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Δεν μπορώ να καταλάβω την νοοτροπία που όποιος οικονομάει είναι κακός, ενώ όποιος δεν οικονομάει καλός. Μακάρι να κάνουν καλά την δουλειά τους να πάει καλά ο ΠΑΟΚ και να οικονομάνε περισσότερα, είτε αυτοί είναι δημοσιογράφοι, είτε παράγοντες, είτε οποιοσδήποτε έχει σχέση με την ομάδα.

Υ.Γ. Καλά ρε βόδια ούτε έναν μήνα δεν έχει που ΄βάλατε φωτογραφία τον ντομί στο εξώφυλο και τον γράφατε ότι είναι ο λεοναρντο, σήμερα πάλι βάλατε φωτογραφία τον γκρέι και λέτε απο κάτω ότι είναι ο γκίντενς. Είναι δυνατόν να είστε τόσο βόδια???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline nik

• Αποστολή
  • **
συνταγη ΠΑΟΚ.......για αυριο!
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline t.b

• Αλλαγή
σας γαμάει τις μάνες για ένα χαρτζιλίκι. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
το χαρτζιλικι απο αλλου επεσε,με την μορφη δανειου,στεγαστικου συγκεκριμενα...
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline t.b

• Αλλαγή

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
οποιος βρει σε ποιον εγινε η "διευκολυνση" για το στεγαστικο κερδιζει ενα εισητηριο σε κλουβι για το σημερινο ματς για να μην φοβαται μηπως και τον δαγκωσει η μισοχυσια.

Offline petran4

• Αλλαγή
Αντε κλειστε μουνοπανα να τελειωνει κι ο καλοπισμος.ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΑΡΔ :daxtylo:
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!