Author Topic: Καλησπέρα από έναν Νιόνιο!  (Read 42838 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Απ: Καλησπέρα από έναν Νιόνιο!
« Reply #840 on: February 26, 2010, 16:40:21 »
Πιστευω πως το Χ μπορει να το παρει ο νιονιος... Τωρα που την ακουσανε οι βαζελοι ομαδαρα παλι, μπορεις να τους ριξεις ενα μπουκετακι ξεγυρισμενο.  ;D

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #841 on: February 26, 2010, 18:50:40 »
βουντου βουντου...

"Σαν σιφουνας περασε απο τη Νεα Σμυρνη ο Ευρω-πεος παναθηναικος. Κανοντας επιδειξη δυναμης οι πρασινοι με το αστερι τους τζιμπριλ σισσε  ο οποιος απο τοτε που επαψε να τραυματιζεται...."

βουντου βουντου...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #842 on: February 26, 2010, 22:31:20 »
ας κερδισουμε εμεις το σαββατο και τα βλεπουμε μετα αυτα...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

ive4

• Guest
Απ: Απ: Καλησπέρα από έναν Νιόνιο!
« Reply #843 on: February 27, 2010, 00:45:02 »
το θεμα ειναι οτι ποιοτικα δεν εχουν το υλικο.

Αυτο ειναι το θεμα δυστυχως..

ενώ οι βάζελοι είχαν το υλικό και πέρασαν την Ρόμα. Νομίζω, ότι στο ένα ματς, δε παίζει ρόλο μόνο το υλικό.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #844 on: February 28, 2010, 21:55:37 »
Τι έγινε ρε Τσακίρη; Νταηλίκι σε πήρε ο βάζελος; Εσύ δηλαδή πώς δεν άφησες να μπούνε μέσα οι δικοί μας; Μπλα μπλα μπλα... Μίλησε κανείς;

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #845 on: February 28, 2010, 22:02:42 »
Ειχε βαζελους μεσα?
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline james4

• Αποστολή
  • **
« Reply #846 on: February 28, 2010, 22:12:14 »
μπα δεν πρεπει να ειχε      πολυ καλος παιχτης ο τζαβελας

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #847 on: February 28, 2010, 22:46:07 »
νιονιο, βιαστηκες να κανεις εχθρους  ;)
του χρονου που ο μουσατος κοτερας θα σε ρίξει κατηγορια, εσυ νιονιο βαζε σε βιντεακια να βλεπεις τις φασεις και τις ανακοινωσεις για τη σφαγη σου στη Τουμπα για το φαουλ που δε σε δωσανε 15 μετρα εξω απο τη περιοχη.
ετσι νιονιε?  ;)

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #848 on: March 01, 2010, 02:15:30 »
να παει να γαμηθει κ ο τσακιρης κ οι δηλωσεις του..
οταν ζητουσε διαβατηριο για τα εισιτηρια εμεις τι επρεπε να πουμε για τη σαπιλα του ποδοσφαιρου??

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #849 on: March 01, 2010, 13:19:32 »
αληθευει χτες οτι οι πανιωνιοι φωναξανε συνθημα <<αυτο ειναι σωστο αυτο ειναι σωστο πρωταθλημα να παρει ο ΠΑΟΚ να βαλετε μυαλο>>??ξερει κανεις αν ισχυει κατι τετοιο?
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

daniel

• Guest
« Reply #850 on: March 01, 2010, 18:51:24 »
100 % ΑΛΗΘΕΙΑ,και το ειπαμε 2-3 φορες,λαγοι δεν μπορουσαν να μπουνε στο γηπεδο ουτε χθες,οπως δεν μπορουσανε να μπουνε γαβροι ,ουτε χανουμια....τωρα ποιος θελει εχθρους το ξερει ο καθε ενας που σχολιαζει αναλογα,παραλιγο να υπαρχει και πανο για τον ΠΑΟΚ εχθες,οσο μπορω θα λεω την αληθεια γιατι καποιοι πανε να κανουνε το ασπρο μαυρο....καλο μηνα σε ολους
« Last Edit: March 01, 2010, 19:08:56 by Capricorn »

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #851 on: March 01, 2010, 18:59:08 »
ειναι αληθεια ,ειπωθηκε .για την ακριβεια
αυτο αυτο αυτο ειναι σωστο πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ να βαλετε μυαλο
απλα περα του το τι εχει ειπωθει εδω σχετικα με τον αγωνα του πρωτου γυρου, οι πανιωνιοι νοιωθουν. και απεχουν πολυ μα παρα πολυ απο τους αλλους 3
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

billaras

• Guest
« Reply #852 on: March 01, 2010, 19:34:03 »
οντος η αληθεια να λεγεται...
οι νιονιοι κατα εμενα ειναι πολυ ενταξη ατομα...
δεν υπαρχει λογος να τους βαζουμε στο ιδιο καζανι με τους αλους...ισα ισα

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #853 on: March 01, 2010, 19:49:10 »
100 % ΑΛΗΘΕΙΑ,και το ειπαμε 2-3 φορες,λαγοι δεν μπορουσαν να μπουνε στο γηπεδο ουτε χθες,οπως δεν μπορουσανε να μπουνε γαβροι ,ουτε χανουμια....τωρα ποιος θελει εχθρους το ξερει ο καθε ενας που σχολιαζει αναλογα,παραλιγο να υπαρχει και πανο για τον ΠΑΟΚ εχθες,οσο μπορω θα λεω την αληθεια γιατι καποιοι πανε να κανουνε το ασπρο μαυρο....καλο μηνα σε ολους
μπραβο σε οσους απο εσας σκεφτονται ετσι.
ειναι καιρος ομως να κανετε τον προεδρο σας να καταλαβει οτι δεν πρεπει να φερεται ετσι οπως φερθηκε στους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ..

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #854 on: March 01, 2010, 20:52:11 »
Μπράβο στους οπαδούς του Νιόνιου, τέλος. Είναι πολύ διαφορετικοί σαν οπαδοί σε σχέση με τους άλλους , το είχα ακούσει από πολλούς γαυροβάζελους μιας και έχω πολλούς γνωστούς, αλλά τώρα το βλέπω και σε εφαρμογή. Καλό μήνα Daniel
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #855 on: March 02, 2010, 15:37:28 »
Υπάρχει κανένα σχετικό βίντεο με το σύνθημα;;;
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #856 on: March 02, 2010, 16:01:38 »
ειναι αληθεια ,ειπωθηκε .για την ακριβεια
αυτο αυτο αυτο ειναι σωστο πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ να βαλετε μυαλο
απλα περα του το τι εχει ειπωθει εδω σχετικα με τον αγωνα του πρωτου γυρου, οι πανιωνιοι νοιωθουν. και απεχουν πολυ μα παρα πολυ απο τους αλλους 3

Δεν τους εξομοιωσε ποτε κανεις με τους 3 ακατανομαστους, αν ειναι ποτε δυνατον. Απλα αυτο που εγινε στον πρωτο γυρο στο μεταξυ μας ηταν παρα πολυ μεγαλο λαθος. Δε ξερω σε ποιον να καταλογησω ευθυνες γιατι δε ξερω τι παιζει στα εσωτερικα τους, αλλα τετοια συμπεριφορα ουτε στο καραισκακη δεν θα ειχαμε. Οσο παραδεχτηκα τον τσακιρη περσυ που οταν σκασαμε μυτη 10πλασιοι απο τα εισητηρια, εδωσε εντολη και μπηκαμε ολοι κουτρα, αλλο τοσο μου γυρισαν τα μυαλα φετος, που μας φερθηκαν σαν λαθρομεταναστες και μας κλειδωσαν απ'εξω σε μισοαδειο γηπεδο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #857 on: March 02, 2010, 16:27:22 »
1. Με τους Πανιωνιους δε μου κανει ουτε κρυο ουτε ζεστη. Απο τη μια θυμαμαι παιχνιδια κυριως μπασκετ δεκαετιας 80 στη Νεα Σμυρνη με οχι πολυ καλες "φιλοξενιες" και αντιστοιχες σφαγες. Φιλιες με Πανθηρες κλπ εγω δεν καταλαβαινω γιατι ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ εχω ενστασεις για διαφορες "φιλιες". Απο την αλλη μαλλον δεν μου πεφτει και λογος και δεν δικαιουμαι να μιλαω γιατι για παραδειγμα δεν ημουν στη Νεα Σμυρνη τα τελευταια χρονια να δω σπαθενιες ή μη συμπεριφορες Πανθηρων. Τα κασκολ τους στα Τεμπη τα εχω δει, την παρουσια τους στο συλλαλητηριο την εμαθα. Η συμπεριφορα Τσακιρη παλιοτερα ξηγημενη, τελευταια απο περιεργη εως εχθρικη. Και ο Μπεος καποτε εκραζε το ΠΟΚ, αλλα ειδαμε και πως συμπεριφεροταν στον τοτε προπονητη μας Μπαγιεβιτς, χωρις αυτος να εχει προκαλεσει. Να σημειωσω και τον Πανοπουλο που επισης παλια εκθειαζε τους ΠΑΟΚτσηδες και εκραζε το ΠΟΚ. Βλεπουμε τι κανει τωρα. Αρα με Πανιωνιο δεν εχω σαφη εικονα πως μας βλεπουν ουτε οι οπαδοι ουτε η διοικηση τους.

2. Παρολ΄αυτα το να ακουω οπαδους μιας ομαδας, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, να θελουν να παρουμε πρωταθλημα ΕΜΕΙΣ ειναι μια πολυ ευχαριστη εκπληξη, προσωπικα μου δημιουργει ικανοποιηση και με κανει να τους δω πραγματικα με αλλο, πιο "φιλικο" ματι. Ο Πανιωνιος εχει υποφερει απο το ΠΟΚ. Οπως κι ο ΠΑΟΚ. Κι αλλες ομαδες της περιφερειας ή εκτος ΠΟΚ (πχ Λαρισα) εχουν υποφερει τα πανδεινα αλλα περιεργως μας βαζουν εμας στο ιδιο τσουβαλι....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

daniel

• Guest
« Reply #858 on: March 02, 2010, 16:37:44 »
δεν γινεται να σκεφτονται ολοι μα ολοι το ιδιο πραγμα,εγω απλα εχω ξαναπει απο εδω πως εγω ,αρκετοι ακομα φιλοι μου μεχρι και ο Τσακιρης αν δεν ειμασταν Πανιωνιοι,μονο ΠΑΟΚ θα μπορουσαμε να ειμαστε,αυτο ειναι μεγαλη αληθεια,αλλα επειδη ακομα μιλανε μερικοι για το μεταξυ μας παιχνιδι,μπορω να πω πως οτι εγινε εγινε χωρις καποιος να εχει να κανει κατι με τον κοσμο σας,φετος απλα στο γηπεδο μας ειπαμε πος δεν θελουμε φιλαθλους απο τους 4 μεγαλους ,το κατραμενο ΠΟΚ και τον ΠΑΟΚ,σωστο λαθος δε θα το κρινω εγω,απλα οπως ξερετε δεν πατησε κανενας λαγογαυροχανουμος στο γηπεδο μας,ενω εστω οι μισοι απο εσας που ηρθατε,μπηκατε χωρις κανενα προβλημα στην εξεδρα μαζι με δικους μας,στο περσινο ματς που ειχατε κανονικα εξεδρα δικη σας ηρθατε πολυ περισοτεροι και δεν εμεινε ουτε ενας απεξω,ουτε μισος....να τα λεμε ολα,οπως εγιναν,μακαρι να τους το παρετε το πρωταθλημα θα το χαρουμε ολοι μας παρα πολθ ,να ειστε σιγουροι,αλλα στην χωρα αυτη που ζουμε δεν γινεται,το ειδατε και την κυριακη,πεναλτυ μαιμου στον λαγο με εμας  , πεντακαθαρο μαρς για χαλκηδονα στο καραισκακι το επνιξε...

θα σε παρακαλέσω για πολλοστή φορά εδω μέσα να γράφεις τον ΠΑΟΚ με κεφαλαία.
« Last Edit: March 02, 2010, 16:43:27 by toy »

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #859 on: March 02, 2010, 16:38:42 »
βασικα ποτε δεν εξισωνω διοικησεις με οπαδους...γιατι αν το κανα τοτε θα επρεπε να το κανω και για μας...και αυτο μονο σε αδιεξοδο θα μας εβγαζε...θυμαμαι στην ν.σμυρνη παντα καποιους που μας εχθρευοταν(κωλοχερα,βουλγαροι κτλ κτλ) και καποιους που μας ξηγιοτανε μεχρι και με νερα στο τελος του αγωνα...φιλιες για μενα δεν υπαρχουν...ξηγημενα ατομα μπορεις να βρεις παντου...κι οταν λεω παντου εννοω παντου...δεν γινεται με τους παντες να εισαι φιλος...

αυτο που φωναξαν ομως ειναι η κοινη οργη μας...και μαγκια τους που το βλεπουν ετσι...δεν θα με πειραζε αν δεν το βλεπαν ετσι παντως...