Eίμαι ένας μικρός βλαχαδερός λαρισινός κρυφά ομοφυλόφιλος και κομπλεξικός γαύρος, που ξαφνικά θυμήθηκα στα 20+ ότι υποστηρίζω και την τοπική ομαδούλα του βλαχαδερού χωριού μου...
Όταν λοιπόν δεν γαμάω το γάιδαρό μου και δεν κυκλοφορώ με γκλίτσα Prada και τσαρούχια Moschino για φραπουτσινόγαλα στην πλατεία Ταχυδρομείου, πηγαίνω με άλλα 60 άτομα και χτυπάω 2-3 ξέμπαρκους αλλόθρησκους, αφενός για να ικανοποιήσω τα γκέι σαδομαζό ένστικτά μου και αφετέρου για να πουλήσω μετά στο youtube βλαχαδερή βλαχομαγκιά.
Πλέον, όταν αγωνίζομαι με τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος, ακολουθώντας πιστά τις εντολές του επίσης γαύρου και κρυφογκέουλα προέδρου μου, τραγουδάω συνθήματα των γαύρων, προσαρμοσμένα στα βλαχαδερά αντι-ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματά μου, και αν και δεν είμαι χαμουτζής, αποκαλώ τους Μακεδόνες ΠΑΟΚτσήδες Βούλγαρους...
Βασικά, ούτε ξέρω για ποιό λόγο πρέπει να μισώ τόσο πολύ τους ΠΑΟΚτσήδες και τον ΠΑΟΚ (μιας και αγωνιστικά δεν υπάρχει ο παραμικρός ανταγωνισμός μεταξύ των δύο ομάδων), ενώ κανονικά θα έπρεπε να έχω μεγάλη έχθρα με την πούστικη ομάδα της χαβούζας, που είναι και ο αγωνιστικός, διοικητικός και οπαδικός νταβατζής μου...
Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι με έχουν σαπίσει στο ξύλο ουκ ολίγες φορές στα ίσια, και όχι βλαχαδερά και πούστικα όπως κάνω εγώ, και μάλλον επειδή ακόμα τσούζει ο κώλος μου (τι απόλαυση και αυτή αλήθεια) από το γαμήσι που έφαγα από τους ΠΑΟΚτσήδες στο βλαχαδερό σταθμό της πόλης μου (τι το'θελα και γω το πέσιμο στα ίσια η καρμοιρισμένη η αδερφή) και την πορεία που έκαναν μετά στους βλαχαδερούς δρόμους της βλαχαδερής πόλης μου, μέχρι να φτάσουν στο βλαχαδερό γήπεδό μου και με γαμήσουν και εκεί, παρόλο που είχα και την πολύτιμη συνδρομή της τοπικής βλαχαδερής αστυνομίας...
Προτέινω στους mods του φόρουμ το τόπικ όχι απλά να κλειδωθεί, αλλά να διαγραφεί κιόλας. Σιγά μην ασχολούμαστε με το κάθε χωριό της περιφέρειας, επειδή αυτοί δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν στη βλαχαδερή και πούστικη ζωούλα τους από το να μπαίνουν σε ΠΑΟΚτσήδικα φόρουμ και να γράφουν το μακρύ και το κοντό τους.... Άμα είναι να ανοίξουμε τόπικ και για το Ναυπακτιακό Αστέρα.