Author Topic: Σωτήρης Μπαλάφας  (Read 37782 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Απ: Σωτήρης Μπαλάφας
« Reply #1080 on: January 22, 2011, 21:28:44 »
:smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:
Καταλαβαίνω και τη δική σου συγκινησιακή φόρτιση αδερφέ...ζούμε μεγάλες στιγμές... :joint:

giannis80

• Guest
« Reply #1081 on: January 22, 2011, 21:39:37 »
Κανείς δεν λέει οτι ο μπαλάφας έγινε ξαφνικά τσάβι λόγω του σημερινού. Ούτε οτι θα παίζει βασικός εναντίον του γαύρου. Αλλά το τσαμπουκά και την ώθηση με τα οποία μπήκε σήμερα στο γήπεδο, ίσως τα χρειάζεσαι σε ματς σαν το σημερινό. Δηλαδή με μικρές ομάδες που χρειάζεσαι φρεσκάδα στο κέντρο να σπρώξει, να κλωτσήσει,να πάρει καμιά κεφαλιά.Ο Αρίας δεν ξέρεις πως θα σου βγει, ο βιτόλο δεν ξέρεις ακόμα ποτε γυρνάει κι ο γκαρσία χρειάζεται ανάσες.

SALPARADISE

• Guest
« Reply #1082 on: January 22, 2011, 21:46:02 »
Ο πιστός στρατιώτης σκύλος Μπαλάφας....

ΕΤΣΙ έπρεπε να γίνει σήμερα και έγινε....

northeagle_4

• Guest
« Reply #1083 on: January 22, 2011, 21:46:48 »
 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:πουλεν  !!!

euboia4

• Guest
« Reply #1084 on: January 22, 2011, 21:55:19 »
"Είσαι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ"

Τέλος στις φήμες που ήθελαν τον Σωτήρη Μπαλάφα να αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ, αφού ο Θοδωρής Ζαγοράκης ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή πως τον υπολογίζει.

Στο... κενό έπεσε η φημολογία που ήθελε τον Σωτήρη Μπαλάφα να αλλάζει φανέλλα μετά τον αγώνα με την Σκόντα Ξάνθης.

Ο παίκτης που αγωνίστηκε ως αλλαγή στον αγώνα είχε πολύ καλή απόδοση και συμμετοχή στο νικητήριο γκολ του "Δικεφάλου".

Ο Μπαλάφας μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα για το μέλλον του έκανε μία προφητική δήλωση:

"Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει την άλλη ημέρα. Θα δούμε τι θα γίνει δεν έχει τελειώσει τίποτε". Λίγο αργότερα ο πρόεδρος του "Δικεφάλου" κάλεσε τον Μπαλάφα στο γραφείο του και του ξεκαθάρισε με τον καλύτερο τρόπο τη θέση του ΠΑΟΚ για το μέλλον του.

"Δεν πρόκειται να πας πουθενά. Είσαι και θα παραμείνεις παίκτης του ΠΑΟΚ", του είπε ο Ζαγοράκης βάζοντας τελεία και παύλα στα σενάρια μετεγγραφής του παίκτη.

http://sport24.gr/football/omades/Paok/eisai_podosfairisths_toy_paok.756974.html
 ;D ;D ;D

giannis80

• Guest
« Reply #1085 on: January 22, 2011, 22:05:10 »
Εύχομαι κι ελπίζω ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ να έχει ανάλογη πυγμή με αυτήν που παρουσιάζει το ρεπορτάζ και σε άλλα θέματα που αφορούν την παε.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #1086 on: January 22, 2011, 22:05:38 »

Έεεεεεεελαααα :joint: :joint: :joint: :joint:

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #1087 on: January 22, 2011, 22:10:07 »
Για το παιχνίδι στο σάπιο μήλο τον κρατήσαμε. Θα φύγει μετά.  8)
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1088 on: January 22, 2011, 22:43:31 »
Ο Μπαλαφίνιο ξυπνά τα πάθη...

:'(

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #1089 on: January 22, 2011, 22:49:50 »
Παλι μας τα μασανε στο "ολαμπαφι" και στο "μπαφι24".Μια κρυο-μια ζεστη.

Παντως περα απο την πλακα τοσες απανωτες αναρτησεις στα sites των ΑΡΔ και τοσα posts στα ΠΑΟΚτσηδικα blogs και στα fora δεν πιστευω οτι θα ξαναματαδει στη ζωη του ο Σατυρος Σωτηρακης!
« Last Edit: January 22, 2011, 22:54:51 by maman »
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

trelos4

• Guest
« Reply #1090 on: January 22, 2011, 23:10:43 »
δεν παιζουν λεφτα για μεταγραφες και κραταμε μπαλαφα..τι θα δειξει στο μελλον?
οτι εδειξε και τα 6 χρονια που ειναι στην ομαδα.ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.
και εγω καλο παιδι ειμαι,δεν θα δημιουργησω προβλημα στα αποδυτηρια,δεν θα αργω στισ προπονησεισ και δεν θα φερνω αντιρρησεις..θα με παρουν και εμενα στην ομαδα?
αφιλοκερδως φυσικα

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #1091 on: January 22, 2011, 23:13:25 »
Ίσως συνυπολόγισαν τον τραυματισμό Φωτάκη;  ???
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #1092 on: January 23, 2011, 00:15:02 »
Γιατι σας φαινεται παραξενο που κραταει μπαλαφα ο ισχυρος ανδρας της παε ΠΑΟΚ?Κατι θα ξερει παραπανω η μπαλαδοφατσα.ΟΠΑΟΚΠΑΝΩΑΠΟΛΑΧΩΡΙΣΚΡΕΜΥΔΙ.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1093 on: January 23, 2011, 00:29:10 »
Ούτε μία νίκη δεν μπορώ να ευχαριστηθώ ρε γαμώτο. Ούτε καν το ότι όπως όλα δείχνουν, το πουλέν μου θα μείνει στην ομάδα.

«Ο Κόλκας τον κράτησε» άκουσα έναν να λέει, λες και εγώ έγραψα εχθές πως αν δεν μείνει ο Μπάφι θα μπω στη ΠΑΕ και θα τα κάνω γιάμπαλο.

Εγώ εχθές γνωρίζοντας από όλες τις πλευρές τι έχει δρομολογηθεί, έγραψα ένα αποχαιρετηστήριο κείμενο για τον Μπάφι. Ο στόχος μου; Ένα μαμημένο χειροκρότημα σε ένα παιδί που αδικήσαμε με συμπεριφορές απαράδεκτες.

Γράφει στο Facebook ένας φίλος και συνεργάτης μου στο ραδιόφωνο ο Νίκος Παγκαλίδης πως «Σήμερα κατάλαβα πως πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι ο Σταύρος Κόλκας» και το κάνει για χαβαλέ.

Από κάτω υπάρχουν διάφοροι που συμφωνούν και μάλιστα σχολιάζουν με ύφος χιλίων καρδιναλίων, έχοντας βάλει την καλή τους φωτογραφία μπας και τσιμπήσουν παράλληλα και κανά γκομενάκι.

Ο Μπαλάφας έμεινε γιατί σήμερα έκανε παπάδες και βέβαια, γιατί χτύπησε ο Φωτάκης. Αλλά θέμα φυγής του, πάνω απ όλα, δεν είχε θέσει καν ο ΠΑΟΚ. Ο ίδιος είχε θέσει για να πάει κάπου να παίξει.

Εγώ σήμερα είδα αυτόν τον Μπαλάφα που πίστευα πως κάποτε θα εμφανιστεί. Και το αντιστρέφω αυτό το πράγμα.

Με την λογική αυτών που λένε πως εγώ τον κράτησα, γιατί κανείς δεν βγαίνει να πει πως εγώ τον φόρτωσα συναισθηματικά και μπήκε μέσα να δαγκώσει σίδερα. Πως δεν μπήκε μέσα για να ευχαριστήσει αυτούς που τόσο αδυναμία του έχουν, αλλά ποτέ δεν είδαν από αυτόν τα όσα πίστευαν;

Με την λογική των τύπων που μιλάνε απαξιωτικά όχι για τον Κόλκα, αλλά για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ που θα μπορούσε σύμφωνα με αυτούς να αλλάξει μία απόφαση λόγω του κάθε Κόλκα, μπορώ και εγώ να πω πως σήμερα πήρα το παιχνίδι.

Θα ήμουν εξίσου γραφικός.

http://blog.paok24.com/?p=787

ασε ρε κολκα που εσωσες εσυ το σωτο, εδω μεσα ξεκινησε το κινημα συμπαραστασης πριν απο σενα, χρησιμοποιωντας τη μεθοδο των ζλατανοσκυλων, με εξισου γραφικες υπερβολες (βλεπε περσεας, μπαλαφας, παιχτης-συμβολο).

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1094 on: January 23, 2011, 00:30:24 »
Γιατι σας φαινεται παραξενο που κραταει μπαλαφα ο ισχυρος ανδρας της παε ΠΑΟΚ?Κατι θα ξερει παραπανω η μπαλαδοφατσα.ΟΠΑΟΚΠΑΝΩΑΠΟΛΑΧΩΡΙΣΚΡΕΜΥΔΙ.

ετσι για να μη βρωμαει η ανασα

δεν μπορει να εισαι μπαλαδοφατσα με ανασα που βρωμαει
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1095 on: January 23, 2011, 01:07:57 »
παντως απο τον τσουκαλα ειναι πολυ καλυτερος......
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

apostolos

• Guest
« Reply #1096 on: January 23, 2011, 01:12:00 »
O Mπαλάφας ήταν αρκετά καλός στο ματς με Βόλο και έκανε ό,τι έκανε σήμερα. Αν νομίζουν οτι μπορούν μέχρι το τέλος της σαιζόν τουλάχιστον να πάρουν από αυτόν κάποια πράγματα σαν πρώτη αλλαγή του Γκαρσία ή του Βιτόλο, αν πραγματικά το πιστέυουν από τα όσα έχει δίεξει φέτος, ας τον κρατήσουν. Πολύς χαμός για το τίποτα, τώρα κάποιοι που έχουν την προσωπική τους εμπάθεια με τη διοίκηση αν πατάνε ακόμα και σε αυτό για να βγουν να πουν τη μαλακία τους, προκαλούν γέλιο μέχρι δακρύων (και χωρίς κρεμμύδι), κριτική της πλάκας.  

legones

• Guest
« Reply #1097 on: January 23, 2011, 01:13:27 »
Παίζει με τον ρούλη, κάνει παπάδες και μετά τον πουλάς για 1 μύριο στο εξωτερικό...
 :tsigaro: :tsigaro: :tsigaro:

chiltsid

• Guest
« Reply #1098 on: January 23, 2011, 02:32:08 »
αυτο θα το δουμε σε βαθος χρονου και αφου ο τσουκαλας παρει τις ευκαιριες του μπαλαφα!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1099 on: January 23, 2011, 02:51:47 »
αυτο θα το δουμε σε βαθος χρονου και αφου ο τσουκαλας παρει τις ευκαιριες του μπαλαφα!

Τις ευκαιρίες του Μπαλάφα λίγο δύσκολο να τις πάρει γιατί τώρα είναι άλλο το επίπεδο της ομάδας.