Author Topic: Πετζα  (Read 10966 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
Απ: Πετζα
« Reply #300 on: March 28, 2012, 22:04:49 »
να ντρέπομαι εγώ να γράψω για το κάθε μισθοφόρο; Να ντρέπομαι εγώ και όχι εσύ που συγκρίνεις τον οποιοδήποτε που εβγαλε λεφτά από τον Π.Α.Ο.Κ. με τον μέσο Π.Α.Ο.Κ.τση που μια ζωή δίνει από το υστέρημα του για να πληρώνονται οι μισθοφόροι και δεκανίκια παραγόντων που έβαλαν εκατομμύρια μεσα τον Π.Α.Ο.Κ.; Ναι οκ θα ντρέπομαι αλλά ότι ο Μπάνε είναι παιδί της αγαπημένης ομάδας των γαύρων στην Σερβία δεν αλλάζει και δεν τον σύγκρινα με κανέναν Πέτζα ου φυσικά η προσφορά του ενός με του άλλου δεν συγκρίνετε...

Τέλος χόρτασα από υπερΠ.Α.Ο.Κ.τσηδες παράγοντες που είναι πάνω από τον ΛΑΟ του Π.Α.Ο.Κ. για μένα κανείς δεν είναι πιο πάνω ακόμη και από τον πιο απομακρυσμένο οπαδό της ομάδας για σένα ας είναι.

Ο Μπάνε δεν έφυγε από την ομάδα; Ναι αν πω ότι έφυγε θα μου πεις ότι τον διώξαμε και δεν έφυγε... αλλά να σου πω ότι ο μέσος Π.Α.Ο.Κ.τσης δεν έκανε ποτέ προσφυγή κατά του Π.Α.Ο.Κ.

Και το κλείνω εδώ με την κάθε προσωπολατρία λέγοντας ότι ο Μπάνε, που ναι είναι και για μένα ο άνθρωπος που πρόσφερε τα περισσότερα πράγματα στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια ως αθλητής, δεν φύτρωσε αλλά γεννήθηκε και μάλιστα στην Σερβία.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #301 on: March 28, 2012, 22:36:24 »
Το εχεις χοντρυνει πολυ φιλαρακο.......
Μισθοφορος,δεκανικι,παιδι της ομαδας των γαυρων......μηπως να τον λιντσαρουμε κιολας στο επομενο ματς στο παλατακι;
Η' μηπως μυριστηκε χρημα "Ο ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ" στην ΗΔΗ χρεοκωπημενη ομαδα και ανελαβε προεδρος;
Τελος......δεν μπορω να καταλαβω απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι βαζω πανω απο τον λαο του ΠΑΟΚ τον οποιονδηποτε.....ΟΜΩΣ παραμενει γεγονος οτι ο λαος παραμενει ΑΠΩΝ στην πιο δυσκολη στιγμη της ιστοριας της ομαδας.Οπως παραμενει γεγονος οτι δεν μπορουμε να μηδενιζουμε τους ανθρωπους και την προσφορα τους ετσι.

Κι υστερα αναρωτιουνται καποιοι για το καταντημα της ομαδας......αφου φτασαμε να λεμε τετοια πραγματα για τον ΜΠΑΝΕ..........

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #302 on: March 28, 2012, 22:50:56 »
ασε τα φιλαράκο και δεν χόντρυνα τίποτα εγώ... εγώ δεν σου είπα να ντρέπεσαι για τίποτα και ευτυχώς για μένα που υπήρχε το ban και δεν τ ακουσα περισσότερο.
Μάλλον δεν κατάλαβα καλά αυτό που έγραψες: "και ειδικα ο μεσος οπαδος δεν μπορει να του προσαψει το παραμικρο γιατι ΑΥΤΟΣ ειναι εκει και παλευει(εστω και με λαθη) ενω ο μεσος οπαδος ειναι ΑΠΩΝ!
Ο ΜΠΑΝΕ δεν εφυγε ΠΟΤΕ απο την ομαδα.........ο μεσος ΠΑΟΚτσης;" αρα δεν βάζεις κανέναν πάνω από τον λαό, σόρυ...

Για τον μηδενισμό της προσφοράς σου έγραψα: είναι και για μένα ο άνθρωπος που πρόσφερε τα περισσότερα πράγματα στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια ως αθλητής και ως εκεί...
Όσο για το μυρίστηκε χρήμα απ ότι βλέπω δεν έγραψα κάτι τέτοιο... ο μόνος που το έγραψε είσαι εσύ.

Όσα γράφεις για τον Πέτζα συμφωνώ απόλυτα.

και θα συμφωνήσω για άλλη μία φορά μαζί σου ότι ναι για το κατάντημα του Π.Α.Ο.Κ. φταίει όντως ο λαός αφού δεν τους παίρνει στο κυνήγι και αφήνει να λυμαίνονται τον Π.Α.Ο.Κ. τόσα χρόνια οι δεινοσαυροπαράγοντες βάζοντας μπροστά τα αλεξικέραυνα τους.
Αυτά από έναν άνθρωπο που φταίει για το κατάντημα του Π.Α.Ο.Κ.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #303 on: March 28, 2012, 22:53:59 »
Εάν από τη μια το έχουμε γαμήσει κατά καιρούς με την προσωπολατρεία εκεί που δεν πρέπει, από την άλλη το γαμάμε ασύστολα όταν πάμε να τα ισοπεδώσουμε όλα στο όνομα του "ο λαός πάνω από όλα, με το υστέρημά του κλπ.", και ειδικά όταν μιλάμε για τη μοναδική περίπτωση του Μπάνε.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #304 on: March 28, 2012, 23:14:41 »
Πέτζα το πιθανότερο είναι και ο πρόεδρος να υποστηρίζει την αδελφική ομάδα του γαύρου στην σερβία, μιας και εκεί έπαιζε.

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΝΕ;
Για τον ανθρωπο που εχει αποδειξει ΕΜΠΡΑΚΤΑ ποσο εχει αγαπησει αυτην την ομαδα και ποσο εχει δεθει μαζι της.Και μαλιστα για χαρην ποιου;για το αμερικανακι τον πετζα ο οποιος ο ανθρωπος το λεει καθε φορα πως δεν θελει να εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ.Πλεον στις συνεντευξεις του προσπαθει να μην κανει καν αναφορα στον ΠΑΟΚ.
Κακα τα ψεματα......για τον πετζα ο ΠΑΟΚ ηταν ενα σκαλοπατι στην καριερα του,στο ξεκινημα της.Εαν ειναι δυνατον καποιοι απο εμας να τον σκεφτονται σαν απο μηχανης θεο για την διασωση της ομαδας!Ο ανθρωπος ειναι 15 χρονια στην αμερικη και μαλλον εκει θα παραμεινει.....τι ΠΑΟΚ του λενε τωρα;
Και τον συγκρινεις ρε με τον ΜΠΑΝΕ;Που προσπαθει να προσφερει σε αυτην την ομαδα απο ολα τα μετεριζια; Παικτης,προπονητης,μανατζερ,προεδρος;Μπορεις να τους προσαψεις λαθη αλλα ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΟΚτσης δεν μπορει να αμφισβητησει την αγαπη του ΜΠΑΝΕ για την ομαδα......και ειδικα ο μεσος οπαδος δεν μπορει να του προσαψει το παραμικρο γιατι ΑΥΤΟΣ ειναι εκει και παλευει(εστω και με λαθη) ενω ο μεσος οπαδος ειναι ΑΠΩΝ!
Ο ΜΠΑΝΕ δεν εφυγε ΠΟΤΕ απο την ομαδα.........ο μεσος ΠΑΟΚτσης;
ΝΤΡΟΠΗ(θα εγραφα χειροτερα αλλα θα φαω ban) να γραφονται τετοια πραγματα για τον ΜΠΑΝΕ!

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ...!!!!!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #305 on: March 29, 2012, 00:13:55 »

και θα συμφωνήσω για άλλη μία φορά μαζί σου ότι ναι για το κατάντημα του Π.Α.Ο.Κ. φταίει όντως ο λαός αφού δεν τους παίρνει στο κυνήγι και αφήνει να λυμαίνονται τον Π.Α.Ο.Κ. τόσα χρόνια οι δεινοσαυροπαράγοντες βάζοντας μπροστά τα αλεξικέραυνα τους.

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #306 on: March 29, 2012, 00:18:05 »
Επειδη ο γαυρος αδελφοποιηθηκε με τους ερυθρους την τελευταια 5ετια, θα πρεπει να κοιταμε τον μπανε με στραβο ματι? Ή επειδη αδελφοποιηθηκαμε κ μεις την τελευταια 5ετια με παρτιζανους θα πρεπει οι σερβοι που ερχονται στον ΠΑΟΚ να ειναι γκρομπαρι?
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

tsim4

• Guest
« Reply #307 on: March 29, 2012, 02:05:29 »
σεβασμός στον ΜΠΑΝΕ.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #308 on: March 29, 2012, 10:25:34 »
Συμφωνώ με rebel και με memts. Να ήμασταν εμείς εντάξει, να μιλούσαμε. Τώρα, ό,τι βρέξει ας κατεβάσει και θα πούμε κι ευχαριστώ.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #309 on: March 29, 2012, 11:22:54 »
Επειδη ο γαυρος αδελφοποιηθηκε με τους ερυθρους την τελευταια 5ετια, θα πρεπει να κοιταμε τον μπανε με στραβο ματι? Ή επειδη αδελφοποιηθηκαμε κ μεις την τελευταια 5ετια με παρτιζανους θα πρεπει οι σερβοι που ερχονται στον ΠΑΟΚ να ειναι γκρομπαρι?

++++

στ' αρχίδια μας κιόλας τι ομάδα είναι στη Σερβία!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #310 on: March 29, 2012, 12:33:27 »
σαν να μιλάς για τον ζαγορακη πριν από 4 χρόνια....
τουλάχιστον ο τέως δεν είχε παρελθόν πέρα από αθλητικο-αγωνιστικό όπως ο Μπάνε.
εγώ βάζω τελεία εδώ . έτσι και αλλιώς είμαστε οφ και για να είμαι ον.... Μαζί σου σερβοαμερικάνε, ζήτω οι οπαδοί του Ερυθρού αστέρα...

apostolos

• Guest
« Reply #311 on: March 29, 2012, 13:06:57 »
Δηλαδή έπρεπε να αλλάξει ομάδα ο Πρέλεβιτς στη Σερβία που είναι ερυθρός από μικρό παιδί δηλαδή αρχές των 80s και πιο πίσω, επειδή έχει αναπτυχθεί τώρα τελευταία μάλιστα μια ισχυρή φιλια μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν και των γαύρων με τους άλλους του Ερυθρού? Ρε φιλε t.b. δηλαδή τι είναι αυτά που λες τώρα? Σιγά μη του ζητήσουμε και πιστοποιητικό φρονημάτων, για τον Bane μιλάτε ρε παιδιά.... Το τι ομάδα είναι στη Σερβία έχει σημασία η το τι έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ?

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #312 on: March 29, 2012, 13:10:59 »
o Mπανε με εκανε οπαδο του ΠΑΟΚ και δεν το ξεχνω, μακαρι ολοι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ να διναν στην ομαδα οσα και ο επαγγελματιας σερβος...
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

ΥΓ εβγαλε χρηματα απο το ΠΑΟΚ αλλα οσα εδωσε ως παιχτουρι ηταν απειρως περισσοτερα
ΥΓ2 σαν παραγοντα-προπονητη δε εχω την ιδια καλη αποψη
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #313 on: March 29, 2012, 18:56:14 »
Εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί όποιος ξεκινά από τον σύλλογο ως αθλητής και φτάνει ψηλά ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να ασχοληθεί με τα διοικητικά;
Βάσει ποιας λογικής, ποιού (άγραφου έστω) νόμου, ποιου ρητού, ποιας παράδοσης, ποιας "ηθικής" υποχρέωσης, ποιου ο,τιδήποτε;
Πού το λέει αυτό ρε μάγκες;
Γιατί είναι υποχρεωμένος να βάλει στον ΠΑΟΚ τα λεφτά που έβγαλε με κόπο σε όλη του την καριέρα, για να του τα φάνε τα κάθε είδους λαμόγια στην χειρότερη ή να τα δει να πηγαίνουν χαμένα απέναντι στο κατεστημένο των γιαννακόπουλων, εν προκειμένω για το μπάσκετ;
Και ξεκαθαρίστε επιτέλους μες στο κεφάλι σας όλοι το θέμα με τα φράγκα. Γιατί βλέπω μια τεράστια και γενικευμένη σύγχυση, που συχνά εμφανίζεται με τις αστείες θεωρίες περί μόντερν φούτμπολ κτλ.
Τι σημαίνει μισθοφόρος; Να μην αμείβεται ο παίκτης; Σίγουρα από τη στιγμή που παίρνει μισθό κάποιος είναι μισθοφόρος.
Να μην είναι επαγγελματικός ο αθλητισμός; Αυτό να το συζητήσουμε, κι ας είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας. Αλλά λίγο απ'όλα δεν μπορούμε να έχουμε.
Όταν σταματήσουμε όλοι την προσωπολατρεία και αυτή τη δουλική ανάγκη να έχουμε πάντα ένα είδωλο να ταυτιζόμαστε και να προσκυνάμε (γιατί από εκεί ξεκινά στην πραγματικότητα και το πρόβλημα με τον Πέτζα-πρόσφατα ανακαλύψαμε τον Σαουλίδη...), τότε θα δούμε τα πράγματα όπως έχουν. Μέχρι τότε θα ενθουσιαζόμαστε με λαμόγια που στο τέλος θα μας πουλάνε ή θα βρίζουμε ως μισθοφόρο όποιον δεν ασχολείται με τη διοίκηση, λες και το είχε υπογράψει στο συμβόλαιό του ως παίκτης.
Επίσης, βλέπω μια απίστευτη έλλειψη σεβασμού σε παίκτες που τίμησαν με το παραπάνω τη φανέλα και που όμοιούς τους είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα ξαναδώ στον ΠΑΟΚ. Ή του ύψους ή τους βάθους δηλαδή, ή μπινελίκι ή προσωπολατρεία σε βαθμό αηδίας. Διάβασα μέχρι και το εξωφρενικό ότι "τον Πέτζα τον έκανε παίκτη ο ΠΑΟΚ"!!! Σόρρυ, αλλά ο Πέτζα μπορούσε να παίξει σε καλύτερες ομάδες από εμάς εκείνη την εποχή. Ήταν ένα τεράστιο ταλέντο και θα εξελισσόταν σε όποια ομάδα και να πήγαινε. Το ότι του έδωσε ο ΠΑΟΚ την τιμή να φορέσει τη φανέλα μας και να γίνει τεράστιος μέσα από την ομάδα μας, δε σημαίνει ότι τον έκανε ο ΠΑΟΚ παίκτη. Κανένας Πέτζα, κανένας Μπάνε και κανένας πούστης δεν είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν τα οφείλουν και όλοι όλα στον ΠΑΟΚ.
Κάποιοι φαίνεται δε θυμούνται ή δεν γνωρίζουν καν ότι παίκτες σαν τον Πέτζα και τον Μπάνε σήκωσαν ψηλά τον μπασκετικό ΠΑΟΚ και κράτησαν εκεί όλο τον σύλλογο και τον λαό σε μαύρες εποχές που το ποδόσφαιρο το σκιαζε η φοβέρα και το πλάκωνε η σκλαβιά.
Και ο Μπάνε, που προσωπικά τον θεωρώ τη μεγαλύτερη προσωπικότητα όλου του ΠΑΟΚ τα τελευταία 25 χρόνια, φόρεσε τη φανέλα του χανουμιού, κάνω λάθος; Δεν είναι όμως προδότης ή μισθοφόρος, γιατί δεν φόρεσε του σκουληκιού ή του γαύρου, σωστά;
Και για να το συνδέσω με τα προηγούμενα, το ότι ψάχνουμε πάλι τον σωτήρα στο πρόσωπο του Πέτζα, λέει πολλά για το πώς βλέπουμε την ομάδα (αυτό περιλαμβάνει κι εμένα, που έχω χρόνια να πάω στο μπάσκετ, αδικαιολόγητος παρόλο που ζω τόσο μακριά), αφήσε ο λαός το τμήμα να πάρει την κάτω βόλτα και τώρα ζητά τα ρέστα από τον Πέτζα που δε μας σώζει! Εξωφρενικά πράγματα...
Στο κάτω-κάτω ο Πέτζα δε γεννήθηκε ούτε στη Σταυρούπολη ούτε στο Κορδελιό για να έχουμε τόσες απαιτήσεις. Όχι ότι αν είχε γεννηθεί, θα είχαμε δίκιο να του ζητάμε να χάσει χρόνο από τη ζωή του (που είχε αρκετές στερήσεις τόσα χρόνια ως αθλητής) και χρήμα. Δεν έχουμε πρόβλημα με άλλους κι άλλους που πούλησαν ΠΑΟΚτσηδιλίκι και έκαναν τα χειρότερα στον σύλλογο, αλλά έχουμε με τον Πέτζα που είναι πάντα πολύ συγκεκριμένος σε ό,τι λέει.

ΥΓ: αδερφέ δεν πίστευα ποτέ ότι θα διαφωνήσω τόσο πολύ με κάποιον και ειδικά με σένα. Διαγράφουμε την ιστορία μας λοιπόν και τους παίκτες που είναι κομμάτι της, επειδή δεν υποστηρίζουν τη σωστή ομάδα σε μια άλλη χώρα;
« Last Edit: March 29, 2012, 19:03:37 by Català »

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #314 on: March 29, 2012, 19:18:17 »
η φιλια των οπαδων του ερυθρου αστερα με τους γαυρους ειναι πιο παλια απο την δικια μας με την παρτιζαν δεν εγινε τα τελευταια χρονια

κατα τ αλλα σε ολα οσα και να πει η μια πλευρα υπαρχει αντιλογος απο την αλλη

ο μπανε το μπασκετ το εβλεπε κονομα παντοτε οποιος διαφωνει με αυτο ας θυμηθει γιατι εφυγε και τι ελεγε ο λακης οικονομιδης τοτε

οταν το βλεπεις ετσι λοιπον ειναι λιγο δυσκολο να σε νοιαζουν τα "χαζοοπαδικα"

σημερα δεν ξερω πως το βλεπει παντως το κεφαλι του στον ντορβα το εβαλε

θυμιζω παντως πως εκανε και προεδρος στον ερ αστερα

σιγουρα τελος ο παιχτης μπανε ειναι μια απο τις ελαχιστες σημαιες μας.ακομα κι αν  δεν αγωνιστηκε στην ελλαδα μονο με την δικια μας ομαδα...

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #315 on: March 29, 2012, 21:00:01 »
Γιανν, πιστεύω ότι ο Μπάνε στον ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε το μπάσκετ ως κονόμα. Εγώ απ' όσα έζησα εκείνη την εποχή, αυτή την αίσθηση έχω. Σαν κονόμα σίγουρα έβλεπε το μπάσκετ η κερκόπορτα, ύψους 2.13, που ο πούστης έπαιρνε τα τριπλάσια για να κουνάει τις πετσέτες ρυθμικά από τον πάγκο στον τελικό της γενεύης. Τουλάχιστον τα χρόνια του στον ΠΑΟΚ ο Μπάνε παθιαζόταν απίστευτα με το παιχνίδι, έχανε κάθε έλεγχο, πλακώθηκε στις μπουνιές με τον αρκούδο, έκλαιγε στο παρκέ του μπολιέ στον τελικό της Ναντ, δε μιλιόταν μετά το τελευταίο σουτ με την τρεβίζο, ενώ δε θυμάμαι πόσες φορές είχε ιατρική εντολή να μην παίξει, κι αυτός έπαιζε με σπασμένα δάχτυλα ποδιών, με καταπονημένη μέση και με ξυλοκαϊνες. Ο Μπάνε είναι ίσως ο μοναδικός αθλητής-ηγέτης που είχαμε την ευτυχία να προλάβουμε οι γεννηθέντες στα τέλη του '70 να θαυμάσουμε στον ΠΑΟΚ, να συνδυάζει πάθος, επαγγελματισμό, αυταπάρνηση και ...καρύδια αρχηγού, χωρίς να δημιουργήσει ποτέ θέμα οικονομικό.

Μετά τον ΠΑΟΚ μπορεί να την είδε κονόμα τη δουλειά, μπορεί και στην εποχή του λάκη (αν και ο λάκης μετά από κάποιο διάστημα μόνο έταζε), αλλά και έτσι να ήταν ποτέ δε θυμάμαι να προκάλεσε. Στον ΠΑΟΚ όμως ας μην ξεχνάμε και τον Βεζυρτζή να δηλώνει κάθε καλοκαίρι ότι με τον Μπάνε τα έβρισκαν μέσα σε 5 λεπτά, αφού υπέγραφε σταθερά εν λευκώ το συμβόλαιό του κι έφευγε διακοπές. Φυσικά, όλη αυτή η τρέλα και το πάθος κατασιγάστηκαν με το πέρασμα των ετών, πράγμα που παραδέχτηκε κι ο ίδιος, δηλώνοντας ότι άρχισε πλέον να βλέπει το μπάσκετ κάτω από άλλο πρίσμα.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #316 on: March 29, 2012, 22:16:34 »
ακομα κι αν  δεν αγωνιστηκε στην ελλαδα μονο με την δικια μας ομαδα...

Αυτο τι ειναι μομφη δηλαδη τωρα? Βρηκαμε τωρα οτι ο Μπανε φταιει..
Στο φαιναλ φορ του σεφ, οπου και επαιξε σαν αντιπαλος μας στον τελικο, σκυλιασε πραγματικα. Απο τα γελια και την αδιαφορια εγω περιμενα τα χανουμια να τον σκισουν.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

apostolos

• Guest
« Reply #317 on: March 29, 2012, 22:38:21 »
Eίναι κωμικό και μόνο που καθόμαστε και συζητάμε ένα τέτοιο θέμα για κάποιον που σε 4 ευρωπαικούς τελικούς είχε μέσο όρο 30 πόντους και που ισοφάριζε με σουτ από τα 10 μέτρα.... Που κατέβαινε στο ΣΕΦ και με 3 μαιμούδες τύπου Σιγάλα και Νάκιτς κρεμασμένες πάνω του και με όλη τη διαιτητική ασυλία που είχαν τους έκλεινε το σπίτι με 30ρες... Ας τον ξεφτιλίσουμε κι αυτόν, θα συρθεί κι αυτός στο χώμα, δε γαμιέται, ας πρόσεχε σε ποιο σύλλογο τον έγραφε ο μπαμπάς του όταν ήταν 10 χρονών στον Βελιγράδι, εμάς μας ρώτησε?

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #318 on: March 29, 2012, 23:54:54 »
ακομα κι αν  δεν αγωνιστηκε στην ελλαδα μονο με την δικια μας ομαδα...

Αυτο τι ειναι μομφη δηλαδη τωρα? Βρηκαμε τωρα οτι ο Μπανε φταιει..
Στο φαιναλ φορ του σεφ, οπου και επαιξε σαν αντιπαλος μας στον τελικο, σκυλιασε πραγματικα. Απο τα γελια και την αδιαφορια εγω περιμενα τα χανουμια να τον σκισουν.

φυσικα και ειναι μομφη καπως ετσι γκρεμιστηκε το ειδωλο μπανε στον πιτσιρικα γιαννιωτη

στα παπαρια μου πως επαιξε,που δεν επαιξε,πηγε λογω επαγγελματος σε αλλη ομαδα παροτι ξαναλεω ειναι μια απο τις ελαχιστες σημαιες ,η μοναδικη που ειδα δηλαδη

και ειναι ξεφτιλα μια σημαια σου να παιζει κι αλλου ετσι το βλεπω και ας διαφωνει οποιος θελει δεν αλλαζω γνωμη

το οτι ο μπανε φταιει ειναι δικο σου συμπερασμα μην μου βαζεις λογια που δεν ειπα

κωφαλαλε συμφωνω μαζι σου εν μερει ομως...τα λεφτα που παιρναν τοτε ηταν τρελα για την εποχη

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #319 on: March 29, 2012, 23:58:49 »
Καταρχήν ο ρόλος του παίκτη με αυτόν του παράγοντα ή του προπονητή δεν έχει καμία μα καμία σχέση.
Κρίνεσαι για την προσφορά σου στο κάθε πόστο.
Για μένα ως προς την αγωνιστική προσφορά, δεν μπορώ να ακούσω κάτι αρνητικό για τον Μπάνε, και αυτό εξηγεί και την αντίδραση του rebelpappou. Λίγο υπερβολική, λίγο τρελαμένη, αλλά προβλέψιμη αν την εντάξεις σε όσα έχει ζήσει ως μπασκετικός παοκτσής. Δε ξέρω ηλικιακά που ανήκει ο καθένας αλλά όσοι είναι πάνω από 25 δεν μπορούν παρά να τον αντιμετωπίζουν ως τοτέμ.
Μάγκες ξέρετε τι μπάσκετ είδαμε τότε; Σαν κωλόγερος ακούγομαι αλλά ξέρετε τι μπάσκετ είδανε τα ματάκια μας;
Τότε που το παν δεν ήταν η φυσική κατάσταση και το σύστημα, αλλά η ψυχή και η φαντασία.
Ξέρεις τι είναι να βλέπεις τάιμ άουτ και να του βαράνε ένεση για να παίξει;
Ξέρεις τι είναι να τον βλέπεις να σηκώνεται από κάθε πιθανή γωνία, με 2 παίκτες πάνω του, 3 μέτρα πίσω από τα 6.25 και να την καρφώνει στο διχτάκι; Να κλαίει στο παρκέ στον τελικό, τι να λέμε παιδιά αυτός ο παίκτης είναι η ανάμνηση μίας εποχής που ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ ήταν εκεί που του αξίζει.
Ως προπονητής, ας πούμε, προσωπικά δε μου άρεσε. Μπορεί και ο ίδιος να το κατάλαβε για τον εαυτό του και να ασχολήθηκε με άλλο τομέα.
Είχε μία προσέγγιση πολύ χαλαρή, χάναμε σε ντέρμπι και μασούσε τσίχλα λέγοντας "ωραίο ματς", και εντάξει, μπορεί να μην είχε το καλύτερο υλικό του κόσμου αλλά δεν είδαμε και μεγάλη αγωνιστική βελτίωση.
Και όταν άρχισε τα κολλητιλίκια με την Ν.Δ. σε ένα πεδίο που δεν έχει ασχοληθεί στη ζωή του, πάλι διαφώνησα με τις επιλογές του.
Θέλω να πω το γεγονός ότι είναι το παιδικό μου αθλητικό είδωλο, δεν με κάνει να επικροτώ ό,τι έχει προσπαθήσει σε άλλους τομείς.
Κάπως έτσι θα τον κρίνω και ως πρόεδρο σε κάθε περίπτωση και χωρίς προκαταλήψεις: Αν ανεβάσει τον Π.Α.Ο.Κ ένα σκαλί έχει καλώς, αλλιώς μπορεί σαν άνθρωπος να ασχοληθεί και με κάτι άλλο.
Τώρα ως προς τα Ερυθρός Αστέρας και Παρτιζάν, εντάξει είπαμε, αλλά δε θα σβήσουμε και τις ενδοξότερες σελίδες της ιστορίας μας (Μπάνε, Πέτζα) επειδή τους πήραμε ως αμούστακα παιδάκια από τους... άλλους...