Author Topic: Σπορ του Βορρά - Εxtrasport 103 FM - www.extrasport.gr : Kριτική και σχολιασμός  (Read 33335 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
μεγαλο λαμογιο ο βασιλοπουλος,,,γνωστος γλειφτης και κορακι.

ειναι παρημιωδεις οι αβαντες του στον σαλπιγγιδη για να μπορει να κυκλοφορει στην πολη ο προδοτης.

το επιπεδο του ειναι χαμηλο ,,ισως χαμηλοτερο και απο γρηγοριαδη πετρουλακη.

Offline savage republic

• Βασικός
Για το επίπεδό του, αρκεί κανείς να διαβάσει τα άρθρα του σε κάποια εφημερίδα ή στο sport24.gr, που γράφει. Θυμίζει μπουζέτα ντελο σπόρ δεκαετίας του '80. Τέτοιους ΠΑΟΚτσήδες δεν τους θέλω. Θέλω βέβαια συμπαράσταση στην ομάδα μου, αλλά όχι αποβλάκωση των οπαδών. Μία κριτική υποστήριξη είναι η ευκταία κατάσταση. Σαν το «Φως» που έχει ο γαύρος. Που θα κράξει και τον θείο. Μπορεί να είναι εμετική φυλλάδα, αλλά υπάρχουν μέσα και δημοσιογράφοι. Δυστυχώς, οι δημοσιογράφοι της ΠΑΟΚόπολης είναι όλοι τους αγράμματοι. Δεν διαβάζουν βιβλία, δεν έχουν φαντασία στη γραφή και έχουν πολύ περιορισμένους ορίζοντες. Είναι δηλαδή ό,τι βγαίνει από τα κείμενά τους. Από την άλλη, προτιμώ τον απαίδευτο βλάκα Βασιλόπουλο, από τον κουτοπόνηρο καραγκιόζη Γρηγοριάδη/Πετρουλάκη/Μπούζα, που μας περνάνε για βλάκες. Όλοι τους όμως, ακόμα και ο χαζός Βασιλόπουλος, έχουν γνώση της δύναμης της δημοσιογραφικής ιδιότητας, γεγονός που δε διστάζουν να εκμεταλλευτούν με την πρώτη ευκαιρία...
Στην τελική, χαίρομαι που θα εξακολουθήσω να βλέπω πρωτοσέλιδα για τον ΠΑΟΚ.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
vedder,εντελως φιλικα μεγαλε,αλλα χαρακτηριζεις λαμογιο τον ενα λαμογιο τον αλλο,βλεπεις συνομωσιες παντου γιατι ρε αδερφε τοσο χολη ορισμενες φορες??εγω οσες φορες τον εχω ακουσει το βασιλοπουλο δε μου χει δωσει εντυπωση οτι πολεμαει τον ΠΑΟΚ?
ειναι πολυ χοντρη λεξη ν αποκαλεις καποιον λαμογιο.ολοι την εχουμε δει καθως πρεπει αλλα στην πραγματικοτητα ολοι τα ιδια χαλια ειμαστε.(κι αυτο δε παει για σενα προφανως)
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

ive4

• Guest
Αν μπορουσαν να βγουνε 20 εφιμεριδες με πρωτοσελιδα του ΠΑΟΚ ακομα καλητερα και να βαφονται καθε μερα τα περιπτερα ασπρομαυρα και ας γραφουν τα ιδια δεν με πειραζει καθολου.Εγω ξερω τη θα διαβασω απο ολη την εφιμεριδα.

συμφωνώ με 1000!

Μια ζωή Αθηναίοι ΠΑΟΚτσήδες κατέβαιναμ ομόνοια σε 4-5 περίπτερα που έρχονταν τα σπορ και πέρναμε σήμερα την εφημερίδα της προηγούμενης μέρας! Προφανώς τα υπόλοιπα, αντί για ανακύκλωση τα έστελναν Αθήνα  ;D ;D
Πάντως δε μας ένοιαζε, θέλαμε να διαβάζουμε για ΠΑΟΚ έστω κι αν τα ξέραμε τα νέα της ομάδας, αλλά και η κάθε λεπτομέρεια ήταν σημαντική!

Π.χ. σήμερα είναι Τρίτη. Κατέβαινα ομόνοια έπαιρνα τα σπορ της Δευτέρας και την Τετάρτη τα πήγαινα σχολείο. Συχνά τα κρεμούσα με ένα άλλο ΠΑΟΚι και στον πίνακα για σπάσιμο στους γαύρους και στους καθηγητές. 

Τα κείμενα του Πανμέγιστου της Βόρειας Ελλάδας Δημήτρη Μπούζα, γίνονταν παραδείγματα για καλές εκθέσεις. Έπαιρνα απίστευες λέξεις και ρωτούσα τις φιλόλογες τι σημαίνουν ακριβώς!

Με τόση αθηναϊκή προπαγάνδα από τα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας κανάλια και τις πουστοκουτοπόνηρες αθηναϊκές εφημερίδες που δυστυχώς βλέπω να κρεμιούνται όλο και πιο πολύ στα περίπτερα της Βόρειας Ελλάδας, ε ναι, ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΦΡΙΛΑ <<τους λιώσανε>> <<τύφλωσε τους άπληστους>> <<η μοίρα του προδότη είναι μία : η γή να τον απωθεί και ο ουρανός να μη τον δέχεται>> (απίστευτος τίτλος για τον προδότη υπάλληλο του κόκκαλη και δήμαρχο Πειραιά!).
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΦΡΟΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ (άλλο αν θα τα πιστέυω ή όχι).
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΥΖΑ με αντιαθηναϊκά άρθρα.
ΓΟΥΣΤΑΡΩ να βλέπω τα ΣΠΟΡ σε κάθε περίπτερο ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Αν διαβάζει κανείς από την εφημερίδα, ελπίζω να τα κάνει αυτά.

Callahan

• Guest
Πάντως στο περσινό θέμο Γ.Χ. ήταν από τους λίγους 'ΠΑΟΚάρχες' δημοσιογράφους που πήρε ξεκάθαρη θέση. Όλοι οι άλλοι των είδαν δολοφώνο τον αρχηγό..

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
γιατι δεν ηταν δολοφονικο αυτο που εκανε; τεσπα...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΤΩ 1 ΦΥΛΛΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ
ΕΛΛΑΔΑ.......

Nai gamo tin trela mou.Na eimai  sto nisi mou kai na exo ti diki mou fyllada.Oxi tin eidisi stin kato dexia gonia dipla apo to nionio
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Συμφωνώ 100% με Bianconero! Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται Π-Ρ-Ω-Τ-Ο-Σ-Ε-Λ-Ι-Δ-Α!

Είδαμε και στα 80ς με τα πρωτοσέλιδα του Μπούζα... Γελούσανε μαζί μας και με την εφημερίδα, άσε που βαρεθήκαμε να σηκώνουμε τίτλους....
Σας καταλαβαίνω παιδιά, αλλά συγγνώμη εγώ από αυτό το καφριλίκι δεν θα πάρω.... Ούτε καμία ανάγκη το έχω... Αν το έχετε εσείς, και αν νομίζετε ότι το έχει κι ο ΠΑΟΚ, τι να πώ, πάω πάσο...

Στα 80ς, με θείο Μπούζα σε ρόλο Σοφίας Βέμπο, θεωρούμασταν ομάδα πρωταθλητισμού και πήραμε και το τελευταίο πρωτάθλημά μας. Όχι χάρη σε αυτόν βέβαια, μη τρελαθούμε, είναι γνωστές οι αμαρτωλές σχέσεις του με τις λαμογιοδιοικήσεις του ΠΑΟΚ εκείνου του καιρού...Το αναφέρω εντελώς σημειολογικά.
Επίσης δε θυμάμαι κανένα αλλόθρησκο που να γελούσε όταν του έτριβα στη μούρη τα πρωτοσέλιδα των ΣΠΟΡ, που για αυτό το λόγο τα αγόραζα κιόλας...Και ιδιαίτερα στο ΑΠΘ, είχε μπόλικους από δαύτους...

Μια οπαδική εφημερίδα, τύπου "ΦΩΣ", δε την έχει ανάγκη ούτε η ομάδα (αν και μπορεί ίσως να πιέσει καταστάσεις όπως έγραψε και ο tasoylis), ούτε οι περισσότεροι από εμάς. Προσωπικά εδώ και αρκετά χρόνια ενημερώνομαι μια χαρά από το ίντερνετ. Την έχει ανάγκη ο πιτσιρικάς που χαζεύει τις υπόλοιπες καφροφυλλάδες στα περίπτερα, καθημερινά στο πήγαινε-έλα από το σχολείο, και του γίνεται πλύση εγκεφάλου με τους ντιόγους και τους νίνηδες! Αυτός είναι ο κύριος λόγος που βλέπουμε αυτή τη κίνηση με καλό μάτι. Και όντως, μακάρι να υπήρχαν όχι μια, αλλά δέκα τέτοιες εφημερίδες!
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline tool4a

• Αλλαγή
E τώρα τη ραδακού (που λέγε και ο νικόλας) δεν ξέρουμε?Δηλαδή τι να περιμένουμε τώρα απ αυτόν?!
Ο δημοσιογράφος που έβγαινε για ψάρι με το γούμενο και γλεντούσε στα μπουζούκια μετά το ματς με τη στουτγκάρδη με το αφεντικό του!
Λαμόγιο του γούμενου ήταν και επειδή έχει και στενή φιλία με το ζαγοράκη είναι ο number 1 γλύφτης του!
Τι να την κάνεις την φυλλάδα με αυτόν διευθυντή.Κάποια πράγματα είναι ολοφάνερα για το πως θα ειναι!
Πάντως συναγωνίζεται τον μπούζο στη βλακεία...Να πατώσει η φυλλάδα!
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
Συμφωνώ σ ολα εκτος οτι συναγωνιζεται τον μπουζο σε βλακεια.για μενα αυτος που τον συναγωνιζεται κ τον ξεπερνα κατα πολυ ειναι ο καστανης.για μενα δεν υπαρχει μεγαλυτερος βλακας δημοσιογραφος του ΠΑΟΚ.Αρκει ν ακουσετε καμια συνεντευξη που κανει στο ραδιο για να καταλαβετε για τι βλακα μιλαμε.Ερωτησεις της πλακας με κλασικη χιλιοειπωμενη θεματολογια τον μοναδικο ανυπερβλητο λαο του ΠΑΟΚ κ την προσφορα του Ζαγορακη στον ΠΑΟΚ.
Κατα τ αλλα,
ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Callahan

• Guest
γιατι δεν ηταν δολοφονικο αυτο που εκανε; τεσπα...

Όχι, μην τρελαθούμε κιόλας. Αυτά γίνονται αβέρτα στο ποδόσφαιρο. Και επίσης, άλλο είναι μια "δολοφονική ενέργεια", και άλλο "ο δολοφόνος ποδοσφαιριστής". Αντί να σταθούνε στην πράξη, τον στόλισαν ένα σκασμό κοσμητικά επίθετα. Να μην τα θυμόμαστε τώρα..

LoGotHeTiS

• Guest
ΑΗΔΙΑ

Την μέρα που το μόνο θέμα στο πρωτοσέλιδο έπρεπε να είναι η αλητεία της ερτ αυτοί επιλέγουν πρωτοσέλιδα με τη γριά και το σκουλίκι..Να πουλήσουν σε αυτούς οι μαλάκες..

Ούτε ευρώ!

Callahan

• Guest
Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ κανέναν, πιστεύω ότι δεν πρόλαβαν να κάνουν τέτοιο πρωτοσέλιδο. Γι' αυτό και το μουνί ο πουρουπουπού τον έβγαλε αργό το Κυρίακο. Για να μην το προλάβουν οι πρωινές εφημερίδες που εκείνη τη στιγμή ήταν στα εκδοτήρια. ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ.

LoGotHeTiS

• Guest
Τα λαμόγια και σήμερα γαργάρα το θέμα με την ΕΡΤ.Ακόμη και τον πανταζή πιο πολύ τον κόβει από εσάς.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ.ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.

Offline tool4a

• Αλλαγή
Στο paokmania: http://www.paokmania.gr/content/view/954/1/ πήγαν και πήραν συνέντευξη απ τον
βασιλόπουλο.Απ όλα αυτά που λέει παραθέτω το παρακάτω...

''Οι δημοσιογράφοι που ασχολήθηκαν με τον ΠΑΟΚ έχουν δώσει μάχες και έχουν κάνει και λάθη στην απεγνωσμένη προσπάθεια τους να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στο σημείο που της αξίζει''

Δηλαδή μας κοροιδεύουν μπροστά στα μούτρα μας τα λαμόγια και μεις καθόμαστε.Απορώ αυτός που τον πήρε τη συνεντευξη πως ένιωθε.
Οι μάχες για το ποιος θα φωτογραφηθεί πρώτος με το γούμενο και ποιος θα φάει πιο πολύ στις ταβέρνες,σιχάματα!Λαμόγια!
Αει γαμήσου μαλάκα βασιλόπουλε.
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline bozik

• Αλλαγή
Ç åöçìåñßäá Þäç äéáôßèåôáé áðü ôïí ¸âñï ìÝ÷ñé ôçí Èåóóáëßá áëëÜ èá áíáêïéíùèåß óýíôïìá êáé óå ðïéá óçìåßá èá åßíáé äéáèÝóéìç êáé óôçí ÁèÞíá üðïõ õðÜñ÷åé Ýíôïíá êáé ôï Âïññåéïåëëáäßôéêï óôïé÷åßï. Åßíáé áíáãêáßï íá ëáìâÜíïõí ôá ìçíýìáôá ôçò Â.ÅëëÜäáò êáé óôá êÝíôñá áðïöÜóåùí áõôÞò ôçò ÷þñáò…" http://www.paokmania.gr/content/view/954/1/
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Θα ηθελα πολυ να ηξερα τι παιχτηκε στα Σπορ με Γρηγοριαδη και εφαγε ποδι.Και τι δεν θα εδινα να μαθω πως βρεθηκε εκει ο Βασιλοπουλος και πως εκλαψε ο Πετρουλακης που τον εχασε.Και τελος πως αισθανθηκε ο Μπουζος με την υποβαθμιση του.Πρεπει να εχει πολυ ιντριγκα αυτη η ιστορια.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

zan

• Guest
Κουτσομπολα...... :D :D :D

LoGotHeTiS

• Guest
Και το κλάμα του πετρουλάκη θα συνεχιστεί..

Για το πως βρέθηκε εκεί ο βασιλόπουλός , είναι το προφανές.Δεν έχει και πολύ ρομάντζο.

Offline ved

• Αλλαγή
γιατι βγαινει δημοσια ο πετρουλακης και κλαιγεται?

τι λεει δηλαδη==γυρνα πισω καμαρι μου ψυχη μου!!