Author Topic: λάρισα, αελ και όλα τα σχετικά  (Read 30360 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
Απ: λάρισα, αελ και όλα τα σχετικά
« Reply #820 on: January 05, 2011, 08:00:25 »
íôïõ ôùí ôõñéùí óôï ëåïöùñåéï ìïëéò åöôáóå áðï áèçíá óôç ëáñéóá... 5 ùñåò áðïêëåéóìåíïé ïé ðáé÷ôåò ìåóá.... äåéôå âéíôåáêéá íá ãåëáóåôå.... ç öáóç ìå ôá ìðéíåëéêéá ìå ôçí âëá÷ïðñïöïñá ôïõò áðëá ôá óðáåé!!!!

http://www.sportlarissa.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5376:2011-01-05-04-59-33&catid=1:2008-09-30-15-46-32&Itemid=5

!

http://www.youtube.com/watch?v=dqQqnJTn-hw&feature=player_embedded (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=bk9ju4cBQ4U&feature=player_embedded (Embedding disabled, limit reached)

õíôÜ÷èçêå áðï ôïí/ôçí Ìé÷Üëç Ìðáôæéüëá      ÔåôÜñôç, 05 ÉáíïõÜñéïò 2011 06:58         PDF      Åêôýðùóç      E-mail

Ç Þôôá áðü ôïí Áôñüìçôï Þôáí ç óôáãüíá ðïõ îå÷åßëéóå ôï ðïôÞñé ôçò áãáíÜêôçóçò ôïõ ößëáèëïõ êüóìïõ ôçò ÁÅË ãéá ôéò êáêÝò åìöáíßóåéò ôçò ïìÜäáò. Ç «õðïäï÷Þ» ôçò áðïóôïëÞò ðñïìçíõüôáí «êáõôÞ», áëëÜ óßãïõñá êáíåßò äåí ðåñßìåíå áõôÞ ôçí åîÝëéîç. Ïé ðáßêôåò ôçò ÁÅË ó÷åäüí ìÝ÷ñé ôéò åðôÜ ôï ðñùß ðáñÝìåéíáí åãêëùâéóìÝíïé åíôüò ôïõ ëåùöïñåßïõ ôçò ïìÜäáò Ýîù áðü ôï îåíïäï÷åßï «Imperial».

¼ëá îåêßíçóáí ìå ôï óöýñéãìá ôçò ëÞîçò ðïõ âñÞêå ôçí ÁÅË íá ÷Üíåé 3-0 ìå «êáôåâáóìÝíá ÷Ýñéá» áðü ôïí Áôñüìçôï. ÁõôÞ ç Þôôá Þôáí ç óôáãüíá ðïõ îå÷åßëéóå ôï ðïôÞñé êé Ýôóé ßãï ðñéí ôá ìåóÜíõ÷ôá Üñ÷éóå íá êáôáöôÜíåé êüóìïò Ýîù áðü ôï îåíïäï÷åßï, üðïõ áíáìåíüôáíå íá öôÜóåé ç áðïóôïëÞ ôùí «âõóóéíß», áðïõóßá ôïõ ¢íôåñóåí ï ïðïßïò Ýìåéíå óôçí ÁèÞíá ãéá íá óõíáíôçèåß ìå ôïí Êþóôá ÐçëáäÜêç. Ç áãáíÜêôçóç ôïõ êüóìïõ, ðïõ óõíå÷þò áõîáíüôáíå, îå÷åßëéæå êáé üëá Ýäåé÷íáí ðùò ç íý÷ôá èá åßíáé… ìåãÜëç. Ìå ôá ëåùöïñåßá ôùí ïñãáíùìÝíùí, ðïõ åß÷áíå ôáîéäÝøåé óôï ÐåñéóôÝñé ãéá íá åíéó÷ýóïõí ôçí ïìÜäá, íá êáôáöèÜíïõí, ðåñéóóüôåñïé áðü 500 ößëáèëïé ðåñßìåíáí ôïõò «âõóóéíß» íá êÜíïõí ôçí åìöÜíéóç ôïõ.

¸ôóé êé Ýãéíå, ëßãï ìåôÜ ôéò 2 ôá îçìåñþìáôá ôï ëåùöïñåßï ðïõ ìåôÝöåñå ôçí áðïóôïëÞ Ýêáíå ôçí åìöÜíéóç ôïõ ìðñïóôÜ áðü ôï îåíïäï÷åßï åêåß üðïõ åß÷å óõãêåíôñùèåß ôï áãáíáêôéóìÝíï ðëÞèïò. Ìüëéò Ýãéíå áíôéëçðôü ïé áãáíáêôéóìÝíïé ößëáèëïé ôï õðïäÝ÷ôçêáí ìå êáôáéãéóìü ãéáïõñôéþí êáé áõãþí, ÷ùñßò üìùò íá ëåßðïõí êáé ïé ðÝôñåò, ìå áðïôÝëåóìá íá óðÜóïõí 3 áðü ôá ðëáúíÜ ôæÜìéá áëëÜ êáé íá ñáãßæåé ôï ðáñìðñéæ. Áõôü üìùò Þôáí ç áñ÷Þ. Ôï óýíèçìá «ðáßêôåò ãáì…íïé ç ÁÅË äåí ðåèáßíåé» äïíïýóå ôçí áôìüóöáéñá ìå ôï ðëÞèïò íá æçôÜ áðü ôïõò ðïäïóöáéñéóôÝò íá êáôÝâïõí áðü ôï ëåùöïñåßï. ÖõóéêÜ, êÜôé ôÝôïéï äåí Þôáí êáé ç êáëýôåñç åðéëïãÞ, êáèþò ç áôìüóöáéñá «ìýñéæå ìðáñïýôé» êáé êáíåßò äåí ìðïñïýóå íá åããõçèåß ãéá ôç óùìáôéêÞ áêåñáéüôçôá ôùí ðáéêôþí.

Ïé þñåò ðåñíïýóáíå ìå ôïõò öéëÜèëïõò íá Ý÷ïõí ðåñéêõêëþóåé êáé áêéíçôïðïéÞóåé ôï ëåùöïñåßï åðß ôçò ïäïý ÖáñóÜëùí, ìå áðïôÝëåóìá êáé ôç äéáêïðÞ ôçò êõêëïöïñßáò. Ôï ðåñáóìÝíï ôçò þñáò êáé ôï êñýï ðïõ åðéêñáôïýóå óôçí ðüëç ôçò ËÜñéóáò äåí ðôüçóå ôïõò áãáíáêôéóìÝíïõò öéëÜèëïõò ôçò ÁÅË, ðïõ Ýóôçóáí ïäïöñÜãìáôá ìðñïóôÜ êáé ðßóù áðü ôï ëåùöïñåßï áíÜâïíôáò öùôéÝò. Êé áí ôïí 1988 ïé öùôéÝò óôïõò äñüìïõò ôçò ËÜñéóáò Þôáí ãéá «êáëü óêïðü», áõôÞ ôç öïñÜ ìüíï ãéá «êáëü» äåí Þôáíå. Ç áãáíÜêôçóç îå÷åßëéæå ìå ôïí áñ÷çãü ôçò ïìÜäáò íá âñßóêåôáé óôï åðßêåíôñï ôïõ ìÝíïõò.

Ç ðñþôç ðñïóðÜèåéá ãéá íá áíïßîåé ç ðüñôá ôïõ ëåùöïñåßïõ, Ýôóé þóôå íá îåêéíÞóåé ç áðïâßâáóç ôùí ðáéêôþí äåí óôÝöèçêå ìå ðëÞñç åðéôõ÷ßá, êáèþò ï ìïíáäéêüò, áðü ôïõò ðáßêôåò, ðïõ êáôÜöåñå íá öýãåé Þôáí ï ÓÜââáò ÓéáôñáâÜíçò ìÝóá óå áðïäïêéìáóßåò áëëÜ êáé ÷åéñïêñïôÞìáôá áðü ìåñßäá ôùí öéëÜèëùí, üðùò åðßóçò êáôÜöåñå íá «Áîßæåé íá áíáöåñèåß ðùò êáè’ üëç ôç äéÜñêåéá ôçò «ðïëéïñêßáò» Þôáí ðáíôåëþò áðïýóá ç äéïßêçóç ôçò ÁÅË ìå ôïí Êþóôá ÊáôóÜñá áëëÜ êáé ôïí ×Üñç Ãåùñãïýëá, ïé ïðïßïé êáèüôáíå óôá ðñþôá êáèßóìáôá ôïõ ðïýëìáí íá áíáëáìâÜíïõí ñüëïõò «äéáðñáãìáôåõôÞ» ìå ôïõò öéëÜèëïõò.

ÌåôÜ áðü ðáñÝìâáóç ôçò Áóôõíïìßáò  ëßãï ìåôÜ ôéò 5 ôï ðñùß ôï ëåùöïñåßï ðïõ ìåôÝöåñå ôçí áðïóôïëÞ ôùí «âõóóéíß» êáôÜöåñå íá êÜíåé ëßãá ìÝôñá êáé íá ìðåé óôï ðÜñêéíê ôïõ îåíïäï÷åßïõ. ¸ôóé ìåôÜ êáé ôçí ðáñÝìâáóç ôçò ÐõñïóâåóôéêÞò, ïé öùôéÝò óâÞóôçêáí êáé ï äñüìïò êáèáñßóôçêå þóôå íá äïèåß êáé ðÜëé óôçí êõêëïöïñßá. Ç óõíå÷üìåíç áðáßôçóç ôùí öéëÜèëùí, ðïõ üóï ðåñíïýóå ç þñá ç áëÞèåéá åßíáé ðùò ëéãüóôåõáí êáé ëïãéêü Þôáíå áõôü, íá ìéëÞóïõí ìå ôïí Íßêï Íôáìðßæá áðÝäùóå êáé Ýôóé óôéò 6 ôï ðñùß ï áñ÷çãüò Ýêáíå ôçí åìöÜíéóç ôïõ óôç ìðñïóôéíÞ ðüñôá ôïõ ëåùöïñåßïõ. Ôá «ðõñÜ» ðïõ äå÷üôáíå áðü ôïõò óõãêåíôñùìÝíïõò öéëÜèëïõò Þôáí «óõíå÷üìåíá» ìå ôïí áñ÷çãü ôùí «âõóóéíß» íá ðñïóðáèåß íá ôïõò ðåßóåé üôé ôüóï áõôüò üóï êáé ïé óõìðáßêôåò ôïõ èá êÜíïõí üôé ìðïñïýíå ãéá ôç óùôçñßá ôçò ïìÜäáò. ÖõóéêÜ, ôá ëüãéá ôïõ äåí èá ìðïñïýóáí åð’ ïõäåíß íá «óâÞóïõí» ôç öùôéÜ ìå áðïôÝëåóìá ìåôÜ áðü ëßãç þñá íá áðï÷ùñÞóåé êáé ðÜëé ãéá ôá ðßóù êáèßóìáôá ôïõ ëåùöïñåßïõ.

Ç áãáíÜêôçóç ðïõ Ýöåñå ü÷é ìüíï ç Þôôá áðü ôïí Áôñüìçôï, áëëÜ êáé ç åìöÜíéóç ôùí «âõóóéíß», åß÷å ùò áðïôÝëåóìá ç «ðïëéïñêßá» íá ëÞîåé ëßãï ðñéí ôï ñïëüé äåßîåé åðôÜ ôï ðñùß, ìå ôïõò ðáßêôåò ôçò ÁÅË íá åîÝñ÷ïíôáé áðü ôï ëåùöïñåßï êáé íá áðïäïêéìÜæïíôáé Ýíôïíá áðü ôïõò 100 ðåñßðïõ öéëÜèëïõò ôçò ðïõ åß÷áíå ìåßíåé ìÝ÷ñé åêåßíç ôçí þñá.  Ãéá ðåñßðïõ ðÝíôå þñåò ç áðïóôïëÞ ôçò ÁÅË, áðïõóßá ôïõ Ãßåñí ¢íôåñóåí ï ïðïßïò åß÷å ìåßíåé óôçí ÁèÞíá ãéá íá óõíáíôçèåß ìå ôïí Êþóôá ÐçëáäÜêç, ðáñÝìåéíå óå «êáôÜóôáóç ðïëéïñêßáò» Ýîù áðü ôï îåíïäï÷åßï «Imperial» ìå ôá óçìÜäéá üëç áõôÞò ôçò «ðïëéïñêßáò» åìöáíþò áðïôõðùìÝíá óôï ëåùöïñåßï ôçò, ôï ïðïßï èá ÷ñåéáóôåß ìéá ãåñÞ åðéóêåõÞ.
« Last Edit: January 05, 2011, 08:08:43 by kaisaras »

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #821 on: January 05, 2011, 12:17:10 »
 :a1006:
Πλούσια δώρα..
Όποιος μπορέσει να μου μεταφράσει τι σκατά είπε ο βλάχος στο 1:14-1:20 κερδίζ' ένα ντενεκέ τυρί κι ένα σακούλ' τραχανά απ'τον καλό τον βιλουτέ ρα..
Κατεβείτε κάτω ρααα..

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #822 on: January 05, 2011, 12:36:03 »
προσεξτε οτι στο 1.40 ο νταμπιζας τρωει αυγο στο κεφαλι!!!!!

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #823 on: January 05, 2011, 13:02:57 »
ο άλλος δουλεύει 1 βδομάδα για να δει το νταμπίζα (περίπου στο 1.35). γνωρίζαμε πως πρόκειται περί ηλίθιων αλλά δε νόμιζα ότι έχει τόσο φανατικές θαυμάστριες ο νίκος νταμπίζας.

ποιος είναι καλός στο βου-ντου εδώ μέσα να ρίξει ένα να πέσουν σίγουρα.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

bagos1

• Guest
« Reply #824 on: January 05, 2011, 13:18:05 »
:a1006:
Πλούσια δώρα..
Όποιος μπορέσει να μου μεταφράσει τι σκατά είπε ο βλάχος στο 1:14-1:20 κερδίζ' ένα ντενεκέ τυρί κι ένα σακούλ' τραχανά απ'τον καλό τον βιλουτέ ρα..
Κατεβείτε κάτω ρααα..

1000 χιλιομετρα εκανα ρε βλάκα τι  ποιος ειναι ο λογος θα μου πεις

απο που να περασω να τα πάρω?????

Offline manosg4

• Αποστολή
  • **
« Reply #825 on: January 05, 2011, 14:01:30 »
Σε ειδα και λαχταρησα πουτανα του καμπου.. ελα Νεα Ιωνια του χρονου να γουσταρεις!

Aν ανεβει η Νικαρα του χρονου..γτ πολλα ειδαν τα ματια μας τα τελευταια χρονια.

northeagle_4

• Guest
« Reply #826 on: January 05, 2011, 15:10:23 »
Mεχρι και οι αμαζoνες εξοργιστηκαν( πρωτοσελιδο match)  :'( :'( :'(

Offline Bristol87

• Αποστολή
  • **
Απ: Απ: λάρισα, αελ και όλα τα σχετικά
« Reply #827 on: January 05, 2011, 16:43:44 »
Σε ειδα και λαχταρησα πουτανα του καμπου.. ελα Νεα Ιωνια του χρονου να γουσταρεις!

μπα ο Τυρναβος θα ανεβεί χα χα
"ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ' όλα"

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #828 on: January 05, 2011, 17:12:34 »
Μην γελάτε... με το ζόρι τους πήραμε εμείς.... :-\
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #829 on: January 05, 2011, 18:15:24 »

μπα ο Τυρναβος θα ανεβεί χα χα

Και Τυρναβος δεν μας χαλαει καθολου.. μια χαρα ντερμπακι :D

MiToG4

• Guest
« Reply #830 on: January 05, 2011, 20:07:45 »
ντου των τυριων στο λεοφωρειο μολις εφτασε απο αθηνα στη λαρισα... 5 ωρες αποκλεισμενοι οι παιχτες μεσα.... δειτε βιντεακια να γελασετε.... η φαση με τα μπινελικια με την βλαχοπροφορα τους απλα τα σπαει!!!!

Συγγνωμη για την τοποθετηση μου,αλλα εγω που ειμαι Βλαχος στην καταγωγη,Βλαχος γνισιος,θηγομαι απο τα γραφωμενα.Γιατι νομιζετε οτι εμεις οι Βορειοελλαδιτες μιλαμε καλητερα;Εχετε παει σε χωρια η σε περιοχες εξω απο την Θεσσαλονικη,οπως τα Κουφαλια,να δειτε πως μιλανε;Η καθε περιοχη εχει την δικη της τοπικη διαλεκτο,η οποια ηπαρχει απο την αρχαιοτητα.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #831 on: January 05, 2011, 20:26:23 »
2 μηνύματα σε 5 μήνες και μάλιστα και τα 2 για το τυρί;

Βρε ουστ... Καλή football league πουστότυρο. Πάλι 300 μαλάκες θα μείνετε και θα ξαναγίνουν όλοι βαζελόγαυροι.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #832 on: January 05, 2011, 20:54:45 »
ντου των τυριων στο λεοφωρειο μολις εφτασε απο αθηνα στη λαρισα... 5 ωρες αποκλεισμενοι οι παιχτες μεσα.... δειτε βιντεακια να γελασετε.... η φαση με τα μπινελικια με την βλαχοπροφορα τους απλα τα σπαει!!!!

Συγγνωμη για την τοποθετηση μου,αλλα εγω που ειμαι Βλαχος στην καταγωγη,Βλαχος γνισιος,θηγομαι απο τα γραφωμενα.Γιατι νομιζετε οτι εμεις οι Βορειοελλαδιτες μιλαμε καλητερα;Εχετε παει σε χωρια η σε περιοχες εξω απο την Θεσσαλονικη,οπως τα Κουφαλια,να δειτε πως μιλανε;Η καθε περιοχη εχει την δικη της τοπικη διαλεκτο,η οποια ηπαρχει απο την αρχαιοτητα.

+1...και οχι μονο εκει....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #833 on: January 06, 2011, 00:08:29 »

Να στα μούτρα σου ρε μαλάκα, γαμώ την υπογραφή σου, κωλότυρο!

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
« Reply #834 on: January 07, 2011, 00:39:28 »

άσχετα με το ποιος το πρωτοέγραψε, συμφωνώ με τα 1000.

Λαρισαίος είμαι (βλάχος όχι γιατί είναι ράτσα ανθρώπων, όχι περιορισμένη σε ένα μέρος ιδίως στη λάρισα... τυρί/χωριάτης λόγω τόπου ναι  ;D) αλλά με τις προφορές κ τις καταγωγές το έχετε γαμήσει γενικότερα. Με αυτή την νοοτροπία μου θυμίζετε τους "και καλά" αθηναίους που έχω εδώ κάτω που φύγανε από τα χωριά τους και γίνανε "πρωτευουσιάνοι".
Σκέτο κόμπλεξ, χωρίς γνώση...

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #835 on: January 07, 2011, 10:43:56 »
Σε αυτό συμφωνώ. Αν κάτι έχει ο Θεσσαλονικέας, είναι ότι δεν το παίζει ιστορία σε κατοίκους μικρότερων πόλεων. Από εκεί και πέρα, περισσότερο γελάμε επειδή οι της αελ καλλιεργούν το μίσος για τον ΠΑΟΚ και τώρα βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο παρά για την προφορά καθαυτή. Αυτό βέβαια δεν είναι δικαιολογία αλλά φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι έτσι το έχουν στο μυαλό τους.

ΠΑΟΚ οι Βλάχοι, ΠΑΟΚ οι Πόντιοι, ΠΑΟΚ όλοι λέμε.  :)
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #836 on: January 07, 2011, 12:46:27 »
πέστε βρε γαμημένα τυριά, πέστε γιατί μας τα έχετε κάνει τούμπανα. πουθενάδες. Και πάρτε μαζί σας και τα σκουλίκια και τη γριά να μην μας τα σπάνε και αυτοί οι ανύπαρκτοι
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #837 on: January 07, 2011, 13:17:13 »

καλα το γαμησατε... μεχρι και την αθηνα εμπλεξε ο αλλος παραπανω...

κι εγω απο θεσσαλια ειμαι και μαλιστα με καταγωγη απο χωριο του καμπου που το ιδιωμα (να μη λεμε τη βλαχικη προφορα γτ θα παρεξηγηθειτε κιολας) το μιλαω κι εγω... το αν εσεις θελετε να βαζετε τη θεση σας το ιδιο με τα βλαχομονστερια προβλημα σας...

προφανως καποιοι δεν εχετε οχι ζησει.. αλλα ουτε καν ΕΧΕΤΕ επαφη με αλλοθρησκες πολεις και την αντιμετωπιση του ΠΑΟΚ μας και του κοσμου του εκει και κρινετε τα γραφομενα εκ του ασφαλους...

για μενα οσοι μαζευτηκαν εκει ειναι βλαχομονστερια ΚΑΙ ΝΑΙ ΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥΣ.. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ Η ΤΟΥΣ ΕΣΚΙΜΩΟΥΣ...

northeagle_4

• Guest
« Reply #838 on: January 07, 2011, 14:53:38 »
Μπραβο ρε Καισαρα,γαμω της ευαισθησιες γαμω.μονο ΠΑΟΚ.

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
« Reply #839 on: January 07, 2011, 15:13:02 »
Τι σχέση έχουν οι ευαισθησίες με τα κόμπλεξ ρε North?
Εγώ προσωπικά δεν μίλησα ποτέ περί ομάδας (τα τυριά είναι πολυ κομπλεξικοί όσο αφορά την ομάδα και το ξέρω από πρώτο χέρι) αλλά κόμπλεξ καταγωγής. Γιαυτό ανέφερα και την Αθήνα παραπάνω μιας και μένω χρόνια εδω.
Τώρα αν θέλουμε να χαιδεύουμε τα αυτιά μας και να λέμε ότι εμείς είμαστε οι καλύτεροι σε όλα πάω πάσο.