Author Topic: Καλησπέρα από έναν Νιόνιο!  (Read 42932 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mpougatsas

• Guest
Απ: Καλησπέρα από έναν Νιόνιο!
« Reply #440 on: November 06, 2008, 18:07:46 »
.....ON THE LINE

MetroStar

• Guest
« Reply #441 on: November 06, 2008, 21:19:16 »
Moνο αυτό δεν ακούσαμε σε αυτο το τοπικ... Επρεπε να το πει καποιος για να ξυπνήσετε?

JamaicaN

• Guest
« Reply #442 on: November 06, 2008, 22:18:33 »
Να θυμίσω επίσης για όσους δεν ξέρουν / δεν θυμούνται πως βρέθηκε πεταμένη έξω από το γήπεδο τους μεγάλη σημαία του ΠΑΟΚ την οποια την βρήκαν Πάνθηρες και την επέστρεψαν ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ σε δικό μας σύνδεσμο!!!

*** Τα όσα λέμε βεβαια είναι καθαρά για τις οπαδικές σχέσεις και όχι για το πως θα αντιμετωπίσουμε εντός γηπέδου τον Πανιώνιο. Μην μπερδεύεται το ένα με το άλλο!
:thumbok:

@νφ δε ξερω αδερφε αν ησουν σμυρνη περσυ αλλα τετοια αντιμετωπιση σε εκτος εδρας ματς εγω δεν εχω ξαναδει.....

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #443 on: November 06, 2008, 22:22:59 »
ΠΑΟΚ εναντιον ολων

by the way αφου ειναι καλα παιδια και επειδη ειναι μαγκες που ειναι πανιωνιοι στην αθηνα,προτεινω να κανουμε φιλια και με τους οπαδους του Απολλων Καλαμαριας και της Γριας αλλα και του Αρη αφου ειναι μαγκια να εισαι οπαδος αλλων ομαδων στην ασπρομαυρη θεσσαλονικη..

XEXE TPOMEPO ;D

Offline LOUTSA4

• Αποστολή
  • **
« Reply #444 on: November 06, 2008, 23:08:48 »
ΠΑΟΚ εμπρος και προλογο μην τρως...

Edit MILLWALL-4

Με κεφαλαία ρε παιδιά... με κεφαλαία
« Last Edit: November 06, 2008, 23:41:42 by MILLWALL-4 »
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΠΑΟΚ.

mpougatsas

• Guest
« Reply #445 on: November 07, 2008, 13:31:45 »
Μιας και δεν έχουμε και την πιο εχθρική σχέση με Πανιώνιο.. θα μου άρεσε να δω αύριο ανταλλαγη συνθημάτων στο διάστημα που θα χει την τιμητική του ο gay, με τους 500 φιλοξενούμενους..

υ.γ. οι παρτιζάνοι χτες φωνάζανε για την ΠΑΟΚΑΡΑ σ'ολο το παιχνίδι, καλά θα ήταν να ακουστεί και το ΠΑΡΤΙΖΑΝ απ'ολους μας αύριο..

daniel

• Guest
« Reply #446 on: November 07, 2008, 13:41:24 »
το σιγουρο ειναι οτι ολη η τουμπα αυριο θα βριζει γαυρο και παπαναστασιακο,και εμεις και εσεις
αλλα σιγουρα θα βρεθουνε και κομπλεξικοι να βριζουν και απο τις δυο μεριες....αυτο δν αλλαζει

mpougatsas

• Guest
« Reply #447 on: November 07, 2008, 13:51:48 »
Μπα με τον παπαναστασιακο που λες daniel δε νομίζω ν ασχοληθούμε..
πριν το μεταξύ μας ματς.. και μετά απο κανα χρόνο και αν ξανανέβουν θα ξανασχοληθούμε μ'αυτούς :P
Αλλά το κατεστημένο θα τάκουσει σίγουρα..

makptol

• Guest
« Reply #448 on: November 07, 2008, 14:22:11 »
το σιγουρο ειναι οτι ολη η τουμπα αυριο θα βριζει γαυρο και παπαναστασιακο,και εμεις και εσεις
αλλα σιγουρα θα βρεθουνε και κομπλεξικοι να βριζουν και απο τις δυο μεριες....αυτο δν αλλαζει

ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΑΚΟ ΜΟΝΟ ΣΕ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ
ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ.........ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.......

DimNaoussa

• Guest
« Reply #449 on: November 07, 2008, 15:50:05 »
εγω παντως θα βριζω και τον νιονιο και δεν ειμαι κομπλεξικους ΠΑΟΚ ειμαι ρε...ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ..

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #450 on: November 07, 2008, 16:06:42 »
καλα ειναι τοσο δυσκολο για ενα παιχνιδι να τραγουδαμε μονο για τον ΠΑΟΚ που αγαπαμε?γιατι σονυ και καλα πρεπει να βρισουμε τις μανες των αντιπαλων οταν μαλιστα αυτοι ειναι ξηγημενοι και σωστοι απεναντι μας και παλι πριν τον αγωνα θα καταθεσουν στεφανι στ αδερφια μας???εκτος απο τη πολυ καλη συμπεριφορα που ζησαμε εμεις περσι στη νεα σμυρνη εγω δε θα ξεχασω και περσι στο ναο που οταν καναμε χερια και φωναζε ολο το γηπεδο <<ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ>> οι πανθηρες μας χειροκροτουσαν.και ηταν και μαζι μας στο συλαλητηριο πριν.
ο οπαδισμος δεν ειναι αλητεια και τσαμπουκαδες!!!ποσο μαλλον για μας τους ΠΑΟΚτσηδες που μαστε ντομπρος και αρχιδατος λαος.
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

daniel

• Guest
« Reply #451 on: November 07, 2008, 16:42:28 »
σεριφη  το αν εισαι η οχι ασε να το κρινουν αλλοι....

makptol

• Guest
« Reply #452 on: November 07, 2008, 16:48:25 »
παιδια μην αποπροσανατολιζομαστε ΝΙΚΗ παση θυσια καλες οι φιλιες για μετα η
πριν το ματς αλλα στον αγωνα ειναι μια μαχη με μια δυσκολη ομαδα και
δεν χωρανε φιλιες κλπ. γιατι χαλαρωνουμε και δεν βοηθαμε την ομαδα....

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #453 on: November 07, 2008, 16:50:51 »
πολυ σημασια δωσαμε σε μια μικρη ομαδα της αθηνας, μαλλον υπερβολικη σημασια θα ελεγα.
παντως εγω θυμαμαι, εποχη σαβιτς με μπερυ πανω κατω, εκεινη τη χρονια που οταν παιζαμε μπασκετ γινοταν της πουτανας απο την αιωνια ομαδα της γειτονιας για να χασουμε.
πως τα ξεχνατε μερικοι δεν μπορω να καταλαβω.

ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ δανιηλ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΤΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.-
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

goudas4

• Guest
« Reply #454 on: November 07, 2008, 17:00:20 »
Εγω λεω εκτος απο τα συνθηματα κατα του γαυρου (για σκουληκι το θεωρω τουλαχιστον μαλακια να φωναζουμε συνθηματα σε ακυρα ματς) να φωναξουμε μαζι με τους νιονιους και τιποτα για το νομο ιωαννιδη-ορφανου...
Εχουμε φτασει σε σημειο να θεωρειται αριστερος-αναρχικος κτλ. σων και καλα αυτος που φωναζει συνθηματα κατα του τρομονομου ενω πραγματικα ειναι κατι που μας ενδιαφερει αμεσα η εμμεσα ολους ανεξαιρετως!

Οσο για αυτους που θεωρουν εχθρους τους νιονιους, εγω δεν βλεπω κανεναν εχθρο απο την στιγμη που ο αλλος δεν με προκαλει...Φυσικα και αν προκαλεσουν οι πανιωνιοι θα τους συμπεριφερθει ο Λαος του ΠΑΟΚ αναλογως αλλα απο την στιγμη που οι πανθηρες μας σεβονται αρκετα σαν Λαο τοτε δεν εχω κανενα απολυτως λογο να βλεπω παντου εχθρους...

DimNaoussa

• Guest
« Reply #455 on: November 07, 2008, 17:00:53 »
ευχαριστω τ-bag (kissmyarrow) που με καλυψες γτ ο αλλος μας λεει κομπλεξικους που θα φωναζουμε κατα τον νιονιο..μηπως παιδια εσεις του νιονιου θελετε να το δουμε το ματς ΠΑΟΚ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ..τελος δεν ξανασχολουμε με ανυπαρκτους...ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟΝ ΝΙΟΝΙΟ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ..
« Last Edit: November 07, 2008, 17:10:40 by Serifis-4- »

DimNaoussa

• Guest
« Reply #456 on: November 07, 2008, 17:05:29 »
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΑΤΣ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΙΟΝΙΟ..ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ DANIEL ΘΕΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 4? ? Ω ΡΕ ΦΑΣΗ.....

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #457 on: November 07, 2008, 17:21:02 »
δηλαδη οσοι γουσταρουν μονο ΠΑΟΚ ειναι κομπλεξικοι?δεν καταλαβα?απο ποτε το να υποστηριζεις μονο την ομαδα σου και να φωναζεις μονο για αυτην ειναι κοπλεξ?

DimNaoussa

• Guest
« Reply #458 on: November 07, 2008, 17:23:27 »
+1 katisi,

αααα και δηλαδη μας λες εμμεσα οσοι αυριο φωναξουν μεσα στο σπιτι τους κατα τον νιονιο ειναι κομπλεξικοι? ? ? ασε μας ρε daniel..H πλακα θα ειναι αυριο που θα φωναζουμε ολοι κατα του νιονιου και συ που δεν εισαι κομπλεξικος δεν θα φωναζεις κατα εμας..αυτα ειναι..

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #459 on: November 07, 2008, 17:31:00 »
Να το κόψουμε ΤΩΡΑ γιατί βλέπω να κιτρινίζει ο τόπος
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ