Author Topic: λάρισα, αελ και όλα τα σχετικά  (Read 30172 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vesuv

• Guest
Απ: λάρισα, αελ και όλα τα σχετικά
« Reply #480 on: June 29, 2007, 12:52:15 »
Έχεις δίκηο cure.Είμαι βέβαια από Ελασόνα,ζώ όμως στη τυρούπολη και πραγματικά υποφέρω.Δεν αντέχεται αυτή η πόλη...Άσε που κυκλοφοράνε και κάτι "μονστέρια"χαχα,και ψάχνουν για αλλόθρησκους...Δεν μπορείς να εκφραστείς,Ανεβαίνω συχνά Θεσσαλονίκη για να πάρω λίγο οξυγόνο...

larisa-4-

• Guest
« Reply #481 on: June 29, 2007, 13:24:54 »
HRTHE I ORA NA MILISO KAI EGO.SE XERETO ADERFE THE CURE.PANTOS EMENA POY EIMAI DILOMENOS ÐÁÏÊôóçò DEN ME ENOXLISE KANENAS STIN TYROYPOLI KAI APO OSO KSERO KAI ESENA TO MONO XAZO EINAI OTI DEN MPORO NA FORAO FANELES KAI SKASKOL GIA NA MIN ASXOLOYME ME TOYS MALAKES.THE CURE DEN ITAN MONO O KALAMARAS ALLA KAI O INDIANOS MESA STIN 7 SE FOTO I POLI GIA POLLA XRONIA ITAN XORIZMENOI STA DIO SE ÐÁÏÊôóÞäåò KAI GAY-ROS OTAN ANEBIKE I MITSITHRO OMADA STIN SUPERKLIKA OI GAY-ROS GINAN TRABESTI OPADOI DIALDI AEL KAI LIGO GAYROS,ENO TA ÐÁÏÊôóÜêéá TO MEGALITERO POSTO PAREMINE PAOK KAI AFTO SAS ENOXLI EXETE SALTARI NA BRITE TO PANO TO LARISA ME TOYS DIKEFALOYS,KAI LETE OTOI MALAKIA SAS KATEBENEI STO KEFALI GIA TO PIOS TO EXEI.I PALIOI DEN EINAI AGNOMONES POY ZISAN KAI OTI TOYS STIRIKSAME KAI OTI TOYS DOSAME TO MATSAKI TO 95 GIA NA MIN PESOYN ALLA EPIDI TO ALKAZAR KAI OI MONSTERADES EXOYN GEMISI MPATARDOKOYTSKA POY MEGALOSAN ME TON GAY-ROS ZOYNE AKOMA ME TO SKINIKO TOY AIMNISTOY TOY MPLIONA POY ITAN ENA MEGALO LATHOS ALLA KAI MIA MEGALI ATYXIA GIATI GAIA ALLOY PIGENE KAI KAPOY EKSOSTRAKISTIKE PIGE PANO TOY AFTA.KAI AKOMA KAI ESEIS RE NIRVANA BOYLGAROI ISASTE GIA TOYS ATHINEOYS TI BOYLGAROI FONAZETE GIDIA E GIDIA BROMO TSOMPANAREOI?

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #482 on: October 01, 2007, 21:58:02 »
Σιγά ρε δωνι τυρο-μυτζηθρο-προπονηταρά που θα εκπροσωπήσεις την Ελλάδα ρε, και δεν καταδέχεσαι το ελληνικό πρωθληματάκι του κώλου που εσύ το στήριξες?
Μιλάς εσύ που πήρες το κύπελο της κόκας ρε?
Μιλάς εσύ που σε έσωσε ο δαμήλος ρε?
Αφού με τον κοντό τον ετέκα είστε κολητάρια, τι έγινε τώρα πλακωθήκατε?
Τσατσάκια του κόκκαλη και του βαρδινογιάννη που γλύφετε κώλους για το κωλογήπεδό σας!
Βρε ΟΥΣΤ!

Nirvana1971

• Guest
« Reply #483 on: October 05, 2007, 01:37:20 »
HRTHE I ORA NA MILISO KAI EGO.SE XERETO ADERFE THE CURE.PANTOS EMENA POY EIMAI DILOMENOS ΠΑΟΚτσής DEN ME ENOXLISE KANENAS STIN TYROYPOLI KAI APO OSO KSERO KAI ESENA TO MONO XAZO EINAI OTI DEN MPORO NA FORAO FANELES KAI SKASKOL GIA NA MIN ASXOLOYME ME TOYS MALAKES.THE CURE DEN ITAN MONO O KALAMARAS ALLA KAI O INDIANOS MESA STIN 7 SE FOTO I POLI GIA POLLA XRONIA ITAN XORIZMENOI STA DIO SE ΠΑΟΚτσήδες KAI GAY-ROS OTAN ANEBIKE I MITSITHRO OMADA STIN SUPERKLIKA OI GAY-ROS GINAN TRABESTI OPADOI DIALDI AEL KAI LIGO GAYROS,ENO TA ΠΑΟΚτσήδες TO MEGALITERO POSTO PAREMINE PAOK KAI AFTO SAS ENOXLI EXETE SALTARI NA BRITE TO PANO TO LARISA ME TOYS DIKEFALOYS,KAI LETE OTOI MALAKIA SAS KATEBENEI STO KEFALI GIA TO PIOS TO EXEI.I PALIOI DEN EINAI AGNOMONES POY ZISAN KAI OTI TOYS STIRIKSAME KAI OTI TOYS DOSAME TO MATSAKI TO 95 GIA NA MIN PESOYN ALLA EPIDI TO ALKAZAR KAI OI MONSTERADES EXOYN GEMISI MPATARDOKOYTSKA POY MEGALOSAN ME TON GAY-ROS ZOYNE AKOMA ME TO SKINIKO TOY AIMNISTOY TOY MPLIONA POY ITAN ENA MEGALO LATHOS ALLA KAI MIA MEGALI ATYXIA GIATI GAIA ALLOY PIGENE KAI KAPOY EKSOSTRAKISTIKE PIGE PANO TOY AFTA.KAI AKOMA KAI ESEIS RE NIRVANA BOYLGAROI ISASTE GIA TOYS ATHINEOYS TI BOYLGAROI FONAZETE GIDIA E GIDIA BROMO TSOMPANAREOI?

Σιγά να μην είμασταν και σκουλήκια, αποκάλυψες την ηλικία σου φίλε μου. Λες και πολλές ιστορικές ανακρίβειες. Εάν είμασταν όλοι γάβροι και παοκτζήδες που είναι οι σύνδεσμοί σας;

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #484 on: October 05, 2007, 01:52:09 »
Το κύπελλο της κόκας ζητάει λύτρωση! Εδώ και τώρα Μαντρί στα τυριά!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #485 on: October 05, 2007, 13:15:16 »
Δεν καταλαβαίνω την κουβέντα που γίνεται για την Λάρισα (ΑΕΛ). Από τότε που πρωτοπήγα στο αλκαζάρ, αρχές δεκαετίας 80, θυμάμαι ότι πάντα είχαμε ιστορίες, γίνονταν επεισόδια, μας έλεγαν Βούλγαρους κλπ.
Ε, και λοιπόν?
Η Λάρισα είναι από τις λίγες επαρχειακές πόλεις που στηρίζει την τοπική ομάδα και αυτό θα έπρεπε να είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Μακάρι να υπήρχαν 7-8 πόλεις που ο πληθυσμός τους θα υποστήριζε με την ίδια θέρμη την τοπική ομάδα. Τότε θα μιλούσαμε πραγματικά για αποκέντρωση και πραγματικό πρωτάθλημα.
Όσο για το ΑντιΠΑΟΚτσήδικο αίσθημα που έχουν πάρα πολλοί οπαδοί της ΑΕΛ, όχι απλά δεν με πειράζει καθόλου, αλλά το γουστάρω κιόλας. Αναγνώριση αποτελεί της δυναμικής του ΠΑΟΚ, που δυστυχώς πολλοί νεότεροι, ακόμα και οπαδοί του ΠΑΟΚ, δεν έχουν συνηδιτοποιήσει βλέποντας μόνο το τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.
Δεν "κινδυνεύουμε" από την αντιπαλότητα των οπαδών της ΑΕΛ, αλλά και οποιασδήποτε άλλης ομάδας. Από το μόνο που κινδυνεύουμε είναι από τον λήθαργο που έπεσαν στα τελευταία χρόνια τα 9/10 του ΠΑΟΚτσήδικου Λαού και αποτέλεσμα είναι να ασχολούμαστε μόνο μερικές δεκάδες χιλιάδες με τα κοινά της ομάδας μας.
gdaou
"γάβροι=κότες"

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #486 on: October 05, 2007, 13:45:53 »

Σιγά να μην είμασταν και σκουλήκια, αποκάλυψες την ηλικία σου φίλε μου. Λες και πολλές ιστορικές ανακρίβειες. Εάν είμασταν όλοι γάβροι και παοκτζήδες που είναι οι σύνδεσμοί σας;
[/quote]
Μυζήθρα, άφησες τ απειλητικα pm και σχολιάζεις αδερφούς.Πως αλλιώς να στο πούμε ρε φιλαράκο, στα ελληνικά ή στα βλάχικα(?), ΠΑΡΑΤΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Μ Ο  Ν Ο για παοκτσάκια και τράβα να γράψεις αλλού

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #487 on: October 05, 2007, 16:42:10 »
dn katalavaino ti enoei o rokfor legonatas ''pou einai oi sindesmoi sas;'' akoma dn exoun sinelthei mou fenetai apo ta persina soutia pou fagane me stin poli tous

Nirvana1971

• Guest
« Reply #488 on: October 05, 2007, 21:41:04 »
Όταν εγώ στην Θεσσαλονίκη έκανα παρέα με θαμώνες της Θύρας 4 της δεκαετίας του 80, κάποιοι από' σας που με ειρωνεύεστε δεν είχατε πάει γήπεδο. Εκείνοι τουλάχιστον με σεβόντουσαν. Εγώ είμαι ροκφόρ και δεν είμαι κομπλεξικός, άλλωστε υπάρχει και λαρισινό συγκρότημα με την ονομασία RockFour. Club Larisa (? με 2 ss γράφεται, αλλιώς είναι σαν να γράφεις Lariza). Πολύ δηλωμένος είσαι και δεν σε ξέρει κανένας. Κρίμα για την ειρωνεία που έχουν κάποιοι, γιατί κάποτε ήσασταν άτομα πολύ υπεράνω. Στο κάτω, κάτω σε θέμα που αφορά την ομάδα μου γράφω, δεν παρεμβαίνω νομίζω κάποιους κανόνες.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #489 on: October 05, 2007, 21:55:57 »
re file grapse gia tin omada sou me ton PAOK omos min sigrinesai giati dn tithetai thema sigrisis k min to pas to thema se lao giati imaste i moni omada pou kanoume opadous apo tous opadous mas oute apo protathlimata oute apo tipota to megaleio aytou tou laou k tin trela ayti dn mporei na tin ftasei kanenas

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
« Reply #490 on: October 05, 2007, 22:16:07 »
Αδερφέ The_Cure εύγε παληκάρι μου!!
......Οσο για το final 4 που ήταν παρών ο Καλαμάρας,ήταν στο Tel-Aviv την πρώτη φορα που έπαιξαν ημιτελικό με το βάζελο και στον τελικό τους γάμησε το ΠΑΟΚτσάκι ο Cornelious Thompson!! Αυτό ειναι εξακριβωμένο.
Επίσης,γνωρίζω οτι τραβιόταν Θεσσαλονίκη στο πλευρό των ανύπαρκτων,φυσικά ειχε μία προτίμηση στα ματς με τον ΠΑΟΚ.Μαζί του είχε και κανα δυο άλλα μέλη των monsters!!..monsters ΟΥΑΟΥ!! :P 

giati twra parakolou8hsa to sigkekrimeno 8ema 8a pros8esw kai kati allo...

tous perivoitous monsters tous ydrise enas vrwmiarhs trikalinos pou douleye sto KTEL,apla kai mono apo antidrash pou eixe mazepsei mapes stous SAKAFLIADES.
kai pige sthn anyparkth mia zwh opadikh tyroupolh kai eftiakse toys monsters, pigainoerxontan me to leofwreio kai efine syntetagmenes...

mia zwh sth fapa se olh thn Thessalia... Trikala den patane, Volo kai eidika Nea Iwnia mia zwh feygane misoi, ti allo na peis???

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #491 on: October 05, 2007, 22:37:01 »
Όταν εγώ στην Θεσσαλονίκη έκανα παρέα με θαμώνες της Θύρας 4 της δεκαετίας του 80, κάποιοι από' σας που με ειρωνεύεστε δεν είχατε πάει γήπεδο. Εκείνοι τουλάχιστον με σεβόντουσαν. Εγώ είμαι ροκφόρ και δεν είμαι κομπλεξικός, άλλωστε υπάρχει και λαρισινό συγκρότημα με την ονομασία RockFour. Club Larisa (? με 2 ss γράφεται, αλλιώς είναι σαν να γράφεις Lariza). Πολύ δηλωμένος είσαι και δεν σε ξέρει κανένας. Κρίμα για την ειρωνεία που έχουν κάποιοι, γιατί κάποτε ήσασταν άτομα πολύ υπεράνω. Στο κάτω, κάτω σε θέμα που αφορά την ομάδα μου γράφω, δεν παρεμβαίνω νομίζω κάποιους κανόνες.

τα θεματα που αφορουν την ομαδα σου και την ιδια την κωλομαδα σου την εχουμε γραμμενη στα @@ μας.....

αρχοντοχωριατες της σουπερ λιγκας......

μαλακες... οσοι σπουδαζατε θεσ/νικη στον ΠΑΟΚ τρεχατε να δειτε μπαλα βλακες.... μεχρι κι εσυ ο ιδιος εχεις φορεσει ασπρομαυρο κασκολ με το δικεφαλο ειμαι σιγουρος....

α.. κι αν εσυ εισαι Monster το πολυ πολυ να εισαι καπως ετσι.... http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.uoregon.edu/~kdobie/monsters_inc_files/image004.jpg&imgrefurl=http://www.uoregon.edu/~kdobie/monsters_inc.htm&h=361&w=391&sz=18&hl=el&start=10&um=1&tbnid=gbtY9DroO5TbMM:&tbnh=114&tbnw=123&prev=/images%3Fq%3Dmonsters%2Bmovie%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Del%26rlz%3D1T4DVXA_en___GR223

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #492 on: October 05, 2007, 22:54:15 »
entaxei kala ola osa leme
ki egw den tous paw mia
alla re mages me poious asxoloumaste twra;
aksia tous dinoume.apla gia na 8umisw h na enhmerwsw
osous den 8ymountai h den kseroun,prin pesoun ta fraga
apo ton phladakh h agaph ths polhs ths larissas gia thn omada ths ael
htan 600 atoma meso oro sth g kai 2000 sth b
an ksanaftasoun pali ekei pali tosoi 8a einai

Nirvana1971

• Guest
« Reply #493 on: October 06, 2007, 13:50:12 »
Δεν σύγκρινε κανείς λαούς και ομάδες, άλλωστε τα μεγέθη είναι εκ διαμέτρου αντίθετα. Εγώ απλά τόνισα γιατί κάποτε είχατε σεβασμό για όλους και απ' όλους, η νέα γενιά οπαδών του ΠΑΟΚ είναι διαφορετική και υπεροπτική σε κάποια θέματα. Δεν σπούδαζα εγώ Θεσσαλονική, αλλά ο αδελφός μου. Εγώ θα αναφερθώ μόνο στο γεγονός ότι σε μια πόλη 100.000 στα τέλη του 1970 και στις αρχές του 1980, με μια τοπική ομάδα με μόλις 1.5 δεκαετία ζωής (1964), δημιουργήθηκε ένας δυνατός πυρήνας οπαδών αρκετά σημαντικός για ελληνική επαρχιακή πόλη της τότε εποχής. Τότε τα χρόνια ήταν διαφορετικά και πιο "αγνά", υπήρχε "σεβασμός" μεταξύ των οπαδών και όλοι πηγαίναν με τα χέρια να μαλώσουν (ελάχιστα ήταν τα μαχαιρώματα τότε). Το 1988 που την τελευταία αγωνιστική ανεβήκαμε στην Τούμπα, που είχε και πολύ κόσμο, ήρθαμε ένα λεωφορείο με 70 άτομα και κανείς δεν μας πείραξε, παρόλο που μας βάλανε ανάμεσα σας, χωρίς αστυνομία ανάμεσα στην 6 και στην 7, ίσια, ίσια πολύ δικοί σας μας συνεχάρησαν, αλλά αυτές οι εποχές πάνε ανεπιστρεπτί.

Τρικαλινέ με τα λεγόμενα σου βγάζεις το ντόπιο σου κόμπλεξ για την Λάρισα σαν αστική οντότητα και όχι σαν ομάδα. Γιαννιώτη για την παρουσία του κόσμο σε Β και Γ είσαι λάθος, ο κόσμος πήγαινε στο γήπεδο και πολύ πριν το λαμόγιο τον Πηλαδάκη.

billaras

• Guest
« Reply #494 on: October 06, 2007, 14:36:10 »
mages kitakste
proton an den kanw lathos den leei pouthena oti den epitreponte alothriskoi
deuteron kai ego den tous paw tous lariseous gia tous logous pou sixenomai kai ta skoulikia (vevea ekeinoi entaksi den pianonte).diladi se themata me emplokes kai auta ta girizoun opos theloun px.stathmos ktl
mia fora mpika se ena forum tous kai trelathika me auta pou lene gia mas...ase pou voulgarous mas anevazoun voulgarous mas katevazoun parolo pou kai tous idious oi gayroi etsi tous exoun fwnaksi
apo kei kai pera omos einai i megaliteri eparxiaki omada me arketo kosmo kai auto to sevomai...
sigrisi lawn den mporei na ginei....
apo kei kai pera omws den imaste sto epipedo twn skoulikiwn na kontrarizomaste me omades tetiou velinekous oson afora lao kai omada...
autoi exoun megali exthra me emas...
entaksi to katalaveno.me to na asxoloumaste omos tous dinoume aksia...
auta.pisteuw na katalavate ti enow
kai sigxaritiria stin larissa gia tin prokrisi.

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
« Reply #495 on: October 06, 2007, 15:05:24 »
Δεν σύγκρινε κανείς λαούς και ομάδες, άλλωστε τα μεγέθη είναι εκ διαμέτρου αντίθετα. Εγώ απλά τόνισα γιατί κάποτε είχατε σεβασμό για όλους και απ' όλους, η νέα γενιά οπαδών του ΠΑΟΚ είναι διαφορετική και υπεροπτική σε κάποια θέματα. Δεν σπούδαζα εγώ Θεσσαλονική, αλλά ο αδελφός μου. Εγώ θα αναφερθώ μόνο στο γεγονός ότι σε μια πόλη 100.000 στα τέλη του 1970 και στις αρχές του 1980, με μια τοπική ομάδα με μόλις 1.5 δεκαετία ζωής (1964), δημιουργήθηκε ένας δυνατός πυρήνας οπαδών αρκετά σημαντικός για ελληνική επαρχιακή πόλη της τότε εποχής. Τότε τα χρόνια ήταν διαφορετικά και πιο "αγνά", υπήρχε "σεβασμός" μεταξύ των οπαδών και όλοι πηγαίναν με τα χέρια να μαλώσουν (ελάχιστα ήταν τα μαχαιρώματα τότε). Το 1988 που την τελευταία αγωνιστική ανεβήκαμε στην Τούμπα, που είχε και πολύ κόσμο, ήρθαμε ένα λεωφορείο με 70 άτομα και κανείς δεν μας πείραξε, παρόλο που μας βάλανε ανάμεσα σας, χωρίς αστυνομία ανάμεσα στην 6 και στην 7, ίσια, ίσια πολύ δικοί σας μας συνεχάρησαν, αλλά αυτές οι εποχές πάνε ανεπιστρεπτί.

Τρικαλινέ με τα λεγόμενα σου βγάζεις το ντόπιο σου κόμπλεξ για την Λάρισα σαν αστική οντότητα και όχι σαν ομάδα. Γιαννιώτη για την παρουσία του κόσμο σε Β και Γ είσαι λάθος, ο κόσμος πήγαινε στο γήπεδο και πολύ πριν το λαμόγιο τον Πηλαδάκη.

larisaie pragmatika apaksiw gia thn omadoula sou giati otan egw epaiksa A e8nikh esy den yphrxes kan. otan egw efera ton prwto kseno sthn ellada esy isws tote na eixes ydry8ei. otan egw kerdiza xalara to POK kai tous ypoloipous kai eixa paixtes sthn e8nikh esy molis eixes ydry8ei.
otan egw anevaza 2000 kosmo se kordelio (elpizw na ksereis ti esti kordelio epoxes '70-'80) esy den eixes kan fila8lous sto gipedo.otan egw epaiza D' kai G' E8nikh kai eixa 2 kai 3 xiliades sto gipedo kai 70-100 ektos, esy eixes molis 100 atoma sto alkazaar kai 30 ektos edras kai aytoi me tsampa eishthria. kala se leei o gianniwths. exoume er8ei larisa G e8nikh thn xronia pou sas swsame me to diplo pou kanate sta trikala giati emeis eixame dialy8ei (parallhla me to sthmeno diplo kai sthn nikh volou) eimastan 200 atoma kai eseis 100 kai aytoi isa isa giati paizate me emas. sta trikala sto krisimotero mats ths istoria sas ekeino ton kairo eixate er8ei 30 atoma. ti na mas peis twra?
kai telos tis vaseis gia na gineis omada tis ekanes me 5 trikalinous. kai kataferes na pareis kapoia stigmh prwta8lima, sthn poustia kai esy vevaiws vevaiws...
ola ayta gia na katalabeis oti an den eixes to prwta8lima kai ta kypella aplws 8a hsoun ypodiesteros...
komplex trikalinos den exei vgalei pote, giati apla eisai ypodiaisteros... kai pragmatika eiste tyxeroi pou den kataferame na pisoume ton Spano na parei tote ta trikala kai oxi ton atromhto (pou einai trikalinos)... prin mpei o piladakhs pou se eswse kyriolektika kai ton 8ewreis kai lamogio...
ante malaka tyrogala!!!mpeeee
« Last Edit: October 06, 2007, 15:13:49 by taz_4_trikala »

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #496 on: October 06, 2007, 16:42:37 »

και πολυ καλα κανεις και δεν συγκρινεις λαο και ομαδα αλλα αυτο το κανεις ΜΟΝΟ εδω στο φορουμ του ΠΑΟΚ.... γιατι ομως στην πολη σου βγαινουν και λενε αλλες μαλακιες??????? ακουσον ακουσον ..... οτι η λαρισουλα ειναι πιο ιστρικη απο τον ΠΑΟΚ   :tikitaka:

μηπως δεν το εχει πει αυτο ο μιχαλακης ο ζιωγας η ο βαλαωρας??????? η πολυ περισσοτερο οι δημοσιογραφισκοι (γιατι εχετε κι εσεις απο αυτους) που καπιοι απο αυτους ειναι δηλωμενοι γαυροι (βουλαγκας και παει λεγοντας)
κοιτα λοιπον πρωτα να ξεστραβωσεις τους δικους σου εκει περα κι ασε μας εμας.... ειπαμε συγκριση δεν υπαρχει.....

οσο για το αν θα καθησεις αναμεσα σε ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ και παλι θα πρεπει να το κερδισεις φιλε.....  τα ΤΕΜΠΗ ειναι 15 λεπτα δρομος απο τη λαρισα,..... κανε αυτο που πρεπει σαν ανθρωπος και σαν οπαδος....

οσο εμεις θα ειμαστε οπως λετε "βουλγαροι", "κομπλεξαρισμενοι"  και "χαιδεμενοι απο το κρατος" θα καθεσαι στην  8 και πολυ σου ειναι....

οταν ομως στην  κωλογειτονια του περιστεριου σε σφαξανε θυμιθηκες το αθηνοκεντρικο κρατος για πρωτη φορα μετα απο το 1988 ενω ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ τοσα χρονια ΜΟΝΟΣ βρισκεται να αγωνιζεται για ενα πρωταθλημα που οι ομαδες μακρια απο το κεντρο θα εχουν ιδια αντιμετωπιση.......
τοσο καιρο σε βολευε που εχεις τον πηλαδακη να εξυπηρετει συμφεροντα του ΠΟΚ....

και μην ξεχνας...... "ο ολυμπιακος ειναι μεγαλοψυχο σωματειο"... θυμασαι ποιος εχει κανει αυτη τη δηλωση...... σωστα??
« Last Edit: October 06, 2007, 16:49:15 by kaisaras »

Nirvana1971

• Guest
« Reply #497 on: October 07, 2007, 12:04:49 »
Τρικαλινέ είσαι ασόβαρος εντελώς. Δεν μας είπες ΠΑΟΚ είσαι ή Τρίκαλα; (Αυτό είναι η οπαδική κατάσταση σ' όλες τις ελληνικές πόλεις, είμαστε με την ντόπια ομάδα, αλλά υποστηρίζουμε και τις θεωρητικά "μεγάλες", γι' αυτό και ποτέ δεν θα πάει μπροστά η περιφέρεια οπαδικά). Μάλλον εσύ ο ίδιος τα έχεις μπερδέψει. Το 1963 σου λέει κάτι;, το 1964 μήπως; Για ποια ανιστόρητα διπλά μου μιλάς και για ποια Κορδελιά;

Όσο για τα περσινά, δεν περίμενε ποτέ και κανείς να κάνετε την "μαγκιά" με το τελευταίο βαγόνι, εκεί την πατήσαμε. Ήταν μια οπαδική ήττα μετά από πολλά χρόνια στην πόλη μας. Έχουμε ξαναφάει πακέτο χοντρό και με τα χανούμια 20 χρόνια πριν. Αλλά ναι, πορεία στην Λάρισα είστε οι μόνοι και οι τελευταίοι ελπίζω που κάνατε. Εγώ τα παραδέχομαι δεν έχω να κρύψω τίποτα.

Υ.Γ. Την ημέρα που έγινε το ατύχημα στα Τέμπη το 1999, πολλοί από' μας, μαζί τους και ο αδελφός μου έσπευσαν στο ΓΝΛ, για να δώσουν αίμα, το είχαν γράψει και εφημερίδες.
« Last Edit: October 07, 2007, 14:43:49 by Nirvana1971 »

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
« Reply #498 on: October 07, 2007, 17:23:19 »
Τρικαλινέ είσαι ασόβαρος εντελώς. Δεν μας είπες ΠΑΟΚ είσαι ή Τρίκαλα; (Αυτό είναι η οπαδική κατάσταση σ' όλες τις ελληνικές πόλεις, είμαστε με την ντόπια ομάδα, αλλά υποστηρίζουμε και τις θεωρητικά "μεγάλες", γι' αυτό και ποτέ δεν θα πάει μπροστά η περιφέρεια οπαδικά). Μάλλον εσύ ο ίδιος τα έχεις μπερδέψει. Το 1963 σου λέει κάτι;, το 1964 μήπως; Για ποια ανιστόρητα διπλά μου μιλάς και για ποια Κορδελιά;

re filos katarxas mas exeis zalisei kai xwris logo giati apla den yparxei logos na asxoloumaste mazi sou... egw eimai Trikalinos PAOKtzhs kai otan paizei o PAOK kai exw thn eykairia protimw na akolou8w ton PAOK. egw sigkekrimena me ton AOT exw mia allh sxesh...
to 1963 kai to 1964 ti mou to anafereis???
pote epaikses gia prwth fora A E8nikh? pote kataferes na kerdiseis gia prwth fora megalh omada? kai to vasikotero pote ekanes OPADOYS-FILATHLOYS ths omadas sou? meta to '80 otan kai eftiakses omada... giati mexri tote den hsoun tpt... apla kai typika... gia ta kordelia kai ayta pou les sta anefera opadika, gia na sou anadeiksw tin anyparksia sou, otan oi ypoloipoi sth Thessalia pragmatikoi opadoi htan pasignwstoi kai fovitro se olh thn ellada... kai eidika esas sas eixan sthn karpazia...
ayta... ante twra asxolhsou me ta forum ths omadoulas sou kai ase mas yshxous...

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
« Reply #499 on: October 07, 2007, 17:31:19 »
Όσο για τα περσινά, δεν περίμενε ποτέ και κανείς να κάνετε την "μαγκιά" με το τελευταίο βαγόνι, εκεί την πατήσαμε. Ήταν μια οπαδική ήττα μετά από πολλά χρόνια στην πόλη μας. Έχουμε ξαναφάει πακέτο χοντρό και με τα χανούμια 20 χρόνια πριν. Αλλά ναι, πορεία στην Λάρισα είστε οι μόνοι και οι τελευταίοι ελπίζω που κάνατε. Εγώ τα παραδέχομαι δεν έχω να κρύψω τίποτα.

Υ.Γ. Την ημέρα που έγινε το ατύχημα στα Τέμπη το 1999, πολλοί από' μας, μαζί τους και ο αδελφός μου έσπευσαν στο ΓΝΛ, για να δώσουν αίμα, το είχαν γράψει και εφημερίδες.

kai gia na katalabeis poso asxetos eisai, otan egine to skhniko me ton mpliwna pali poreia sthn larisa egine...
oso gia to "δεν περίμενε ποτέ και κανείς να κάνετε την "μαγκιά" με το τελευταίο βαγόνι, εκεί την πατήσαμε." prepei na eisai pragmatika anidaios gia na les kati tetoio, otan anaferesai se ena lao pou exei faei tis ekdromes kai tis apovaseis me to koutali, o laos pou katevainei sthn a8hna xwris mpatsous kai ta loipa kai kynigaei synexws opoion vre8ei sto diava tou.
pragmatika eisai anidaios me auto pou eipes... dld ti perimenes re tsopane? na er8oume xalara sthn tyroupolh gia ekdromh, otan exoume na antimetopisoume provata??? kai liga pa8ate giati den eixan organw8ei kala ta leofwreia... kai poreia 8a ksanaginei kai pali kai ayth th fora akoma megalyterh... kai na fylageste giati me tis malakies pou kanete me ta aderfia sthn larisa, den 8elei kai poly na ksespasei h mpora kai na ginei ekei panikos...

ayta.