Author Topic: λάρισα, αελ και όλα τα σχετικά  (Read 30348 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apostolos

• Guest
Απ: λάρισα, αελ και όλα τα σχετικά
« Reply #120 on: July 12, 2005, 15:09:58 »
Galotyri tha sevesai autous pou se dernoun opou se vroun, tous opadous ths Nikhs dhladh. Se parakalw sevasou 2-3 pragmata se ayth th zwh...

evagelistria

• Guest
« Reply #121 on: July 12, 2005, 15:11:46 »
Eιπαμε έχει κόσμο η αελ  που την ακολουθεί. Αλλά όχι και να συγκρίνουμε το μεγαλύτερο κοινωνικό φαινόμενο της Ελλάδος, με μια ομάδα που κινδύνεψε να παίξει σε  περιφερειακό πρωτάθλημα και που ανεβοκατεβαίνει κατηγορίες, Καταλαβαίνω πως πολύ θα ήθελες να σημαίνει η αελ οτι σημαίνει ο ΠΑΟΚ καταλαβαίνω πως με το να συγκρίνεσαι μαζί μας έστω και αυθαίρετα κάτι κερδίζεις. Είναι όμως ιεροσυλία να λες οτι μοιάζουμε.   

Παιδιά και απαντώ και στον αποπάνω. Δεν ήρθα εδω να προκαλέσω, φόρουμ σας είναι. Διαβάζω, προσπαθώ να γράψω νηφάλια τις απόψεις μου, ξέρω οτι διαφωνούμε αλλιώς θα ήμουν ΠΑΟΚ ή εσείς ΑΕΛ και θα συμφωνούσαμε. Δεν θέλω να προκαλέσω αλλά και εσείς πολύ ψηλα τον πήρατε τον αμανέ.
Εγω είπα αυτό που λέω και το επαναλαμβάνω: Όπως εσείς κουβαλήσατε την ομάδα σας χρόνια έτσι και εμείς την κουβαλήσαμε και την κουβαλάμε. Και επέτρεψε μου να πω, με ολο το σεβασμό και την φιλική μου διάθεση, οτι σήμερα, το 2005 εμείς την προσέχουμε πιο πολύ την ΑΕΛ απο οτι εσείς τον ΠΑΟΚ και αναφέρομαι γενικά στον κόσμο, στους φιλάθλους, στην αντιμετώπιση που έχουν και στην ώθηση που δίνουν στους παίχτες. Εμείς πήραμε τα παιχνίδια τα πιο πολλά πέρυσι με οση ώθηση μπορούσαμε να δώσουμε στους παίκτες, νομίζω-αποψή μου οτι η κερκίδα του ΠΑΟΚ σε καμιά περίπτωση δεν είναι η κερκίδα του ΠΑΟΚ που εγω έζησα στην Τούμπα τα χρόνια 1985-1991. Με την ευκαιρία η μεγαλύτερη εκδρομή σας στην Λάρισα ήταν όταν πήρατε το πρωτάθλημα, στις θύρες 5-6-8 με περίπου 3.500-4000 κόσμο.
Παρεπιπτόντως ήμουν σε απόσταση 7-10 μέτρων απο τον Μπλιόνα στις 26/10/86 μαύρη μέρα, έπρεπε να δείτε όταν τράβηξε την φωτοβολίδα με το χέρι του απο την καρωτίδα και πεταγόταν σαν πίδακας το αίμα.... Και υπάρχουν ανεγκέφαλοι μαλάκες (και ναι δεν τους σέβομαι, και ναι δεν γουστάρω μανούρες αλλά τους δίνω και ατομική πρόκληση όπου θέλουν) που μιλάνε για "άλλους μπλιόνες..."

evagelistria

• Guest
« Reply #122 on: July 12, 2005, 15:14:16 »
evagelistria, phres polu fora! prwta diavase tous kanones tou foroum, deytero hremhse k mh vrizeis k trito, arketa hdh provlhmata eixe dhmiourghsei to sygekrimeno topic se olh thn "koinothta" edw mesa...mhn xanarxizeis pali ta idia...

ναι τον έβρισα και για τον συγκεκριμένο δεν παίρνω λέξη πίσω. Αν νομίζεις μαγκιά είναι να σκοτώσεις κάποιον τότε τι να πω; Έλεος.
Οσο για το τόπικ δεν θα ξαναγράψω, δεν ήρθα να προκαλέσω και νομίζω δεν προκάλεσα. Απλά θα παραμείνω σιωπηλός θεατής τιμής ένεκεν.

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #123 on: July 12, 2005, 15:15:08 »
re sy apostole, ante vre agorina mou, mh rixneis ladi sth fwtia k sy...olo to forum eixe anastatw8ei palaiotera ma ta sxolia tou allou tou larissaiou, mhn xanarxisoume pali! pes tou o,ti thes,alla me pm an einai... :19: ante theloume na agiasoume k den mporoume...

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #124 on: July 12, 2005, 15:16:37 »
Tha mou pei kaneis gia poio pragma milame? Gia ti Larissa ? Pame kala?

P.S. Kalo einai na apofevgoume anafores kai malista prosvlitikes se shesi me ton Mpliwna kai kathe nekro (osfp, Larissas, ktl)

evagelistria

• Guest
« Reply #125 on: July 12, 2005, 15:17:04 »
Galotyri tha sevesai autous pou se dernoun opou se vroun, tous opadous ths Nikhs dhladh. Se parakalw sevasou 2-3 pragmata se ayth th zwh...

χαχαχα! Ελα να μας δείρεις όποτε θέλεις αλλά σαν Ήταα Βόλου ή καλυπτόμενος απο τους Παοκτζήδες; Αυτή είναι η ερώτηση!
Ξύλο με ξένα χέρια σαν λέμε και τσαμπουκάδες του πληκτρολογίου. Πφ.. νικη ν ιωνίας λέει....

apostolos

• Guest
« Reply #126 on: July 12, 2005, 15:25:45 »
Entaksei den to synexizw. Oute kai prokeitai na erthw na se deirw. Apla ligo sevasmo zhthsa se aytous pou se dernoun. Thes esu na mhn deikseis sevasmo? To dexomai. Akrivws epeidh eimai PAOKtshs den tha kanw to synhgoro allhs omadas edw, opoia ki an einai ayth. Den einai to katallhlo meros. Apla anefera thn antikeimenikh alhtheia. Tipota parapanw.

DoctorBalendar

• Guest
« Reply #127 on: July 12, 2005, 23:24:51 »
Λοιπόν, τώρα ήρθε η ώρα να επέμβω.

Μην ξαναδω πόστ με Μπλιώνες κλπ, γιατί όταν έγιναν αυτά τα γεγονότα οι μισοί από εμάς ΟΛΟΥΣ ακόμα μαθαίναν προπαίδεια.

Αν ξαναδώ βρισιές @evagelistria, θα σε στείλω στον ιντερνετικό Ευαγγελισμό με ban.

Εδώ είναι φόρουμ του ΠΑΟΚ και εσύ ως αλλόθρησκος πρέπει να προσέχεις διπλά και τριπλά τους κανόνες, γιατί στην ουσία και μόνο η παρουσία σου προκαλεί ορισμένους.

Θα ήθελα από όλους ΚΟΣΜΙΑ να συνεχίσετε να συζητάτε για την ΑΕΛ και όχι για τη Νίκη Βόλου.

fatal_invasion

• Guest
« Reply #128 on: July 12, 2005, 23:31:14 »
kala egines moderator??eyge..loipon distixos tha po mia alithia....,ontos mas exoune parei ta miala mas aera..leme paparologies metaksi mas kanontas ton PAOK  megalo..o PAOK emeine megalos mono stis kardies mas..tora einai ena tipota kai kserete kati,distixos i ael einai poli pio brosta apo mas...PLEON gia na apantiso ston northeagle se ti moiazoume me tin ael   (me allo skeptiko vevaia)den moiazoume se tipota..kala tha itan na prospathousame na tis miasoume aytoi exoun sispiromeno kosmo,mia xara dioikisi kai skeftontai kai gipedo...einai me liga logia enomenoi...emeis to akrivos antithrto..MHN BERDEYETE TON PAOK POU ONEIREYOMASTE KAI EXOUME STIS KARDIES MAS ME TON SIMERINO PAOK..

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #129 on: July 15, 2005, 12:13:04 »
ÁíÞìåñá ôùí ãåíåèëßùí ôïõ (12/07/1981) ï ÁëÝîçò Ãáâñéëüðïõëïò ìåôáêüìéóå óôçí ËÜñéóá, óôçí åðéóôñïöÞ ôùí "âõóóéíß" óôçí Á' ÅèíéêÞ. Óôçí ðñþôç ôïõ óõíÝíôåõîç óôçí ôïðéêÞ åöçìåñßäá "Åëåõèåñßá" ðáñïõóéÜóôçêå "ìáãåìÝíïò" áðü ôçí íÝá óåëßäá óôçí êáñéÝñá ôïõ, åíþ äåí äßóôáóå íá ÷áñáêôçñßóåé ôïí êüóìï ôçò ËÜñéóáò ôïí êáëýôåñï...ìåôÜ üìùò áðü áõôüí ôïõ Ïëõìðéáêïý êáé ôïõ ÐAOK.

"¹ôáí ôï êáëýôåñï äþñï ðïõ ìðïñïýóá íá ðÜñù ôçí çìÝñá ôùí ãåíåèëßùí ìïõ (ó.ó. ãåííÞèçêå óôéò 12 Éïõëßïõ 1981). ¹ôáí ü,ôé êáëýôåñï ìðïñïýóå íá ìïõ óõìâåß êáé ÷áßñïìáé ðïõ åß÷å áßóéï ôÝëïò", åßðå ìåôáîý Üëëùí, åíþ áíáöåñüìåíïò óôïõò ëüãïõò ðïõ ôïí Ýêáíáí íá áñíçèåß ôçí ðñüôáóç ôïõ Éùíéêïý ãéá ôñéåôÞ áíáíÝùóç ôïõ óõìâïëáßïõ ôïõ, ôüíéóå:

"Ìðïñåß Éùíéêüò êáé ËÜñéóá íá ðáßæïõí óôçí ßäéá êáôçãïñßá, áëëÜ ðéóôåýù üôé ç ËÜñéóá Ý÷åé ôï êÜôé ðáñáðÜíù ãéá Ýíáí ðïäïóöáéñéóôÞ, ôïí ößëáèëï êüóìï. Äåí êÜíù âáèìïëïãéêÞ óýãêñéóç, áëëÜ óýãêñéóç öéëÜèëùí. ÌåôÜ ôïí Ïëõìðéáêü êáé ôïí ÐÁÏÊ, áêïëïõèåß ï êüóìïò ôçò ËÜñéóáò. Åßíáé åêðëçêôéêüò. ÊÜèå ðïäïóöáéñéóôÞò èÝëåé íá ðáßîåé ì’ áõôüí ôïí êüóìï, ãéáôß áíåâáßíåé áãùíéóôéêÜ. Äåí èá îå÷Üóù êÜôé ðïõ ìïõ Ýêáíå åíôýðùóç. Ðñéí ôñßá ÷ñüíéá ðáßæáìå ìå ôïí Áôñüìçôï óôï ÁëêáæÜñ, ôç ÷ñïíéÜ ðïõ áíåâÞêáìå êáé ðáñüôé ç ËÜñéóá äåí ðÞãáéíå êáëÜ êáé ïé êáéñéêÝò óõíèÞêåò Þôáí Üó÷çìåò, åß÷å ðïëý êüóìï óôï ãÞðåäï êáé Þôáí åêäçëùôéêüò. Ì’ áõôüí ôïí êüóìï óôï ðëåõñü ôïõ ï êáèÝíáò èá Þèåëå íá ðáßîåé".

¼óï ãéá ôïõò óôü÷ïõò ôçò íÝáò ôïõ ïìÜäáò, åßðå: "Åìåßò åëðßæïõìå íá ðåôý÷ïõìå üóï ôï äõíáôüí ðéï ãñÞãïñá ôçí ðáñáìïíÞ êáé áðü åêåß êáé ðÝñá ü,ôé ðñïêýøåé. Êáé óßãïõñá, áí öýãåé ôï Üã÷ïò, èá ìðïñïýìå íá ðñïóöÝñïõìå êáé èÝáìá".
contra.gr

gavrilopoule me exairesh to mega lathos sou na valeis prwta ton kosmo tou gay, kala ta eipes sta tyria...rantevou sto alkazar gavrilopoule, ekei pou tha sou kanoume thn "kayth edra", TOUMPA! ekei na deis glentia! :smiliedisco1: :smiliedisco1:

koko2

• Guest
« Reply #130 on: July 15, 2005, 14:00:27 »
evagelistria, phres polu fora! prwta diavase tous kanones tou foroum, deytero hremhse k mh vrizeis k trito, arketa hdh provlhmata eixe dhmiourghsei to sygekrimeno topic se olh thn "koinothta" edw mesa...mhn xanarxizeis pali ta idia...

ναι τον έβρισα και για τον συγκεκριμένο δεν παίρνω λέξη πίσω. Αν νομίζεις μαγκιά είναι να σκοτώσεις κάποιον τότε τι να πω; Έλεος.
Οσο για το τόπικ δεν θα ξαναγράψω, δεν ήρθα να προκαλέσω και νομίζω δεν προκάλεσα. Απλά θα παραμείνω σιωπηλός θεατής τιμής ένεκεν.

Εσύ δεν έδινες ατομικές προκλήσεις για να μας δείρεις? Και δεν προκαλείς? Πλάκα μας κάνεις? Ήρεμα ρε βλάχο, θα σκίσεις κανα καλτσόν και μετά οι κυρίες της πόλης σας δε θα σε δέχονται στις γκαρσονιέρες με τους αλβανούς και τους φαντάρους.

evagelistria

• Guest
« Reply #131 on: July 18, 2005, 12:03:55 »

Εσύ δεν έδινες ατομικές προκλήσεις για να μας δείρεις? Και δεν προκαλείς? Πλάκα μας κάνεις? Ήρεμα ρε βλάχο, θα σκίσεις κανα καλτσόν και μετά οι κυρίες της πόλης σας δε θα σε δέχονται στις γκαρσονιέρες με τους αλβανούς και τους φαντάρους.

koko ante agorina moy ********** na matheis na diavazeis kai na katalavaineis ti diavazeis prota prin apantiseis. Ante giati kseftilizeis ton PAOK kai ton lao toy poy exei mia megali istoria.

Edit (DoctorBalendar): Στην επόμενη μας χαιρετάς.
« Last Edit: July 18, 2005, 12:29:25 by DoctorBalendar »

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #132 on: July 18, 2005, 12:36:32 »
tha milhsw ek merous mou (o koko mporei na sou apanthsei o idios an thelei)...ta prostaktika rhmata tou styl, ante, phgaine, rane, kane, na leipoun apo merous sou, giati apla tha se steiloun k sena k oute "ante" den tha sou poune...metepeita, de se prosevala, sou eipa na mhn vrizeis gia opoio thema k na einai ayto k na diavazeis tous kanones tou forum...den ennohsa POTE oti einai magia na skotwneis, esy to evgales mono sou auto to symperasma...to poios xerei na diavazei fainetai edw mesa k rwta kanenan allo na sou pei an xerw na diavazw...giati an diavazes thn protash katw apo th fotografia sto nick-name mou fainetai h apopsh mou gia tous nekrous...opote mallon esy tha eprepe na matheis na diavazeis k meta na dineis "paragelmata" se ena xeno opadiko forum...

evagelistria

• Guest
« Reply #133 on: July 18, 2005, 13:03:02 »
tha milhsw ek merous mou (o koko mporei na sou apanthsei o idios an thelei)...ta prostaktika rhmata tou styl, ante, phgaine, rane, kane, na leipoun apo merous sou, giati apla tha se steiloun k sena k oute "ante" den tha sou poune...metepeita, de se prosevala, sou eipa na mhn vrizeis gia opoio thema k na einai ayto k na diavazeis tous kanones tou forum...den ennohsa POTE oti einai magia na skotwneis, esy to evgales mono sou auto to symperasma...to poios xerei na diavazei fainetai edw mesa k rwta kanenan allo na sou pei an xerw na diavazw...giati an diavazes thn protash katw apo th fotografia sto nick-name mou fainetai h apopsh mou gia tous nekrous...opote mallon esy tha eprepe na matheis na diavazeis k meta na dineis "paragelmata" se ena xeno opadiko forum...

Κοίταξε φίλε μου πως έχουν τα πράγματα και μετά διαγράψτε με αν σας ενοχλώ.
Διάβασα τα πιο πολλά πόστ εδω στο σάιτ, οχι μόνο για το συγκεκριμένο θέμα αλλά τα πιο πολλά ποστ απο ολα τα θέματα. Έτσι γιατί με ενδιαφέρει η άποψη κάποιων ανθρώπων μιας πόλης που έζησα 6 χρόνια και αγάπησα.
1. Έχετε κάνει καραμέλα οτι είμαι αλλόθρησκος και τάχα μου σας δίνω παραδείγματα σε ξένο οπαδικό φόρουμ κλπ. Οτι σέβομαι το χώρο το έδειξα με το οτι έχω γράψει. ΕΣΕΙΣ, αυτοί που διαχειρίζονται το χώρο αυτό, οι ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ, λέτε οτι το συγκεκριμένο σημείο, δηλ. για αλλόθρησκους, είναι ενας χώρος που επιτρέπετε να γράφουν και οπαδοί άλλης ομάδας. Σωστά; Είναι ο μοναδικός χώρος που έχω γράψει, αν κοιτάξεις θα δεις, που σημαίνει οτι το σέβομαι αυτό και μόνο στα συγκεκριμένα θέματα απαντώ. Το να μου δίνετε συνεπώς το ελεύθερο να γράφω εδω, και την ίδια στιγμή να λέτε οτι ακόμη και η παρουσία ενος αλλόθρησκου εδω αποτελεί πρόκληση μάλλον το ένα αναιρεί το άλλο. Δηλαδή και προτροπή να γράφουμε εδω και ταυτόχρονα μας βρίζετε ή κριτικάρετε που γράφουμε εδω. Είτε μην επιτρέπετε καθόλου να γράφουν φίλαθλοι άλλης ομάδας στο σαιτ σας είτε εσείς πρώτοι σαν οικοδεσπότες δώστε το καλό παράδειγμα. Αν μου απαντήσεις θέλω να μου απαντήσεις με επιχειρήματα.
2. Στο τόπικ για τις στιγμές του λαού του ΠΑΟΚ αναφέρει κάποιος φίλος: Ναι άλλος τον σκότωσε τον Μπλιόνα και οχι αυτός που πήγε μέσα, ενα κάθαρμα τον σκότωσε και φυσικά δεν λυπήθηκε και συνέχισε την ζωή του. Μιλάμε για κάθαρμα χωρίς συνείδηση και αισθήματα. Αυτά τα έγραψε ΠΑΟΚτζής και οχι εγω. Εγω θα συμφωνήσω μαζί του και θα πω ενα ακόμη και διέγραψε με: Αν ακόμη και μπροστά στην δολοφονία ενος ανθρώπου ο δολοφόνος δεν χαμπαριάζει τίποτα και δεν αισθάνεται και τίποτα να με συγχωρείς αλλά αυτός δεν είναι άνθρωπος αλλά ερπετό...
3. Με το μοναδικό που δεν θα συμβιβαστώ είτε σε φόρουμ του ΠΑΟΚ, είτε της ΑΕΛ, είτε του καθένα είναι η απαξίωση των νεκρών όποιοι και αν είναι αυτοί και όπου και αν ανήκουν. Αυτά απο μένα και φιλικά. Τώρα αν δεν μπορείτε να δεχτείτε αυτά που λέω, αν κάποιοι σκέφτονται νέους φόνους, αν κάποιοι απλά δεν έχουν μυαλό στο κεφάλι αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα φίλε μου. Και μην μου πεις γιατί σε αποκαλώ φίλο, δεν μου έκανες τίποτα, δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις δεν σε βλέπω για εχθρό μου. Πες με μαλάκα...
Δεν είμαι οπαδός, ποτέ δεν ήμουν. Ούτε Βούλγαρους θα σας φωνάξω, ούτε θα γαμήσω στο μιλητό μανάδες, ούτε με μπλούζα της ΑΕΛ θα έρθω στην Τούμπα στα καλά καθούμενα να σας προκαλέσω, ούτε ξύλο θα παίξω εκτός και αν απειλείται η σωματική μου ακεραιότητα, μόνο για άμυνα. Ποτέ δεν το έκανα, δεν θα το κάνω τώρα.
Είναι εύκολο πίσω απο το πληκτρολόγιο να κάνει κάποιος μαγκιές και να πουλήσιε παλικαρισμούς, δεν ήρθα εδω για να προκαλέσω. Εσείς μου λέτε "σε αυτό το τοπικ γράψε αλλά χωρίς να προκαλείς", προσπαθώ να το τηρήσω αλλά γιατί ο ΚΟΚΟ2 ή ο άλλος που βρίζει νεκρούς προκαλεί ενω με έχει καλέσει; Εγω ξέρω απο ιδία πείρα οτι οι Θεσσαλονικείς ειναι ωραίοι και φιλόξενοι άνθρωποι, Ευαγγελίστρια και Άνω Πόλη έμενα, ωραίοι άνθρωποι και αυτό δεν θα με κάνει κανείς να αλλάξω γνώμη οτι και αν μου πουν εδω ή με διαγράψετε.
Μαγκιές του πληκτρολογίου δεν κάνω, ούτε προκαλώ διαδικτυακά ή live Κωλώνω να έρθω με μπλούζα της ΑΕΛ στην Τούμπα πχ σε μια καφετέρια έτσι ξεκάρφωτος; Ναι κωλώνω. Όπως κωλώνει και ο καθένας νά έρθει μόνος του στην Λάρισα, στην πλ. Ταχυδρομείου πχ που ειναι και η πιο soft γιατί υπάρχουν πολλοί φοιτητές, με μπλούζα άλλης ομαδας. Και αυτό λέγεται ρεαλισμός...
Ευχαριστώ για την φιλοξενία, χάρηκα που τα είπαμε, αν ενοχλώ διαγράψτε με αλλά διακηρύξτε ταυτόχρονα οτι δεν επιτρέπεται αλλόθρησκοι να γράφουν στο σαιτ σας, το θεωρώ πιο παληκαρίσιο και έντιμο...

alessandro4

• Guest
« Reply #134 on: July 18, 2005, 13:21:02 »
an den brizeis... den mporei na soy pei kanenas tipota. exoyme, eixame kai tha eixame "alothriskoys" poy oxi mono grafoyne se OLA ta boards kai oxi mono se allothriskoys. prosopika den exo problima na se diabazo, poloi bebaia mporei kai na mi goystaroyne einai logikotato.

an den brizeis , tha exeis dialogo.

alla brizeis... opote ola ta alla einai gia eygeni prologo... kai den exoyne oysiastiki simasia.

yg: na soy doso ena paradeigma na katalabeis ti diafora. se ayto to topic mpikane 3 paidia apo ti larissa an thymamai kala. o protos anoixe to topic , tin akoyse adikos, kai omos ypirxan parembaseis apo pola paidia kai prostateytike (dystixos an den kano lathos logo enos problimatos me tin basi sbistike arketo apo to kommati aytoy toy dialogoy tote opos kai olon ton topic ekeinis tis imeras). Meta mpike ena palikaraki kai arxise tis brisies tis prokliseis tis malakies toy TIPOTA entaxei opos einai fysiko ta akoyse. an den eixe mpei DEN THA TA EIXES DEI AYTA STO FORUM. meta ti? tritos esy. genika bgale symperasma pos 1/3 den eixe problima, kai pos ta alla 2/3 emfanistike peripoy to idio eno den eisai akribos to idio (kai pithanos teleios diaforetikos) me to palikaraki poy proigithike . 

evagelistria

• Guest
« Reply #135 on: July 18, 2005, 13:30:17 »
Και επειδή μάλλον θα διαγραφώ ορίστε και μια τελευταία προτροπή αν και απαγορεύεται:
Πρέπει να μάθετε να ξεχωρίζετε ποιοί διατείνονται θετικά απέναντι σας (μην ψάχνεις τους λόγους, απλά δεχτείτε το).
Αυτό θα γίνει μόνο με την συζήτηση με οπαδούς άλλων ομάδων. Το έχω παρατηρήσει και στους δικούς μου και σε άλλους:
Νομίζουν οτι ολοι οι υπόλοιποι είναι εναντίον τους και κάποιοι που έρχονται και σου λένε μια θετική κουβέντα αντιμετωπίζονται σαν εχθροί, ακόμη και αυτοί. Δεν ξέρω αν εξυπηρετεί και τι  να πιστεύουν οι Παοκτζήδες οτι ΟΛΟΙ είναι ΕΝΑΝΤΙΑ τους, να πιστεύοι οι Λαρισαίοι οτι ΟΛΟΙ είναι ΕΝΑΝΤΙΑ τους, να πιστεύουν οι υπόλοιποι οτι ΟΛΟΙ ειναι ΕΝΑΝΤΙΑ τους.
Ζητώ συγνώμη που δεν το καταλαβαίνω, ίσως γιατί δεν είμαι οπαδός, ίσως εκεί να βρίσκεται η εξήγηση.
Διαβάστε απο την αρχή τι έγραψα οσο μπορείτε πιο νηφάλια, δεν είναι ολοι εχθροί σας, υποστηρίζω μια άλλη ομάδα ναι αλλά αυτό δεν με κάνει αυτόματα εχθρός σας.
Απλά σκεφτείτε το για λίγο.

Υ.Γ Στον Αλεσάντρο να μην γράφω και άλλα ποστς.
Φίλε όπως έγραψα ΔΕΝ ανέχομαι να βρίζουν νεκρούς. Αυτό δεν το ανέχομαι για τους δικούς μου λόγους, και όπως έγραψα ήμουν πολύ κοντά στον Μπλιόνα εκείνη την ημέρα και είδα και ξέρω. Εβρισα αυτόν που μίλησε για "άλλους μπλιόνες στο μέλλον". Ε, ναι δεν παίρνω τίποτα πισω και θα αυτοδιαγραφώ μόνος μου ευχαριστώ που τα είπαμε. Ίσως το λάθος μου ήταν οτι συνομιλούσα με οπαδούς και οχι φιλάθλους. Αυτό μάλλον ήταν. Αν δεν πρόσεξες, ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΞΕΣ, ακόμη και εγω τα χώνω του δεύτερου λαρισαίου που προκάλεσε, όντως προκάλεσε. Αλλά το πρόβλημα φίλε είναι αυτό που έγραψα παραπάνω:
ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΙΣΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ή ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ, όμως αυταπατάστε, δεν είναι έτσι τα πράγματα.
Εις το επανιδείν... Χαιρετώ...

petrovgr

• Guest
« Reply #136 on: July 18, 2005, 15:34:04 »
Προσωπική μου και ταπεινή άποψη άτομα σαν εσένα ευαγγελίστρια δεν πρέπει να διαγράφονται.
Νομίζω ότι πρέπει να ανοίξει ένας διάλογος για το αν θα πρέπει να δεχομαστε τελικά φίλους άλλων ομάδων στο Φόρουμ.
Γιατί έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση, μάλλον κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας και τους άλλους
Από τη μία δηλαδή λέμε "ανοιχτό το φόρουμ", από την άλλη υποδεχόμαστε τους οπαδούς άλλων ομάδων με ύφος "άντε ρε γαλότυρο"
Σκεφτείτε πως θα αντιδρούσατε εσείς σε φόρουμ άλλων ομάδων αν σας καλωσόριζαν με ένα από τα γνωστά "γαλλικά" που υπάρχουν για τους παοκτσήδες.
Από τη στιγμή που απαιτείς σεβασμό, δίνεις και σεβασμό στον άλλον.
Τώρα μπορεί να σκεφτείτε: Παοκτσήδικος χώρος είναι εδώ, ο άλλος θα με σέβεται και γω άμα θελω ναουμ...
Όμως πρώτα από όλα πρέπει να αναλογιστούμε πως είναι ένας χώρος συζητήσεων όπου μεταξύ μας διατηρούμε απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες.
Και αφού αφήνουμε για αλλόθρησκους ελεύθερη την είσοδο, πρέπει και για αυτούς να ισχύουν τα ίδια.
Το ξαναλέω. Απλή και προσωπική μου άποψη.

DoctorBalendar

• Guest
« Reply #137 on: July 18, 2005, 15:38:05 »
Σημειώνω ότι ο @evagelistria "αυτοπυρπολήθηκε"...

petrovgr

• Guest
« Reply #138 on: July 18, 2005, 15:45:55 »
Δεν εννοούσα τίποτε γιατρέ μου  :cwm7:
Απλά επειδή τον γράφανε όλοι "θα διαγραφείς", έλεγε και αυτός "θα διαγραφώ", λέω απλά ότι για μένα δεν έκανε τίποτα αξιόμεμπτο.
Γιατί και μένα αν με βρίζανε θα έβριζα. Φυσικά πράγματα είναι αυτά.
Τα λέω αυτά επειδή το Φόρουμ έχει από την αρχή του ως σήμερα αποποιηθεί το στιλ των "ίντερνετ χουλιγκαν", να πούμε κάποτε: ή θέλουμε να τα λέμε μεταξύ μας παοκτσήδικα ή έχουμε το φόρουμ ανοιχτό και για άλλους φιλάθλους και τους σεβόμαστε και αυτούς εφόσον δε βγαίνουν εκτός πλαισίων.

Totenkopf

• Guest
« Reply #139 on: July 19, 2005, 02:50:10 »
Ego pali den exo provlima na vrizo tous nekrous allon omadon kai stin teliki ena exo na po elate me ton loko ta akonizoume ta maxairia mas perimenoume na sfaksoume pali kanenan eseis oi floroi tha mas tromaksete? me ta tiria tha figete