Author Topic: Σωτήρης Μπαλάφας  (Read 38025 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Callahan

• Guest
Απ: Σωτήρης Μπαλάφας
« Reply #660 on: September 21, 2008, 13:12:44 »
Ο GiorgosGp4  πρέπει να είναι συγγενής του Μπαλάφα δεν εξήγηται αλλιώς.
Το ότι ο Πανθρακικός δεν πάτησε περιοχή πιστεύει κανείς ότι δεν οφείλεται στην παρουσία του Garcia;

fatal_invasion

• Guest
« Reply #661 on: September 21, 2008, 13:16:22 »
Εγώ.Η πολλή καλή αμυντική λειτουργία με τον απίστευτο κοντρέρας και τον θετικό μαλεζά ήταν ο λόγος που δε φανήκαν.Τα χαφ χθες ήταν για κλάματα.Ο γκαρσία δε ανύπαρκτος.Όταν δε τραβάει κάτι να λέμε,δεν ειναι κακό.

GENTLESOS

• Guest
« Reply #662 on: September 21, 2008, 13:34:43 »
Θέμα: Σωτήρης Μπαλάφας

Callahan

• Guest
« Reply #663 on: September 21, 2008, 14:49:29 »
Εγώ.Η πολλή καλή αμυντική λειτουργία με τον απίστευτο κοντρέρας και τον θετικό μαλεζά ήταν ο λόγος που δε φανήκαν.Τα χαφ χθες ήταν για κλάματα.Ο γκαρσία δε ανύπαρκτος.Όταν δε τραβάει κάτι να λέμε,δεν ειναι κακό.

Η καλή αμύντική λειτουργία οφείλεται μόνο στην αμυντική γραμμή; Δεν νομίζω. Ο ΠΑΟΚ έλεγχε το παιχνίδι, και το παιχνίδι ελέγχεται ΜΟΝΟ από το κέντρο. Μπορεί να μην ήταν όλες οι πάσες των χάφ έυστοχες, αλλά αυτοί τράβηξαν πάλι το κουπί.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #664 on: September 21, 2008, 15:06:25 »
Theos o Balafas akoma k se ena mats pou den epaikse sizitietai lol
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

peris_fun

• Guest
« Reply #665 on: September 21, 2008, 15:13:34 »
Πώς να το κάνουμε είναι star το παλικάρι  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #666 on: September 26, 2008, 14:13:35 »
Σωτηράκι παλικάρι μου, λεβεντιά μου, κάνε μου τη χάρη και συνέχισε το λογαριασμό που έχεις με την εστία του σκώληκα... Μην ακούς κανένα και μη μασάς, ακόμα και όσοι σε κράζουν καταβάθος σε γουστάρουν επειδή είσαι από την Άρτα και ΠΑΟΚτσάκι τρελό... ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ... ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...  :lalalalala: :04a: :spray: :b191:

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #667 on: September 26, 2008, 14:51:03 »
ayto to "apo thn arta" ti to 8eles?ayto einai meionekthma gia kapoioys :P

Vag-4

• Guest
« Reply #668 on: September 26, 2008, 15:33:45 »
re paidia eleos anoiksate kai topik gia ton mpalafa;;; an einai pote dynaton!!!!!!!!!to palikari einai ampalos den mporei na dosei mia sosth pasa olo lathi kanei einai tragikos afhnei ekso ton hliadh gia na valei ayton;;;; eleos!!!!!!!!! ananeosan kai to symvolaio toy!!!!!! poios einai ÐÁÏÊôóáêé re aderfe o mpalafas;;;;; skatogayros toy kerata einai,o vaggelhs einai ÐÁÏÊôóáêé!!!!! h mana moy einai apo arta ta prota xronia ton sthriza kai elega einai kalos paikths o mpalafas alla den mporo allo na ton sthrizo!!!!!!!!! mpalafa ante pare kamia metagrafh sta skoylhkia h thn xanthi!!!!!! to ksero oti se merikoys den tha aresei h apopsh moy alla stoys perissoteroys tha aresei,eksaloy dhmokratia exoyme o kathenas exei thn apopsh toy!!!!!!! PAOKARA pantoy kai panta

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #669 on: September 26, 2008, 15:38:04 »
Απλά να συμπληρώσω ότι η δημοκρατία απαιτεί και υπευθυνότητα από τον καθένα. Αν αυτό το σχόλιό σου έχει δείγμα υπευθυνότητας, εγώ είμαι σομαλός αστροναύτης με θητεία στα καϊκια του παναμέζικου στόλου.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #670 on: September 26, 2008, 15:41:15 »
ase re vag-4 na 'oum............  :a1006:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #671 on: September 26, 2008, 15:48:05 »
Ουδείς προφήτης στον τόπο του... Κάποτε ο λαός του ΠΑΟΚ έκραζε και το Βρύζα... Τίποτα άλλο. Σωτήρη παλικάρι μου γάμησε τα ερπετά και μην ακούς κανένα! Σε τρία-τέσσερα χρονάκια θα δούμε αν είσαι μεγάλος παίχτης ή όχι... ;)

trelos4

• Guest
« Reply #672 on: September 26, 2008, 19:35:34 »
3-4 xronia ton exume idi kai tha perimenoume alla tosa,na doume an kanei?plaka kanete merikoi?oi megaloi paiktes deixnoun apo ta prota mats tin axia tous(kontreras,musli,pablo garcia)den xreiazontai merika xronakia na to doume.xipnate merikoi,o PAOK allaxe PANTOU

biggeorge

• Guest
« Reply #673 on: September 26, 2008, 19:39:11 »
tou xronou tha to doume kai fetos....deite poios epeze kalitera sta filika...mbalafas i iliadis...einai diaforetiki pektes...tha kanan kalo didimo perisi sta xalia mas....gt o iliadis trexei kai o mbalafas einai pio argos kai sovaros...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #674 on: September 26, 2008, 20:57:55 »
PAIZEI DEN PAIZEI
EINAI APOSTOLH DEN EINAI
EINAI KYRIAKH DEN EINAI

OLOI THA EXOUN NA POUNE KATI GIA TON BALAFA!!!

Apla RESPECT ston podosfairisti pou exei kataferei na kanei enan lao na asxoleite me tin party tou
Are Sotiri pou na to ikseres otan erxosoun apo tin Arta ti tha mas ekanes edo stin Thessaloniki!!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #675 on: September 26, 2008, 22:21:11 »
3-4 xronia ton exume idi kai tha perimenoume alla tosa,na doume an kanei?plaka kanete merikoi?oi megaloi paiktes deixnoun apo ta prota mats tin axia tous(kontreras,musli,pablo garcia)den xreiazontai merika xronakia na to doume.xipnate merikoi,o PAOK allaxe PANTOU

O Mπαλάφας και αυτοί που ανέφερες έχουν την ίδια ηλικία, εμπειρία και αγωνιστικές παραστάσεις; Ή μήπως είναι μαλάκες και άσχετοι στην παε που του ανανεώνουν το συμβόλαιο και του αυξάνουν τις απολαβές του...

trelos4

• Guest
« Reply #676 on: September 26, 2008, 22:28:54 »
aftoi diadi ta 22 tous den eixane deiksei tin axia tous?

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #677 on: September 26, 2008, 22:36:21 »
Ρε παιδιά, απλά το έχουμε φάει το παλικάρι... Τόσο κράξιμο από την κερκίδα μόνο ο Βρύζας είχε φάει στο πρόσφατο παρελθόν... Προσωπικά δεν έχω ιδέα τι έκαναν αυτοί στο ξεκίνημα της καριέρας τους, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα... Το παιδί είναι σταθερός αμυντικά (βράχος λέμε), παίζει στην σημαντικότερη θέση του σύγχρονου ποδοσφαίρου ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στην άμυνα (εθνική ελπίδων), επιδεικνύει πάθος και πείσμα στο παιχνίδι του (ειδικά στα ντέρμπι) και εμείς γκρινιάζουμε που δεν παίζει σαν το Φάμπρεγκας ή το Ντε Ρόσι, ή που δεν βάζει ξέρω'γω 15 γκολ στο πρωτάθλημα...

trelos4

• Guest
« Reply #678 on: September 26, 2008, 23:46:18 »
vraxo 2 metron na fovate na pidixei gia kefalia den exo xanadei.pathos?plaka kaneis mallon,o anthropos den exei tsagano mesa tou.pes mou esi pote epiase tin mpala st podia kai edose sosti pasa?

biggeorge

• Guest
« Reply #679 on: September 27, 2008, 00:09:29 »
Ρε παιδιά, απλά το έχουμε φάει το παλικάρι... Τόσο κράξιμο από την κερκίδα μόνο ο Βρύζας είχε φάει στο πρόσφατο παρελθόν... Προσωπικά δεν έχω ιδέα τι έκαναν αυτοί στο ξεκίνημα της καριέρας τους, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα... Το παιδί είναι σταθερός αμυντικά (βράχος λέμε), παίζει στην σημαντικότερη θέση του σύγχρονου ποδοσφαίρου ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στην άμυνα (εθνική ελπίδων), επιδεικνύει πάθος και πείσμα στο παιχνίδι του (ειδικά στα ντέρμπι) και εμείς γκρινιάζουμε που δεν παίζει σαν το Φάμπρεγκας ή το Ντε Ρόσι, ή που δεν βάζει ξέρω'γω 15 γκολ στο πρωτάθλημα...
eipes ta panta file aplos...eipes ta panta.....