tha milhsw ek merous mou (o koko mporei na sou apanthsei o idios an thelei)...ta prostaktika rhmata tou styl, ante, phgaine, rane, kane, na leipoun apo merous sou, giati apla tha se steiloun k sena k oute "ante" den tha sou poune...metepeita, de se prosevala, sou eipa na mhn vrizeis gia opoio thema k na einai ayto k na diavazeis tous kanones tou forum...den ennohsa POTE oti einai magia na skotwneis, esy to evgales mono sou auto to symperasma...to poios xerei na diavazei fainetai edw mesa k rwta kanenan allo na sou pei an xerw na diavazw...giati an diavazes thn protash katw apo th fotografia sto nick-name mou fainetai h apopsh mou gia tous nekrous...opote mallon esy tha eprepe na matheis na diavazeis k meta na dineis "paragelmata" se ena xeno opadiko forum...
Κοίταξε φίλε μου πως έχουν τα πράγματα και μετά διαγράψτε με αν σας ενοχλώ.
Διάβασα τα πιο πολλά πόστ εδω στο σάιτ, οχι μόνο για το συγκεκριμένο θέμα αλλά τα πιο πολλά ποστ απο ολα τα θέματα. Έτσι γιατί με ενδιαφέρει η άποψη κάποιων ανθρώπων μιας πόλης που έζησα 6 χρόνια και αγάπησα.
1. Έχετε κάνει καραμέλα οτι είμαι αλλόθρησκος και τάχα μου σας δίνω παραδείγματα σε ξένο οπαδικό φόρουμ κλπ. Οτι σέβομαι το χώρο το έδειξα με το οτι έχω γράψει. ΕΣΕΙΣ, αυτοί που διαχειρίζονται το χώρο αυτό, οι ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ, λέτε οτι το συγκεκριμένο σημείο, δηλ. για αλλόθρησκους, είναι ενας χώρος που επιτρέπετε να γράφουν και οπαδοί άλλης ομάδας. Σωστά; Είναι ο μοναδικός χώρος που έχω γράψει, αν κοιτάξεις θα δεις, που σημαίνει οτι το σέβομαι αυτό και μόνο στα συγκεκριμένα θέματα απαντώ. Το να μου δίνετε συνεπώς το ελεύθερο να γράφω εδω, και την ίδια στιγμή να λέτε οτι ακόμη και η παρουσία ενος αλλόθρησκου εδω αποτελεί πρόκληση μάλλον το ένα αναιρεί το άλλο. Δηλαδή και προτροπή να γράφουμε εδω και ταυτόχρονα μας βρίζετε ή κριτικάρετε που γράφουμε εδω. Είτε μην επιτρέπετε καθόλου να γράφουν φίλαθλοι άλλης ομάδας στο σαιτ σας είτε εσείς πρώτοι σαν οικοδεσπότες δώστε το καλό παράδειγμα. Αν μου απαντήσεις θέλω να μου απαντήσεις με επιχειρήματα.
2. Στο τόπικ για τις στιγμές του λαού του ΠΑΟΚ αναφέρει κάποιος φίλος: Ναι άλλος τον σκότωσε τον Μπλιόνα και οχι αυτός που πήγε μέσα, ενα κάθαρμα τον σκότωσε και φυσικά δεν λυπήθηκε και συνέχισε την ζωή του. Μιλάμε για κάθαρμα χωρίς συνείδηση και αισθήματα. Αυτά τα έγραψε ΠΑΟΚτζής και οχι εγω. Εγω θα συμφωνήσω μαζί του και θα πω ενα ακόμη και διέγραψε με: Αν ακόμη και μπροστά στην δολοφονία ενος ανθρώπου ο δολοφόνος δεν χαμπαριάζει τίποτα και δεν αισθάνεται και τίποτα να με συγχωρείς αλλά αυτός δεν είναι άνθρωπος αλλά ερπετό...
3. Με το μοναδικό που δεν θα συμβιβαστώ είτε σε φόρουμ του ΠΑΟΚ, είτε της ΑΕΛ, είτε του καθένα είναι η απαξίωση των νεκρών όποιοι και αν είναι αυτοί και όπου και αν ανήκουν. Αυτά απο μένα και φιλικά. Τώρα αν δεν μπορείτε να δεχτείτε αυτά που λέω, αν κάποιοι σκέφτονται νέους φόνους, αν κάποιοι απλά δεν έχουν μυαλό στο κεφάλι αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα φίλε μου. Και μην μου πεις γιατί σε αποκαλώ φίλο, δεν μου έκανες τίποτα, δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις δεν σε βλέπω για εχθρό μου. Πες με μαλάκα...
Δεν είμαι οπαδός, ποτέ δεν ήμουν. Ούτε Βούλγαρους θα σας φωνάξω, ούτε θα γαμήσω στο μιλητό μανάδες, ούτε με μπλούζα της ΑΕΛ θα έρθω στην Τούμπα στα καλά καθούμενα να σας προκαλέσω, ούτε ξύλο θα παίξω εκτός και αν απειλείται η σωματική μου ακεραιότητα, μόνο για άμυνα. Ποτέ δεν το έκανα, δεν θα το κάνω τώρα.
Είναι εύκολο πίσω απο το πληκτρολόγιο να κάνει κάποιος μαγκιές και να πουλήσιε παλικαρισμούς, δεν ήρθα εδω για να προκαλέσω. Εσείς μου λέτε "σε αυτό το τοπικ γράψε αλλά χωρίς να προκαλείς", προσπαθώ να το τηρήσω αλλά γιατί ο ΚΟΚΟ2 ή ο άλλος που βρίζει νεκρούς προκαλεί ενω με έχει καλέσει; Εγω ξέρω απο ιδία πείρα οτι οι Θεσσαλονικείς ειναι ωραίοι και φιλόξενοι άνθρωποι, Ευαγγελίστρια και Άνω Πόλη έμενα, ωραίοι άνθρωποι και αυτό δεν θα με κάνει κανείς να αλλάξω γνώμη οτι και αν μου πουν εδω ή με διαγράψετε.
Μαγκιές του πληκτρολογίου δεν κάνω, ούτε προκαλώ διαδικτυακά ή live Κωλώνω να έρθω με μπλούζα της ΑΕΛ στην Τούμπα πχ σε μια καφετέρια έτσι ξεκάρφωτος; Ναι κωλώνω. Όπως κωλώνει και ο καθένας νά έρθει μόνος του στην Λάρισα, στην πλ. Ταχυδρομείου πχ που ειναι και η πιο soft γιατί υπάρχουν πολλοί φοιτητές, με μπλούζα άλλης ομαδας. Και αυτό λέγεται ρεαλισμός...
Ευχαριστώ για την φιλοξενία, χάρηκα που τα είπαμε, αν ενοχλώ διαγράψτε με αλλά διακηρύξτε ταυτόχρονα οτι δεν επιτρέπεται αλλόθρησκοι να γράφουν στο σαιτ σας, το θεωρώ πιο παληκαρίσιο και έντιμο...