Author Topic: Σπορ του Βορρά - Εxtrasport 103 FM - www.extrasport.gr : Kριτική και σχολιασμός  (Read 33222 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

manos4

• Guest
πολυ εχθρικη η σταση των σπορ ....................μεχρι και τον πανελουδη γλυφουνε πατοκορφα.............
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ......ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ........ >:(

manos4

• Guest
ayth th stigmh nomizw του κολκα στην sporday ειναι το καλλιτερο ρεπορταζ...........

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
to kalytero reportaz file mano einai auto pou den yparxei.giati apla den yparxoun eidhseis.den exoume oute fasaries oute provlhmata,ara den exoume kai nea.oi amerikanoi lene no news..good news!exoun xazepsei ta mme ths polhs den exoun ti na grapsoun ti na poun.einai auto pou legame panta.symferei ta mme o paok na einai mpourdelo giati exoun ti na poun kai ti na graspoun,twra den exoun ti na grapsoun den dinei kai eidhseis kanas roufianos ths pae kai exoun lysaksei.sta apo auta mas. www.paokfc.gr  kai kapoios epixeirhmatias 8a bgalei to diko mas fws,oxi gia eidhseis alla gia na malakizomaste osoi 8eloume na diabazoume 30 selides paok.

polaret

• Guest
Εστάλη στις: Χθες στις 19:45:34Στάλθηκε από: Alamana85 
Εισαγωγή παράθεσης
Δικαιωματικά από σήμερα ανακηρύσσω τον Έξτρα Σπορτ σαν το πιό εμετικό και αντιΠΑΟΚτσήδικο ραδιόφωνο της πόλης.
Το ότι παίζει το Εξτρα Σπορ και τα Σπορ του Βορρά πρωτοσέλιδα με το σκουλήκι δεν με πειράζει. Δεν με ενδιαφέρει ότι ο Γρηγοριάδης αποδεικνύει το αυτονόητο, δηλαδή ότι είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος και ανταμείβει με χώρο στην εφημερίδα του, αυτούς από τους οποίους παίρνει πληροφορίες.
Αλλά το να βγαίνει ο κάθε ένας μαϊντανός που έχει εκπομπή και από τη μια να δηλώνει ότι είναι ΠΑΟΚτσής (για να έχει άλλοθι), ότι δεν είναι δημοσιογράφος (άραγε με ποια ιδιότητα έχει εκπομπή) και να κλείνει τον Μάκη τον Μαυρομιχάλη ο οποίος δεν έκανε τίποτα από το αυτονόητο, δηλαδή απλά να κάνει τα παράπονα του για την κατάντια των μυθικών κάποτε Σπορ του Βορρά και μάλιστα χωρίς να βρίζει, και από την άλλη να λένε αυτοί, οι μη δημοσιογράφοι, ότι ο αιγύπτιος που δοκιμάζεται θα κλείσει επειδή τον Δεκέμβριο πωλείται ο Χριστοδουλόπουλος από τον Ζαγοράκη, ε, τότε αυτό πάει πολύ

Συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα εγω τα εχω ανακυρηξει εμετικα και αντι ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ εδω και καιρο τι να πρωτοθυμηθουμε το βλακα τον βραζιλιανο που μας επριζε τα αρ@@ οτι ερχεται ο μεγαλος ερχεται ο τεραστιος επιχειρηματιας που το συνεχιζει ακομα και τωρα λες και γνωριζει κατι, απλα για να ταιζει τον κοσμο
Τους βλακες τους αλλους που μας πριζανε με την γιαννα και το γλυψιμο στον καθε γουμενο απο εκπομπη της  ΤV 100 μεχρι και προχθες
τον γελοιο τον γρηγοριαδη που μεχρι να αναλαβει ο ζαγορακης επεμενε οτι αποκλειεται να ασχοληθει με τον ΠΑΟΚ δεν ειναι χαζος κτλ
Τον γλυφτη τον μπουζο που εβγαζε τον καμπανη και τον εγλυφε <ελα καπετανιε ετοιμος>
Τη στηριξη στον καθε πανελουδη
Και προφανως και αλλα πολλα που δεν τα ξερω γιατι δεν ειμαι ουτε ακροατης ουτε την φυλλαδα τους διαβαζω αυτα ειναι μερικα που θυμαμαι απο λιγη ακροαση που εκανα οταν αγωνιουσα να μαθω κατι και γυρνουσα απο σταθμο σε σταθμο καθε τρεις και λιγο με την ψευδαισθηση οτι κατι θα πουν κατι ξερουν

Αλλα κακα τα ψεματα αυτοι μας αρμοζουν οταν τους αφηνουμε να κανουν ολα αυτα και εμεις σαν γνησια προβατα αγοραζουμε ακομη την φυλλαδα τους <οσοι το κανουν ακομα >

manos4

• Guest
ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΕΡΩΝΕΙ.......... >:(
ΚΟΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΓΡΑΦΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΛΗ ........ΖΑΓΟΡ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ ..........ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ
ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ........ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ
ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΑ ΦΙΔΙΑ................................. >:(

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
πολυ εχθρικη η σταση των σπορ ....................μεχρι και τον πανελουδη γλυφουνε πατοκορφα.............
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ......ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ........ >:(

Για να βγαλει κανεις, μια εφημεριδα η οποια θα μπορει ΕΠΑΞΙΑ να εκπροσωπει το
ΜΕΓΕΘΟΣ του ΠΑΟΚ, χρειαζεται μεγαλη και οργανωμενη προσπαθεια. Πρεπει να
γινει ακρως επαγγελματικη δουλεια ΜΕΣΑ απο τα ΥΓΕΙΗ στελεχη,μελη του ΠΑΟΚ.
Νομιζω οτι σε λιγο χρονικο διαστημα μπορουν να βρεθουν, αυτα τα ατομα μεσα απο
αυτους τους ανθρωπους που βρισκονται (και που θα ερθουν)στον ΠΑΟΚ. Σιγουρα θα
ειναι υγειως σκεπτομενοι ανθρωποι. Εχουμε εμπιστοσυνη στην διοικηση μας.
 Το οτι δεν μπορεσαμε να κρατησουμε διαφορες εφημεριδες μας, αυτο πιστευω οτι εγινε
διοτι αυτες "εβγαιναν"με το μερακι και με την αγνοτητα που σηνηθως διακατεχει τους
απλους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ. Δεν μπορουσαν να δουλεψουν επαγγελματικα. Εμεις (δυστυχως,η ΕΥΤΥΧΩΣ)
δεν ειμαστε (αρα και δεν εχουμε) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ, να ζουν δηλαδη απο την ιδιοτητα
του φιλαθλου. Αυτο συμβαινει στον ρουλη,και στο αφεντικο του τον οσφπ.Υπαρχουν εκει
αυτοι που οικονομανε απο διαφορες δραστηριοτητες (π.χ.συμβολαια,μαναντζερς,χορηγειες, κ.λ.π.),
και απο αυτα τα "εσοδα" συντηρουν την εφημεριδα τους. Και την συντηρουν για το συμφερον
το ΔΙΚΟ τους, οχι της ομαδας τους. Οπου συμπιπτουν τα συμφεροντα της ομαδας με τα δικα τους,
καλως. Αλλοιως δεν δισταζουν να ενεργησουν ακομα και ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ομαδας τους ( π.χ. να την
ριξουν ακομη και στην Β' Εθνικη. Και φυσικα η εφημεριδα που υποτιθεται οτι υπερασπιζεται τα
συμφεροντα της ομαδας, θα ριχνει σε οποιονδηποτε αλλον το φταιξιμο(π.χ.Γκαγκατσης, ΕΠΟ,Πανιωνιος,
ΚΑΣ,ΜΑΣ,κ.λ.π.)εκτος απο τους πραγματικους υπευθυνους.Τους ιδιους δηλαδη.
 Πρεπει λοιπον να προσεχθει ιδιαιτερως το θεμα αυτο.
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline agraf

• Αλλαγή
Den apokleietai na ehoume tis heiroteres (kai ennow pio vrwmikes, ipoules, me-lene-rizo-kai-opws-thelw -ta-girizw) efimerides stin Evrwpi.
Episis min ksehname tis prospatheies tou Metroulaki na valei heri stin periousia tou PAOK diladi to palataki kai tis simfwnies pou eihe kleisei me ton Katsari alla oi opoies den ginane praksi tin teleftaia stigmi giati ehoun gnwsi oi filakes (kai as tous katigoroume oti theloun na dioikisoun ton PAOK sta protipa tou Ari-Sauridi-Super 3).
Ta idia filodoksei kai to sigkrotima Spor-Extra me tin Nea Toumpa kai tin prwtoselidiaki ipostiriksi aftou tou epiheirimatia o opoios tha simfwnisei na tous parahwrisei meros twn emporikwn hwrwn (otan erthei i wra gia kati tetoio). Ta prwtoselida twn teleftaiwn evdomadwn einai ena mikro deigma tou poso apofasismenoi einai na kratisoun ti thesi tous sta athlitika drwmena. Stignoi ekviastes.

I enimerwsi pou ehoume dwrean apo internet einai iper-arketi, as kratisoume ta lefta mas gia kati kalitero, kako ston egkefalo mas kanoume diavazontas tes.

Offline nik.81

• Αποστολή
  • **
Εντάξει τι να λέμε τώρα αν υπάρχει ακόμα ΠΑΟΚτσής που αγοράζει εφημερίδα της Θεσ/νίκης πρέπει να πάμε να πνιγούμε όλοι μαζί ομαδικώς. Όποιος θέλει να πετάει 1 ευρώ τη μέρα θα του δώσω τα στοιχεία μου να το δίνει σε εμένα. Φίλε agraf καλά τα λες αλλά μη ξεχνάς και τη γλοιώδη υποστήριξη του Γρηγοριάδη στο μέτωπο του Καναράκη και στα αφεντικά του (Ζουράριδες και σια) και γενικά όποιος κράζει τον ΑΣ δικαίως η αδίκως αποθεώνεται απο τα σπορ. Οσο για τις άλλες 2 εφημερίδες απλά ελεεινές και αστείες. Για να μην πούμε και το άλλο αν είναι δυνατόν ΠΑΟΚτσής να αγοράζει εφημερίδα με 10 και 12 σελίδες για τον άρη. Αν είναι έτσι ας αγοράσει καλύτερα super aris κάθε Παρασκεή

Offline agraf

• Αλλαγή

μη ξεχνάς και τη γλοιώδη υποστήριξη του Γρηγοριάδη στο μέτωπο του Καναράκη και στα αφεντικά του (Ζουράριδες και σια) και γενικά όποιος κράζει τον ΑΣ δικαίως η αδίκως αποθεώνεται απο τα σπορ.

I ''ipostiriksi'' tou grigoriadi sto Metwpo Laikis Vasis proerhetai apo to oti mia periodo itan o Zouraris diefthintis sta Spor. Apo tote pou stamatise na einai diefthintis o Zouraris vlepeis poli mikroteres anafores.

Defteron o Grigoriadis stirikse (as to poume etsi) to Metwpo Laikis Vasis ohi epeidi ehei kamia oreksi na epikratisei diafaneia ston PAOK (to antitheto) alla epeidi de goustarei ton Katsari epeidi aftos ta ehei vrei sta lefta me ton antagwnisti tou Grigoriadi, diladi ton Metroulaki. It's all about money. An avrio o Katsaris proseggisei to Grigoriadi kai ta vroun tote tha deis pou tha paei i ipostiriksi sto MLV. Apla stin parousa stigmi to didimo Katsaris-Petroulakis ehei prosvasei sta esoda tou PAOK kai afto ton trellainei ton Grigoriadi.

Min ksehname oti oloi oi ''swtires'' -ependites anikoun se mia apo tis dio efimerides. Kampanis Metroulakis, Aleksakis Spor ktl

Shetika me ti dimiourgia Laikis Vasis PAOK min tin pairnas apo ta filtra twn efimeridwn. Eheis dikia sou gnwmi

Offline bozik

• Αλλαγή
o Zουραρης δεν ειναι εκδοτης στα σπορ του νοτου ??? η εχασα κανα επεισοδιο ??? ο παραλιγο προεδρος του Α.Σ ΠΑΟΚ....=αυτος δεν την παιρνει γραμμη ,τη παιχνιδι παιζουν τα λαμογια του...η την παιρνει και τουμπεκιαζεται...μετα  ομως αμα στριμωχνετε σε καμια γωνια απο κανε ΠΑΟΚΤΣΗ...ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ...ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Σ...ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΟΠΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΗ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...μπαινουν ιδεες μες το μυαλοοοοοοοοο
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline agraf

• Αλλαγή
o Zουραρης δεν ειναι εκδοτης στα σπορ του νοτου ??? η εχασα κανα επεισοδιο ??? ο παραλιγο προεδρος του Α.Σ ΠΑΟΚ....=αυτος δεν την παιρνει γραμμη ,τη παιχνιδι παιζουν τα λαμογια του...η την παιρνει και τουμπεκιαζεται...μετα  ομως αμα στριμωχνετε σε καμια γωνια απο κανε ΠΑΟΚΤΣΗ...ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ...ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Σ...ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΟΠΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΗ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...μπαινουν ιδεες μες το μυαλοοοοοοοοο

O Zouraris kai to Metwpo Laikis Vasis den nomizw oti toumpekiazontai, antitheta lene ti gnwmi tous episima sti geniki sinelefsi tou AS, den kriftikan.
Nai, ipirkse ekdotis twn Spor tou Vorra, ehases epeisodia!
O Grigoriadis kai o Metroulakis den einai hazoi, to antitheto. Ipostirizoun afton pou thelei na gkremisei tin Toumpa arkei aftos na tous valei sto kolpo. An ipostirize tifla osous shediazoun to gkremisma tha stirize kai ton Katsari pou mazi me ton Goumeno eihan noikiasei kai mpoulntozes. Ksehases tis dilwseis stiriksis tou Katsari sta shedia (...) tou Goumenou?

Offline bozik

• Αλλαγή
ο.κ αφου εχασα το επεισοδιο τοσο καιρο που ηταν τη ειχε αλλαξει ??? γιατι αδερφε μου απαγορευεται να εχω την αποψη οτι και οι 2 πανε για το γηπεδο....και γι αυτο ειναι εκει μεσα ??? και μια ερωτηση..τη συζητηση μπορω να κανω εγω η εσυ με τον Ζουραρη  για τον ΠΑΟΚ(για τη δουλεια του Αποστολιδη πως την κρινει σαν γ.διευθυντης)...αφου ο ανθρωπος ειναι ασχετος...γι αυτο αρχισαν να μου μπαινουν ιδεες για το ρολο του και σε αυτο δεν ειμαι ο μονος που το πιστευει και πιστεψεμε ειναι και ο βασικος λογος της νικης του κατσαρη στις εκλογες...και κατι αλλο το μ.λ.β. αποψη μου ειναι,οτι δεν χρειαζεται επωνυμα ατομα για να προχωρηση...αλλο ενα λαθος που εγινε και απο μερος του λαου που ξεκινησε,εγινε σαν χρυσος(κιτρινος ???)δικεφαλος κ.τ.λ ενα απλο club....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline nik.81

• Αποστολή
  • **
Φίλε agraf για μένα ο Γρήγορος υποστήριζε το μλβ κανονικά και με το νόμο και δεν το "υποστήριζε" απλά. Σκέψου την (απευκτέα για μένα) περίπτωση να έβγαινε το μλβ με το ζουράρι στις εκλογές τι θα γινότανε με το γήπεδο. Εγώ λέω πως θα γινότανε ότι ήθελε ο Γρήγορος. Αν θες και τη γνώμη μου πιστεύω ότι ο Κατσαρής έχει κάνει εγκλήματα και είναι πάρα πολύ λίγος για τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι 100.000 φορές πιο τίμιος απο άτομα τύπου Γρήγορου και Καναράκη. Το θέμα όμως είναι ότι οι κωλοφυλλάδες της πόλης πρέπει να κλείσουν, ή να τις κλείσουμε εμείς. Δεν γίνεται τύποι με τόσο βεβαρυμένο παρελθόν να είναι τίμιοι τη Δευτέρα, αντικειμενικοί την Τρίτη, και λαμόγια την Τετάρτη. Είναι αρχιλαμόγια και όποιος τους αγοράζει στηρίζει τα λαμόγια. Άσε το άλλο 12 σελίδες άρη;;;;;;;;;;;;; Έλεος ρε παιδιά, τι άλλο θα δούμε

Offline agraf

• Αλλαγή

Φίλε agraf για μένα ο Γρήγορος υποστήριζε το μλβ κανονικά και με το νόμο και δεν το "υποστήριζε" απλά. Σκέψου την (απευκτέα για μένα) περίπτωση να έβγαινε το μλβ με το ζουράρι στις εκλογές τι θα γινότανε με το γήπεδο.

Εγώ λέω πως θα γινότανε ότι ήθελε ο Γρήγορος. Αν θες και τη γνώμη μου πιστεύω ότι ο Κατσαρής έχει κάνει εγκλήματα και είναι πάρα πολύ λίγος για τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι 100.000 φορές πιο τίμιος απο άτομα τύπου Γρήγορου και Καναράκη.

Na leme ta pragmata me tonoma tous. To M.L.V. ehei kanei arketa lathi me ta perissotera omws kata ti gnwmi mou na einai epikoinwniaka kai ohi ousias. Telos pantwn, afto einai ipokeimeniko. Par'ola afta prepei n atou anagnwrisoume oti itan o monos episimos foreas pou fwnaze KATW TA HERIA APO TO GIPEDO. Esi pws katelikses sto simperasma oti tha kanane oti ithele o Grigoriadis? Teleiws afthereto to simperasma sou.

Ton Kanaraki den ton kserw prowspika kai poli ligo opadika. Den kserw an einai timios an anentimos. Esi pws katelikses oti einai anentimos? Idiaitera malista otan apo oti ehw katalavei pistevei oti proehei i ekseigiansi tou PAOK se shesi me kathe ''ependitiko'' shedio Neas Toumpas klp. Mallon kai afto einai ena afthereto simperasma. Episis min ksehname oti oi G4 mas protrepei se ena poli aplo pragma: eggrafes ston AS. An de sou aresei toi MLV, o Zouraris, o Kanarakis i kapoios allos apla min ton psifiseis. Gine omws melos...

O Katsaris kanei oti mporei wste na min eimaste emeis oi opadoi energa meli stis apofaseis.

Kaii kati teleftaio kai opoios de simfwnei as mou eksigisei antrikia to logo: an den itan o sindesmos tis G4 kai to Metwpo Laikis Vasis na mas anoiksei ta matia akoma tha eihe 93 meli o AS kai isws na eihame hasei to gipedo sta mpourlota tou Katsari kai tou Goumenou.

Offline bozik

• Αλλαγή
σε αυτο εχεις δικιο...οτι εμαθε σε πολυ κοσμο οτι υπαρχει ο Α.Σ....η πορεια του μ.λ.β ομως στη συνεχεια ειναι το προβλημα μας...στην πρωτη συγκεντρωση αν θυμασαι στο μουσειο μαζεψε πολυ κοσμο γιατι περασε το μηνυμα οτι πρεπει να καθοδηγηθει ο λαος στη εξουσια και να ειναι ενεργος...το κακο στη συνεχεια ειναι οτι θελησαν καποια ατομα   να καθοδηγησουν το λαο στον Α.Σ με μοναδικο στοχο να παρουν την εξουσια ...και ο κοσμος ετσι εγκατεληψε..και αρχισε να φοβαται...και ειδε οτι παει να γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη...αλλα για να ερθουμε και στο θεμα μας...εγω προσοπικα εκανα πισω οταν ειδα οτι ο Ζουραρης ειναι εκδοτης των σπορ και οι αλλοι κανανε παρτυ με ψεματα και λαμογιες ...εκει ειπα η λαμογιο ειναι αυτος η δεν κανει....

Offline nik.81

• Αποστολή
  • **
Φίλε agraf δεν έχω σκοπό να φέρω αναστάτωση στο φόρουμ. Σου απαντώ πολύ σύντομα. Ο γρήγορος είναι παλιά πουτάνα στο κουρμπέτι, ενώ ο ζουράρις παρόλο που είναι 65+ δεν έχει πάνω απο 2-3 χρόνια ενασχόλησης με τον ΠΑΟΚ. Σου θυμίζω επίσης ότι και ο γρήγορος ήταν αυτός που διαφήμιζε με πρωτοσέλιδα τα φουρνέλα στην Τούμπα. Ο ζουράρις ήταν η βιτρίνα στα σχέδια του Γρήγορου και αυτό φαίνεται γιατί απλά τίποτα δεν άλλαξε προς το καλύτερο ούτε στο ράδιο, ούτε στην εφήμερίδα που έκανε κουμάντο. Χώρια που και στήριξη στον Γούμενο είχαμε και γλύψιμο στους Νίκο-λάκηδες και αρλούμπες και και και. Σε θυμίζω ένα απλό παράδειγμα πέρυσι το καλοκαίρι ο Γρήγορος έκραζε τον Κατσαρή γιατί δεν έδινε το γήπεδο σε κανένα και ο Καναράκης γιατί το έδινε στον κάθε τυχαίο!!!!! Ρίξε λάσπη δηλαδή και ότι μείνει καλό είναι   
Πάμε στο άλλο θέμα. Εγώ που λες φίλε τον ξέρω ελάχιστα. Ξέρω όμως πολύ καλά την φάση με το ίντερνετ καφέ στην Τούμπα το οποίο ο κύριος ήθελε να πάρει νταηλίκι και μάλιστα στο όνομα του. Μιλάω βέβαια για το χώρο κάτω απο τη Θ4 στην Τούμπα. Για να μην με πεις ότι μιλάω ανώνυμα και τέτοια σου λέω ότι για τη φάση είχε μιλήσει ο Κόπτης σε ανοιχτή γραμμή με τον Καναράκη και δεν έβγαλε κιχ. Όποιος θυμάται θυμάται. Για την ίδια φάση είχε μιλήσει μέχρι και ο πούστης ο Πανελούδης επίσημα σε συνέντευξη τύπου και μάντεψε πάλι δεν έβγαλε κιχ. Να μην στα πολυλογώ αν δεν ξέρεις τη φάση πάνε ρώτα τον ίδιο τον Καναράκη ή όποιον άλλο συνδεσμίτη θες για να μάθεις τι παίχτηκε. Προφανώς δεν τα ξέρεις αυτά. Και μετά απο λίγα χρόνια να σου ο κύριος υποψήφιος διοικούντας του ερασιτέχνη. Πως το κόβεις αυτό; 1+1= 652; Να σου πω για τους Σύριους επενδυτές που θα μας φέρνανε παιχταράδες; Τα πες τα πρόεδρε στον Καραγιώργο; Να σου πω για τα τραπεζώματα με τον Μπατατούδη και τον Γούμενο; Σου υπενθυμίζω ότι αυτά φίλε δεν είναι δικά μου λόγια, υπάρχουν και στα σαιτ των δυτικών και στο παοκφανς και δεν τα έχει διαψεύσει κανείς και ούτε πρόκειται. Μπράβο στη Θύρα 4 που λέει ελάτε στον ΑΣ, αλλά μέχρι εκεί. Ούτε βήμα παραπάνω. Όσο για τον Κατσαρή σου είπα τη γνώμη μου ήδη

Offline agraf

• Αλλαγή
Egw mporw na simfwnisw mazi sou shetika me rolo tou Kanaraki, alla afto den ehei megali simasia.

Eimai melos ston AS kai mporw na min ton psifisw. Mporw na antidrasw kai aftin tin dinatotita ti hrwstame se aftous pou otan eidan ti pige na ginei grapsane shedon praksikopimatika 100-150 meli kai arhise o kosmos na energopoieitai. Diladi sti G4. Gia ola ta alla edw eimaste na ta pralamvanoume kai na ta diorthwnoume

Offline bozik

• Αλλαγή
nik.81 τον συνδεσμο της θυρας 4 ηθελαν να πανε εκει..τα ιντερνετ καφε ειναι λογια των αξιοπιστων πανελουδωκατσαριδων....η τελευταιοι δεν εδωσαν το μερος στην θυρα 4 γιατι φοβοντουσαν οτι ετσι θα γιγαντωνοταν ο συνδεσμος και φυσικα δεν το ηθελαν αυτο και μετα ελεγαν οτι γι αυτο τους κραζει η θυρα 4...λες και ο υπολοιπος κοσμος που τους κραζει θελει να παρει τις τουαλετες...οσο για συριους κ.τ.λ ολοι συνδεσμοι μαζευτηκαν μιλησαν με τους υποτιθεμενους εκπροσωπους τους και αυτο που τους ειπαν ειναι τη τα λετε αυτα σε εμας παντε στην παε και καταθεστε την προταση σας..οταν ο κλεφτης ειπε δεν μιλαω εκει ξεσηκωθηκαν γιατι απλα θελαμε να τον διωξουμε και δεν θελαμε να περασει το μυνημα οτι ο γουμενος δεν πουλαει και στο φιναλε να δουμε αν πουλαει...η μαλακιες του καναρακη ειναι αλλες... στα μαχαιρια πριν καναχρονο με τον εξτρα και τωρα κολος και βρακι....αυτες οι κολοτουμπες προβληματιζουν...οπως και η σταση στην απερχομενη διοικηση...που δεν πιστευω οτι αυτοι δεν καταλαβεναν...γιατι υπηρχε η προηγουμενη διοικηση.....

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
re kolhma mauth thn 4!otan fwnazate fere zalagieta mpatatoudh na kaei to pelekoudi, kai oloi anekseretws fwnazan na dw8ei h toumpa ston mpatman mono h malako8yra4 htan to mauro probato.oso gia ton zourarh yphrkse epitimo melos tou kordeliou an 8ymamai kala prwtou asxolh8ei(;) me to melva. h alh8eia einai oti h 4 ponaei poly merikous,giati an den ponouse 8a mas milousan kai gia kati epitages apo erano tou gewrgiadh pou ta tsepwsan alloi, 8a mas milousan gia kati palamakia sthn g.s tou erasitexnh yper katsarh otan o paok dialyotan se pae kai kae(dialyetai akoma) kai shmera to paizoun antikatsarikoi.ton kanarakh mporeis na ton prosapseis poly ws atomo h ws syndesmo analogws pws ton blepete(giati mporei na exei kai tampela panw tou me lampakia den kserw) alla auto pou den mporeis na tou prosapseis einai oti htan pote sygkybernhsh me kanenan apatewna se kae pae opws ekanan alloi polloi.
oso gia to an h8ele na parei thn eksousia ston as perimena oti 8a exoume pio normal skepseis edw mesa. 8a htan poly aplo anti na kanei anoigma ston kosmo kai na ton kalesei na graftei ston as paok,kai oxi sthn 8yra4, me tis akres pou exei oikonomika, na grapsei mouloxta monon dika tou atoma kai na parei tis ekloges ston as paok. eksallou ekeinh thn periodo milousame molis gia 93 melh!mhn treleneste loipon.
an o zourarhs hlegxe ti grafetai sta spor 8a legotan logokrisia oxi dhmosiografia.kai mena den mou aresoun ta spor pou brwmane kai o extraliberometro alla antilambanomai oti basei ideologias o kos zourarhs den 8a mporouse pote na logokrinei keimeno h ekpomph.enas an8rwpos pou exei kanei agwnes me thn aristera gia eleu8eria den 8a logokrine pote.ase pou einai kai xazo na yparxei dolos.ama h8ele na ginei ntahs sthn 8esh tou ntah, 8a sou ebaze oloselidh diafhmish tou melva sta sporia epi ena eksamhno prin tis ekloges tou as paok.den to ekane(sauto ton kathgorw eprepe na to kanei) proswpika den dinw dekara gia sporia kai extra kai genika mesa ths polhs auths, diabazw mia fora to mhna a8hnaikh efhmerida,giati kserw oti einai ex8ros ara perimenw maxairia sta isa kai oxi piswplata.piswplata ponaei pio poly;)

Offline bozik

• Αλλαγή
αυτη με τις επιταγες που λες κανουν εκπομπη στον εξτρα...αλλα ναι λεγετε λογοκρισια,να μην σου κανει ο διευθυντης σου  και να τον αλλαζεις και ωραιο παντως αυτο εσυ πιστευεις οτι αυτη κανουν δημοσιογραφια....οσο γι αυτο στην πουστια να παρει τον Α.Σ ο συνδεσμος...στην πουστια το επειχηρησε ο μπατμαν και εφαγε πορτα...πορτα θα τρωγαν και αυτοι ...πιο ψαγμενο το αλλο για να ερθουν στην εξουσια(αν ηταν αυτος ο σκοπος τους-θα δειξει το μελλον)...αλλα παει και αυτο.....οσο για την συγκυβερνηση τη ενοεις να μπει στη διοικηση η να ειναι υποπτα διπλα της οπως προσφατα ???...οσο για τους χειροκροτητες του κατσαρη δεν εχουν ονοματα η ριχνουμε λασπη  ??? ενταξει δεν εχω να σχολιασω κατι αλλο...το δ.σ της θυρας 4 τα βλεπει τα πραγματα καπος διαφορετικα...αφου μεχρι και στον οσυφε και πουτσες μπλε-κοκκινες-κιτρινες πηγε...ο.κ ολα καλα...αλλη φιλοσοφια..