Author Topic: Σπορ του Βορρά - Εxtrasport 103 FM - www.extrasport.gr : Kριτική και σχολιασμός  (Read 32738 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Maestro mhn akous tipota

mhlo kai agios o 8eos.....eidika ekei pou eisai

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ela re giati gelio exei.an tin parakoloutheis kairo exei plaka.kai o swthropoulos pou kanei thn ekpompi gria einai alla swstos.gia perisotera www.extrasport.gr exei hxhtika na katebaseis eidika me ton skopiano kai ton tarifa pou anti gia ta skopia ton stelnei sto macedonia airport

peja_4

• Guest
[size=130pt]ΣΑΔΙΣΤΕΣ[/size]

Offline bozik

• Αλλαγή
Νεος ιδιοκτητης και διευθηντης των σπορ του βορρα εχτρα σπορ μακεδονια θεσσαλονικη,ο Κ.Ζουραρης την Κυριακη μαλιστα αρθρογραφει στα σπορ στη πρωτη σελιδα με θεμα το μετωπο λαικης βασης.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Giorgos

• Guest
Επιτέλους, ας ελπίσουμε οτι τώρα τα Σπορ του Βορρά θα γράφουν ως καθαρά Παοκτσήδικη εφημερίδα και οχι ως αντιγραφή του metroσκώληκα.

alessandro4

• Guest
ti pos?

exigiste re to thema exei endiaferon

poios einai o neos idioktitis? o zoyraris?

Giorgos

• Guest
το μύνημα του bozik είναι σαφές  ;)

Offline arwstos

• Αλλαγή
Ο Ζουράρις ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στον
Εκδοτικό ΟΜΙΛΟ "Μακεδονία- Θεσσαλονίκη- ΣΠΟΡ του Βορρά- Εxtrasport103fm".
---------------------------------------------
αυτο διαβασα στο φορουμ της ΠΑΕ κι εγω.

θα ειναι και διευθυντης ?
και ο Γρηγοριαδης?
καθε ποτε θα αρθογραφει ?
ενημερωστε οσοι ξερετε περισσοτερες λεπτομερειες...

παντως, η ειδηση ειναι ακρως θετικη,
τοσο απο πλευρας ΣΠΟΡ του Βορρα και μελοντικης στασης σε Γουμενο
οσο και απο πλευρας των πολιτκων εφημεριδων και ασκησης πιεσης
στην πολιτεια για τη απαιτουμενη νομοθετικη ρυθμιση για τη λαικη βαση.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
Ο Ζουράρις ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στον
Εκδοτικό ΟΜΙΛΟ "Μακεδονία- Θεσσαλονίκη- ΣΠΟΡ του Βορρά- Εxtrasport103fm".
---------------------------------------------
αυτο διαβασα στο φορουμ της ΠΑΕ κι εγω.

θα ειναι και διευθυντης ?
και ο Γρηγοριαδης?
καθε ποτε θα αρθογραφει ?
ενημερωστε οσοι ξερετε περισσοτερες λεπτομερειες...

παντως, η ειδηση ειναι ακρως θετικη,
τοσο απο πλευρας ΣΠΟΡ του Βορρα και μελοντικης στασης σε Γουμενο
οσο και απο πλευρας των πολιτκων εφημεριδων και ασκησης πιεσης
στην πολιτεια για τη απαιτουμενη νομοθετικη ρυθμιση για τη λαικη βαση.

την κυριακη αρθογραφει στο πρωτοσελιδο των σπορ,με θεμα τη λαικη βαση και στην μακεδονια για καποιο αλλο θεμα,ναι θα ειναι και διευθυντης οσο για τον Γρηγοριαδη ιδομεν
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline arwstos

• Αλλαγή
διαβαζοντας το φυλλο της προηγουμενης Κυρακης που επεσε στα χερια μου
αλλα και βλεποντας τα πρωτοσελιδα των τελευταιων ημερων με κορυφαιο το
σημερινο, διαπιστωνω μια ψιλοσκληρυνση της στασης των Σπορ απεναντι στο Γουμενο.
μπορει και να ειναι ιδεα μου...
μπορει και να οφειλεται στην αλλαγη ιδιοκτησιας...

το μελλον θα δειξει.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
logw allagis idioktisias fainete

Offline bozik

• Αλλαγή
σημερινο, διαπιστωνω μια ψιλοσκληρυνση της στασης των Σπορ απεναντι στο Γουμενο.

το μελλον θα δειξει.
θελει προσοχη για να δουμε αν αλλαξε η σταση τους,γιατι την κυριακη ο κωστικος κατηγορισε τους μανατζερ, αυτη ειχαν γραψει για μεταγραφες παικτων αρα εμεσα κατηγορισε και αυτους που τα αναπαραγουν.Παντως το μονο συγουρο ειναι οτι θα γυρισουν αργα η γρηγορα,γιατι οταν φτανουμε στο γκρεμο τοτε ολοι γυρνανε και μας λενε οτι εκαναν αγωνα για να τους διωξουνε το θεμα ειναι να μην φτασουμε εκει.Παντως εγω ελπιζω στον Ζουραρη αν και περιμενω μεγαλες αλλαγες που προς το παρων δεν τις βλεπω

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

το μελλον θα δειξει.

Pragmati h allagh stashs einai emfanhs.*** Allakse idiokthsia ta Spor? Den to hksera. Ego eixa akoytsei gia emplokh Zoyrari ston Omilo Makedonias klp, kai nomiza oti ayto isos eixe mia sxesh.
Alla h allagh stashs, an to doyme diaxronika se ayth kai alles efhmerides einai kati poy symbainei kata kairoys.  kata th gnomh moy allazoyn stash oi efhmerides otan
a) to karavi poy sthrizan boyliazei kai dexetai genikh katakraygh. Koinos pane kata ekei poy fysaei o anemos, an o anemos aytos einai anemos "dynatos".Kai o Goymenos DEN einai pleon kavala sto alogo opos 2 mhnes prin.
b)An to "taisma"(pantos eidoys) den yparxei pleon kai apo thn allh xanoyn fylla kai akroamatikothtes, allazoyn grammh pleyshs oste na ksanakerdisoyn fylla kai akroamtikothtes. KAi opos eipa parapano: o Goymenos DEN einai pleon kavala sto alogo opos 2 mhnes prin.

***vevaia merikoi den exoyn ey8ygrammistei akoma: Akoyga ton Mixalh Vraziliano (gia ton opoio genika den exo kakh gnomh) meta to match me Rapid, Levadeiako kai nomiza oti ego eixa dei alla paixnidia. "Poly kalos o PAOK" kai alla tetoia eksorgistika. Esteila kai mynhma diamartyrias alla to fage h marmagka.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline arwstos

• Αλλαγή
εννοουσα οτι εκδοτης των Σπορ ειναι ο Ζουραρις
και οχι αυτος που ηταν πριν 1 μηνα.

συμφωνω με αυτα που λες ΗOMO
αλλα μου φανηκε πολυ γρηγορη η αλλαγη
στασης.

ειδωμεν...

chris

• Guest

h dief8hnsh pu ebales @peja kai osoi bazete tetoia link "XANETAI" ka8e mera giati poly apla einai
h http://www.extrasport.gr/spor/spor1.gif
(ka8e mera dhladh to spor1.gif exei thn shmerinh fyllada. breite kana allo site pu na krata ta eksofylla se morfh

http://www.extrasport.gr/spor/spor1051213.gif
http://www.extrasport.gr/spor/spor1051213.gif

h apo8hkefsh se kana imagesucks .osoi mporeite tulaxiston.osoi den mporeite ti na kanume

sto 8EMA MAS loipon.GUMENAKO TREXA TORA GIATI OI "YAINES" ARXISAN NA SE GYROFERNOUN POLY EPIKYNDYNA PLEON.KAI 8A SE KATASPARAKSOUN APISTEFTA!HR8E H SEIRA SOU!

Argonath4

• Guest
Simera o S.Grigoriadhs stin ekpompi tou ta exwse xontra stin Thyra-4 kai ston Lagogianni proswpika. Den akousa oli tin ekpompi logo douleias alla kapoia apospasmata. Opoios akouse tin ekpompi i kserei kati perissotero as mas pei.

PAOK_VOLOS

• Guest

To eida kai emeina me to stoma anoixto! :o Otan akouga to Nikola na ta leei ton theorousa grafiko.Omos apo mikro kai apo trelo mathaineis thn alitheia.

LEUTERIA STON PAOK

Offline maria-mtb

• Βασικός
kala! ta spor tou vorra twra ksupnhsan! ainte ainteeeeeeee...den pame ka8olou kala! :ambulance:

DIMITRITCI

• Guest
ti???????? 8a ginoume o OFH tou gaurou????KALA PAME.