Δεν σύγκρινε κανείς λαούς και ομάδες, άλλωστε τα μεγέθη είναι εκ διαμέτρου αντίθετα. Εγώ απλά τόνισα γιατί κάποτε είχατε σεβασμό για όλους και απ' όλους, η νέα γενιά οπαδών του ΠΑΟΚ είναι διαφορετική και υπεροπτική σε κάποια θέματα. Δεν σπούδαζα εγώ Θεσσαλονική, αλλά ο αδελφός μου. Εγώ θα αναφερθώ μόνο στο γεγονός ότι σε μια πόλη 100.000 στα τέλη του 1970 και στις αρχές του 1980, με μια τοπική ομάδα με μόλις 1.5 δεκαετία ζωής (1964), δημιουργήθηκε ένας δυνατός πυρήνας οπαδών αρκετά σημαντικός για ελληνική επαρχιακή πόλη της τότε εποχής. Τότε τα χρόνια ήταν διαφορετικά και πιο "αγνά", υπήρχε "σεβασμός" μεταξύ των οπαδών και όλοι πηγαίναν με τα χέρια να μαλώσουν (ελάχιστα ήταν τα μαχαιρώματα τότε). Το 1988 που την τελευταία αγωνιστική ανεβήκαμε στην Τούμπα, που είχε και πολύ κόσμο, ήρθαμε ένα λεωφορείο με 70 άτομα και κανείς δεν μας πείραξε, παρόλο που μας βάλανε ανάμεσα σας, χωρίς αστυνομία ανάμεσα στην 6 και στην 7, ίσια, ίσια πολύ δικοί σας μας συνεχάρησαν, αλλά αυτές οι εποχές πάνε ανεπιστρεπτί.
Τρικαλινέ με τα λεγόμενα σου βγάζεις το ντόπιο σου κόμπλεξ για την Λάρισα σαν αστική οντότητα και όχι σαν ομάδα. Γιαννιώτη για την παρουσία του κόσμο σε Β και Γ είσαι λάθος, ο κόσμος πήγαινε στο γήπεδο και πολύ πριν το λαμόγιο τον Πηλαδάκη.