Επαιζα ένα παιχνιδέτο ΝΒΑ στο πσ και πήρα τι άλλο Χορνετς. Φυσικά και ένα απο τα αστέρια του είναι ο Πετζα.
Αν και ποδοσφαιρικός, θεωρώ ότι ο Πέτζα είναι ο πιο επιτυχημένος αθλητής που ανέδειξε η οικογένεια του ΠΑΟΚ, για το λόγο ότι αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο και πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που πρόλαβα και τον παρακολούθησα τον Πέτρο και έζησα και εκείνη την μαγική βραδιά με το τρίποντο στον Βουκσεβιτς.
Με λύπη διάβασα την άποψη του ΝΕΑΠΟΛΙΤΗ πιο πάνω και επειδή τις απόψεις κάποιον συγκεκριμένων μελών τις σέβομαι και τις δίνω μεγαλύτερη σημασία από τις άλλες, προβληματίστηκα και μπορώ να πω ότι με επηρέασε αρκετά.
Ο Πέτρος Κίνης θεωρώ ότι είναι δικό μας παιδί , θεωρώ ότι είναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ, θέλω να πιστεύω ότι στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Θα ήθελα πάρα πολύ να δω τον Πέτζα σε ρόλο Θεόδωρου Ζαγοράκη. Νομίζω ότι ειναι συνεταίρος του Βιολίδη?,είμαι σίγουρος οτι θα τον έχει προσεγγίσει.
Δεν νομίζω ότι μας πρόδωσε ποτέ , ΙΣΑ ΙΣΑ πιστεύω ότι τον ΠΑΟΚ τον αγάπησε πολύ περισσότερο από όσο δείχνει.
Για αυτό το λόγο ρωτάω;
1) Έχει στ αλήθεια βοηθήσει οικονομικά κάποιες στιγμές την ομάδα ?
2) Εάν και είναι νωρίς θεωρείτε ότι θα τον ενδιέφερε να σώσει την ΚΑΕ από τον δικό της Γολγοθά.
Ελπίζω να μην ξέθαψα το τόπικ και εκνευρίσω κάποιους
και για να προλάβω τον ράμπιτ ΕΛΠΙΖΩ να μην πάθει κάποιο σοβαρό τραυματισμό ο παίκτης