Author Topic: Σπορ του Βορρά - Εxtrasport 103 FM - www.extrasport.gr : Kριτική και σχολιασμός  (Read 33435 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Otan exeis mona zyga dika sou einai eukolo na kaneis to magka.
Alh8eia omws otan prin dyo agwnistikes sthsane kwlo sthn olumpia to shkwsane to pano h mhpws
h a3ioprepeia phge peripato.....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Μα είναι τόσο ζώα που την άμεση διάψευση της ψευτομαγκιάς και ψευτοανωτερότητας θα την καταφέρουν σε 3 εβδομάδες όταν και θα βγάλουν όλη τους την κόμπλα μπας και κερδίσουν και το λένε και στα εγγόνια τους.
Αλλά δεν παίζει τέτοιο έργο βρωμιάρηδες..μην μπερδεύετε ανόμοια μεγέθη
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline babis36

• Αλλαγή
Δειτε οσοι μπορειτε το αρθρο για τις επικειμενες μεταγραφες του ΠΑΟΚ που δημοσιεύεται στην πισω τελευταια σελιδα των Σπορ του Βορρα.Ελπιζω να μην γινουμε παλι μπαχαλο........
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
Τι εννοεις babis? Tι γραφει?
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Egw to eida kai fovamai oti se kapoia eimai ypoxrewmenos na symfvnhsv. Stoys daneikoys paixtes....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

manos4

• Guest
a les gia ton asteio typo poy ypografei ISTORIKOS TOY PAOK kai ola ta sxolia toy bgazei misos gia dioikisi santos meli tis dioikisis klp...
DEN KSERW TI APWUHMENA EXOYN AYTOS KAI KOFSANIDIS STA SPOR ZOYN
STON KOSMO TOYS KAI PERIMENOYN AKOMA TO MEGALO EPENDITI...
DEN GOYSTAROYN THN DOIKISI KAI FENETE APO AYTA POY GRAFOYN....
aytoi einai meros toy palioy PAOK poy ton afhsame edw kai ena xrono
sta azitita....O PAOK PLEON EXEI ALLAXEI...

Offline Suicidal

• Βασικός
8a mas pei kanenas ti grafei
το αρθρο για τις επικειμενες μεταγραφες του ΠΑΟΚ που δημοσιεύεται στην πισω τελευταια σελιδα των Σπορ του Βορρα
? ? ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Η καλύτερα ακόμη ας το σκανάρει κάποιος..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ant

• Guest
καλα εχετε ξεχασει τη σταση των σπορ και του γρηγοριαδη τη περιοδο γουμενου;
ενα απλο φερεφωνο της ψευτοδιοικησης του ηταν.

Offline tsag

• Αλλαγή
ναπάνε να γαμηθούν και τα σπορ και τα μετροσπορ και οι αθλητικές. Μην ακούτε κανέναν. Έχουμε διοίκηση που εμπιστευόμαστε. Κλείστε τα αυτιά σας και πάνω από όλα ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!

ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΤΩΡΑ!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline babis36

• Αλλαγή
Δεν μπορω να το σκαναρω γιατι απλουστατα δεν αγορασα τα Σπορ του Βορρα και το βασικοτερο δεν εχω και σκανερ. Ομως σε γενικες γραμμες γινεται μια κριτικη πανω στον μεταγραφικο σχεδιασμο με βασικο επιχειρημα τους δανεικους παικτες και κατα ποσο μπορεις να επενδυσεις και να χτισεις ομαδα πανω σε αυτους. Επισης μιλαει για στοχευση του ΠΑΟΚ σε παικτες που παιζουν στις ιδιες θεσεις με υπαρχοντες και ριχνει την ευθυνη στον Σαντος. Εν πασει περιπτωση οποιος μπορει να το σκαναρει θα κανει καλο για να μην φερνω τζαμπα ανακατουσουρα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

makptol

• Guest
οπως εγραψε και ο manos4 αν διαβασετε και προηγουμενα σχολια του βγαζει πολυ χολη για Ζαγορακη Σαντος
και διαφορα μελη της διοικησης............τελος παντων τα ΣΠΟΡ εχουν μαζεψει ολα τα λουλουδια εκει....

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
pesane oi kourtines. twra fenetai pleon ksekathara pioi ine oi antipaoktsides se afth th polh. sth kosmara tous kanonika.

LFPADRAM

• Guest
Exουν πεσει εδω και χρονια οι μασκες.. Εγω ξανα εφημεριδα με πρωτοσελιδα βαρδ-αρης και παλικ-αρης και παλιοπαπ-αρης δεν ξαναγοραζω. Αφου ανακαλυψανε και δευτερη μεγαλη ομαδα στον Βορρα μερικοι ας απευθυνθουν εκει και ας μας αφησουν ησυχους. Τουλαχιστον στην Αθηνα υπαρχουν εφημεριδες που παιρνουν το κοστος και σου λενε ''εγω κυριε πουλαω βαζελο'' ''και γω γαβρο η χανουμι αμα γουσταρεις αγοραζεις''. Εδω πουλαμε λιγο απο ολα και πιο πολυ τρελα σε κοσμο που τα μυαλα του πονανε και αυτο θελουμε να συμβαινει παντα και θα κανουμε το παν για να το συντηρουμε!

makptol

• Guest
σημερα στην πισω σελιδα των σπορ ο Γρηγοριαδης μας εκανε την τιμη να ασχοληθει με το φορουμ δηλαδη με οσους
κραξανε απο το φορουμ τον "ιστορικο" κανωτα και τα χθεσινα σχολια του...
Ειπε αυτους που γραψανε πιτσιρικαδες εμπαθεις ανιστορητους στενομυαλους κλπ
Εσεις ρε Στελιο που ειστε οι ανοιχτομυαλοι και σε μιλαει ενας παλιος ΠΑΟΚΤΣΗΣ τι κανετε ?
ετοιμοι ειστε οι περισσοτεροι να την πεσετε στον Ζαγορ αλλα ακομη δεν σας παιρνει...
ο Κανωτας πολλες φορες εχει κανει αρνητικα σχολια παντα κατα διοικησης Σαντος κλπ
οσο για τα παιδια που λες οτι δεν ξερουν την ιστορια και απαξιωνουν τους παντες κανεις λαθος
ας πουμε ο manos4 που ειναι ανηψιος ξερει παρα πολλα απο τα παλια τα εχουμε συζητησει μην περνας αυτα
τα παιδια για ασχετους και μην τα υποτιμας ....
Και κατι αλλο Στελιο μην ξαναβαλεις κιτρινο πρωτοσελιδο αφου ξερεις οτι μονο ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ σε διαβαζουν
εγω οταν βλεπω κιτρινο δεν παιρνω την εφημεριδα σου με την οποια μεγαλωσα και την παιρνω και τωρα
.....
Επισης σε παρακαλω πες τον κυριο Κανωτα ας ασχοληθει μα τα ιστορικα του ΠΑΟΚ και ας αφησει τα τωρινα
που δεν τα κατεχει και δειχνει και μια εμπαθεια εναντιον της διοικησης.
Επισης κεσκεσε κοφσανιδης ? δεν μπορεις να βρεις καποιους σοβαρους αρθογραφους και βαζεις μονο αυτους
που ζουνε ακομα στο παρελθον και εχουν ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟ ΤΙΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΤΟΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ....?
τελειωνω Στελιο Γρηγοριαδη λεγοντας οτι αυτοι οι νεαροι στηριζουν μαζικα τον Ζαγορ και μπραβο τους γιατι
πολλοι απο την δικια μου γενια ειναι διαπλεκομενοι με τα παλια καθεστωτα του ΠΑΟΚ σε καθε ειδους λάμογιες
σε βαρος της ομαδας...........

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Φιλε makptol μπραβο για την αποψη σου και θα ελεγα θα ηταν ακομη καλυτερο να τη στειλεις με email στον Γρηγοριαδη.
Το καλυτερο βεβαια ειναι να παψεις να ασχολεισαι αλλα εδω οι γνωμες ειναι πολλες. Υπαρχει η κυριως αποψη που λεει γραψτους εκει που δεν πιανει η μελανη αλλα υπαρχει και η αλλη που λεει -ε και τι θα αφησουμε τον ΠΑΟΚ μας γυμνο απεναντι σε τετοια κορακια?
Αυτο που πρεπει να βαλουνε στο μυαλο τους αυτα τα μισθωμενα στυλο ειναι οτι εμεις ειμαστε οι βασιλιαδες της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ γενικοτερα και να παψουν να κιτρινιζουν τα φυλλα τους με κιτρινες αηδιες.

Offline ved

• Αλλαγή
σημερα στην πισω σελιδα των σπορ ο Γρηγοριαδης μας εκανε την τιμη να ασχοληθει με το φορουμ δηλαδη με οσους
κραξανε απο το φορουμ τον "ιστορικο" κανωτα και τα χθεσινα σχολια του...
Ειπε αυτους που γραψανε πιτσιρικαδες εμπαθεις ανιστορητους στενομυαλους κλπ
Εσεις ρε Στελιο που ειστε οι ανοιχτομυαλοι και σε μιλαει ενας παλιος ΠΑΟΚΤΣΗΣ τι κανετε ?
ετοιμοι ειστε οι περισσοτεροι να την πεσετε στον Ζαγορ αλλα ακομη δεν σας παιρνει...
ο Κανωτας πολλες φορες εχει κανει αρνητικα σχολια παντα κατα διοικησης Σαντος κλπ
οσο για τα παιδια που λες οτι δεν ξερουν την ιστορια και απαξιωνουν τους παντες κανεις λαθος
ας πουμε ο manos4 που ειναι ανηψιος ξερει παρα πολλα απο τα παλια τα εχουμε συζητησει μην περνας αυτα
τα παιδια για ασχετους και μην τα υποτιμας ....
Και κατι αλλο Στελιο μην ξαναβαλεις κιτρινο πρωτοσελιδο αφου ξερεις οτι μονο ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ σε διαβαζουν
εγω οταν βλεπω κιτρινο δεν παιρνω την εφημεριδα σου με την οποια μεγαλωσα και την παιρνω και τωρα
.....
Επισης σε παρακαλω πες τον κυριο Κανωτα ας ασχοληθει μα τα ιστορικα του ΠΑΟΚ και ας αφησει τα τωρινα
που δεν τα κατεχει και δειχνει και μια εμπαθεια εναντιον της διοικησης.
Επισης κεσκεσε κοφσανιδης ? δεν μπορεις να βρεις καποιους σοβαρους αρθογραφους και βαζεις μονο αυτους
που ζουνε ακομα στο παρελθον και εχουν ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟ ΤΙΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΤΟΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ....?
τελειωνω Στελιο Γρηγοριαδη λεγοντας οτι αυτοι οι νεαροι στηριζουν μαζικα τον Ζαγορ και μπραβο τους γιατι
πολλοι απο την δικια μου γενια ειναι διαπλεκομενοι με τα παλια καθεστωτα του ΠΑΟΚ σε καθε ειδους λάμογιες

ποιος στελιος και παπαριες...μην ασχολειστε ρε με δαυτους,,,εγω την εκοψα την φυλλαδα μετα τα κιτρινα πρωτοσελιδα...αυτοι ειναι πρωτα και μονο Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ... δεν τους νοιαζει τιποτε αλλο. ξεχνατε συνεντευξεις γουμενου? και που τα γυριζανε οποτε νανιαι με πανελουδη?

αν ο ΠΑΟΚ  αυριο διαλυθει ναστε σιγουροι οτι θα βγαζουν πρωτοσελιδα γαυρου...μονο το συμφερον τους κοιτανε αυτοι.

κοπηκε το χαρτζηλικι και η αποκλειστικοτητα και λυσαξανε τα σκυλια.

εγω περνω μονο εξεδρα που γραφει ο κολκας...που ειναι και οπαδος και αν κανει κατι λαθος δεν θαναι με δολο.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ο ρόλος ενός δημοσιογράφου είναι να δημοσιοποιεί όλα τα γεγονότα που πέφτουν στην αντίληψη του, είτε αυτά κάνουν καλό, είτε κακό σε μια ομάδα. Βάσει αυτών των γεγονότων έχει το δικαίωμα να κρίνει και να κατακρίνει ότι νομίζει πως δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα μιας ομάδας.
Δεν διαφωνώ σε τίποτα από τα παραπάνω.
Διαφωνώ όμως με τα ανυπόγραφα κείμενα, ή με τα ενυπόγραφα κείμενα κριτικής που βασίζονται πάνω σε φήμες ή κουτσομπολιό.
Με βάσει τα παραπάνω οι αναγνώστες έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα της κριτικής σε αυτά τα δημοσιεύματα, στους συντάκτες τους, με επιχειρήματα και τέλος έχουν την επιλογή αγοράς και επιβράβευσης ενός εντύπου ή αδιαφορίας προς αυτό.

Αν όλα τα παραπάνω γίνονταν πράξη από τους δημοσιογράφους αυτής της πόλης τα προηγούμενα 18 χρόνια, το σίγουρο είναι ότι δεν θα είχαμε φορτωμένα στις πλάτες μας τα χρέη από τις διοικήσεις Βουλινού, Μπατατούδη, Γούμενου και Παγώνη, αφού η έγκαιρη δημοσοποίηση των κατατροφικών ενεργειών τους θα οδηγούσε μια ώρα αρχύτερα στην αποπομπή τους από τον ΠΑΟΚ και στην παραπομπή τους στην δικαιοσύνη για την υπεξαίρεση στα ταμεία της Αθλητικής εταιρίας.

Άρα καλό θα είναι, εκτός από τις ευαισθησίες που δείχνουν όταν ακούν προσβλητικούς για αυτούς χαρακτηρισμούς, να κάνουν την αυτοκριτική τους δημόσια με κείμενα που θα δημοσιοποιήσουν στις εφημερίδες τους και να μην στρουθοκαμηλίζουν χώνοντας το κεφάλι στο χώμα. Το κεφάλι το κρύβεται, αλλά το υπόλοιπο σώμα το βλέπουμε.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Exουν πεσει εδω και χρονια οι μασκες.. Εγω ξανα εφημεριδα με πρωτοσελιδα βαρδ-αρης και παλικ-αρης και παλιοπαπ-αρης δεν ξαναγοραζω. Αφου ανακαλυψανε και δευτερη μεγαλη ομαδα στον Βορρα μερικοι ας απευθυνθουν εκει και ας μας αφησουν ησυχους. Τουλαχιστον στην Αθηνα υπαρχουν εφημεριδες που παιρνουν το κοστος και σου λενε ''εγω κυριε πουλαω βαζελο'' ''και γω γαβρο η χανουμι αμα γουσταρεις αγοραζεις''. Εδω πουλαμε λιγο απο ολα και πιο πολυ τρελα σε κοσμο που τα μυαλα του πονανε και αυτο θελουμε να συμβαινει παντα και θα κανουμε το παν για να το συντηρουμε!

+1000% :thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok:
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Matador

• Αλλαγή

Πολυ σημαντικη επισημανση απο την υπεροχη αποψη του αδερφου makptol.

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»