Author Topic: Σπορ του Βορρά - Εxtrasport 103 FM - www.extrasport.gr : Kριτική και σχολιασμός  (Read 32760 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Δεν την κρατάει ανάποδα. Απλά την κρατάει από την κάτω γωνία και έτσι όπως φαίνεται, δείχνει σαν να την κρατάει ανάποδα.
Σκέψου να ήθελες να διαβάσεις το κομμάτι του Ηρακλή στο σημερινό εξώφυλλο των Σπορ και την κρατούσες από την γωνία. Το πάνω μέρος δεν θα κρεμόταν;
gdaou
"γάβροι=κότες"

giannis80

• Guest
Βασιλοπουλε, ξεφτιλιζεις τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ με πρωτοσέλιδα σαν το σημερινό.Ο κόσμος δεν είναι βλάκας.Καραγκιόζη.

apaoki13

• Guest
+1 δις

Ήθελα να το γράψω από το πρωί που το είδα. Χειρότερο πωτοσέλιδο κι από αυτό της ΑΜΚ. Καραγκιοζιλίκια και λαϊκισμοί και από τους μεν και από τους δε. Απλώς στην περίπτωση του Πανταζή ξέρεις που στοχεύει και τι θέλει να πετύχει και τον αγνοείς. Ο άλλος όμως έρχεται και σε λέει μες τα μούτρα σου ότι είσαι βλάκας και προσπαθεί να σου χρυσώσει το χάπι με πρωτσέλιδα προπαγανδιστικού τύπου σοβιετικής εποχής.

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
Πριν από λίγο καστάνης στο δελτίο του μέγκα ''ένας από τους βασικούς λόγους που έφυγε ο ζαγοράκης ήταν τα επεισόδεια που έγιναν στη σουρωτή'' το ακούει ο αλλόθρησκος και πως να μην χαίρεται μετά μαυτά που γίνονται στον ΠΑΟΚ.ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΡΕ ΚΑΣΤΑΝΗ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ με τισ μαλακίες σας τόσα χρόνια..χίλιες φορές αθηναική εφημερίδα.

Κάπιος έγραψε χτες ότι κάθε λαός έχει τον ήγέτη που του αξίζει εγώ θα πω ότι έχει και τους δημοσιοβλάχουσ που του αξίζει.Όσο δεν γίνεται επίσκεψη από τα σωστά άτομα σε κων/πολίτικα μοναστηρίου κ αριστοτέλους τα ίδια θα λέμε εδω μέσα

ΥΓ1:αντε ρε μπάσταρδε καστάνη κ πετρωτέ γράψτε για κανεναν επενδυτή τώρα σιχάματα
ΥΓ2:ο μόνοσ λόγος που αξίζει να σας αγοράσει κανείς είναι να έχεις μείνει απο κωλόχαρτο και να είναι κλειστά τα σούπερ μάρκετ

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
Μετά την σημερινή υπερπαραγωγή περιμένω και το αυριανό εξωφυλλο που θα 'χει την συνεντευξη του πχ Φωτακη να διαβαζει τα σημερινα σπορ που εχουν τον Ιβιτς να διαβαζει τα χτεσινα σπορ, που εχουν τον Λινο να διαβαζει τα προχτεσινα...

http://static.contra.gr/press/newspapers/20102009/sportvorra_l.jpg
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

apaoki13

• Guest

GeorgT

• Guest
προβλέψεις για αύριο, ακούω στοιχήματα!

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **

Offline KATISI4

• Αλλαγή

Offline savage republic

• Βασικός
Οι άνθρωποι κάνουν τέχνη κι εσείς τους χλευάζετε! Τς, τς... :tsigaro:
Είναι ένα πρότζεκτ που ονομάζεται «η εικόνα του μέσου μέσα από το μέσο που το κρατάει ο μέσος και δείχνει τον άλλον μέσο». :cwm39:
Συνεπώς, είμαι ανάμεσα σε Σορλέν και Αμπουμπακάρι.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
:cwm39: :cwm39: :rasta:

Mουν

Αυτο θα δημιουργουσε παταγο.

Θα ηταν σαν να εβγαινε στην δημοσιοτητα φωτογραφια του Σασκουατς η ΑΤΙΑ..   ;)
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline maria-mtb

• Βασικός
αυριο εχει κοντρερας "ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΣΚΙΣΩ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ!"

:a1006: :a1006: :a1006: :a1006:

GeorgT

• Guest
εγω το ριχνω στον σναουτσνερ, άιντε αύριο να δούμε!

οποιος κερδίσει περνει δώρο νεο αβαταρ για μια βδομαδα:

:lol:
« Last Edit: October 21, 2009, 15:18:58 by GeorgT »

Offline ved

• Αλλαγή
:cwm39: :cwm39: :rasta:

Mουν

Αυτο θα δημιουργουσε παταγο.

Θα ηταν σαν να εβγαινε στην δημοσιοτητα φωτογραφια του Σασκουατς η ΑΤΙΑ..   ;)

:P

Offline Suicidal

• Βασικός
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ , ΕΛΕΟΣ ! ! ! !

Δεν μπορώ να βλέπω άλλα εξώφυλλα με παίχτες μας
που κρατάνε την εφημερίδα και χαζογελάνε "διαβάζοντάς" την....
Δεν μπορώ άλλο....πώς το λένε......
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
ειδικα οταν διαβαζουνε την ιδια μερα ΣΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟΥΛΑΚΗ

πηγενετε στο contra  να δειτε εξωφυλλα....ειδικα για τν GARCIA

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ , ΕΛΕΟΣ ! ! ! !

Δεν μπορώ να βλέπω άλλα εξώφυλλα με παίχτες μας
που κρατάνε την εφημερίδα και χαζογελάνε "διαβάζοντάς" την....
Δεν μπορώ άλλο....πώς το λένε......

+35!!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...

Και του γκαρσια του χουν ζαλισει τα παπαρια, καθε 2 μερες και συνεντευξη, αιντα ξεκολατε πια..
Και ποιος λακαμας τον εβαλε να γελαει? αι σιχτιρ ζωα αφηστε τον ανθρωπο..

Offline t.b

• Αλλαγή
Να κάνω μια ερώτηση σε κάποιον παλιότερο ή σε κάποιον που ασχολείται γενικά με την ιστορία περισσότερο από εμάς και με τους βετεράνους του ΠΑΟΚ. Στο σημερινό φύλο των σπορ του βορρά είχε μία φώτο από ομάδα του ΠΑΟΚ της δεκαετίας του 70 εξαιτίας του χαμού Σάββα Χατζηιωάννου.
Θέλω να ρωτήσω, είναι σίγουρα αυτός; γιατί εμένα μου μοιάζει σαν τον Σαββουλίδη.

ive4

• Guest
έλεος με τις αβάντες παραγόντων. Οσο και να τα πάνε καλά οι διοικούντες, οι ποδοσφαιριστές παίζουν μπάλα και ο προπονητής και αυτούς θέλω να βλέπω στα πρωτοσέλιδα, όχι όλη τη διοίκηση στη σειρά.