Author Topic: Σωτήρης Μπαλάφας  (Read 37867 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
Απ: Σωτήρης Μπαλάφας
« Reply #1260 on: August 26, 2011, 15:33:20 »
ενταξει μην νομιζεις οτι εβαλες κανα καθοριστικο γκολ και με 1-0 περναγαμε 8)
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1261 on: August 26, 2011, 16:59:11 »
ΣΩΤHΡΗ ΕΣY SUPER STAR!

ΜΕΤΑΝΝΟΕΙΤΕ!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1262 on: August 26, 2011, 17:17:14 »
Ε οχι και χωρις λογο..6 χρονια εχουμε δει τον μπαλαφα δεν ειναι και κανενας τυχαιος..Αν ηταν παικτης σοβαρος δεν θα ετρωγε κραξιμο αλλα χειροκροτημα
Φυσικα ειναι απαραδεκτο να τον κραζουν μολις μπαινει,αλλα ειναι κατι που μπορει να το αλλαξει μονος του! Πχ με το χθεσινο αν μπει με την ξανθη θα χειροκροτηθει απ ολο το γηπεδο γιατι το αξιζει
Αν μπει και κανει πατατα θα τον κραζουν παλι..Ετσι ειναι αυτα, καθε παικτης ειναι αξιος της μοιρας του

κατζ αυτο που γραφεις πιστευω πως ουτε ο ιδιος το πιστευεις.δεν υπαρχει παιχτης για κραξιμο μονο διοικησεις που φερνουν η κρατανε αυτους τους παιχτες.δεν νοειται οπαδος για μενα να κραζει παιχτες εντος γηπεδου.μπορει να ειμαι εγω λαθος αλλα αυτη την γνωμη σαν την δικια σου οταν την βλεπω βγαζω αφρους

τον μπαλαφα τον κραζανε ακομα κι οταν ισοφαριζε στο νταχαου σε εκεινο το 3-1 που χαμε χασει επειδη δεν πηγε να μαζεψει την μπαλα απο τα διχτυα

οταν εχει πεσει τοση υπερβολη τοτε θα δεις και το ενα και το αλλο ακρο.

σε αυτο το σημειο που βρισκομαστε σημερα ξεχνοντας το παρελθον και τελειως αντικειμενικα ποιος τσουκαλας και ποιος αριας μπροστα στον μπαλαφα

ναι δεν κανει για ΠΑΟΚ οπως και τα 3/4 της ομαδας.ας διωξουν ολα τα σαπακια να φυγει κι ο σωτος(που δεν παει πουθενα)

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #1263 on: August 26, 2011, 17:25:54 »
αρε μεγάλε σωτήρη..δάνειο για πάρτυ σου θα πάρουμε να το πληρώνουμε 20 χρόνια πάλι  :inlove:

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #1264 on: August 26, 2011, 20:01:59 »
Δεν ξερω ποιοι το πιασατε, αλλα στο τελος των πανηγυρισμων..δειχνει το αριστερο του ποδι και κανει τον σταυρο του  :ambulance:

zagorakis

• Guest
« Reply #1265 on: August 27, 2011, 10:23:29 »
"Επόμενο βήμα η καθιέρωση"

Ετοιμος να κλείσει μια θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε σε συνέντευξη του ο Σωτήρης Μπαλάφας, ο οποίος τόνισε πως ο Μπόλονι ζητάει σε κάθε ματς μόνο τη νίκη. Τι δήλωσε, ακόμη, για την αποθέωση που γνώρισε από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια και τον περσινό παραγκωνισμό του

Εμφανώς χαρούμενος από την εξέλιξη που είχε, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον ΠΑΟΚ, το εκτός έδρας ματς κόντρα στην Καρπάτι, ο Σωτήρης Μπαλάφας αναφέρθηκε μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, αρχικά, στο γκολ που σημείωσε και με το οποίο, ουσιαστικά, σφράγισε το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.
Ακόμη, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αποθέωση που γνώρισε από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια, εξέφρασε την επιθυμία του να καθιερωθεί στην ενδεκάδα του "Δικεφάλου", μίλησε με πικρία για τον περσινό παραγκωνισμό του, φάνηκε αισιόδοξος για την παρουσία του Μπόλονι στον πάγκο της ομάδας και τόνισε ότι οι "ασπρόμαυροι" πρέπει να κάνουν ότι ακριβώς και την περασμένη αγωνιστική περίοδο για να προκριθούν στους "32" του Europa League.
Αρχικά, ο σκόρερ του ΠΑΟΚ στην Ουκρανία στο ματς με την Καρπάτι είπε: "Είναι χαρά για κάθε ποδοσφαιριστή να σκοράρει. Πάντως, το σημαντικό είναι η πρόκριση που ήρθε για την ομάδα. Το γκολ όποιος και να το πετύχει έχει την ίδια αξία".
Και πρόσθεσε σχετικά με την καθιέρωσή του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: "Πιο δύσκολο είναι να μείνεις στην ενδεκάδα, παρά να φτάσεις ως εκεί. Και πέρσι πήρα την ευκαιρία από τον Μάκη Χάβο, έπαιξα με την Ξάνθη, αλλά έπειτα δεν μου ξαναέδωσε την ευκαιρία. Ναι μεν σου δίνει την ευκαιρία, αλλά το θέμα είναι αν δει ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις να σε κρατήσει εκεί, όχι να σε ξεχάσει πάλι.
Μου έχει αφήσει μια πικρία αυτό το γεγονός. Μπήκα, βοήθησα την ομάδα και από εκεί και πέρα δεν με ξαναχρειάστηκε πάλι. Αν με ρωτούσες πέρσι αν ήθελα να φύγω, που υπήρχε ομάδα να πάω, θα σου έλεγα ότι θέλω να φύγω".
Για τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν στα αποδυτήρια μετά την λήξη του αγώνα με την ουκρανική ομάδα, δήλωσε: "Όλα τα παιδιά μετά το ματς φώναζαν ρυθμικά το ονομά μου στα αποδυτήρια, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια ατάκα".
Για την κλήρωση που φέρνει τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με την Τότεναμ, την Ρούμπιν Καζάν και την Σαμροκ, σχολίασε: "Ειδικά η Τότεναμ είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε και πέρσι, όπως κερδίσαμε την Φενέρ και την Βιγιαρεάλ, να κερδίσουμε και πάλι".
Για την θέση που αγωνίζεται, τόνισε: "Παίζω όπου πει ο προπονητής. Ακόμη και επιθετικός αν χρειαστεί".
Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει μπει στην νοοτροπία να παίζει δύο αγώνες κατά την διάρκεια μιας εβδομάδας, επεσήμανε: "Αν κρίνουμε από τα περσινά αποτελέσματα ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε αυτή την νοοτροπία. Εγιναν κάποιες προσθήκες, ήρθε και καινούργιος προπονητής, ο οποίος πιστεύω ότι θα διαχειριστεί ακόμη καλύτερα το ρόστερ της ομάδας".
Για τον Μπόλονι είπε: "Από ότι φαίνεται, αν και είναι αρχή, έχει δώσει το δικό του στίγμα στην ομάδα. Θέλει σε κάθε παιχνίδι τη νίκη, δεν είναι ευχαριστημένος ούτε με την ισοπαλία".
Τέλος, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος που ο ΠΑΟΚ βρίσκει στον δρόμο του την Ξάνθη δήλωσε: "Η Ξάνθη πάντα όταν την αντιμετωπίζουμε μας δυσκολεύει. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να κερδίσουμε".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/epomeno_vhma_h_kathierwsh.1343128.html

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #1266 on: August 27, 2011, 11:12:27 »

zagorakis

• Guest
« Reply #1267 on: August 29, 2011, 16:40:00 »
«Το μηδέν πίσω και γκολ μπροστά»

Ο Σωτήρης Μπαλάφας μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και μεταξύ άλλων τόνισε για τον Λάζλο Μπόλονι ότι «μας λέει διαρκώς ότι θέλει το μηδέν στην άμυνα και να γίνουμε πιο επιθετικοί μπροστά».

Για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ξάνθη, ο παίκτης του ΠΑΟΚ επισήμανε: «Ηταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Η ψυχολογία μας ήταν ανεβασμένη από την πρόκριση επί της Καρπάτι, όμως χθες δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Ημασταν κουρασμένοι, αλλά πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια. Βοηθάει πολύ ότι είμαστε αρκετοί παίκτες πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ».

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει, ο Μπαλάφας δήλωσε: «Μου αρέσει να παίζω αμυντικό χαφ, αλλά θα αγωνίζομαι όπου μου πει ο προπονητής. Αν μου ζητηθεί να παίξω και σέντερ φορ, θα το κάνω».

Για την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ τόνισε ότι «θα προσπαθήσουμε να πράξουμε το ίδιο με πέρυσι. Οπως πέρυσι φέραμε δύο ισοπαλίες με τον Άγιαξ, κερδίσαμε τη Βιγιαρεάλ κι αποκλείσαμε τη Φενέρμπαχτσε, έτσι θα προσπαθήσουμε και φέτος».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11229

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1268 on: August 29, 2011, 17:17:27 »
Μέτριος χθες, ενώ δεν έλειψαν και κάνα δυο Μπαλαφιές. Ειδικά εκεί, όπου ο Καζάκης τους παίρνει (αυτού και του Μαλεζά) την κεφαλιά, χωρίς να πηδήξουν, ήταν να σε βγάλει από τα ρούχα σου.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #1269 on: August 29, 2011, 17:45:57 »
Ε οχι και χωρις λογο..6 χρονια εχουμε δει τον μπαλαφα δεν ειναι και κανενας τυχαιος..Αν ηταν παικτης σοβαρος δεν θα ετρωγε κραξιμο αλλα χειροκροτημα
Φυσικα ειναι απαραδεκτο να τον κραζουν μολις μπαινει,αλλα ειναι κατι που μπορει να το αλλαξει μονος του! Πχ με το χθεσινο αν μπει με την ξανθη θα χειροκροτηθει απ ολο το γηπεδο γιατι το αξιζει
Αν μπει και κανει πατατα θα τον κραζουν παλι..Ετσι ειναι αυτα, καθε παικτης ειναι αξιος της μοιρας του

κατζ αυτο που γραφεις πιστευω πως ουτε ο ιδιος το πιστευεις.δεν υπαρχει παιχτης για κραξιμο μονο διοικησεις που φερνουν η κρατανε αυτους τους παιχτες.δεν νοειται οπαδος για μενα να κραζει παιχτες εντος γηπεδου.μπορει να ειμαι εγω λαθος αλλα αυτη την γνωμη σαν την δικια σου οταν την βλεπω βγαζω αφρους

τον μπαλαφα τον κραζανε ακομα κι οταν ισοφαριζε στο νταχαου σε εκεινο το 3-1 που χαμε χασει επειδη δεν πηγε να μαζεψει την μπαλα απο τα διχτυα

οταν εχει πεσει τοση υπερβολη τοτε θα δεις και το ενα και το αλλο ακρο.

σε αυτο το σημειο που βρισκομαστε σημερα ξεχνοντας το παρελθον και τελειως αντικειμενικα ποιος τσουκαλας και ποιος αριας μπροστα στον μπαλαφα

ναι δεν κανει για ΠΑΟΚ οπως και τα 3/4 της ομαδας.ας διωξουν ολα τα σαπακια να φυγει κι ο σωτος(που δεν παει πουθενα)

Οπως ειπα κι εγω απαραδεκτο να τον βριζουν μεσα στο γηπεδο..Κι εγω μαζι σου
Αλλα απο την στιγμη που αυτο συμβαινει με τους κακους παικτες σε ολο τον πλανητη γη, δεν θα ξεφευγε και ο μπαλαφας..Συμφωνω επισης οτι ειναι υπερβολικο το κραξιμο, απλα ετυχε να πλασαριστει ο μπαλαφας τοτε σαν το ταλεντο του κωστικου και μπηκε καταυθειαν βασικος απο την αναγεννηση αρτας σε εναν τραγικο τοτε ΠΑΟΚ.
Υπερβολικο να λεμε "αδικηθηκε ο καημενος ο μπαλαφας" επειδη εβαλε αυτο το πραγματικα κρισιμο γκολ, υπερβολικο και το κραξιμο λες και φταιει ο μπαλαφας που τον εφεραν για 1ο βιολι..
Φυσικα και δεν κανει για τον ΠΑΟΚ αλλα ουτε και για οποιαδηποτε ομαδα Α εθνικης (οπως και ο τσουκαλας,για αριας περιμενω να τον δω λιγο ακομα..)

ΠΑΟΚ G4Α

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #1270 on: August 31, 2011, 02:34:17 »
 :'(

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1271 on: August 31, 2011, 10:37:23 »
 :smack: :smiley4: :smiley4: :smiley4:
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #1272 on: August 31, 2011, 12:06:33 »
Ποιόν μου θυμίζει ποιόν μου θυμίζει..........σε μείον κάποιους πόντους βερσιον.... ;D
ΑΡχίΔια

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #1273 on: August 31, 2011, 12:34:24 »
κλασμένος είναι ;D

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1274 on: August 31, 2011, 12:36:00 »
:'(

ΠΑΟΚ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #1275 on: September 02, 2011, 02:16:11 »
Κοινή συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσαν Μαλεζάς και Μπαλάφας. Δείτε τις δηλώσεις του καθώς και μία πιο προσωπική κουβέντα.

Ο Αρτινός μέσος του ΠΑΟΚ Σωτήρης Μπαλάφας από την πλευρά του δήλωσε:

Για την ρετσινιά του παρεξηγημένου και για τον αν αισθάνεται αδικημένος απο την κριτική που του ασκήθηκε:

"Περασμένα ξεχασμένα για την ταμπέλα του παρεξηγημένου. Δεν πρέπει να κρίνεται κάποιος από 2-3 εμφανίσεις, αλλά μετά από κάποια πορεία. Όταν ήρθα στην ομάδα το επίπεδο δεν ήταν το ίδιο δεν υπήρχαν διοικούντες να κάνουν σωστές επιλογές ούτε υπήρχαν μεγάλοι παίκτες για να με βοηθήσουν να πρώτα μου πατήματα".

Για το ότι δόθηκε δανεικός: "Είχα ζητήσει να φύγω και εγώ δανεικός επειδή δεν είχα συμμετοχές  και ήθελα να πάρω παιχνίδια. Ο προπονητής δεν ήταν σύμφωνος σε αυτό αλλά είχαν έρθει καλοί ποδοσφαιριστές".

Για την συμπεριφορά του κόσμου: "Η συμπεριφορά του κόσμου στο πρόσωπο μου έχει αλλάξει αλλά εξετάσεις δίνεις κάθε Κυριακή. Στόχος κάθε ποδοσφαιριστής είναι να καθιερωθεί στην ενδεκάδα".

Για τον λόγο που έμεινε στην ομάδα: "Ο λόγος που βρίσκομαι στην ομάδα είναι ο πρόεδρος, αυτός με κράτησε στην ομάδα το καλοκαίρι".

Οι δύο αθλητές απάντησαν και σε κοινές ερωτήσεις λέγοντας μεταξύ άλλων για:

Το αν δεν ήταν ποδοσφαιριστές: Ο Μαλεζάς θα ήταν φοιτητής πληροφορικήςκαι ο Μπαλάφας Μπάρμαν.

Τον αγώνα που δεν θα ξεχάσουν: Με την Φενερμπαχτσέ ο Μαλεζάς, με την  Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Μπαλάφας.

Κάποια φάση που δεν θέλουν να θυμούνται: Την διαδικασία των πέναλτι στο Άρης-ΠΑΟΚ ο Μπαλάφας, ενώ ο Μαλεζάς κάποια φάση στην οποία ευθύνεται για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

Τον πιο ικανό αντίπαλο που αντιμετώπισαν: Ο Σουάρεζ ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος του Μαλεζά, ενώ ο  Μπαλάφας δεν θυμάται κάποιον.

Τέλος, ο Στέλιος Μαλεζάς τόνισε πως χρωστάει την καριέρα τους στους Καμερίδη, Γιαννούλη, Κωστίκο και Σάντος, ενώ ο Σωτήρης Μπαλάφας στους Κωστίκο και στους εκάστοτε προπονητές του.
http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/paok_zwh_mas.1351422.html

:'( Aσε ρε μπαλαφα...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

zagorakis

• Guest
« Reply #1277 on: September 10, 2011, 23:42:54 »
Κριμα. Διοτι αν κερδιζαμε σημερα ολοι θα αποθεωναν εσενα. Καλη εμφανιση και σημερα και ωραιο το γκολ.... Θα μας εδινες αλλη μια χαρα. Kριμα και παλι κριμα  >:(

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #1278 on: September 10, 2011, 23:55:32 »
γεια σου ρε σωτηρη!!!

ο αγωνας τωρα δικαιωνεται....

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #1279 on: September 11, 2011, 01:23:43 »
Ότι δε μάσησες από το κράξιμο που έτρωγες (όχι άδικα πάντα, μεγάλη κουβέντα αυτό) από τον πιο απαιτητικό λαό στην Ελλάδα, και συνέχισες να δουλεύεις δείχνει ότι έχεις φιλότιμο και ότι νιώθεις. Εμένα αυτό το πείσμα και το γεγονός ότι δεν πουλάς ντεμέκ πώρωση ή ΠΑΟΚτσηδιλίκι για τις κάμερες, αρκεί για να με πείσει ότι νιώθεις από ΠΑΟΚ πολύ περισσότερο από τα τόσα ψευδο-ινδάλματα που αναδεικνύουμε κατά καιρούς για ψήλου πήδημα, και να με κάνει να το βουλώσω και να πάρω πίσω ό,τι ενδεχομένως σου έχω σείρει στο παρελθόν.

Σε βλέπω να μην κουνιέσαι από δω μέχρι τα 35 σου.