Author Topic: Σπορ του Βορρά - Εxtrasport 103 FM - www.extrasport.gr : Kριτική και σχολιασμός  (Read 33309 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Ας συντονιστουνε καποιοι που βριζουνε ετσι ευκολα  καθε βραδυ στις 11-1 στον 103 φμ να ακουσουν ΠΑΟΚτσηδικες θεσεις (ΟΧΙ επισημες αλλα ουτε και ανευθυνες) απο ανθρωπους που εχουν κερδισει  το δικαιωμα να μιλανε για τον ΠΑΟΚ    με πραγματικους αγωνες σε κερκιδες και εκδρομες (Βλ Τζαμαλ και η παρεα του)

οσοι δεν γνωριζουν απο ιστορια  ας  ψαχτουν σε κανα συνδεσμο  η ας διαβασουν οπαδικη ιστορια του ΠΑΟΚ  για να μαθουν ποιοι ειναι αυτοι που κανουν αυτην την  εκπομπη στον 103 τον σταθμο του Βασιλοπουλου

οι ιδιοι δημοσια λενε οτι ειναι αμισθοι..........και εγω τους πιστευω................. (η  κριτικη στους εμμισθους  πρεπει να ειναι πολυ σκληρη )

13-14 /3 /2010  ηταν οι μοναδικοι συντελεστες που σηκωσαν αναστημα μετα τη σφαγη της παπαναστασιου και κοντρα στη βρωμικη προγανδα των μμε της πολης αλλα και  των αθηνων......
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

CLUB LARISA

• Guest
Aν εννοείς εμένα grmakis, σ ευχαριστώ για τη θέρμη που επιδεικνύεις για τη διεύρυνση των ΠΑΟΚτσήδικων εγκυκλοπαιδικών μου γνώσεων, αλλά να ξέρεις οτι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, ούτε συλλήβδην θα χαρακτηρίσω έναν σταθμό πραγματικής αποχαύνωσης σε φορέα ΠΑΟΚτσήδικης ιδέας. Κ grmakis, ΚΑΝΕΝΑ ΕΝ ΖΩΗ, ΕΜΒΙΟ ΠΛΑΣΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΜΙΛΑΕΙ Η ΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
δεν εννοω εσενα και δεν διαφωνω με τις αποψεις σου

το οτι καποιοι εκφραζουν ΠΑΟΚτσηδικες θεσεις δεν σημαινει οτι εκφραζουν η αντιπροσωπευουν η εκπροσωπουν  και ΤΟΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟ..................μπορει ομως  μερος αυτουνου

και εσυ εδω εκφραζεις ΠΑΟΚτσηδικες θεσεις  οπως και εγω και αλλοι .....ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ   αλλα ως μικρα ελαχιστα κομματια του 

μιλαω για συγκεκριμενα πραγματα .................ξαναδιαβασε το ποστ μου
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ο grmakis έχει μια τάση τελευταία να κάνει μαθήματα ιστορίας... :P

Και για να σου απαντήσω και γω με τη σειρά μου, όχι δεν πρόκειται να συντονιστώ ούτε σε αυτό ούτε και σε κανένα άλλο κωλοράδιο, ακόμα και αν κάνουν εκπομπή άτομα με ιστορία στις πλάτες τους, που κάποια λαμόγια εκμεταλλεύονται την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ και την ανάγκη μιας μικρης ίσως μερίδας του κοινού τους να τους ακούει για αυτήν ακριβώς την ιστορία από σεβασμό, για να κάνουν νούμερα και να βγάζουν φράγκα αυτοί και τα κωλομέσα τους.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Παιδιά για τα μμε τα πράγματα είναι γνωστά. Όλοι πρώτο στόχο έχουν το κέρδος, δημοσιογράφοι, παραγωγοί, ιδιοκτήτες οι πάντες. Εμένα δεν με πειράζει όπως άλλους που δαιμονοποιούν το κέρδος κάποιων από τον ΠΑΟΚ. Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου, αρκεί να μην εξυπηρετούν αλλώτρια συμφέροντα δικά τους, είτε πολιτικά είτε οικονομικά στην ενασχόλησή τους με τον ΠΑΟΚ. Ομολογώ ότι δεν τον άκουγα τον σταθμό,το τελευταίο τετράμηνο όμως ακούω κάποιες εκπομπές. Ο βασιλόπουλος είναι σχολής μπούζα, τι να λέμε τώρα, χρησιμοποιεί τακτικές της δεκαετίας του 80, δεν ξέρω αν καθορίζει όπως λένε πολλοί εδώ την επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΟΚ, το ράδιό του δεν νομίζω πως κάνει κακό. Για την εφημερίδα τι να πω?? Είναι χαμηλότατου επιπέδου και όσο ΠΑΟΚ να παίζει δεν αξίζει να την αγοράσεις, γιατί είναι πολύ φτωχή σε θέματα και ρεπορτάζ άλλων ομάδων. Αλλά αν πάω στο περίπτερο να αγοράσω εφημερίδα της θεσσαλονίκης θα την αγόραζα γιατί το 33, 33, 33 δεν το μπορώ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Bayern4

• Guest
Μεχρι και στο metrosport μπηκε η φωτογραφια απο το επιμαχο πανο που υπηρχε το Σαββατο στη Μικρα.
Για εσας δεν υπηρχε αυτο το πανο; Ειναι κακο να προσφερεται αντικειμενικη ενημερωση;
Θα χαλασουν οι σχεσεις σας με τον κυρ-Θαναση ή τον Δημοκρατη;;

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
λογικά θα εννοεί το πάνω για τους απλήρωτους πρωταθλητές...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Suicidal

• Βασικός
ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ,
ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,
ΓΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΑΔΟΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ....

:kapnos: :kapnos: :kapnos: :kapnos: :kapnos: :kapnos: :kapnos: :kapnos: :kapnos:

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Ρε παιδια ΟΚ, την καναμε την κωλοτουμπα μας, σταματηστε το πλυσιμο εγκεφαλου! δεν χρειαζεται αλλη προπαγανδα!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Τον ύμνο του γαβρου ούτε για χαβαλέ να τον βάζετε.Ειναι ντροπή να ακούνε στη Θεσσαλονικη το βρωμοτραγουδο
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline cure

• Αλλαγή
Τα άκουγα προηγουμένως στο αυτοκίνητο και κόντεψα να τρακάρω. Άκουγα τον μαλάκα τον δούκα που τον είχα σε εκτίμηση κιόλας και τρελάθηκα ρε πούστη μου. Με το πρόσχημα του φιλεύσπλαχνου πούστη που με μεγαλοψυχία δίνει ένα ξεροκόματο στο ζητιάνο, έκανε ολόκληρο πρόλογο για να εξηγήσει γιατί θα διαβάσει την ανακοίνωση του Πανελληνίου, στο στυλ αφήστε να ακουστεί η μαλακία τους και αφού τη διάβασε μέσα από τα δόντια του ο μπάσταρδος και με 5 λέξεις το δευτερόλεπτο, λοιδώρησε τα παιδιά με το χειρότερο τρόπο.
Αφού ξεκίνησε λέγοντας πως από τα 21.000 διαρκείας χίλιοι είναι οι γραφικοί μαλάκες που αντιδρούν στην έλευση κοντού, συνέχισε σχολιάζοντας με το δικό του ηλίθιο μυαλότην ανακοίνωση. Δεν είχε επιχειρήματα λέει, γελούσε με το μισθοφόρος, γιατί λέει παίζει κανένας τζάμπα, αν τα παίρνουν λέει οι δημοσιογράφοι για να αβαντάρουν τον κοντό, τότε ο Πανελλήνιος τα παίρνει από τον Πατέρα για να χαλάσει τη μεταγραφή, ένα παράδειγμα είπε ο κλαπαρχίδας και καλά.

Και μετά βγαίνανε οι πιθηκάνθρωποι ο ένας μετά τον άλλον και κράζανε τον κακό λαό που δεν άφησε τη Γιάννα να έρθει και όλους τους άλλους ζάμπλουτους και κρατάνε τον ΠΑΟΚ πίσω. Και ας έρθουν και θα τους δείξουμε έλεγε κι ένας άλλος μάγκας του πούτσου. Και σε ρόλο ειρηνοποιού ο ζάβλακας να το παίζει κόφι ανάν.

Αυτά για να κατανοήσετε επιτέλους ότι αυτοί που φέρνουν τον πόλεμο στη Τούμπα είναι τα φυτά και τα παπαγαλάκια και πάνε να μας διαλύσουν με το να πέφτουν σούτια στην Τούμπα.  Τι παριστάνετε εκεί μέσα και δεν σβήνετε τη φλόγα, αλλά αφήνετε να ανάβει όλο και πιο πολύ; Κάθε μέρα λοιδωρούν τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ σωρηδόν ένας σωρός από μπάσταρδοι και δεν υπάρχει κανένας να φοβάται μη σκάσει το καζάνι;
Είπαμε όλοι να το καταπιούμε και να οτ βουλώσουμε, αλλά πρέπει κάθε τρεις και λίγο να μετανιώνουμε την ώρα και τη στιγμή από τα προκλητικά φυτά που πανηγυρίζουν γιατί νομίζουν ότι ο ΠΑΟΚ έγινε δικός τους;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline t.b

• Αλλαγή
και όταν ο άλλος δεν κατάλαβε ποιανού είναι η ανακοίνωση και είπε ότι είναι της θύρας 4 τσιτώθηκε αντέδρασε και άφησε να εννοηθεί πως τέτοιες μαλακίες δεν λέει η 4!!

Δεν το είπε αλλά αυτό κατάλαβα. Γι αυτό ακριβώς πόσταρα στο τόπικ των δυο μεγάλων συνδέσμων που το παίζουν ελβετία μέχρι στιγμής.

Offline Geo

• Αλλαγή
PAOKCURE και εγώ τον άκουσα δυστυχώς!! απαράδεκτος, αντί να προσπαθήσει να ηρεμήσει (σιγά να μην το θέλει!) την ήδη τεταμένη κατάσταση, έκανε εμπρηστικά σχόλια για τον Πανελλήνιο. Τώρα οι αρδ έχουν βρει θέμα! το μουντιάλ δεν πουλάει, χώσε ΠΑΟΚ!

northeagle_4

• Guest
oταν ξεκινησε η εκπομπη και εγω επιδη τον εκτιμουσα που παντα μιλουσε εξυπνα και ξεκαθαρα ελεγα οτι τα λεει πολυ καλα,ενωτικα και αντικειμενικα.δυστυχως μετα που διαβασε την ανακοινωσε εβγαλε πολυ κομπλεξ.Χ και αυτος.

Offline t.b

• Αλλαγή
Διαφωνώ, δεν έβγαλε κόπμλεξ, απλά έκανε την δουλειά του σαν καλός αρδ.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Άλλος ένας οπαδός που μεταλλάσσεται σε δημοσιογράφο.
Στον ΠΑΟΚ οι δημοσιογράφοι το παίζουν οπαδοί και οι οπαδοί δημοσιογράφοι!

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline Matador

• Αλλαγή
Ο σταθμος αυτος ειναι φερεφωνο της ΠΑΕ. Η γραμμη του ειναι ξεκαθαρη στο θεμα δσ. Ακομη και αυτοι που κανουν εκπομπη το βραδυ τα ιδια λενε.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Ναι ενω στους αλλους σταθμους η γραμμη ειναι διαφορετικη...Τι μανια ειναι αυτη που σας εχει πιασει ορισμενους με τις ''γραμμες'' δεν μπορω να σας καταλαβω...Λες και υπηρχε περιπτωση ποτε των ποτων να εχουν αρνητικη σταση απεναντι σε μια τετοια μεταγραφη οι αρδ...Καλως η' κακως καθαρα αγωνιστικα ειναι η μεγαλυτερη μεταγραφη που εχει και θα γινει φετος...Και απο τη στιγμη που και η πλειοψηφια γουσταρει την επιστροφη του ολα τα αλλα ειναι αναμενομενα...Δεν χρειαζεται καμια γραμμη να πεσει απο την ΠΑΕ...Για κανενα λογο...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Και απο τη στιγμη που και η πλειοψηφια γουσταρει την επιστροφη του ολα τα αλλα ειναι αναμενομενα...Δεν χρειαζεται καμια γραμμη να πεσει απο την ΠΑΕ...

Η γραμμη ηταν να μας κανουν σαν φυτα και να τον γουσταρουμε να γυρισει, δεν ειδαν οτι γουσταραμε και μετα αποφασισαν, προσπαθησαν να ξεχασουμε και να αλλοτριωθουμε και τα καταφεραν σε εναν μεγαλο βαθμο!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά