Author Topic: Σπορ του Βορρά - Εxtrasport 103 FM - www.extrasport.gr : Kριτική και σχολιασμός  (Read 32918 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Και εκτός από εμας Capricorn,πρέπει να το κατάλαβαν και οι δημοσιογράφοι της πόλης που βγάζουν το μεροκάματο αραχτοί στην πολυθρόνα κάνοντας refresh.
Ρε,σίγουρα δεν έπεσε κανένα τηλέφωνο κανενός εκδότη-παραγωγού που..ανησύχησε? ;D
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ρε,σίγουρα δεν έπεσε κανένα τηλέφωνο κανενός εκδότη-παραγωγού που..ανησύχησε? ;D

:D  ;D
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
Το σημερινο πρωτοσελιδο για μενα ειναι για κλαματα.Συγκρινεται αυτα που κανε ο Λεοντιαδης με αυτο του Κονσεισαο?Αυτο με το ''Μιχαλης Κονσεισαο" το πρωτοανεφερε ενας στην εκπομπη Τριγωνου στο 95,5 την Τριτη κι απο κει το πηραν.Δηλαδη δεν υπηρχε κανενα αλλο θεμα να βαλουν για πρωτοσελιδο σημερα και βαλαν αυτο το πραμα?Εγω νιωθω σαν ο Γρηγοριαδης να με θεωρει προβατο και να λεει τι βλακεια να γραψω σημερα για να πουλησω λιγα φυλλα παραπανω.Θα με πειτε φιλε εσενα αυτο σε πειραξε.Κι ομως νιωθω αυτο το πρωτοσελιδο να προσβαλλει την νοημοσυνη μου σαν οπαδου και αναγνωστη.http://www.contra.gr/news_large.aspx?date=today&paper=sportvorra

Edit HOMO PAOKUS: ayto einai to sosto link:
http://www.contra.gr/news_large.aspx?paper=sportvorra&date=29022008
« Last Edit: March 06, 2008, 01:19:15 by HOMO PAOKUS »
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline bozik

• Αλλαγή
δεν νομίζω ότι απευθύνεται σε εμάς το πρωτοσέλιδο του....το πρωτοσέλιδο διαβάζεται και στην αθηνα....οι άλλοι σήμερα κράζουν για την τιμωρία του "ποστογερου" και αυτός βγαίνει ως μαγκιά του Κονσεϊσάο...τους γαύρους πιστεύω προσπαθεί να τρελάνει ο βάζελος γρηγοριαδης...που τα παίρνει από γιαννακόπουλο και οποτε βρει ευκαιρία τον λιβανίζει
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Εμένα πάντως με κοψοχόλιασε γιατι είδα την λέξη "Μιχαλάκης" δίπλα σε
ασπρόμαυρη φανέλα και το μυαλό μου πήγε στην καθαρίστρια του γκέι
πάγκου.....

Αφού δεν μ' 'επεσε ο καφές........φτου φτου
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

manos4

• Guest
kala τα ραδιοφωνα με τα τηλεφωνα των ακροατων ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΑΗΔΙΑ.........
κατ αρχην ολοι θελουν να φυγει ο σαντος ΤΩΡΑ.......
ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΠΕΣ ...............
Ο ΑΛΛΟΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΡΑΖΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΜΟΥΜΙΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟ .........
ολοι οι συγγενεις και φιλοι και μανατζαρεοι παικτων που δεν παιζουν βγηκαν στα ραδιοφωνα και κραζουν
σαντος και ζαγορακη.......................Α ΣΙΧΤΙΡ ΟΛΟΙ ΡΕ Α ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ......συγνωμη ρε παιδια αλλα
τους συχαθηκα ολους................... >:(

manos4

• Guest
ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ......
ελεος 3 φορες ηρθε ο αγγελος προσφερε πολλα αλλα χασαμε και στο κυπελο απο κατι αγροτικους
αστερες και καστοριες.........ΤΩΡΑ ΚΥΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ..........ο αγγελος
πλεον ανηκει στην ιστορια του ΠΑΟΚ ............. >:(

Photis

• Guest
Apisteftes katastaseis etixe na thn akousw kai go tin sigkekrimeni ekpompi...milame lyssa...menos...opis8odromikotita sto full!!!

Offline Geo

• Αλλαγή
Γιατί δεν βγάζει στον αέρα ο γρηγοριάδης και ο βραζιλιάνος τις μεταγραφάρες επιπέδου CL του σκαρμούτσου, του ανδράλα και του λουκά?
Σάντος ρε και τρελελέ!

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
kala τα ραδιοφωνα με τα τηλεφωνα των ακροατων ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΑΗΔΙΑ.........
κατ αρχην ολοι θελουν να φυγει ο σαντος ΤΩΡΑ.......
ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΠΕΣ ...............
Ο ΑΛΛΟΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΡΑΖΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΜΟΥΜΙΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟ .........
ολοι οι συγγενεις και φιλοι και μανατζαρεοι παικτων που δεν παιζουν βγηκαν στα ραδιοφωνα και κραζουν
σαντος και ζαγορακη.......................Α ΣΙΧΤΙΡ ΟΛΟΙ ΡΕ Α ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ......συγνωμη ρε παιδια αλλα
τους συχαθηκα ολους................... >:(

Αυτοι που τα λενε αυτα ρε παιδια ειναι σκουληκια, και το παιζουν ΠΑΟΚΙΑ..Ειναι γνωστες οι φωνες τους...Μολις παρουν το συνθημα βγαινουν και μπλοκαρουν τις γραμμες, και περνανε την γραμμη τους..Βαλε και κανα δυο των ΠΡΩΗΝ, τελειωνει η καθε εκπομπη με αυτους να φαινονται....
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline bozik

• Αλλαγή
Η ξαφνική αναταραχή εφημερίδα της πόλης πριν από κρίσιμο αγώνα είναι αδιανόητη!
Ο Σάντος δήλωσε:
"Δεν υπήρχε στόχος αγωνιστικός φέτος στον ΠΑΟΚ. Ο στόχος ήταν μακροπρόθεσμος! Όμως τώρα θέλουμε να κάνουμε δώρο στον κόσμο μας και να μπούμε στα πλέι οφς"
Που είδατε αιτία να πολεμήσετε τον ΠΑΟΚ μας κύριοι; Από το καλοκαίρι ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ γνώριζε ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικοί στόχοι για φέτος!
Ασχοληθείτε καλύτερα με τον... Σκούλασον (μας ζαλίσατε σήμερα στο ράδιο σας) που όμως και γι' αυτό σας πρόλαβαν μία... χούφτα οπαδοί.

Γνωρίζουμε τις αιώνιες τακτικές σας που στόχο έχουν να βρωμίζουν την πόλη με γκρίνια, μίρλα και μιζέρια!
ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του, όχι εσείς!

Γνωρίζουμε πολύ καλά όλες τις τακτικές του Τύπου.

Θα θέλατε τεχνικό δικό σας, φυσοθεραπευτή-γιατρό-φροντιστή δικούς σας, παίκτες δικούς σας, για να κάνετε κουμάντο στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ. Επειδή αυτό δεν γίνεται πολεμάτε τον ΠΑΟΚ μέσω του πιο εύκολου θύματος: Του προπονητή.

Ότι ζόρια έχετε να τα βγάλετε κάντε τα εκεί που πρέπει με άμεση επίθεση,

Ας ορμήξετε τους ανταγωνιστές σας όχι τον ΠΑΟΚ μας:

ΟΧΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΤΕ!  http://www.paokmania.gr/content/view/533/1/
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline ved

• Αλλαγή
ναι ρε τι θα γινει με αυτα τα λαμογια.εξωφυλο πλεον εχουν η τα σκουλικια η τις αποψεις του γρηγοριαδη για το πως να διοικειτε η ομαδα.χασανε μερος της πιτας τα λαμογια και γαυγιζουν.

δηλαδη με λιγα λογια

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΒΑΖΕΛΕ

rounos

• Guest
Κατι γραφουν παλι σημερα για Μελλισανιδη.Πως γινετε καθε φορα μετα απο ντουντουκα,να ακουμε ΜΟΝΟ τοτε για επενδυτες,δεν μπορω να το καταλαβω...

makptol

• Guest
σημερα ο γρηγοαριαδης προτεινει ποιους να βαλει ο σαντος .......και στην πισω σελιδα ενας που εβγαλε
ενα βιβλιο για τον ΠΑΟΚ ζηταει να φυγει ο σαντος.......ειναι αυτος που ζηταει να μην γινει το γηπεδο
στην τουμπα........
ΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΥΛΛΟ ΟΠΟΥ ΣΑΝΤΟΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΟΡΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ
ΘΑ ΛΕΝΕ "ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΑΠΟΤΥΧΕΣ ΦΥΓΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΕΝΔΥΤΗ......."
για να κανουν πρωτοσελιδα τυπους του στυλ καμπανη ...........του βασιλια των μαγιω στην σουηδια παπαδοπουλου κλπ............ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ.......?

Offline blue_eyes

• Βασικός
εχθες για μελισσανιδη τι εγραφε; οτι αυτος εβαλε τα λεφτα για γκαβρα ή οτι θα τα βαλει να τον απρουμε τελικα; για ενημερωστε λιγο και ποιος υπογραφε το ρεπορταζ..

makptol

• Guest
εγω παιδια εχω ακουσει σαν φημη οτι ο ιακωβος μελισσανιδης αδερφος αυτου που ειχε την αεκ ειναι φιλος
του θοδωρου......και θελει να βοηθησει .............εγω που ειμαι ποντιος στην σουμελα που εχω παει
εχω δει δωρεα 900.000 ευρω των αδελφων μελισσανιδη ενα οικημα παρομοιο με αυτο που ηταν
στην τραπεζουντα στην μνημη του πατερα τους...........και η πινακιδα που γραφει αδελφοι λεει τα ονοματα
ιακωβος και γιαννης μελισσανιδης............
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ..............

Offline bozik

• Αλλαγή
σημερα ο γρηγοαριαδης προτεινει ποιους να βαλει ο σαντος .......και στην πισω σελιδα ενας που εβγαλε
ενα βιβλιο για τον ΠΑΟΚ ζηταει να φυγει ο σαντος.......ειναι αυτος που ζηταει να μην γινει το γηπεδο
στην τουμπα........
ΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΥΛΛΟ ΟΠΟΥ ΣΑΝΤΟΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΟΡΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ
ΘΑ ΛΕΝΕ "ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΑΠΟΤΥΧΕΣ ΦΥΓΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΕΝΔΥΤΗ......."
για να κανουν πρωτοσελιδα τυπους του στυλ καμπανη ...........του βασιλια των μαγιω στην σουηδια παπαδοπουλου κλπ............ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ.......?
ακόμη έξω είναι αυτός ο γρηγοριάδης;και δεν λέω για το λουκέτο που οδηγεί την ιστορική εφημερίδα,αλλα για τις ύποπτες συνεργασίες με κλεφτες ποδοσφαίρου και μπάσκετ....άντε ρε μπαγλαμά πουλα καμια τσόντα μαζί με την "κολοφυλλαδα" μπας και βγείς και άσε τον ΠΑΟΚ στην ησυχία του...μουτσοκλεφτες......

Offline Geo

• Αλλαγή
Από τότε που ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ τους έκοψε τα "κονέ" την έχουν κάνει γυριστρούλα τα σποράκια.
Αυτοί νόμιζαν ότι επειδή είχανε πρωτοσέλιδα με το ερχομό του Ζαγοράκη, όταν ακόμη έπαιζε στην Μπολώνια, θα είχαν την αποκλειστικότητα και στις ειδήσεις. Έλα όμως που τους τάκοψε αυτά ο Ζαγόρ! Χαχα!
Ρε δεν κοιτάνε καλύτερα που έχουν συνεχώς διαρροές προς ανταγωνιστικούς σταθμούς και ας αφήσουν ήσυχο τον ΠΑΟΚ. Εξάλλου είναι free και η εκμπομπή του souper-extra-6 ποτ ψάχνει στέγη στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης. Ευκαιρία να ανεβάσουν μερικά δεκαδικά τα νούμερά τους!
Για τσόντα-σέν καλοί μου φαίνεστε!

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Το τραγικό πανί που σήκωσαν τα λήκια χθες στο παλέ,προσπαθώντας να πείσουν τους φελούς οπαδούς τους ότι πραγματικά ήθελαν τη νίκη(αλήθεια πότε το σήκωσαν ..στο 38?)..δημοσιεύεται σήμερα στα σπορ στο ρεπορτάζ του ρούλη φόρα παρτίδα!!ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ"ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ"!!!!!!!
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ