δεν γινεται να σκεφτονται ολοι μα ολοι το ιδιο πραγμα,εγω απλα εχω ξαναπει απο εδω πως εγω ,αρκετοι ακομα φιλοι μου μεχρι και ο Τσακιρης αν δεν ειμασταν Πανιωνιοι,μονο ΠΑΟΚ θα μπορουσαμε να ειμαστε,αυτο ειναι μεγαλη αληθεια,αλλα επειδη ακομα μιλανε μερικοι για το μεταξυ μας παιχνιδι,μπορω να πω πως οτι εγινε εγινε χωρις καποιος να εχει να κανει κατι με τον κοσμο σας,φετος απλα στο γηπεδο μας ειπαμε πος δεν θελουμε φιλαθλους απο τους 4 μεγαλους ,το κατραμενο ΠΟΚ και τον ΠΑΟΚ,σωστο λαθος δε θα το κρινω εγω,απλα οπως ξερετε δεν πατησε κανενας λαγογαυροχανουμος στο γηπεδο μας,ενω εστω οι μισοι απο εσας που ηρθατε,μπηκατε χωρις κανενα προβλημα στην εξεδρα μαζι με δικους μας,στο περσινο ματς που ειχατε κανονικα εξεδρα δικη σας ηρθατε πολυ περισοτεροι και δεν εμεινε ουτε ενας απεξω,ουτε μισος....να τα λεμε ολα,οπως εγιναν,μακαρι να τους το παρετε το πρωταθλημα θα το χαρουμε ολοι μας παρα πολθ ,να ειστε σιγουροι,αλλα στην χωρα αυτη που ζουμε δεν γινεται,το ειδατε και την κυριακη,πεναλτυ μαιμου στον λαγο με εμας , πεντακαθαρο μαρς για χαλκηδονα στο καραισκακι το επνιξε...
θα σε παρακαλέσω για πολλοστή φορά εδω μέσα να γράφεις τον ΠΑΟΚ με κεφαλαία.