Author Topic: λάρισα, αελ και όλα τα σχετικά  (Read 30237 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
Απ: λάρισα, αελ και όλα τα σχετικά
« Reply #620 on: March 13, 2009, 14:27:40 »
Δυο δικοι μας χθες το βραδυ στον σταθμο στην Λαρισα,ρωτησαν εναν 15χρονο τι ομαδα ειναι,μολις τους απαντησε αελ,του ανοιξαν το κεφαλι με σιδηρολοστο φωναζοντας,ΠΑΟΚΑΡΑ κτλ.Αυτο ειναι το κατακριτεο,τωρα για οτι εχουν κανει τα τυρια τα χουμε ξαναπει.

ρε φιλε αυτο κανει μπαμ απο μακρια οτι ειναι προβοκατσια για να κανουν διαφορα αυριο στο ματς τα τυρια.......ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ?
ελεος πια με τα στημενα επεισοδεια ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΕΥΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΕΝΤΑΣΗ.........

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #621 on: March 13, 2009, 14:41:50 »
και μια που θυμηθήκαμε το σταθμό...ας θυμηθούμε πως τρέχουν τα τυριά όταν κάνουν το λάθος να εμφανίζονται μπροστά σε οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ           http://www.youtube.com/watch?v=eZB4bN-gSOk&feature=channel_page
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #622 on: March 13, 2009, 15:33:32 »
 :b348: :b348: :b348: :b348:

blackterror4

• Guest
« Reply #623 on: March 13, 2009, 16:54:52 »
μια κομπλεξικη ομαδα που το μονο που κανει ειναι να μισει τον παοκ.πρωην γαυροβαζελοι που μου την ειδαν και οπαδοι.τρομαρα τους

GeorgT

• Guest
« Reply #624 on: March 13, 2009, 19:33:50 »
Ουτε προπαγάνδα δε ξέρουν να κανουν τα τυριά, σε λιγο απο τα ψέματα τους θα φοβούνται να βγουνε μεσα στη πολη τους για καφέ απο φοβο μην φάνε ξυλο! Πως κ δεν τους εχει κανει ιδιαίτερο μάθημα στη προπαγάνδα ο Σκορδαλιας!! μοουυυχχχααχα

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #625 on: March 14, 2009, 14:34:00 »
ξαδέρφια με τα σκουλήκια... ουστ ρε κάμπιες.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #626 on: March 14, 2009, 14:46:20 »
το βρηκανε τελικα το μηχανακι??
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #627 on: March 14, 2009, 17:19:25 »
Eίμαι ένας μικρός βλαχαδερός λαρισινός κρυφά ομοφυλόφιλος και κομπλεξικός γαύρος, που ξαφνικά θυμήθηκα στα 20+ ότι υποστηρίζω και την τοπική ομαδούλα του βλαχαδερού χωριού μου...

Όταν λοιπόν δεν γαμάω το γάιδαρό μου και δεν κυκλοφορώ με γκλίτσα Prada και τσαρούχια Moschino για φραπουτσινόγαλα στην πλατεία Ταχυδρομείου, πηγαίνω με άλλα 60 άτομα και χτυπάω 2-3 ξέμπαρκους αλλόθρησκους, αφενός για να ικανοποιήσω τα γκέι σαδομαζό ένστικτά μου και αφετέρου για να πουλήσω μετά στο youtube βλαχαδερή βλαχομαγκιά.

Πλέον, όταν αγωνίζομαι με τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος, ακολουθώντας πιστά τις εντολές του επίσης γαύρου και κρυφογκέουλα προέδρου μου, τραγουδάω συνθήματα των γαύρων, προσαρμοσμένα στα βλαχαδερά αντι-ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματά μου, και αν και δεν είμαι χαμουτζής, αποκαλώ τους Μακεδόνες ΠΑΟΚτσήδες Βούλγαρους...

Βασικά, ούτε ξέρω για ποιό λόγο πρέπει να μισώ τόσο πολύ τους ΠΑΟΚτσήδες και τον ΠΑΟΚ (μιας και αγωνιστικά δεν υπάρχει ο παραμικρός ανταγωνισμός μεταξύ των δύο ομάδων), ενώ κανονικά θα έπρεπε να έχω μεγάλη έχθρα με την πούστικη ομάδα της χαβούζας, που είναι και ο αγωνιστικός, διοικητικός και οπαδικός νταβατζής μου...

Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι με έχουν σαπίσει στο ξύλο ουκ ολίγες φορές στα ίσια, και όχι βλαχαδερά και πούστικα όπως κάνω εγώ, και μάλλον επειδή ακόμα τσούζει ο κώλος μου (τι απόλαυση και αυτή αλήθεια) από το γαμήσι που έφαγα από τους ΠΑΟΚτσήδες στο βλαχαδερό σταθμό της  πόλης μου (τι το'θελα και γω το πέσιμο στα ίσια η καρμοιρισμένη η αδερφή) και την πορεία που έκαναν μετά στους βλαχαδερούς δρόμους της βλαχαδερής πόλης μου, μέχρι να φτάσουν στο βλαχαδερό γήπεδό μου και με γαμήσουν και εκεί, παρόλο που είχα και την πολύτιμη συνδρομή της τοπικής βλαχαδερής αστυνομίας...

Προτέινω στους mods του φόρουμ το τόπικ όχι απλά να κλειδωθεί, αλλά να διαγραφεί κιόλας. Σιγά μην ασχολούμαστε με το κάθε χωριό της περιφέρειας, επειδή αυτοί δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν στη βλαχαδερή και πούστικη ζωούλα τους από το να μπαίνουν σε ΠΑΟΚτσήδικα φόρουμ και να γράφουν το μακρύ και το κοντό τους.... Άμα είναι να ανοίξουμε τόπικ και για το Ναυπακτιακό Αστέρα.  :P

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #628 on: March 14, 2009, 20:29:40 »
Ασφαλεις πληροφοριες αναφέρουν ότι συσσωμα τα μέλη του συνδέσμου του ΠΑΟΚ στην Αθήνα αποφάσισαν το άμεσο και οριστικό κλείσιμο του ΣΦ μετά το απειλητικό-τρομοκρατικό πανό που ανάρτησαν οι χούλιγκανς της ΑΕΛ εναντίον τους. Διότι, όπως ανέφερε πηγή μέσα απ τον σύνδεσμο, "εντάξει, με τους αθηναίους αλλόθρησκους εύκολα η δυσκολα τα καταφέρναμε τόσα χρόνια, αλλά δεν μπορούμε πλέον να εγγυηθούμε την ασφάλεια των μελών μας τη στιγμή που τους ψάχνουν οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Λάρισας στην πόλη της αθήνας".
Παρόμοιες πληροφορίες βγαίνουν απ τον επίσης στεγασμένο και αναγνωρισμένο ΣΦ του ΠΑΟΚ στον Βόλο, τον οποίον οι αμφιβόλου ποιότητας "ιχνηλάτες" των λαρισαίων επίσης "θα βρούν". Τρομοκρατημένος εκπρόσωπος του ΣΦ αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις την ώρα που κλείδωνε τον σύνδεσμο αφού είχε αντικρυσει το ανατριχιαστικό πανό απο την τηλεόραση. Πληροφορίες ότι εμειναν κλειδωμένα μέσα μέλη του ΣΦ που δεν πρόλαβαν να βγουν, ελέγχονται.
Σκιρτήσματα ενθουσιασμού και αναστεναγμοί ανακούφισης πλυμμήρισαν την Θεσσαλονίκη. Οι οργανωμένοι οπαδοί των ΣΦ ΠΑΟΚ που βρίσκονται στην πόλη δέχτηκαν με ικανοποίηση και ανακούφιση το γεγονός ότι βρίσκονται "εκτός του στόχαστρου" των θερμόαιμων οπαδών της θεσσαλικής ομάδας, αφού η πόλη τους δεν αναφέρεται στο απειλητικό πανό.
Περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #629 on: March 14, 2009, 20:41:47 »

Προτέινω στους mods του φόρουμ το τόπικ όχι απλά να κλειδωθεί, αλλά να διαγραφεί κιόλας. Σιγά μην ασχολούμαστε με το κάθε χωριό της περιφέρειας, επειδή αυτοί δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν στη βλαχαδερή και πούστικη ζωούλα τους από το να μπαίνουν σε ΠΑΟΚτσήδικα φόρουμ και να γράφουν το μακρύ και το κοντό τους.... Άμα είναι να ανοίξουμε τόπικ και για το Ναυπακτιακό Αστέρα.

zagorakis

• Guest
« Reply #630 on: March 14, 2009, 20:42:24 »
Καλά τελικά σκουλήκια της Θεσσαλίας έχετε πολύ γέλιο. Το πανό σήμερα έγραφε. ΒΟΛΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ. Γιατί ρε τυριά κρυμμένη είμαστε ? ρε την μυτζήθρα έβγαλε και γλώσσα. Αδέλφια κρυφτείτε κινδυνεύουμε.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #631 on: March 15, 2009, 05:44:30 »
τελικα σκατοκαριολες-ανυπαρκτοι εχετε μεγαλο νταλκα με τη παρτυ μας...
ΟΕΟΕΟΕΟ ΓΑΜΩ ΤΗ λαρισα ΚΑΙ ΚΑΘΕ λαρισαιο!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline kalts4

• Αποστολή
  • **
« Reply #632 on: March 15, 2009, 12:50:49 »
αυτο το παπαριλικι περι ελασσονας,βολου και αθηνας τι ηταν?
μακεδονες ειμαστε
στην αθηνα μενουμε
ΠΑΟΚ μου τρελαινομαι
τους νοτιους σιχαινομαι

Offline TEO

• Αποστολή
  • **
« Reply #633 on: March 15, 2009, 14:14:34 »
παπαριλικι

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #634 on: March 15, 2009, 17:25:08 »
αυτο το παπαριλικι περι ελασσονας,βολου και αθηνας τι ηταν?

Aσύμμετρη απειλή...  :lol:

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #635 on: March 16, 2009, 09:37:45 »
Ασφαλεις πληροφοριες αναφέρουν ότι συσσωμα τα μέλη του συνδέσμου του ΠΑΟΚ στην Αθήνα αποφάσισαν το άμεσο και οριστικό κλείσιμο του ΣΦ μετά το απειλητικό-τρομοκρατικό πανό που ανάρτησαν οι χούλιγκανς της ΑΕΛ εναντίον τους. Διότι, όπως ανέφερε πηγή μέσα απ τον σύνδεσμο, "εντάξει, με τους αθηναίους αλλόθρησκους εύκολα η δυσκολα τα καταφέρναμε τόσα χρόνια, αλλά δεν μπορούμε πλέον να εγγυηθούμε την ασφάλεια των μελών μας τη στιγμή που τους ψάχνουν οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Λάρισας στην πόλη της αθήνας".
Παρόμοιες πληροφορίες βγαίνουν απ τον επίσης στεγασμένο και αναγνωρισμένο ΣΦ του ΠΑΟΚ στον Βόλο, τον οποίον οι αμφιβόλου ποιότητας "ιχνηλάτες" των λαρισαίων επίσης "θα βρούν". Τρομοκρατημένος εκπρόσωπος του ΣΦ αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις την ώρα που κλείδωνε τον σύνδεσμο αφού είχε αντικρυσει το ανατριχιαστικό πανό απο την τηλεόραση. Πληροφορίες ότι εμειναν κλειδωμένα μέσα μέλη του ΣΦ που δεν πρόλαβαν να βγουν, ελέγχονται.
Σκιρτήσματα ενθουσιασμού και αναστεναγμοί ανακούφισης πλυμμήρισαν την Θεσσαλονίκη. Οι οργανωμένοι οπαδοί των ΣΦ ΠΑΟΚ που βρίσκονται στην πόλη δέχτηκαν με ικανοποίηση και ανακούφιση το γεγονός ότι βρίσκονται "εκτός του στόχαστρου" των θερμόαιμων οπαδών της θεσσαλικής ομάδας, αφού η πόλη τους δεν αναφέρεται στο απειλητικό πανό.
Περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

Έτσι ακριβώς......

Και κατι άλλο:
ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΣΙΜΠΗΣΕΣ......ΜΕ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑ ΜΗ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΣΟΥ "ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ" ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ Κ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΙΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ....ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑΚΙΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ......Ξέρεις εσύ......

guest4

• Guest
« Reply #636 on: March 16, 2009, 11:54:04 »

Προτέινω στους mods του φόρουμ το τόπικ όχι απλά να κλειδωθεί, αλλά να διαγραφεί κιόλας. Σιγά μην ασχολούμαστε με το κάθε χωριό της περιφέρειας, επειδή αυτοί δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν στη βλαχαδερή και πούστικη ζωούλα τους από το να μπαίνουν σε ΠΑΟΚτσήδικα φόρουμ και να γράφουν το μακρύ και το κοντό τους.... Άμα είναι να ανοίξουμε τόπικ και για το Ναυπακτιακό Αστέρα.

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #637 on: March 16, 2009, 12:54:33 »
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

4.10 Τα μέλη καλούνται να μην κάνουν παράθεση την ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση στην απάντησή τους.

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8935.0.html
« Last Edit: March 16, 2009, 12:59:24 by tsakalaki »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #638 on: March 16, 2009, 17:00:52 »
Η ιστορια με σιδηρολοστο, ΠΑΟΚτσηδες και καποιο μηχανακι που ψαχνανε, δεν υπαρχει. Τσεκαρισμενο απο πολλες πλευρες.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #639 on: March 16, 2009, 17:37:32 »
με λιγα λογια επιβεβαιωνεις τη διασπορα ψευδων (ή ανεπιβεβαιωτων) "ειδησεων" απο το @voukefalas80
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα