Author Topic: Σωτήρης Μπαλάφας  (Read 37767 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dorian.it

• Guest
Απ: Σωτήρης Μπαλάφας
« Reply #900 on: January 13, 2010, 16:41:55 »
και μονο που έφαγε κίτρινη με το σκουλήκι τον θέλω με τρελα πίσω
να τιμωρεί το λiκι με την ασπρόμαυρη

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #901 on: January 13, 2010, 16:44:33 »
Και μαλιστα στο ζεσταμα
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

dorian.it

• Guest
« Reply #902 on: January 13, 2010, 17:00:01 »
και την κόκκινη στα penalty?
treelaaaaa

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #903 on: January 13, 2010, 17:05:48 »
Και μαλιστα στο ζεσταμα
καλά, εσένα δεν σε φταίει το μαλακισμένο το κοράκι, ο Μπαλάφας σε φταίει. Έλεος πια με τον παίκτη. Σε λίγο θα φταίει και για την ανεργία!

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #904 on: January 13, 2010, 17:18:48 »
μπαλαφινιο εμεις οι φανατικοι υποστηρικτες-ακολουθοι σου θα σε περιμενουμε παντα να γυρισεις στη τουμπα...

ασε που εχει ανεβει κ ο ιβιτς και δε ξερει η κερκιδα ποιον να κραξει...κοιταει ο ενας τον αλλο, κ ολοι στο καγκελο αλλα τπτ, καμια καθοδηγηση...υπαρχει προβλημα....

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #905 on: January 13, 2010, 20:16:43 »
καλη η πλακα αλλα πρεπει να συνειδητοποιησουμε οτι ο μπαλαφας εκδιωθηκε κακην κακως απο μια ομαδα που παλευει για σωτηρια...ο δανεισμος του στον πας υποτιθεται οτι θα τον βοηθουσε να καθιερωθει ως βασικος και να παρει ακομα πιο πολλες ευκαιριες.ομως απ οτι φαινεται απετυχε...τι παραπανω μπορει να μας αποδειξει τωρα στον εργοτελη μεσα σ ενα εξαμηνο?...
προσωπικα,οπως και πιστευω μια μεγαλη μεριδα απο τον κοσμο μας,εκανε πολυ καιρο υπομονη με το μπαλαφα για να τον αξιολογησει γιατι ακουγε για μεγαλη εμπιστοσυνη απο σαντος και διοικηση στις μελλοντικες δυνατοτητες του συγκεκριμενου ποδοσφαιριστη.η τελικη γνωμη λοιπον που προσωπικα εχω διαμορφωσει για το μπαλαφα ειναι οτι προκειται ουτε καν για μετριο αλλα κακο ποδοσφαιριστη.σε καμια περιπτωση δεν πιστευω πως εχει θεση στον ΠΑΟΚ που απο δω και περα θα χτυπαει στα ισια το πρωταθλημα.
ΥΓ=προφανως ο σαντος και η διοικηση ξερουν και βλεπουν πολλα περισσοτερα.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

ive4

• Guest
« Reply #906 on: January 13, 2010, 21:44:49 »
στον Πας, από ότι λένε κάνουν κουμάντο κάποιοι μάνατζερ και ο Μπαλαφίνιο δεν ήταν εκλεκτός. Στον Τέλη με Καραγεωργίου έχει μια χρυσή ευκαιρία. Καλή τύχη.

dorian.it

• Guest
« Reply #907 on: January 13, 2010, 22:01:54 »
τον παω πολυ γιατι σε αντιθεση με αλλους παιχτες δεν παραπονεθηκε ποτε για αλλαγες η για παγκο
εχει πολυ υπομονη και δεν εκανε το πραμικρο κιχ με δηλωσεις κτλ και μαζι με τον ηλιαδη ηλπιζα να δωσουν στον ΠΑΟΚ πολλα
ο καραγεωργιου θα τον κανει καλο παικτη

SATAN4

• Guest
« Reply #908 on: January 13, 2010, 23:44:08 »
τι ωρα?

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #909 on: January 14, 2010, 01:28:54 »
Περιπου 19και26... οταν παει 8 θα ειναι καλος παιχτης... ;)

dorian.it

• Guest
« Reply #910 on: January 14, 2010, 02:21:18 »
ελα ρε μπιβ
ποσους καλυτερους ειχαμε στη θεση του?
με ποια λιμα παιζαμε τοσα χρονια?

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #911 on: January 14, 2010, 02:38:20 »
Δεν με καταλαβες..δεν πηγαινε στο σχολιο σου αυτο.. στον απο πανω πηγαινε με την ειρωνια του ;)

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #912 on: January 14, 2010, 12:52:17 »
Καλη συνεχεια Σωτηρη

http://www.sport-fm.gr/article/213148

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Ανακοίνωσε Μπαλάφα

Οριστικοποιήθηκε ο δανεισμός του Σωτήρη Μπαλάφα από τον ΠΑΟΚ στον Εργοτέλη έως το τέλος της σεζόν. Ο 24χρονος μέσος -που το πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα- μίλησε στο επίσημο σάιτ του κρητικού συλλόγου, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «έκανα την καλύτερη επιλογή, θα δώσω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Αναλυτικά:

«Είμαι σίγουρος ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Ο Εργοτέλης είναι ένα υγειές σωματείο, το οποίο διαθέτει καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Εγώ από την μεριά μου θα δώσω τα πάντα ώστε η νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της περιόδου. Θα προσπαθήσω να βάλω το δικό μου λιθαράκι στην πορεία του Εργοτέλη».

Η επίσημη ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Σωτήρη Μπαλάφα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου (30-06-2010), με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

zagorakis

• Guest
« Reply #913 on: January 15, 2010, 14:44:21 »
ÌðáëÜöáò: «Íá ðáßîù êáé íá åðéóôñÝøù óôïí ÐÁÏÊ»

Ï ÓùôÞñçò ÌðáëÜöáò ìßëçóå óôï Áèëçôéêü Metropolis ãéá ôç ìåôáðÞäçóÞ ôïõ áðü ôïí ÐÁÓ óôïí ÅñãïôÝëç, áëëÜ êáé ãéá ôïí ÐÁÏÊ, óôïí ïðïßï áíÞêåé…
«ÁõôÞ åßíáé ç äïõëåéÜ ìáò, ôç ìéá ìÝñá óôç ìßá ïìÜäá, ôçí åðüìåíç óå Üëëç. Ï ÅñãïôÝëçò åßíáé Ýíá õãéÝò óùìáôåßï, èá ðñïóðáèÞóù íá ôïí âïçèÞóù íá ðåôý÷åé ôïõò óôü÷ïõò ôïõ êáé íá âïçèçèþ» äÞëùóå áñ÷éêÜ ï ¸ëëçíáò ìÝóïò êáé óõíÝ÷éóå: «Ìå ôïí ÐÁÓ ëýèçêå ç óõíåñãáóßá êïéíÞ óõíáéíÝóåé. ÕðÞñîáí êÜðïéá ðñïâëÞìáôá äå èÝëù íá ðù ðåñéóóüôåñá. ÐÜíôùò ôï ìõáëü ìïõ åßíáé óôïí ÐÁÏÊ. ¼ôáí áíÞêåéò óå ìéá ôÝôïéá ïìÜäá êáé äßíåóáé äáíåéêüò óêÝöôåóáé ðüôå èá åðéóôñÝøåéò, üðùò Ýãéíå ãéá ðáñÜäåéãìá ìå ôïí Ãëýêï. ÈÝëù íá ðÜñù ðáé÷íßäéá óôïí ÅñãïôÝëç êáé íá åðéóôñÝøù óôçí Ôïýìðá».
Ãéá ôï ôé ôïõ åßðáí ïé Üíèñùðïé ôïõ ÄéêåöÜëïõ, áíÝöåñå: «¼ôé ìå õðïëïãßæïõí ãéá ôï êáëïêáßñé êáé áõôü åßíáé åõ÷Üñéóôï ãéá ìÝíá. ÖÝôïò óôïí ÐÁÏÊ õðÜñ÷ïõí ðïëëïß êáé êáëïß ÷áö, üðùò ï Ãêáñóßá, ï Âéôüëï, ï ÖùôÜêçò. ÌáêÜñé íá ðçãáßíåé êáëÜ ï ÐÁÏÊ».
Ï ÌðáëÜöáò èá êÜíåé ôï íôåìðïýôï ôïõ ìå ôç öáíÝëá ôùí Êñçôéêþí óôï áõñéáíü ìáôò ìå ôçí ÎÜíèç, óôá ÐçãÜäéá, êáé ó÷ïëéÜæïíôáò ó÷åôéêÜ ï Áñôéíüò ÷áö ôüíéóå: «Óå üðïéá ïìÜäá Ý÷ù ðÜåé, ðáßæù ðÜíôá ðñþôá åíáíôßïí ôçò ÎÜíèçò. Êáé ìå ôïí ÐÁÏÊ êáé ìå ôïí ÐÁÓ êáé ôþñá ìå ôïí ÅñãïôÝëç! Åßíáé ìéá öïâåñÞ óýìðôùóç».

http://www.metrosport.gr/balafas-na-pexo-ke-na-epistrepso-ston-paok

zagorakis

• Guest
« Reply #914 on: January 22, 2010, 22:05:29 »
ÌðáëÜöáò: «Ìïõ ëåßðåé ç Ôïýìðá»

Ôçí ðåðïßèçóÞ ôïõ ðùò ï ÐÁÏÊ èá îåðåñÜóåé ôï åìðüäéï ôïõ ÐÁÓ ÃéÜííéíá óôï êýðåëëï, åîÝöñáóå ìÝóù ôïõ «Áèëçôéêïý Metropolis» ï ÓùôÞñçò ÌðáëÜöáò. Ï ìÝóïò ôïõ ÅñãïôÝëç, üðïõ áãùíßæåôáé ùò äáíåéêüò áðü ôïí äéêÝöáëï êáé ôï ðñïçãïýìåíï åîÜìçíï áãùíßæïíôáí õðü ôï ßäéï êáèåóôþò óôçí ïìÜäá ôçò Çðåßñïõ, ó÷ïëßáóå: «Ï ÐÁÏÊ èá ðáßîåé óå ìéá êáëÞ Ýäñá áëëÜ Ý÷åé üëá ôá öüíôá íá ðÜñåé ôï ðáé÷íßäé áõôü. ×ùñßò íá áìöéóâçôþ ôéò éêáíüôçôåò ôùí ìÝ÷ñé ðñüôéíïò óõìðáéêôþí ìïõ, áõôïýò ôïõ ÐÁÓ, ï ÐÁÏÊ Ý÷åé ôç äõíáìéêÞ íá ðÜåé íá ðÜñåé Ýíá ðáé÷íßäé êáé íá öýãåé. Ôá Ý÷åé áõôÜ ôá ðáé÷íßäßá. Ï ÐÁÓ ìðïñåß íá åßíáé óå äýóêïëç èÝóç áëëÜ óôï âÜèïò ôïõ ìõáëïý ôïõ Ý÷åé ôï êýðåëëï. Ï ÐÁÏÊ èá ðÜåé íá ôï ðÜñåé ôï ìáôò. ÁõôÜ ôá ðáé÷íßäéá ìðïñåß íá ôá «êáèáñßóåé»». Ó÷ïëéÜæïíôáò ôïí åñ÷üìåíï áãþíá ôïõ ÐÁÏÊ ìå ôïí Ïëõìðéáêü óôïí ÐåéñáéÜ, ï ÓùôÞñçò ÌðáëÜöáò õðïóôÞñéîå: «Åßíáé Ýíá äýóêïëï ìáôò ðïõ èá êñéèåß ëåðôïìÝñåéåò. Áí äå äå÷èåß ãêïë ï ÐÁÏÊ, üðùò ôá êáôáöÝñíåé êáëÜ, ìðïñåß íá ðÜñåé ôï äéðëü. Ï ÐÁÏÊ åßíáé äõíáôüò ðßóù êáé ìðïñåß íá «÷ôõðÞóåé» ôïí Ïëõìðéáêü áí áíïé÷ôåß. Áí ç ïìÜäá ðÜåé êáëÜ ùò ôï 70’ ðåñßðïõ èá áñ÷ßóåé êáé ç ðßåóç áðü ôïí êüóìï ðïõ ìðïñåß íá åßíáé óôá õðÝñ ôïõ Ïëõìðéáêïý áëëÜ êáé óôá áñíçôéêÜ».
Åñùôçèåßò ãéá ôï áí õðÞñîå óõæÞôçóç ãéá íá åðéóôñÝøåé ìåôÜ ôçí ðáñïõóßá ôïõ óôïí ÐÁÓ, óôçí Ôïýìðá, ï ÓùôÞñçò ÌðáëÜöáò õðïãñÜììéóå: «Ìßëçóá ìå ôïõò áíèñþðïõò ôïõ ÐÁÏÊ êáé èåþñçóáí ðùò Þôáí êáëýôåñï íá ðáßîù Ýîé ìÞíåò äáíåéêüò óå Üëëç ïìÜäá. Ôá ðáéäéÜ ðïõ ðáßæïõí Üëëùóôå óôç èÝóç ìïõ, óôï êÝíôñï, ôá ðÜíå ðïëý êáëÜ. Íá áìöéóâçôÞóù ôïí Ãêáñóßá, ôïí Âéôüëï Þ ôïí ÖùôÜêç; Äå ÷ñåéÜæåôáé. ¸ôóé åßíáé ç ðñáãìáôéêüôçôá. Áí Þìïõí åêåß ìðïñåß íá Þôáí áëëéþò, áëëÜ áõôü ðïõ âëÝðù, áõôü ëÝù».
¼óï ãéá ôï áí ôïõ ëåßðåé ç Ôïýìðá; «Óå ðïéïí äå ëåßðåé ç Ôïýìðá; Óå ïðïßïí áãùíßóôçêå óôïí ÐÁÏÊ êáé äåí âñßóêåôáé óôçí ïìÜäá, ôïõ ëåßðåé. Ç Ôïýìðá åßíáé Ôïýìðá».
ÔÝëïò áíáöåñüìåíïò óôçí ôùñéíÞ ôïõ ïìÜäá, ôïí ÅñãïôÝëç, ï ÓùôÞñçò ÌðáëÜöáò ôüíéóå: «Åßíáé ìéá êáëÞ ïìÜäá ìå êáëïýò ðáßêôåò. ¸íá õãéÝò óùìáôåßï ÷ùñßò ðñïâëÞìáôá. Èá åßíáé ìéá áîéïðñåðÞò ÷ñïíéÜ. Ðñþôá ï Èåüò áí êåñäßóïõìå áýñéï ôïí Ëåâáäåéáêü äå èá êéíäõíÝøïõìå êáèüëïõ. Ó’ áõôü ôï ðñùôÜèëçìá, áí åßóáé óïâáñüò, ìðïñåßò íá äéåêäéêÞóåéò êáé ôçí åßóïäï óôá Play Off».

http://www.metrosport.gr/balafas-%C2%ABmou-lipi-i-toumpa%C2%BB

ÄÅÍ ÌÐÏÑÅÉÓ ÏÕÔÅ ËÅÐÔÏ ÌÁÊÑÉÁ ÁÐÏ ÔÏÍ ÍÁÏ. ÅÔÓÉ ÓÅ ÈÅËÙ

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #915 on: February 18, 2010, 17:04:59 »
Σημερα ηρθε ο Σωτηρακης στο καφε που εργαζομαι να πιει καφεδακι,του επιασα την συζητηση και μου ειπε:

φιλε μου μεθαυριο θα κοψουμε σιγουρα βαθμο απο τον ολυμπιακο και θα παρουμε και το ματς με βαζελο και παμε για πρωταθλημα.....

ειναι πολυ ωραιο συναισθημα να το ακους απο στομα παιχτη που εχει παιξει στην ομαδα και τωρα αγωνιζεται ως δανεικος.

υγ=>απο την πρωτη επαφη μαζι του μου φανηκε καλο παιδι και χαμογελαστο!!!!!\
ελπιζω να ερθει η ωρα φιλε Σωτηρη και να τραγουδαμε το ονομα σου!!!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #916 on: February 18, 2010, 17:06:39 »
αντε ρε μπαλαφααααααααα!!!! κανε 2 ματς της ζωης σου και παιρνω καραβι για την κρητη.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #917 on: February 18, 2010, 17:12:47 »
Σημερα ηρθε ο Σωτηρακης στο καφε που εργαζομαι να πιει καφεδακι,του επιασα την συζητηση και μου ειπε:

φιλε μου μεθαυριο θα κοψουμε σιγουρα βαθμο απο τον ολυμπιακο και θα παρουμε και το ματς με βαζελο και παμε για πρωταθλημα.....

ειναι πολυ ωραιο συναισθημα να το ακους απο στομα παιχτη που εχει παιξει στην ομαδα και τωρα αγωνιζεται ως δανεικος.

υγ=>απο την πρωτη επαφη μαζι του μου φανηκε καλο παιδι και χαμογελαστο!!!!!\
ελπιζω να ερθει η ωρα φιλε Σωτηρη και να τραγουδαμε το ονομα σου!!!

Κεραστε τον καμια ρακι τον Σωτηρακη ρε να ειναι ετοιμος για το Σαββατο!

Σιγουρα και αυτος και ο Καραγεωργιου θα εχουν το μυαλο τους και στον ΠΑΟΚ..  ;)

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #918 on: February 18, 2010, 17:21:31 »
σωτηρη παιξε για την μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου..κ κανε μας να σε αγαπησουμε οσο κανεναν αλλον..

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #919 on: February 18, 2010, 17:33:51 »
Μακαρι να μπορουσε! Τεσπα, επειδη δεν εχω προβλημα να τον εχω στην ομαδα μου απο του χρονου μεχρι οποτε γουσταρει ας μεινει σε μας. Δεν κοστιζει και πολλα!  ::)
Απλα μην περιμενει να ειναι βασικος! Μια καλη εναλλακτικη τυπου Φωτακη!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...