22 χρονων αμυντικο χαφ με 60+ συμμετοχες δεν υπαρχει στην ελλαδα.αφηστε το το παιδι και θα μας διαψευσει ολους.ουτε κι εμενα μ αρεσουν αυτα που κανει αλλα εχω αρχισει και τον πιστευω σαν παικτη.τεσπα ο καιρος θα δειξει.ΠΑΟΚ ειναι κι αυτος και πρεπει να τον στηριξουμε.
Συμφωνώ απόλυτα αδερφέ, με μια διαφορά μονάχα... Εγώ καραγουστάρω αυτά που κάνει! Ειδικά το κούνημα της φανέλας μπροστά στα μούτρα της γειτονιάς...
Ο κάκος ο γελοίος είμαι σίγουρος πως του έβγαλε κάρτα γιατί θα ειρωνεύτηκε κάποια ηλίθια απόφασή του, για διαμαρτυρία στο διαιτητή κλπ... Ο κομπλεξικός, όταν η μπελούτσι και ο κηπουρός του φωνάζανε και χειρονομούσαν επιδεικτικά στα μούτρα του αμφισβητώντας στα ίσια τις αποφάσεις του έκανε την πάπια ο πουσταράς...
Ποιος ξέρει γιατί του την έδειξε την κάρτα ο κομπλεξικός, μπορεί να είναι και αυτός άλλη μια καταπιεσμένη ψυχή και να γουστάρει το Σωτήρη, που είναι και ωραίο παλικάρι...
Σωτήρη αγόρι μου μη μασάς τίποτε εσύ, συνέχισε μέχρι να μας καταπλήξεις και να μας αποστομώσεις όλους (όπως είμαι σίγουρος πως θα κάνεις)