Author Topic: Σπορ του Βορρά - Εxtrasport 103 FM - www.extrasport.gr : Kριτική και σχολιασμός  (Read 33232 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vatas

• Guest
Σαν να πηρε το αυτι μου και τον Δουκα που ήταν στο μερτοπολις? Νομιζω σε μεσημεριανη εκπομπη στον Extra...
σωστος 2-3 το μεσημερι... μετα την εκπομπη του βασιλοπουλου. και νομιζω οτι καθε δευτερα κ παρασκευη θα κανουν κ οι ουλτρας εκπομπη.

Bayern4

• Guest
ειναι πολλα τα λεφτα.. "αδη"

biggeorge

• Guest
  Δεν ακούω εχτρασπορτ άλλα αποτί είδα η εκπομπή ΠΑOK supporters γίνετε εδώ... δεν ξέρω αν μιλάτε γιαυτό άλλα πείτε μου λίγο ποτέ είναι η εκπομπή thnx

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
 Η εκπομπή γινεται κάθε Δευτέρα 17.00-19.00 και Παρασκευή 23.00-24.00 από στον EXTRASPORT

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Ενα μπράβο απο εμένα στα απορ του βορρά, δείχνουν να διορθώνονται τον τελευταίο καιρό και ειδικά με το σημερινό τους πρωτοσέλιδο. Μάλλον κατάλαβαν την προπαγάνδα της Μέτροσπορτ και βγαίνουν απο την λούμπα τους που θέλει να περάσει την θεωρία του 50-50 σε ολα σε αυτη την πόλη και τον ως ρούλη μεγάλη δύναμη.

makptol

• Guest
μπραβο και  απο μενα.....

LoGotHeTiS

• Guest
Και εγώ ήθελα να το αναφέρω.Επειδή δεν γουστάρουμε μόνο να κράζουμε μπράβο για την σημερινή στάση τους.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
καραγουσταρα και γω με σπορ σήμερα.Καθαρίζει η πόλη σιγα σιγα
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

makptol

• Guest
σημερα ειναι η τριτη κυριακη που παρατηρω στο πρατηριο εφημεριδων στην πτολεμαιδα που αγοραζω εφημεριδα ΤΑ ΣΠΟΡ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΕΩΣ ΤΙΣ
12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ ΤΟΥ 50-50 ΤΑ ΜΙΣΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΛΗΤΑ ....ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΕΞΩΦΥΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΤΩΝΕΙ........μπραβο στα σπορ για την πολιτικη που ακολουθουν
απο τοτε που πηγε ο βασιλοπουλος  .....ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ.....   

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Στον ΠΑΟΚΤΣΗ ο ένας του λέει για μένα είσαι ίδιος με τη γειτονιά και θα έχεις 50 50 . Ο άλλος του λέει αναγνωρίζω ότι είσαι μεγαθήριο και θα ασχολούμαι κυρίως με εσένα . Γιατί να δώσω λεφτά σε κάποιον που με υποτιμάει όταν πλέον υπάρχει κάποιος που με σέβεται και κάνει και καλή δουλεια . Συμφωνώ με τον από πάνω απόλυτα
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

makptol

• Guest
παω σημερα 9.30 στο γνωστο μου πρακτορειο εφημεριδων και με λεει ο υπαλληλος "καλα τι γινεται με τα σπορ σημερα εξαντληθηκαν ολα τα φυλλα
ηξερα οτι θα ερθεις και σε κρατησα ενα φυλλο ενω μεχρι πριν και 1 μηνα πουλουσε μονο το μετροσπορ τωρα σκιζει να δες το μετρο πουλησε 15 φυλλα
και απο τα σπορ φυγανε και τα 100 φυλλα "........αυριο θα εχει δωρο μια κοκκινη καρτα για τον κοσμο εξυπνη ιδεα που εχει γινει και εξω.....
ΑΚΟΥΣΕΣ ΜΕΤΡΟΥΛΑΚΗ ΟΤΙ ΤΟ 50-50 ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ?  ΝΑ ΣΕΒΕΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ......

DimNaoussa

• Guest
http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp?dtmDate=16/4/2009&cid=10

τοσο καιρο παιζει ασπρομαυρα η φυλλαδα οπως και σημερα αλλα στο ρεπορταζ του ρουλη στο εξωφυλλο τι την ηθελαν ρε πουστη μου το soupa 3 NEAPOLIS..ξενερωσα..

Offline bozik

• Αλλαγή
εγώ πάλι γέλασα....από διπλα να λέει ότι οι σουπεράδες κράζουν τον σκόρδα και τον λένε αλαζόνα(τα έσπασαν στη μοιρασιά η  έδωσε ο ένας τον άλλον στην ασφάλεια)   :o  και από την άλλη έχουν και μια σημαία νεάπολη στη φωτογραφία  για να γελάσουμε ακόμη περισσότερο  :D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Καταρχας δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ...Για ενα αρθρο θελω να αναφερθω που γραφτηκε στον ΔΙΚΕΦΑΛΟ του ΒΟΡΡΑ, μια εβδομαδιαια εφημεριδα που δεν την αγοραζω πολλες φορες αλλα σπανια..

Στη χθεσινη λοιπον αυτη εφημεριδα, διαβαζω ενα αρθρο ενος επικουρου καθηγητη ιστοριας ονοματος Γιαννη Ξυδοπουλου και θα αναφερθω σε ορισμενα χαρακτηριστικα του σημεια:

To αρθρο του εχει την εξης επικεφαλιδα, "Μηπως χρειαζεται μια αλλαγη στο στιλ του παιχνιδιου του ΠΑΟΚ?...", και συνεχιζει "καλα πηγε η χρονια, 2 βγηκαμε ηρεμια στα οικονομικα, καλο κλιμα. Αξιζει ομως ο φετινος ΠΑΟΚ να βγει ΤΣ.ΛΙΓΚ?..Αντικειμενικα, οχι, ας ειμαστε ρεαλιστες. Δεν κερδισε κανενα ντερμπυ στην Τουμπα(εκτος απο εκεινο με τον Αρη και αυτο απο καραμπολα..), εχασε μεγαλοπρεπως σε ολους τους αντιστοιχους αγωνες που εδωσε στην Αθηνα(ενιοτε σε βαθμο παρεξηγησεως) και το δυναμικο του υστερει σε σχεση με τον ΠΑΟ. Επειδη ομως ειμαστε οπαδοι, θα θελαμε να δουμε μια αλλαγη στο στιλ παιχνιδιου το οποιο δε λειπει απο την ομαδα...."

Συνεχιζει ο κ. καθηγητης, για να μη σας κουραζω, οτι περιμενει να δει αυτη την αλλαγη στο στιλ και οτι ειμαστε οπαδοι και θα ειμαστε πανατ κοντα στην ομαδα..

Κ.καθηγητα, επειδη δεν εχω το μαιλ σας εντυπωση μου κανει ο σχολιασμος σας για το φετινο ΠΑΟΚ..

1) ας ειμαστε ρεαλιστες κ.καθηγητα, αλλα με το να λετε αντικειμενικα οχι δεν αξιζει ο ΠΑΟΚ να βγει ΤΣ.ΛΙΓΚ τοτε πως θελετε να ειστε ρεαλιστης?....Ο ρεαλισμος εδειξε οτι στη βαθμολογια βγηκαμε δευτεροι και οχι τριτοι-τεταρτοι ωστε να πουμε οτι δεν αξιζουμε να κλεψουμε τη 2 θεση στα play-off.

2) ωστε κερδισε ενα ντεμπυ στην Τουμπα κ.καθηγητα με τον συμπολιτη και αυτο απο καραμπολα!!...μαλιστα...πρωτον κ.καθηγητα τα ματς στην Τουμπα με τη γειτονια της χαριλαου ποτε δεν ειναι ντερμπυ για τον ΠΑΟΚτση και δευτερον ξεχνατε να πειτε κ.καθηγητα οτι φετος ηταν η πρωτη χρονια που δεν εχασε απο κανεναν απο τους 3 της αθηνας στην Τουμπα σε αντιθεση με τα τελευταια 10 χρονια...Αυτο γιατι το ξεχασατε κ.καθηγητα?...

3) εχασε μεγαλοπρεπως σε βαθμο παρεξηγησεως...μαλιστα..κ.καθηγητα μπορειτε να μας διευκρινισετε τι εννοειτε με τη λεξη "παρεξηγησεως?.."..μηπως εννοειτε το 3-0 απο τον παο, που πιστευετε οτι ο προεδρος του ΠΑΟΚ εκατσε και εχασε επιτηδες λογω βγενοπουλου?.μηπως το 2-0 απεναντι στον γαυρο οπου παλι εκατσε και εχασε ο ΠΑΟΚ?..και γιατι δεν το λετε ξεκαθαρα κ.καθηγητα?..τι φοβαστε?...

4) το δυναμικο μας υστερει σε σχεση με αυτο του παο...μαλιστα..κ.καθηγητα πειτε μου σας παρακαλω, ποιον παιχτη εχει φετος ο βαζελος σε αντιστοιχη θεση σαν τον φετινο σερτζιο?...σαν τον γκαρσια?....κοντρερας?....μαλεζας?....μουσλι?...χαλκιας?...και απο παγκο με την προσφορα του μπακα?....αναστασακου?...ακομα και αθανασιαδη?....σναουτσερ?...

5) επιθυμειτε στο τελος και μια αλλαγη στο στιλ του παιχνιδιου...μαλιστα..γιατι κ.καθηγητα δεν το λετε ξεκαθαρα...ο σαντος δυστυχως για εσας και για πολλους αλλους σας τουμπεκιασε φετος για τα καλα και προσπαθειτε ακομα και τωρα να τον αμφισβητησετε...τι αλλαγη στυλ θετε κ.καθηγητα?...φουλ επιθεση για να σας ικανοποιησει?...4-3-3 η 4-4-2?...

Για να τελειωνω, κ.καθηγητα γραψτε καλυτερα κανενα αρθρο περι ιστοριας, καντε καλυτερα καμια ερευνητικη εργασια για την ιστορια του ΠΑΟΚ και του ΛΑΟΥ μας και αφηστε τον ΠΑΟΚ να ακολουθησει το δρομο του...Δεν αμφισβητω τα ΠΑΟΚτσηδικα αισθηματα σας, αλλα οταν εκμηδενιζετε ετσι τη φετινη πορεια του ΠΑΟΚ κ.καθηγητα ειστε τουλαχιστον αχαριστος απεναντι σε ορισμενα προσωπα...Επειδη δεν δικαιωθηκε η αποψη σας, τωρα τι προσπαθειτε να κανετε?...

Χορτασαμε στον ΠΑΟΚ απο ξερολες τοσα χρονια, ενας λιγοτερος θα βοηθησει το συλλογο. Με λεξεις τυπου "καραμπολα", "παρεξηγησεως" ειστε εμπαθης κ.καθηγητα στην προσπαθεια που κανει ο συλλογος και το λιγοτερο κομπλεξικος επειδη περιμενατε μια ασχημη φετινη χρονια ωστε να κραξετε το πλανο της διοικησης-προπονητη....Περαστικα σας κ.καθηγητα.
« Last Edit: May 02, 2009, 16:01:27 by IRON »
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Ας μας πει ποσα ντερμπι κερδισε ο Παναθηναικος και πως πηρε το Χ στην τουμπα...

Offline corrupt

• Αλλαγή
Χαχα, ρε τον ξέρω αυτόν! Όταν ήμουν πιτσιρικάς, δίδασκε ιστορία στο γυμνάσιο μου!!! Ό,τι να'ναι πάντως αυτή η εφημερίδα... Μετά σου λέει οι γαύροι είναι "επιστήμονες"...

:extralaugh:

makptol

• Guest
παιδια ο ξυδοπουλος μια ζωη το παιζει ξερολας και κριτης ντεμεκ του σαντος ανεξαρτητα
απο αυτο τα σπορ με βασιλοπουλο που στο παρελθον ειχε κανει πολλες μαλακιες εχει βελτιωθει πολυ καμμια σχεση με τα σπορ του γρηγοριαδη.......
με θυμιζει τον καθηγητη ιστοριας του ΠΑΟΚ κανωτα που ακραζε καποτε σαντος τωρα θα ειναι
σε κανενα Κ.Α.Π.Η......

Aragorn

• Guest
ÁãáðçôÝ ê.Ìðïýæï
Óáò óôÝëíïõìå áõôÞí ôçí åðéóôïëÞ ìå áöïñìÞ êÜðïéåò åðéóçìÜíóåéò óáò óôïí ñáäéïöùíéêü óôáèìü ÅÎÔÑÁÓÐÏÑÔ ó÷åôéêÜ ìå èÝìáôá ðïõ áöïñïýí ôçí ïìÜäá ìáò ôïí Ð.Á.Ï.Ê. .

Åßìáóôå ìéá ïìÜäá ößëùí ôïõ Ð.Á.Ï.Ê. ðïõ ãíþñéóáí êáé ôéò êáëÝò êáé ôéò êáêÝò óôéãìÝò ôçò ïìÜäáò êáé ðïõ äåí èá èÝëáìå ãéá êáíÝíá ëüãï ôþñá ðïõ ï Ð.Á.Ï.Ê. ìáò Ý÷åé âñåé ôï äñüìï ôïõ íá õðÜñîåé êÜôé ðïõ èá äéáôáñÜîåé ôçí ðïñåßá ôïõ ðñïò ôçí êïñõöÞ.

Ôá ôåëåõôáßá ÷ñüíéá õðÝðåóáí óôçí áíôßëçøÞ ìáò ,ìå ðéï ðñüóöáôç ðåñßðôùóç áõôÞ ôçò ôåëåõôáßáò åâäïìÜäáò ðïõ ðÞñáôå óõíÝíôåõîç áðü ôïõò ê.ê. ×áôæçáðïóôüëïõ êáé Ôüíé ÃêïíæÜëåò,êÜðïéïåò åíÝñãåéåò óáò  ðïõ ìüíï ôá óõìöÝñïíôá ôçò ïìÜäáò ìáò äåí åîõðçñåôïýí.Èá áíáöåñèïýìå óå áõôÝò ìå ÷ñïíïëïãéêÜ óåéñÜ  ãéá íá äéåõêïëýíïõìå ôïõò áíáãíþóôåò.

Ðñþôïí,ôï 1996 ï Ð.Á.Ï.Ê. Þôáí óå äéáðñáãìáôåýóåéò ìå ôïí ðïäïóöáéñéóôÞ ôçò ÁÅË Ìéëï.¼ôáí ï ôåëåõôáßïò æÞôçóå íá äéáðñáãìáôåõôåß ìå äéáöïñåôéêïýò üñïõò ôçí ìåôáãñáöÞ ôïõ óôïí Ð.Á.Ï.Ê. åóåßò ðÞñáôå óõíÝíôåõîç áðü ôïí ßäéï «áíáãêÜæïíôáò» ôïí íá ðåé üôé õðÜñ÷ïõí êáé Üëëåò ïìÜäåò ðïõ èÝëïõí íá ôïí áðïêôÞóïõí.ÁìÝóùò ìåôÜ ðÞñáôå óõíÝíôåõîç áðü ôïí  ê.Ïñöáíü áíáöÝñïíôáò ôïõ ôéò äçëþóåéò ôïõ ðïäïóöáéñéóôÞ äßíïíôáò ôïõ ôçí åõêáéñßá íá áíáöÝñåé ôç ãíùóôÞ ñÞóç «ôï ìïíáóôÞñé íá’íáé êáëÜ» ìå áðïôÝëåóìá ç ìåôáãñáöÞ íá ÷áëÜóåé áí ï Ð.Á.Ï.Ê. æçìéþèçêå ç ü÷é  äåí åßíáé ôï æçôïýìåíï êáèþò áõôü ðïõ Ý÷åé óçìáóßá åßíáé üôé ç ìåôáãñáöÞ ÷Üëáóå.ÅÜí ç ðñüèåóç óáò äåí Þôáí áõôÞ ôüôå èá ðñÝðåé íá ïìïëïãÞóåôå ôïõëÜ÷éóôïí üôé ï ÷åéñéóìüò óáò äçìïóéïãñáöéêÜ Þôáí ëáíèáóìÝíïò.Êáé ãéá ìáò ôï áðïôÝëåóìá ìåôñÜåé êáé áõôü Þôáí üôé ï Ð.Á.Ï.Ê.  äåí Ýêáíå ôç ìåôáãñáöÞ.

Äåýôåñïí,ðùò  ìðïñïýìå  íá îå÷Üóïõìå  ôçí áðïêëåéóôéêÞ åßäçóç ãéá ôïí ÓÉÊÁÌÐÁËÁ êáé ôçí ðñïóöõãÞ óôï CAS  ðïõ ôïí áðïäÝóìåõå áðü ôïí Ð.Á.Ï.Ê. ìå áðïêëåéóôéêÞ ðáíåëëÞíéá ðëçñïöïñßá.Ôçí åðüìåíç çìÝñá ï ÓÉÊÁÌÐÁËÁ ÁÍÇÊÅ ÓÔÏÍ Ð.Á.Ï.Ê.. Ùò  Ýãêñéôïò äçìïóéïãñÜöïò èá Ýðñåðå íá åßóôå ðéï ðñïóåêôéêüò êáôÜ ôçí áíÜãíùóç ôùí åíçìåñùôéêþí äåëôßùí ôçò ðáãêüóìéáò ïìïóðïíäßáò  ôïõ ðïäïóöáßñïõ.

Ôñßôïí,ôçí åâäïìÜäá ðïõ ìüëéò ôåëåßùóå ðÞñáôå óõíÝíôåõîç áðü ôïí ê.×áôæáðïóôüëïõ.Áöïý ëïéðüí ôïí ñùôÞóáôå ãéá ôçí ðñüóëçøç ôïõ ê.ÃêáãêÜôóç óôïí Ð.Á.Ï.Ê. ôïõ áðåõèýíáôå ôçí åñþôçóç áí ï Ð.Á.Ï.Ê.  éó÷õñïðïéåßôáé äéáéôçôéêÜ ìå áõôÞí ôçí êßíçóç.¼ôáí âïÜ üëç ç ÅëëÜäá ãéá ôçí ðñüóëçøç ôïõ ê.ÃêáãêÜôóç óôïí Ð.Á.Ï.Ê. ,ìå üôé áõôü óõíåðÜãåôáé ,óùóôÜ ç ëáíèáóìÝíá äåí Ý÷åé óçìáóßá,åóåßò äßíåôå Ýôïéìç ôñïöÞ ãéá ó÷üëéá óôïõò áíôéðÜëïõò ôçò ïìÜäáò ìáò.Ï Ð.Á.Ï.Ê. ê.Ìðïýæï äåí Ý÷åé êáìßá áíÜãêç íá éó÷õñïðïéçèåß äéáéôçôéêÜ êáé áí ôçí åß÷å óßãïõñá äåí èá Þèåëå êÜôé ôÝôïéï íá ãßíåôáé öÝéã âïëÜí óôá ìÝóá ìáæéêÞò åíçìÝñùóçò.Éäéáßôåñá äå óå Ýíá ìÝóï ôï ïðïßï åßíáé ößëá ðñïóêåßìåíï óå áõôüí.

ÔÝôáñôïí,áìÝóùò ìåôÜ ôç óõíÝíôåõîç áõôÞ ðÞñáôå óõíÝíôåõîç áðü ôïí ðñþçí ðïäïóöáéñéóôÞ ôïõ Ð.Á.Ï.Ê. Ôüíé ÃêïíæÜëåò.Ðñïò ôï ôÝëïò áõôÞò ôïí ñùôÞóáôå ãéá ôç ãíþìç ôïõ ó÷åôéêÜ ìå ôïí ÐÜìðëï Ãêáñóßá êáé ôéò áðïâïëÝò ðïõ äÝ÷èçêå.Ï ê.ÃêïíæÜëåò åßðå ðùò åßíáé ëÜèïò ôïõ Ãêáñóßá êáé ðùò ìå ôéò åíÝñãåéåò ôïõ æçìßùóå ôçí ïìÜäá.Èá èÝëáìå íá îÝñïõìå ðïéïí óêïðü åîõðçñåôåß ç áíáêßíçóç åíüò ôÝôïéïõ èÝìáôïò.Ïé ößëïé ôïõ Ð.Á.Ï.Ê. Ý÷ïõí óáöÞ Üðïøç êáé ãíùñßæïõí êáëýôåñá áðü ôïí êáèÝíá áí ï åí ëüãù ðïäïóöáéñéóôÞò åßíáé ÷ñÞóéìïò óôçí ïìÜäá üðùò åðßóçò êáé áí åßíáé ï êýñéïò õðåýèõíïò ãéá ôéò áðïâïëÝò ç ü÷é.Åßíáé ðñïöáíÝò ðùò äåí Ý÷åôå êáëÞ åíçìÝñùóç ãéáôß áí åß÷áôå èá ãíùñßæáôå üôé ç óõíôñéðôéêÞ ðëåéïøçößá áõôþí óôçñßæåé ôïí ðïäïóöáéñéóôÞ ãéáôß ãíùñßæåé üôé ðñïêëÞèçêå åðáíåéëçììÝíá ÷ùñßò ïé áíôßðáëïé ôïõ íá ôéìùñçèïýí.

Èá èÝëáìå ëïéðüí íá åðéóôÞóïõìå ôçí ðñïóï÷Þ óáò óôï ìÝëëïí êáèþò ôá «ëÜèç» ðïõ åðáíáëáìâÜíïíôáé äåí åßíáé óßãïõñá óýìðôùóç.¼ðùò åðßóçò êáé üôé óáò «óõã÷ùñïýìå» ôá óõãêåêñéìÝíá áôïðÞìáôá ðåñéìÝíïíôáò áðü óáò ðåñéóóüôåñç ðñïóï÷Þ óå üôé Ý÷åé íá êÜíåé ìå èÝìáôá ðïõ áöïñïýí ôçí ïìÜäá ìáò.Åðßóçò óáò ãíùóôïðïéïýìå üôé ç ðáñïýóá èá êïéíïðïéçèåß óôçí éäéïêôçóßá ôïõ óôáèìïý ãéá íá åßíáé åíÞìåñç.

ÌåôÜ ôéìÞò,
Ößëïé ôïõ Ð.Á.Ï.Ê.
« Last Edit: June 02, 2009, 15:08:14 by Aragorn »

Offline polman

• Αποστολή
  • **
καλά στο σημερινό πρωτοσέλιδο των σπορ δεν βρέθηκε κανείς να πεις ότι κρατάει ανάποδα την εφημερίδα...!!
εντάξει το ξέρουμε ότι ειναι για να πουλήσει, ελληνικά δεν ξέρει, αλλά έλεως!!!!
γέλασα πάντως :P

http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp?dtmDate=2/8/2009&cid=10
oooooooo PAOKara exo trela...