Author Topic: Σωτήρης Μπαλάφας  (Read 37966 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Απ: Σωτήρης Μπαλάφας
« Reply #460 on: March 17, 2008, 01:02:10 »
ki esy poios eisai kai les tetoia pragmata

DIO 4

• Guest
« Reply #461 on: March 17, 2008, 01:04:12 »
o DIO....steile prosopiko mynima na soy po...

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #462 on: March 17, 2008, 01:05:03 »

δηλαδη συγνωμη και να το ειπε τι εγινε????που ειναι το κακο?????κακο ειναι να γουσταρει ενας προεδρος εναν παικτη παραπανω να το πει στον προπονητη????αυτο δεν σημαινει απολυτως τιποτα....δεν του λεει να τον εχει στην ενδεκαδα ουτε τιποτα.....

αφηστε το παιδι ησυχο....λες και παιρνει κανα εκ ευρω το χρονο και δεν αποδιδει....ελεος πια.....σε καθε παιχνιδι το ιδιο....οτι γινονταν με τον βρυζα που καποιοι τον εδιωξαν σαν αχρηστο,και τωρα τον αποθεωνουν.....
« Last Edit: March 17, 2008, 01:10:23 by sabbath »
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #463 on: March 17, 2008, 01:08:18 »
den me trwei h periergeia aderfe.apla oti grafeis menei.kai kapoia pragmata den grafontai dhmosia.gi ayto dhmosia 8a peis poios eisai

DIO 4

• Guest
« Reply #464 on: March 17, 2008, 01:10:39 »
erxesai stin toumpa ela stin ena prin to mats kai rota ton MINO thelo na miliso STON DIO ....

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #465 on: March 17, 2008, 01:11:29 »
prepei na apologitho se sena den to katalaba ...poios eisai esi poy les oti leo mpoyrdes..
τη να απολογηθεις...εδω δεν καταλαβαινεις τη σου λεω και τη γραφεις, θα απολογηθεις κιολας; πυροτεχνηματα πετας...βγαινεις και λες οτι ο Ζαγορακης δινει χαρτακι στον Σαντος και δεν καταλαβες οτι το ειπες...απολογησου αλλου...εγω μαρτυρας σε αυτο που εγραψες ειμαι...εσυ εισαι ο ψευδομαρτυρας.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #466 on: March 17, 2008, 01:13:19 »
De mou les re DIO, vgazei olh thn endekada o Zagorakis h mono ton Balafa vazei mesa?

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #467 on: March 17, 2008, 01:13:39 »
sabbath to kako einai oti kapoioi vriskoyn na kathgorhsoyn ton zagorakh.psaxnoyn aformes.giati?gia to agwnistiko
ksexnane poy 8a hmastan moy fainetai...

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #468 on: March 17, 2008, 01:15:45 »
dio auta pou les katholou den stekoune. ti paei na pei rota to mino gia ton dio kai istories. edo ebgales mia broma i pes mas apo pou to emathes pos kai giati i parto piso. Edo den einai athlitiko radiofono na leme oloi to makri mas kai to konto mas kai na min iparxei antilogos. Eipes kati apodeikse to
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

DIO 4

• Guest
« Reply #469 on: March 17, 2008, 01:18:29 »
to akousa na to leei o vryzas sto imixrono re file oti o zagor ton thelei mesa esi ti les  ...na to eipa etsi.....telos me ton mpalafa.....eimai texnikos tou gipedou.....den tha po poio leptomereies....

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #470 on: March 17, 2008, 01:19:50 »
KALINIXTA
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #471 on: March 17, 2008, 01:54:48 »
Ego gia na meinoyme sto 8ema gia ton Balafa 8a pw pws den moy exei deiksei tipota spoydaio. Se kapoia paixnidia, liga htan kaloytsikos h estw, kalos, se alla opws x8es tragikos. Omws proswpika 8a edina kai deyterh kai teleytaia eykairia se ena paixth poy einai 21 xronwn, h estw 8a ton estelna daneiko kapoy allou.Pantws se sxesh me tis symmetoxes poy exei ws twra apo tote poy hr8e 8a eprepe hdh na exei shmeiwsei kapoia proodo.
Den me vriskei omws symfwno h kremala poy toy pernaei h pleiopshfia toy kosmoy

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #472 on: March 17, 2008, 02:03:21 »
ο μπαλαφας παιζει γιατι οποιοι παιξαν στη θεση του αποδειχθηκαν χειροτεροι.

οποιος λεει κακο λογο για τον ζαγορακη θα πρει να τρωει φαπα  Φ Α Π Α  επιτοπου..

οπου και οταν εμφανιζεται ο ζαγορακης θα πρεπει να αποθεωνεται με τρελα και να εμφανιζομαστε ταλιμπαν πιστοι στρατιωτες διπλα του.

οτι και να λεει ο ζαγορακης εμεις να λεμε ναι.

ετσι ακριβως οπως το λεω.ακομα και αν εχουμε αμφιβολιες θα τις λεμε μονο μεταξυ μας.

και αυτο πρεπει να γινετε για τρεις λογους που συνδιαζοντε μεταξυ τους.

α)ο ζαγορακης αγαπαει και μεριμνει για το καλο του συλογου εντιμα και οποιο λαθος κανει το κανει επειδη κανεις δεν ειναι αλανθαστος.

β)αποδεδειγμενα δεχεται φανερο η υπουλο(σαντος) πολεμο εκτος(ποκ-αθηνα-αθηναικα μμε) και εντος (σπορ του βορα λιμπερο ζαγορας) των τοιχων.

γ) πρεπει να εχει λευκη επιταγη και φανατισμενη στηριξη απο το συνολο του κοσμου για να μπορεσει να αντιμετωπισει την αληθινη και κυρια αρρωστια του ΠΑΟΚ που ειναι τα χρεη και το χερι που θα χτυπησει το γραφειο του υπουργου και του πρωθυπουργου να ειναι ΔΥΝΑΤΟ.

γιαυτο φαπα.

ΧΟΥΝΤΑ.

υγ1 ειναι τυχαιο που οσοι λενε υπουλες μαλακιες εχουν ελαχιστη παρουσια και ποστ στο φορουμ?

υγ2 κατι τετοια μου δειχνουν ποσο λαθος ημουν στην υποθεση γκαβρανσιτς και οτι δεν επρεπε να γραψω δημοσια τετοιες σκεψεις που αποδειχτηκαν και λανθασμενες(παικτης επιρεπης στην γκελα).

συγνωμη λοιπον αποσους στεναχωρησα τοτε(παοκκιουρ μποζικ μπιλλυ κλπ.)

MariaKapa4

• Guest
« Reply #473 on: March 17, 2008, 02:21:02 »
Ότι έγινε έγινε! Όσο και να παραπονιόμαστε τώρα, δυστυχώς δεν αλλάζει τίποτα!
Και μην ξεφεύγεται απ'το θέμα ρε σεις, εδώ μιλάμε για τον Μπαλάφα κι εσείς πλακώνεσται ψηφιακά

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #474 on: March 17, 2008, 04:00:45 »
Ρε τι ειναι αυτα ρεεεε...

Τι καθοσαστε και φαγωνεστε μωρε..

Οποιος δεν γουσταρει να ακολουθησει αυτην την προσπαθεια που κανει ο ζαγορακης (αληθεια χωρις τον ΤΕΟ που θα ηταν ο παοκ φετος??) να κατσει σπιτι, με κλειστα τα ραδιοφωνα, τις τηλεορασεις κλπ. Σε μια εποχη που ολοι πολεμουν τον Τεο και κατα συνεπεια τον παοκ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ οτι μπορει να κανει υπομονη και μπαινει στα φορουμ ή βγαινει στα ραδιοφωνα για να κραξει, δεν ειναι παοκ. Ειμαστε 25 χρονια χωρις πρωταθλημα και πρεπει να γινουν ολα φετος?? Ειδικα φετος που υπαρχει φως απο το τουνελ που ηταν τοσα χρονια ο παοκ.Τι διαολο ρε πουστη μου..

Ο αλλος λεει οτι ο τεο λεει να βαλει τον μπαλαφα. Ρε τι πινετε ρε..Ο ξαδερφος του μπατζανακη της θειας μου ξερει τον αδερφο του κρεοπωλη που αγοραζει ο ζαγορακης κρεας για την λιλη και του πε να μην βαλει τον ηλιαδη αλλα τον μπαλαφα γιατι ειναι ψηλο παιδι και εχει μια αδυναμια στους ψηλους.

Ρε σοβαρευτειτε να πουμε..

παοκ ξερω γω γερω γω ενταξει το να ματι να μου βγει και το αλλο να πεταξει

Οποιος δεν θελει να βλαψει τον παοκ να κατσει σπιτι και να πινει μπυρες
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

makptol

• Guest
« Reply #475 on: March 17, 2008, 08:35:10 »
εσυ που λες οτι ο ζαγορακης ( ε ρετι ακουμε.....) θελει να παιζει ο μπαλαφας ......ΠΩς ΕΞΗΓΕΙς ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΙ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΡΟΤΟΥ ΕΡΘΕΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΤΟΝ ΒΑΖΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ.....?
ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.........?
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ τερμα
στα λαμογια ..............ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ.........
μαλιστα ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΡΥΖΑ οτι ειπε οτι ο ΘΟΔΩΡΟΣ ζηταει να παιξει......
ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΛΑΣΠΗ ΛΥΠΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ......
ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΤΕΟ-ΒΡΥΖΑ-ΣΑΝΤΟΣ(ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ.....)................

makptol

• Guest
« Reply #476 on: March 17, 2008, 08:41:09 »
o DIO....steile prosopiko mynima na soy po...

dio αν εχεις τα "ΚΑΚΑΛΑ" poy λενε και οι ποντιοι φανερουσου μην πετας λασπη ετσι.......εγω που ειμαι ενα τιποτα
απλα αγαπαω πολυ τον ΠΑΟΚ και δεν θελω να του κανω κακο αν το δεχθεις θα πω τα πληρη στοιχεια μου
οποτε μου το ζητησεις................ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ............. >:(

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #477 on: March 17, 2008, 09:00:00 »
αει καλά...
ας φαγωθούμε πάλι για το τίποτα!
πάντως και να το είπε..δε βρίσκω κάτι σε μομφή! παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ο Μπαλάφας (άσχετα και αν προσωπικά θα ήθελα να μην ήταν)
συμπληρωματικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να βρίζουν μάνες (πόσο μάλλον του Μπαλάφα τη μάνα!)

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #478 on: March 17, 2008, 09:35:34 »
ξερεις κατι αδερφε dio ?δεν ξερω ποιος εισαι και δε με ενδιαφερει κιολας ..ασε που και ο θεος ο ιδιος να σαι πρεπει να παραμεινεις κατω απο τις σκεψεις και τις οδηγιες του ζαγορακη. θα σου πω μονο κατι .και αληθεια να ναι δεν το γραφεις. και δεν το γραφεις ειδικα τωρα που η ομαδα ειναι χτυπημενη και περιμενει το τελειωτικο χτυπημα. αυτο που κανεις δειχνει δολο.φασκεις και αντιφασκεις. οταν λες ποιος ειμαι εγω και μετα δινεις εσυ το τελειωτικο χτυπημα.απιστευτο ποστ. αν το κανεις εσυ αυτο που λες οτι εισαι μαλον καποιος επωνυμος τοτε τι να παριμενω απο αλλους αλλοθρησκους .ας το εκανες μετα το ματς με τον αρη ,τοτε που ειμασταν στα πανω μας. οχι τωρα. δεν εισαι συκοφαντης, εισαι βαλτος ,οχι για το αληθες της υποθεσης αλλα για το ειδεχθες.

υ.γ.  εγω ειμαι 40 χρονων και 30 χρονια παρακολουθω ΠΑΟΚ . εχω χαλασει την προσωπικη μου ζωη την οικογεναιακη ,την καριερα μου για εναν συλλογο που λατρευω. δεν εισαι τιποτε παραπανω απο μενα αλλα και οποιονδεηποτε φιλο της ομαδος που και γηπεδο δεν εχει παει ακομη ,που μεενει σε καποιο ακριτικο τοπο που δεν εχει δωσει ουτε ευρω γιατι δεν του το επιτρεπουν οι συνθηκες.τιποτε. και δεν νομιμοποιεισαι να το λες κιολας. μαλιστα σε θεωρω εχθρο πλεον και οχι φιλο τηςε ομαδοςαλλα απο κατι σαν και εσας ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να παει μπροστα τοσα χρονια. εχω δει πολλους απο εσας 30 χρονια τωρα.πολλους.προδοσια και αηδια.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #479 on: March 17, 2008, 09:54:40 »
Ego gia na meinoyme sto 8ema gia ton Balafa 8a pw pws den moy exei deiksei tipota spoydaio. Se kapoia paixnidia, liga htan kaloytsikos h estw, kalos, se alla opws x8es tragikos. Omws proswpika 8a edina kai deyterh kai teleytaia eykairia se ena paixth poy einai 21 xronwn, h estw 8a ton estelna daneiko kapoy allou.Pantws se sxesh me tis symmetoxes poy exei ws twra apo tote poy hr8e 8a eprepe hdh na exei shmeiwsei kapoia proodo.
Den me vriskei omws symfwno h kremala poy toy pernaei h pleiopshfia toy kosmoy

Å÷ù âáñåèåé íá åðáíáëáìâáíïìáé..ï Ìðáëáöáò êáé ôï êáèå ðáëéêáñáêé ðïõ áôõ÷çóå íá ãéíåé ðïäïóöáéñéóôçò ôïõ ÐÁÏÊ óôçí ÷åéñïôåñç öáóç ôçò éóôïñéáò ôïõ ( Ãïõìåíïò+ 25.000.000 åê € ÷ñåç+ áðëçñùôïé+12 äéáöïñåôéêïé ðñïðïíçôåò+ 3 ÷ñïíéá ÷ùñéò ðñïåôïéìáóéá) äåí öôáéåé êáôá ôçí áðïøç ìïõ.

Ïôáí ðáåé ãéá ðáíåëëáäéêåò åíá ðáëéêáñáêé êáé ìåãáëùíåé óå äéáëõìåíç ïéêïãåíåéá, êáé áëëáæåé 12 êáèçãçôåò êáé äåí êáíåé ðïôå ïõóéáóôéêç ðñïåôïéìáóéá, äåí öôáéåé ìïíï ôï éäéï ðïõ äåí èá ðåñáóåé óôçí ó÷ïëç ôçò áñåóêåéáò ôïõ..

Ç êáñáìåëá ïôé ôïóá ÷ñïíéá ðáéæåé êáé äåí âåëôéùèçêå ðñåðåé åðéôåëïõò íá óôáìáôçóåé..Åðñåðå íá ìáèåé ìðáëá ïôáí ðñïåôïéìáæïìáóôáí óôçí Óéíäï êáëïêáéñéáôéêá ç ïôáí 3 ùñåò ìåôá ôçí áöéîç óôçí Ãåñìáíéá êáíáíå öéëéêï êáé ôñùãáìå 7 ? Ïôáí ï óõãêåêñéìåíïò ðïäïóöáéñéóóôçò å÷åé áëëáîåé óôçí åõáéóèçôç çëéêéá ðïõ åéíáé ôïõëá÷éóôïí 8 ðñïðïíçôåò, ðùò êáé áðï ðïéïí èá ìáèåé ìðáëëá? Ç ìçðùò å÷åé ãéá óõìðáéêôç åäò êáé 3/4 ÷ñïíéá ôïí Ðéñëï ?

Ïôáí ÷áíïõìå öôáéåé ï Ìðáëáöáò..ïëïé åìåéò âñéóêïõìå ôï èõìá óå åíá ðáéäáêé 21 ÷ñïíùí êáé âåâáéá êáíåéò äåí å÷åé ôá åíôåñá íá êáôçãïñéóåé åîéóïõ êáé ðáñáðáíù ôïí Ã× êáé ôïí Êùíóôáíôéíéäç, ïé ïðïéïé ÐÑÅÐÅÉ íá óðñùîïõí ôçí ïìáäá êáé åéíáé ôïí äåõôåñï ãõñï êáé ïé äõï ôïõò åðåéêùò ÁÐÁÑÁÄÅÊÔÏÉ. Áò êáíïõìå ëïéðïí ôéò âëá÷ïìáãêéåò ìáò óôï ðáëéêáñáêé ôïí Ìðáëáöá..áò ôïí äéùîïõìå ìå ôçí óõìðåñéöïñá ìáò ôçí ÁÄÉÊÇ êáé ïôáí èá êáíåé êáñéåñá áëëïõ...èá öùíáæïõìå îáíá ñõèìéêá ôï ïíïìá ôïõ óáí åíáò áëëïò Æçóçò Âñõæáò..ãéáôé îå÷íïõìå åõêïëá..ãéáôé îå÷íïõìå ïôé ôïí Âñõæá ðïõ ïëïé áãáðáìå êáé ëáôñåõïõìå..åìåéò ôïí äéùîáìå..

Ï Ìðáëáöáò êáé ï êáèå Ìðáëáöáò (êáé êáôá óõíåðåéá ï ÐÁÏÊ) ðáéîåé äåí ðáéîåé êáëá, åãù ðïõ èåëù íá èåùñù ôïí åáõôï ìïõ óùóôï ïðáäï, ôïí áíôéìåôùðéæù ïðùò èá áíôéìåôùðéæá êáé ôá ðáéäéá ìïõ. Ïôáí ôï ðáéäé óïõ êáíåé ìáëáêéåò äåí ôï äåñíåéò êáèå ìåñá, ïõôå ôï äéù÷íåéò áðï ôï óðéôé, ïõôå ôï áëëáæåéò..êáèåóáé êáé óêåöôåóáé ôé å÷åéò êáíåéò ëáèïò óáí ãïíéïò..Åéôå ôï õðåñåêôéìçóåò, åéôå äåí ôïõ åäùóåò ôï êáôáëëçëá åöïäéá åéôå áäéáöïñçóåò..Óôçí äéêéá ìáò ðåñéðôùóç å÷ïõìå ç ôçí õðåñåêôéìçóç ç ïôé äåí äùóáìå ôïóï êáéñï(ï÷é óáí ïðáäïé, áëëá óáí äéïéêçóç) ôá êáôáëëçëá åöïäéá óôïõò ðáéêôåò.

Åðåéäç ëïéðïí ç èåóç ç äéêéá ìáò ôçí äåäïìåíç ÷ñïíéêç óôéãìç åéíáé íá óôáèïõìå óôï ðëåõñï ôçò ïìáäïò áêïìá êáé áí ðáéæåé ôçí ÷åéñïôåñç ìðáëëá ïëùí ôùí åðï÷ùí, åðåéäç óôçí äéïéêçóç ôçò ÐÁÅ õðáñ÷åé åíá äéêï ìáò óðëá÷íï, ãé áõôïí áêñéâùò ôïí ëïãï ðñåðåé íá áöçóïõìå ôéò åìðáèåéåò êáé ôá ìðéíåëéêéá óå ðïäïóöáéñéóôåò ìáò..Íïìéæù ðùò ïëïé óõìöùíïõìå ðùò ï Óáíôïò ç ôïõëá÷éóôïí ï Æáãïñáêçò êáé ï Âñõæáò ãíùñéæïõí êáëõôåñá ôçí ìðáëá áðï ôïí êáèåíá ìáò.. Ãéáõôï ëïéðïí óáí "ðáôåñáò" ôïõ ÐÁÏÊ ìáò.. äåí äéíåéò ðïôå ôá ðáéäéá óïõ óå äçìïóéá êáôáóðáñáîç áðï ôïí êáèå ôõ÷áéï äçìïóéïãñáöï êáé êáêïâïõëï áãíùóôï..êáíåéò ôçí êñéôéêç ìå ôïõò öéëïõò óïõ, ÷ùñéò íá ðñïâáéíåéò óå ÷áñáêôçñéóìïõò êáé ôï êáôáðéíåéò, ãéáôé ðñåðåé íá ôï êáôáðéåéò..ãéáôé îåñåéò ïôé å÷åéò äéïéêçóç, ðïõ óå áãáðáåé êáé åóåíá áëëá êáé áõôï ðïõ ðñåóâåõåéò.

Ï ÐÁÏÊ ÐÁÍÙ ÁÐÏ ÏËÁ