Author Topic: Σπορ του Βορρά - Εxtrasport 103 FM - www.extrasport.gr : Kριτική και σχολιασμός  (Read 33496 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nik.81

• Αποστολή
  • **
Φίλε bozik και οι υπόλοιποι. Εγώ απάντησα σε συγκεκριμένα πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο. Σε αυτή τη ζωή πάνω απο όλα έχω μάθει να εμπιστεύομαι αυτά που ακούνε τα αυτιά μου και αυτά που βλέπουνε τα μάτια μου. Εγώ ο ίδιος άκουσα με τα αυτιά μου τον Καναράκη να λέει πως πρέπει να μας αγοράσουν οι Σείριοι γιατί είναι πάμπλουτοι και πως θα μας φέρουν τον Μπενασούρ και τον Ανελκά και πολλά χειρότερα. Αυτά δεν τα άκουσα απο κανέναν άλλο συνδεσμίτη. Όσο για το χώρο στην Τούμπα σου λέω ότι μπορεί να έκανε εκεί σύνδεσμο, αλλά μπορεί και όχι. Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα ας πάει να ρωτήσει είτε τον ίδιο είτε κάποιον άλλο σχετικό. Όσο για τον ΑΣ ας μη γελιόμαστε ρε παιδιά μεταξύ μας. Αν η 4 μπορούσε απο μόνη της να γράψει έστω και 1 άτομο παραπάνω απο τον Κατσαρή θα το έκανε. Δεν μπόρεσε και για αυτό δεν βγήκε. Και όχι παίδες τα μέλη του ΑΣ δεν ήταν 93 ποτέ. Να τελειώνει αυτό το παραμύθι. Τόσα πηγαίναν γιατί τόσα χρειαζότανε για να βγάλουν τον Κατσαρή. Γενικά εγώ λέω κάτι συγκεκριμένο. Αν κατέβω υποψήφιος για πρόεδρος στο χωριό μου, αυτό το κάνω γιατί θέλω να γίνω πρόεδρος στο χωριό μου. Αν κατέβω για υποψήφιος διαχειριστής στην πολυκατοικία μου, αυτό το κάνω για να γίνω διαχειριστής στην πολυκατοικία μου. Αν κατέβω για πρωθυπουργός το ίδιο. Δεν μπορώ να καταλάβω όσους λένε πως η 4 δεν ήθελε να γίνει διοίκηση στον ΑΣ, την στιγμή που το ψηφοδέλτιο ήταν γεμάτο με μέλη της και μάλιστα τον πρόεδρο της. Υπενθυμίζω ότι δεν γενικεύω τίποτα, αλλά μιλάω για στάνταρ θέματα.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline makis

• Αποστολή
  • **
epitelous http://www.extrasport.gr/
papoutsi apo to topo sou kai as einai mpalomeno legane oi palioi kati kserane

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Re ti eipe re to atomo..
Bgike pou lete aftos o epixeirimatias o ellinoamerikanos o Raptis (katagwgi apo Polixni ara arrwstaki me ton PAOK)..
Kai ekei pou milouse..
Leei o kastanis..
Molis ir8e minima afiste kyrie Rapti ton PAOK k ependyste ston ari pou exei prooptiki..
Kai apantaei o a8eofobos..
SE KANENA SKOYLHKI.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Akoma gelaw re psti mou..

Offline bozik

• Αλλαγή
και αυτο το μουνι ο καστανης ...του διαβαζει μηνυμα απο σκουληκι ενω λεει οτι ειναι ΠΑΟΚ...ασε τον ΠΑΟΚ και ελα νμα επενδυσης στο σκουληκι για να κερδισεις ...τη θες να σε πει ρε βλαχοκαστανη...που την αλλη φορα  θα στειλο μηνυμα να διαβασεις οταν μιλαει ο σκορδος με ποιον γαμιεται ο σαουριδης τωρα... ??? εεε..τη θες να σε πει..πολυ καλα σε ειπε...εγω ποτε δεν θα επενδυσω λεφτα σε ενα ΣΚΟΥΛΗΚΙ
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Ãßíå_ÌÝëïò

• Guest
Σχετικά με τη φιλολογία περί αλεξάκη που ακούστηκε στον εξτρασπορτ .   
Προφανώς οι κάθε λογής αλεξάκηδες που θέλουν να ...επενδύσουν (!!!!!!!) στο ΖΗΜΙΟΓΟΝΟ ελληνικό πρωτάθλημα , περιμένουν την εποχή που δεν θα πηγαίνει καλά η ομάδα , ώστε να ορμήξουν . 
Δεν χρειαζόμαστε συνέταιρο στη τσέπη μας ρε .
Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει χρήματα , απλά χρειάζεται έντιμη/σωστή διαχείρηση των εσόδων , και εφ όσον αυτοί που διοικούν τον Π.Α.Ο.Κ. γνωρίζουν καλά από ποδόσφαιρο, τότε ακόμη καλύτερα .
Εάν τώρα στο μυαλό των αλεξακηδοσαββίδηδων είναι να διαχειρηστούν τα έσοδα από το νέο γήπεδο και με αυτά να κάνουν το ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ , ε  δεν χρειαζόμαστε ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ μυαλοπώληδες απ το αμέρικα ή απ την Αζωφική .... 
« Last Edit: August 13, 2007, 03:49:42 by Ãßíå_ÌÝëïò »

manos4

• Guest
Σχετικά με τη φιλολογία περί αλεξάκη που ακούστηκε στον εξτρασπορτ .   
Προφανώς οι κάθε λογής αλεξάκηδες που θέλουν να ...επενδύσουν (!!!!!!!) στο ΖΗΜΙΟΓΟΝΟ ελληνικό πρωτάθλημα , περιμένουν την εποχή που δεν θα πηγαίνει καλά η ομάδα , ώστε να ορμήξουν . 
Δεν χρειαζόμαστε συνέταιρο στη τσέπη μας ρε .
Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει χρήματα , απλά χρειάζεται έντιμη/σωστή διαχείρηση των εσόδων , και εφ όσον αυτοί που διοικούν τον Π.Α.Ο.Κ. γνωρίζουν καλά από ποδόσφαιρο, τότε ακόμη καλύτερα .
Εάν τώρα στο μυαλό των αλεξακηδοσαββίδηδων είναι να διαχειρηστούν τα έσοδα από το νέο γήπεδο και με αυτά να κάνουν το ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ , ε  δεν χρειαζόμαστε ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ μυαλοπώληδες απ το αμέρικα ή απ την Αζωφική .... 

ετσι ειναι κανενα αλεξακη δεν χρειαζομαστε............με εντιμη διαχειρηση το γηπεδο το κανουμε και μονοι μας ........
ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ................ >:(

manos4

• Guest
σημερα το sportime εχει πρωτοσελιδο PAOK με dvd το τελευταιο πρωταθλημα που πηρε ο ΠΑΟΚ το 1985
..........αυτο που με εκανε εντυπωση ειναι το αρθρο του πρωταθλητη ταεκ βο ντο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ
φανατικου αρειανου............
σε καποιο σημειο λεει..........
" ..........Η ανεξαντλητη πηγη ισχυος της μεγαλυτερης ομαδας (σε οτι θελετε : τιτλους,διακρισεις,ευρωπαικες συμμετοχες,εισιτηρια,διεθνεις παικτες) ομαδας του ελληνικου βορρα ειναι μια και μοναδικη.Η κερκιδα της τουμπας.Απο εκει αντλει ο δικεφαλος τις ευκαιριες του.............."

σουπεραδες δεν κανατε καλη κατηχηση στον αλεξανδρο γιατι λεει αληθειες που εσεις τις φοβαστε............. ;D

Offline Geo

• Αλλαγή
Ένα μικρό σχόλια για τα σπορ του βορρά. Από τα πολλά μικρά βγάζεις συμπεράσματα βέβαια...
Σήμερα ανοίγω τα σπορ να δω  .... φωτογραφίες  από το χθεσινό παιχνίδι με την καστοριά και ειδικά τις φωτογραφίες σχετικά με την κερκίδα των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ. Εκνευρίστηκα γιατί...έχει όλο κι'όλο μία φωτογραφία και αυτή ασπρόμαυρη ..ούτε καν έγχρωμη...και ούτε όλο το εύρος της κερκίδας....
Στο παιχνίδι με τις σέρρες τα σπορ είχανε βάλει μία μικρούλα φωτογραφία της κερκίδας του ΠΑΟΚ, έγχρωμη βέβαια αλλά για να διακρίνεις τι έγραφαν τα πανό ήθελες μεγεθυντικό φακό! Και από την άλλη βάλανε μεγάλες έγχρωμες ΑΧΡΗΣΤΕΣ φωτογραφίες από μονομαχίες παικτών!

Ρε συ ζουράρη και καστάνη.....να βάζετε ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ....για να βλέπουν όλοι το μεγαλείο του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ..!

Άντε γιατί μας τα σπάσατε και εσείς!

ΥΓ. Κύριε Καστάνη ο Άλαν απλά δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ....και όχι αυτό που υποστηρίζετε .....ότι δεν έχει βρει ακόμα τον εαυτό του! Υπάρχει και η νικολούλη γι'αυτές τις δουλειές!
Δεν είναι κακό να παραδεχτείτε ότι είναι παλτό!

Offline nik.81

• Αποστολή
  • **
Όποιος αγοράζει σπορ έτσι όπως έχουν γίνει δεν είναι ΠΑΟΚ. Ας αγοράζει καλύτερα σουπερ αρης, ούτε εκεί δεν βάζουν τόσες σελίδες για τον άρη. Κοπήκαν τα χαρτζιλίκια ε παλιόπουστα γρηγοριάδη; Μακάρι να κλείσουνε όσο το το δυνατόν πιο γρήγορα. Ούτε 1 ευρώ στα λαμόγια

manos4

• Guest
δυστυχως τα σπορ εχουν γινει τωρα χειροτερα απο το σκουληκομετροσπορ.......... :(

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
o souperaris einai paoktsdhdikh efhmerida file.apo to prwtoselido mexri kai thn teleutaia selida gia thn megalh latreia gia ton paok leei.mh masas;)

Offline agraf

• Αλλαγή

Ρε συ ζουράρη και καστάνη.....να βάζετε ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ....για να βλέπουν όλοι το μεγαλείο του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ..!

Kommenes oi efimerides, idiaitera oi athlitikes tis Thessalonikis. Ponaei afti i katantia alla etsi einai kai mehri na allaksei i katastasi kalo einai na min dinoume oute 1 evrw. Kerdizoume etsi 30 evrw to mina. Me afta ta lefta plirwnoume tin etisia sindromi ston AS kai to diarkeias!!

P.S. O Zouraris den ehei pleon shesi me ta spor tou vorra.

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
allos mporei na xanei kai 60 eyro giati pairnei kai sport kai metro opote ....... 2 meli mporoun na ginoun ston A.S :)
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

manos4

• Guest
ΓΕΙΑ  ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡ ΧΤΥΠΑΣ
ΤΟ
'ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" ΤΟΥ............... ;D

Α ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΑ
ΑΡΘΡΑ..............
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ  Ο ΣΚΟΡΔΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ...................... ;D ;D ;D ;D

Offline Geo

• Αλλαγή
Καλά ρε γρηγοριάδη και ζουράρι τι γίνεται ρε σεις? Χάσατε τη μπάλλα ενετελώς?
Με τον ΖΑΓΟΡ τέρμα τα καριολίκια!
άντε .......κάντε πάλι αφιέρωμα στο ρούλη...και βάλτε πάλι την όμορφη ξανθιώτισσα με το ωραίο μαύρισμα!

Α μην ξεχάσω....συνεχίστε και το γλείψιμο στον ορφανό!

Offline savage republic

• Βασικός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ  Ο ΣΚΟΡΔΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ...................... ;D ;D ;D ;D

Kai den tou ekane akoma mhnush o Bajevic?

Offline Geo

• Αλλαγή
Ρε μπούζο...σε λίγο θα μοιράζεις και ψηφοδέλτια του ορφανού! ΕΛΕΟΣ!

Τι απίστευτη αβάντα ήτανε αυτή σήμερα στην εκμπομπή σου! Κάνε και προεκλογική καμπάνια για πάρτη του!

ΟΚ το λάβαμε το μήνυμα για τον σταθμό και την εφημερίδα σου!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ποια νεα Τουμπα και ποια 10.070 διαρκειας βρε παλιοπουστες????????????????????

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Valte tora, synexizei h avanta se Orfano kai h prooptikh Neas Toympas. akoyste toys, mhn to xasete!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ