Author Topic: Σωτήρης Μπαλάφας  (Read 38596 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Απ: Σωτήρης Μπαλάφας
« Reply #480 on: March 17, 2008, 11:04:14 »
Άντε και δεν τον γουστάρει κάποιος τον Μπαλάφα. Είναι δυνατό να του βρίζει τη μάνα του παιδιού ρε; Τόσο μαλακία έχει πιάσει σαν πουρί στο μυαλό μερικών; Τη μάνα του ρε να βρίζουν, γιατί; Επειδή δεν γεννήθηκε Βιεϊρά;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

MariaKapa4

• Guest
« Reply #481 on: March 17, 2008, 12:00:26 »
Δεν καταλαβαίνω όμως, γιατί καθόμαστε ακόμα και βρίζουμε τον Μπαλάφα, οι άλλοι οι παίχτες ας πούμε, έπαιξαν τέλεια

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #482 on: March 17, 2008, 12:49:48 »
όλους τους βρίζουμε. Απλά ο συγκεκριμένος είναι σκάνδαλο που μόνιμα φοράει φανέλα βασικού, ενω στην ίδια θέση έχουμε και ορφανο και ηλιάδη.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #483 on: March 17, 2008, 13:23:16 »
Το ειπαμε 10 φορες οτι παιζει βασικος γιατι οι αλλοι, Μπαιανο-Ηλιαδης-Ορφανος ειναι χειροτεροι

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #484 on: March 17, 2008, 13:28:05 »
Ο Σωτήρης Μπαλάφας, ο οποίος συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες, δεν θα αγωνιστεί στα 2 επόμενα παιχνίδια με Βέροια (εκτός) και Ατρόμητο (εντός).
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20080317122506647

για να δουμε τωρα και τους υπολοιπους που αγωνιζονται στην ιδια θεση με τον μπαλαφα και θα τους δοθει η ευκαιρια να παιξουν θα δειξουν τιποτα ή θα δικαιωσουν τον σαντος που δεν τους βαζει?

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #485 on: March 17, 2008, 14:27:53 »
Ηλιάδης ορφανός και μπαϊάνο θα κριθούν μόνο αν παίξουν σε όσα παιχνίδια έπαιξε ο αμπαλάφας και πάρουν την φανέλα του βασικού σπίτι τους. Το να τους βάζεις μια φορά το 3μηνο και να περιμένεις να βγάλουν μάτια είναι άδικο.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #486 on: March 17, 2008, 14:29:25 »
Εσυ κ εγω τους βλεπουμε 1 φορα στο τριμηνο..ο προπονητης τους βλεπει καθε μερα και ξερει καλυτερα ποιος αξιζει να παιζει

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #487 on: March 17, 2008, 14:33:43 »
συμφωνω με τον azazel οτι ειναι αδικο να παιζουν μια φορα στο τριμηνο και να περιμενουμε θαυματα αλλα με προλαβε ο blue eyes που ειπε για τις προπονησεις.και αφου μεινανε μονο 5 αγωνες και οι αποφασεις απο τον προπονητη για το ποιοι θα φυγουν το καλοκαιρι εχουν παρθει και απ'οτι φαινεται και οι τρεις που ανεφερες azazel μαλλον θα μας χαιρετησουν τοτε ας κανουν μια τελευταια προσπαθεια σε οσες ευκαιριες τους δωσει ο santos μηπως και ανατρεψουν την εις βαρος τους κατασταση εστω και την τελευταια στιγμη
« Last Edit: March 17, 2008, 14:44:22 by joker-4 »

Offline pirate

• Αποστολή
  • **
« Reply #488 on: March 17, 2008, 15:02:55 »
Δεν ξερω ρε παιδια αλλά φέτος δεν με ενθουσιάζει καθόλου.
Τι γίνεται όμως και είναι βασικός με όσους προπονητές πέρασαν
τα τελευταία 3 χρόνια δεν ξέρω, πάντος τυχαίο δεν είναι.
Τώρα αν βγάζει μάτια στις προπονήσεις αλλά στα μάτς σέρνεται παίζει και αυτό
σαν ενδεχόμενο απο την πίεση που δέχεται απο την κερκίδα.
Εξάλου βαριά η φανέλα του ΠΑΟΚ και όποιος δεν μπορεί είπαμε που να πάει.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #489 on: March 17, 2008, 15:15:54 »
γραφω πρωτη φορα στο τοπικ αυτου του παιδιου γιατι περι παιδιου προκειται....

προσωπικα ειμαι της γνωμης να παραμεινει και να μην παει δανικος πουθενα... το μονο που του χρειαζεται ειναι παγκος....

αυτο που με τσατιζει μ αυτον τον ποδοσφαιριστη ειναι οτι αν και ξερει μπαλα δε δειχνει τσαγανο και οτι ειναι βλημα... η πιο ευκολη κιτρινη καρτα της ομαδας..

οσο για τον τσαμπουκα ας του μαθει ο τεο που ηταν στη θεση αλλα και ο βερον το εχει μεσα του...  21 ετων ειναι... ειπαμε υπομονη αλλα τον πιτσιρικα τον εχουμε ξεσκισει...

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #490 on: March 17, 2008, 15:53:24 »
Ηλιάδης ορφανός και μπαϊάνο θα κριθούν μόνο αν παίξουν σε όσα παιχνίδια έπαιξε ο αμπαλάφας και πάρουν την φανέλα του βασικού σπίτι τους. Το να τους βάζεις μια φορά το 3μηνο και να περιμένεις να βγάλουν μάτια είναι άδικο.

O baiano file ston proto gyro basikos eitan sxedon se ola ta paixnidia 2-3 exase kai auta logo traumatismou!!
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Photis

• Guest
« Reply #491 on: March 17, 2008, 15:57:09 »
Xaras evaggelia gia olous mas...O Balafas eftase tis 7 kitrines kai 8a apousiasei sta 2 prosexi pexnidia ths omadas mas...
Me to visma pou exei o sotirakis vlepw na metati8ontai gia tou xronou oi kartes pou exei...:P

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #492 on: March 17, 2008, 16:13:15 »
Σωτήρη ξέρουμε ΟΛΟΙ ότι το ύψος του συμβολαίου σου είναι αντιστρόφως ανάλογο με το έργο που σου έχουν αναθέσει και τις ευθύνες που έχεις. ΟΛΟΙ το ξέρουμε αυτό και ας υπάρχουν κάποιοι που δεν το λένε.
Κάποιοι άλλοι συμπαίκτες σου στην Εθνική Ελπίδων (που παίζουν σε άλλες ομάδες της SL) αμοίβονται πολλαπλάσια από εσένα. Αλλά σε κάποιους από εμάς, μας φταίει η Μάνα σου!

Όμως υπάρχουν και κάποιοι που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ σε ΣΕΝΑ. Βγάλε μας ασπροπρόσωπους.

Δουλειά και πάλι δουλειά...ΜΟΝΟ με την δουλειά σου θα βουλώσεις στόματα.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #493 on: March 17, 2008, 17:53:50 »
O Μπαλάφας 

α) δεν έχει κοντρόλ
β) δεν παίζει με πάθος
γ) δεν μπορεί να μοιράσει σωστά τη μπάλα
δ) κρύβεται όταν η μπάλα είναι κοντά του μην τυχόν και την πάρει
ε) δεν έχει καλό σουτ και προσπαθεί να μας πείσει  για το αντίθετο
στ) δεν έχει ποδοσφαιρικά κάκαλα βλ. Ζαγοράκης
ζ) τρώει συνεχώς χαζές κίτρινες κάρτες
10000) ούτε γρήγορος είναι

το έχω ξαναπεί και εδώ μέσα. Ξέρω ότι παίρνει 40 χιλιάρικα. Τη μάνα του δεν την έβρισα. Τον ίδιο δεν σταματάω. Το μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι από που πηγάζει η βεβαιότητα μερικών ότι είναι και παικτούρα απλά δεν το δείχνει. Άμα δεν το βλέπω εδώ και 3 χρόνια τι άλλο να περιμένω; επιφοίτηση αγίου πνεύματος; Το πρόβλημα είναι ότι αλλαγή του είναι μία από τα ίδια αν και γιαυτόν υπάρχουν αρκετοί υποστηρικτές. Με χαρακτηρισμοϋς τύπου καρκίνος η το θεικό ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΠΑΛΑΦΑ συμφωνώ απόλυτα. Το καλοκαίρι αν φάει μπούλο ή τουλάχιστον πάγκο διαρκείας θα κοιμάμαι πιο ήσυχος.
ε
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

northeagle_4

• Guest
« Reply #494 on: March 17, 2008, 20:48:40 »
Δυστυχως ο μεγαλος ΛΑΟΣ τουΠΑΟΚ εχει φαει τον παπα,εγινε προβατο των μμε και των ραδιοφωνων.Εχει ξεχασει,εχει χασει τον τον στοχο και την χαρα της αναγεννησης και ασχολειτε με θεμαα που και με το στανιο θα φτιαξουν ΣΙΓΟΥΡΑ.
φταει ο σαντος,φταει ο βρυζαςςς με τις μεταγραφες,ο κακος γκαβρανσιτς(εγω μαλλον δεν βλεπω μπαλλα που τον θεωρω τρομερο παικτη),φταει ο λαζαρος και πανω απο ολους ο μπαλαφας εσυ μαλακα ΠΑΟΚση ποτε δεν φταις,δεν φταις ποτε οσο παπα και να φας
ΤΕΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ,μην ασχολεισε με τις μιζεριες μας

αν βγει καποιος εξυπνοςς να πει οτι δεν στεναχωρειεμε για το χαλι της ομαδας δεν θα απαντησω καν....

kospatras

• Guest
« Reply #495 on: March 17, 2008, 20:54:31 »
o mpalafas einai para polu kalos paixths an exei dipla tou gattuso kai vieira.episis stin ellada einai polu kalos paixtis gia ton levadeiako.---dustuxws ton exw vrisei apeires fores.den ftaiei autos...

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #496 on: March 17, 2008, 21:37:20 »
δεν νομιζω πως ο συγκεκριμενος παικτης εχει μελλον στον ΠΑΟΚ....προχθες τον τελειωσαμε......

σειρα παιρνει του χρονου ο αραμπατζης.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

ive4

• Guest
« Reply #497 on: March 17, 2008, 22:14:47 »
O Μπαλάφας 

α) δεν έχει κοντρόλ
β) δεν παίζει με πάθος

το έχω ξαναπεί και εδώ μέσα. Ξέρω ότι παίρνει 40 χιλιάρικα. Τη μάνα του δεν την έβρισα. Τον ίδιο δεν σταματάω. Το μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι από που πηγάζει η βεβαιότητα μερικών ότι είναι και παικτούρα απλά δεν το δείχνει. Άμα δεν το βλέπω εδώ και 3 χρόνια τι άλλο να περιμένω; επιφοίτηση αγίου πνεύματος; Το πρόβλημα είναι ότι αλλαγή του είναι μία από τα ίδια αν και γιαυτόν υπάρχουν αρκετοί υποστηρικτές. Με χαρακτηρισμοϋς τύπου καρκίνος η το θεικό ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΠΑΛΑΦΑ συμφωνώ απόλυτα. Το καλοκαίρι αν φάει μπούλο ή τουλάχιστον πάγκο διαρκείας θα κοιμάμαι πιο ήσυχος.
ε

1. Στην ηλικία του μόνο ο Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν όλα όσα λές.
2. Ολα φτιάχονται με έναν καλό προπονητή που θα προσέξει τους νέους που έχουμε.
3. Το ότι δε τα δείχνει δε σημαίνει ότι δε τα έχει.

Κάθε χρόνο βρίσκουμε έναν καρκίνο, τον διώχνουμε και η πορεία μας είναι η ίδια.
Κατά τα άλλα ας τον κρίνει ο Σάντος , αυτός είναι αρμόδιος.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #498 on: March 17, 2008, 22:30:36 »
αν στα 21 δεν έχεις μάθει κοντρόλ...καλά κρασιά
όσο για τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο τα είχαν από τα 17 αμφότεροι...

να μην πω για τον Πάτο, Ρομπίνιο και δε ξέρω εγώ ποιον άλλο
αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό.
Δεν έχω καμία απαίτηση να είναι ο Σωτηράκης Κριστιάνο...
απλά να μη πουλάει συνέχεια τον εαυτό του και το κέντρο με αψυχολόγητα ηλίθιες ενέργειες και να μπορεί να πασσάρει στα 5 μέτρα χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα σε αυτόν που θα πάρει τη μπάλα.
τεσπά
είναι ΑΝHΘΙΚΟ να βρίζουν τη μάνα του παίκτη (γενικά για κάθε μάνα το πιστεύω) αλλά για να πω την αμαρτία μου και εγώ πόσταρα στο τόπικ του Μπαλάφα μετά το ματς (ότι ποστάρω πάντα) επειδή ήταν ενεργό αυτό...αν ήταν του Χριστοδουλόπουλου τα ίδια θα έλεγα...
Το άλλο που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί όσοι υποστηρίζουν τον Μπαλάφα το κάνουν συγκριτικά με τα υπόλοιπα (παλτά μας) παίκτάκια...
Στόχος δλδ του ΠΑΟΚ είναι να έχει παίκτες τύπου Μπαλάφα? Στους στραβούς ο μονόφθαλμος θα γίνει το όνειρο για τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ?
Ρε μάγκες προσωπικά δεν έχω καμία εμπάθεια με τον τύπο επειδή συμπαθώ άλλους περισσότερο..απλά επειδή τον θεωρώ λίγο (με τις παρούσες συνθήκες) για τον ΠΑΟΚ που φαντάζομαι.
Έιχε ευκαιρίες να συνέλθει καινα παίξει αλλά έπαιξε το πουλάκι του. Αν στα επόμενα 3 ματς που ίσως παίξει βγάλει μάτια, κάνει και μια καλή προετοιμασία και έρθει το 2008 Σεπτέμβρη και γίνει ο Βιεριά δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα να καταπιούμε τη γλώσσα μας! Αλλά (και το έχω ξαναπεί) πόσες ευκαιρίες χρειάζεται κάποιος για να φτάσει σε επαγγελματικά επίπεδα? και προσοχή μιλάμε για ένα ΧΑΦ που παίζει στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟ) πρωτάθλημα! και δεν μπορεί να σταθεί...ε τι να πεισ

« Last Edit: March 18, 2008, 09:43:59 by rabbitweed »

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #499 on: March 17, 2008, 23:40:45 »
O Μπαλάφας 

α) δεν έχει κοντρόλ
β) δεν παίζει με πάθος

ε

1. Στην ηλικία του μόνο ο Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν όλα όσα λές.
2. Ολα φτιάχονται με έναν καλό προπονητή που θα προσέξει τους νέους που έχουμε.
3. Το ότι δε τα δείχνει δε σημαίνει ότι δε τα έχει.

Κάθε χρόνο βρίσκουμε έναν καρκίνο, τον διώχνουμε και η πορεία μας είναι η ίδια.
Κατά τα άλλα ας τον κρίνει ο Σάντος , αυτός είναι αρμόδιος.

1.Συμφωνώ απόλυτα ότι μόνο ο Μέσι και τα παιδιά θαύματα έχουνε ΟΛΑ τα παραπάνω αλλά οποιοσδήποτε παίκτης πρέπει να έχει τουλάχιστον ΚΑΠΟΙΑ απο αυτα. Οταν δεν έχεις τίποτα τι να λέμε
2. Δεν φτιάχνονται όλα. Επίσης είναι ο 3ος χρόνος που παίζει μπάλα δεν είναι και τόσο πλέον πρωτάρης
3. Και επανέρχομαι σε αυτό που είπα, στο πρώτο ποστ άμα τα έχει και δεν τα έχει δείξει 3 χρόνια είμαι σίγουρος ότι δεν τα έχει εκτός και αν είμαι τόσο χαζός που μόνο εγώ δεν τα βλέπω.

Στο σημαντικότερο τώρα για ένα παιδί που μίλησε για πρόβατα που φάγανε παπά από τα μμε το καθήκον μου το κάνω και με το παραπάνω κάθε Κυριακη που δεν βλέπω ματς και μετά ανγκάζομαι και κατεβάζω το παιχνιδι για να δω λίγο μπάλα και να συζητήσω εδώ μαζί σας και για αγωνιστικά θέματα. Πολύ εκνευρισμός αυτές τις μέρες και στο φόρουμ , το καταλαβαίνω απόλυτα αλλά να μην λέμε και ότι μας κατεβαίνει στο κεφάλι όπως πχ
ο groundsman του γηπέδου χθες ή αυτο με τα πρόβατα και ιστορίες.
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ