Author Topic: Καλησπέρα από έναν Νιόνιο!  (Read 42837 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Απ: Καλησπέρα από έναν Νιόνιο!
« Reply #580 on: February 24, 2009, 14:41:17 »
Ενταξει εγω το εχω ξαναπει οτι κανενα προβλημα δεν παιζει με τους πανθηρες ισα ισα που υπαρχει μια κατα γενικη ομολογια καλη σχεση τιποτα λιγοτερο τιποτα παραπανω.
  Αυτο που νομιζω θελει να πει ο Club και παρεξειγησε τοσο ο ντανιελ οσο και πολλοι δικοι μας ειναι οτι αφου οι σχεσεις οπαδων-διοικησης Πανιωνιου υποτιθεται ειναι αρμονικες ειδικα στο ποδοσφαιρο θα πρεπει να βρεθει μια λυση ή θα επρεπε να βρεθει μια λυση εξ αρχης καθως τα 500 μονο εισητηρια ειναι αναποφευκτο και σχεδον σιγουρο οτι θα δημιουργησουν προβλημα ειδικα σε πολλους οπαδους μας αλλα και στην ομαλη προσελευση στις κερκιδες.Θα μπορουσες να δωσεις 1500 και να αποφευχθουν πιθανες μανουρες,αποκλεισμοι απο την κερκιδα μεχρι και ελπιζω να μην γινει τιποτα προσαγωγες.
 Οσοι ειμασταν ελληνικο αλλα και σε παλιοτερα ματς με πανιωνιο δεν ειμαστε αγνωμονες και ξερουμε οτι στο ελληνικο βγηκαν πανιωνιοι συνδεσμιτες και απλοι οπαδοι και παρακινουσαν την αστυνομια να μπουμε κανονικα.Το σεβομαστε αυτο απολυτα,το ερωτημα ειναι γιατι αναλογη πιεση δεν υπηρχε προς την εκαστοτε Καε και κατα ποσο θα υπαρξει στον προσεχη αγωνα στην Παε για να αποφευχθουν τα χειροτερα.
 Δεν υπαρχει απο μενα τουλαχιστον μομφη στους καθαρους πανιωνιους αλλα μονο στις διοικησεις των ομαδων.Αυτο που εγινε εξω απο το ελληνικο ηταν απαραδεκτο και επρεπε να καυτηριαστει και επισημα απο τους πανθηρες καθως θεσσαλονικη τελευταια χρονια ολοι ξερουμε οτι κανενα προβλημα δεν εχουν συναντησει και υπηρχε αψογη φιλοξενια.
Τελειωνω λεγοντας οτι απο μενα πολυ Ρισπεκτ στους πανθηρες που τιμανε καθε χρονο τα αδικοχαμενα παιδια μας και στα τεμπη αλλα και στην τουμπα με πανια και ανθοδεσμες.

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
« Reply #581 on: February 24, 2009, 15:00:33 »
Μια χαρά άτομα είναι,μεταξύ μας δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα. north αμα η ΠΑΕ τους δεν θέλει να μας δώσει παραπάνω εισητήρια(από τα 500) δεν νομίζω να μπορούν να κάνουν και πολλά.

(Όπως και εμείς που θέλαμε βάζελους στη Τούμπα για να πάμε ΟΑΚΑ  στο 2ο γύρο αλλά η ΠΑΕ μας ήταν κάθετη σε αυτό.)

Το σίγουρο είναι οτι θα μπορούμε να πάμε στο γήπεδο πολλοί περισσότεροι, σε άλλες θύρες και δεν θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #582 on: February 24, 2009, 15:10:25 »

Το σίγουρο είναι οτι θα μπορούμε να πάμε στο γήπεδο πολλοί περισσότεροι, σε άλλες θύρες και δεν θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.

αν πας χωρις παρεα, χωρις διακριτικα, κοινώς σαν απλός θεατής...αν θες να πας ως ΠΑΟΚ-που έτσι είναι το σωστό να πας, βάζω στοίχημα ότι θα σε περιμένει η ασυνομία για προσαγωγές...εδώ στο ελληνικό δεν κόλλησαν να πάρουν μέσα ένα πατέρα με το παιδί του επειδή ήταν ΠΑΟΚ!!
αυτό που θέλω να πω, είναι πως και ΠΑΛΙ στήνεται μια χαρά σχέδιο για να έχουμε προσαγωγές, γι' αυτό όσοι πάτε χωρίς εισιτήριο, τα μάτια σας 14!
και να σας θυμίσω οτι πέρσι, επειδή εγώ κ ο πετρούσας είχαμε κάτσει εξω απο το γήπεδο μεχρι τη σεντρα κ περιμέναμε ένα παιδί να του δώσουμε το εισιτήριο, οι μπάτσοι δεν άφηναν να πλησιάσεις αν δεν είχες εισιτήριο κ μαλιστα επειδη αργησαμε να μπουμε μεσα με το ζορι μας εβαζαν μεσα(ακομη κ ο ποικιλιδης ηρ8ε κ με ρωτησε 3 φορες γιατι δεν παμε μεσα κ αντε μπειτε κτλ), γιατι τους ενοχλουσαμε που καθομασταν εκει...(μεχρι κ παρατηρηση μας εκαναν να μην ακουμπαμε ενα αμαξι που στεκομασταν).ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 14! παε πανιωνος ή αστυνομια ολοι εχουν τις ευθυνες τους, αλλα παλι φοβάμαι μην την πληρωσει κανενας συνοπαδος μας...
« Last Edit: February 24, 2009, 15:17:39 by maria-mtb »

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #583 on: February 24, 2009, 15:13:47 »
Η επίδειξη ταυτότητας είναι μέτρο που άρχισε να ισχύει από φέτος. Κανονικά θα έπρεπε όλοι να το τηρούν. Δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με αυτό το μέτρο. Είναι ζήτημα αλλαγής μίας διαδικασίας, η οποία πρέπει να αποτελέσει κομμάτι των συνολικών διεκδικήσεων του οπαδικού κινήματος. Είναι στα πλαίσια των νόμων Ορφανού και Ιωαννίδη και δεν μας φταίει καμμία ΠΑΕ γι' αυτήν την τακτική. Το να επικεντρωνόμαστε σ' αυτόχάνουμε το δάσος, κοιτώντας το δέντρο. Η συνεννόηση σίγουρα θα μπορούσε να υπάρξει, αλλά με ποιον να συνεννοηθεί η ΠΑΕ Πανιώνιος; Με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που δεν μπορεί να επιβληθεί στους οπαδούς της; Γιατί οι οπαδοί δεν λογίζονται ακόμα ως εταίροι. Λογίζονται απλά ως πελάτες, αγοραστές του θεάματος. Η καλή διάθεση βέβαια μπορεί να υπάρχει από μεριάς οργανωμένων και από τις δύο μπάντες, αλλά μην ξεχνάμε πως πρόκειται για επιχειρήσεις θεάματος, που προσπαθούν να κερδίσουν ό,τι περισσότερο μπορούν από τη συμμετοχή τους στις διάφορες διοργανώσεις, εν προκειμένω από το πρωτάθλημα της Super League.

Από αυτό το ματς, ο νιόνιος μπορεί να ελπίζει στη συμμετοχή του στα πλέυ οφ, αν το κερδίσει. Που σημαίνει αρχικά περισσότερα έσοδα από τα εισιτήρια και από τα τηλεοπτικά των εξτρά αγώνων, έπειτα έσοδα από την έξοδο στο ΟΥΕΦΑ (κατά πάσα πιθανότητα). Αυστηρά λογικά κοιτώντας το, η απόφαση της αστυνομίας τους βολεύει και μπορούν να κρυφτούν πίσω απ' αυτήν. Γιατί τα έσοδα από τα 1000 παραπάνω εισιτήρια είναι ελάχιστα μπροστά στα προαναφερθέντα.

Τώρα, αν κανείς βλέπει αδέρφια, εχθρούς και λοιπά, μου είναι παντελώς αδιάφορα ως ΠΑΟΚ που αγωνίζεται με τον Πανιώνιο, γιατί απλά θέλω να κερδίσει η ομάδα μου. Εμένα οι πάνθηρες μου είναι για πολλούς λόγους συμπαθείς τα τελευταία χρόνια (ναι, οι άνθρωποι αλλάζουν και δεν με νοιάζει ο πρότερος "άτιμος" βίος, γιατί εγώ, εμείς υπήρξαμε το ίδιο, αν όχι περισσότερο "άτιμοι" και μάλιστα έχουμε περιφανευθεί ως οπαδοί γι' αυτά τα "ανδραγαθήματά" μας), χάρη στην οπαδική τους κουλτούρα. Δεν θα αφήσω τα πολιτικά να με καθορίσουν στο οπαδικό ζήτημα και είναι μία απόφαση της οποίας τις συνέπειες αντιμετωπίζω, καθώς έτσι πράττω διαρκώς. Γιατί ναι μεν μία ολοκληρωμένη προσωπικότητα δεν μπορεί παρά να δρα ως ενιαία, δηλαδή να μην το "παίζει σε διπλό ταμπλό", πότε οπαδός και πότε πολιτικό ον ανάλογα με την περίσταση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα απωλέσει τη διαύγειά του να κατανοεί την καλή διάθεση και τη θέληση για διάλογο, όταν αυτή υπάρχει. Και να κατανοεί την αυτονομία του μερικού, όταν υπάρχει χώρος γι' αυτό.

Γιατί πέρα από τις πολιτικές συμπάθειες ή αντιπάθειες του ενός ή του άλλου, υπάρχει ένας κοινός εχθρός όλων των οπαδών (όχι των ντεμέκ). Αυτός είναι ο οπαδικός τρομονόμος, σύμφωνα με τον οποίον κάθε πολίτης χάνει θεμελιώδη δικαιώματα του, με την επιλογή να μην είναι απλός καταναλωτής θεάματος, αλλά ενεργά συμμέτοχος της οπαδικής κουλτούρας. Που είναι η τελευταία εναπομείνουσα μαζική νεανική λαϊκή κουλτούρα αυτής της άκρης της γης. Με χρονική μάλιστα συνέχεια, δίχως διακοπές και καμμία σοβαρή καμπή στα τελευταία 30 χρόνια. Αναλογιζόμενος αυτά, διατηρώ και τις αρχές μου και τη συνέπειά μου ως ΠΑΟΚτσής και ως πολιτική ύπαρξη. Και γι' αυτούς τους λόγους είναι συμπαθείς και οι πάνθηρες, γνωρίζοντας ταυτόχρονα την κινητικότητα των πραγμάτων, γνωρίζοντας ότι ανά πάσα στιγμή θα μπορέσει να συμβεί ένα γεγονός που θα με ξενερώσει απίστευτα. Αυτό για κάποιους μπορεί να είναι το επισόδειο στο "Ελληνικό", αλλά απ' ότι θυμάμαι από παλιότερα ποσταρίσματα των παιδιών που ήταν εκεί, η μαλακία της αστυνομίας ήταν αυτή που προκάλεσε το όλο μπάχαλο.

edit: Η Μαρία το έπιασε το θέμα στην ουσία του. Διαβάστε όλοι αυτό που έγραψε πριν από μένα.

northeagle_4

• Guest
« Reply #584 on: February 24, 2009, 15:19:38 »
για το ελληνικο αδερφε παρολα τα σωστα που λες την κυρια ευθηνη την εχει η καε πανιωνιος που ενω ειδοποιηθηκε ηταν ανενδωτη να μην μπουμε μεσα.η αστυνομια απλα βρηκε προσφορο εδαφος να το παιξει τραμπουκος,αλλο που δεν ηθελε.
 αυτο θα στο επιβεβαιωσουν ολα τα αδερφια.
Οι οπαδοι του πανιωνιου δεν εχουν εννοειτε καμια σχεση και αυθηνη για αυτα που εγιναν.

mpougatsas

• Guest
« Reply #585 on: February 24, 2009, 15:23:42 »
(εκεί θα φανεί κι όλας στην πράξη η όποια συμπάθεια λέγεται οτι τρέφουν οι πάνθηρες για τον λαό μας)

απ'αυτο πηρα αφορμη.και δεν ειπα οτι καποιος τους την ειπε...να μην το κανουμε σε περιπτωση που μπουν  500 μεσα λεω...

τωρα αν στο ποστ που κανω βλεπεις κατι λαθος το συζηταμε
ρε συ gianniwti καμία σχέση.. μόνο ευθύνη στους πάνθηρες δεν ρίχνω για τα εισητήρια. Γι αυτό επισήμανα και το οτι η παε τους μας δίνει 500 οπως και σ΄ολους τους άλλους. Οσο ευθύνη έχουμε εμείς που δεν δώσαμε εισητήρια σε βάζελο και ρούλη άλλη τόση έχουν κι αυτοί για κάτι που ετσι κι αλλιώς αποφασίζουν οι διοικήσεις. Είπα απλά  μια ιδέα για το τι θα θελα να βλεπα ανεπίσημα να γίνεται π.χ. έστω και 100-200 εισητήρια απο πλευράς συνδέσμων του Πανιωνίου σε περίπτωση που τους περισεύουν..  ;) :)

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #586 on: February 24, 2009, 22:33:36 »
«Καλή επιτυχία στον κ. Γιαννόπουλο»
tsakirhs.jpgΑνακοίνωση με την οποία εύχεται καλή επιτυχία στους Γιώργο Γιαννόπουλο και τους συνεργάτες του έβγαλε ο Πανιώνιος. Οι "κυανέρυθροι" τονίζουν ότι η νέα κατάσταση στην ελληνική διαιτησία θα αλλάξουν τα πράγματα και θα υπάρξει πλέον ισονομία, αφού οι Νεοσμυρνιώτες είναι από τις ομάδες που έχουν αδικηθεί τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα. 

Με την ευκαιρία της αλλαγής  της ηγεσίας της ΚΕΔ θα θέλαμε να ευχηθούμε στον κ. Γιαννόπουλο και τους συνεργάτες του καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβαν.

Όπως είναι γνωστό, τα τελευταία τρία χρόνια αποτελεί πάγια θέση της ΠΑΕ Πανιώνιος και επιλογή του Προέδρου κ. Κωνσταντίνου Τσακίρη η μη εμπλοκή μας σε θέματα διαιτησίας και κριτικής στους Έλληνες διαιτητές - που παρεμπιπτόντως εξακολουθούμε να πιστεύουμε.

Η επιλογή μας αυτή δυστυχώς φαίνεται ότι έχει εκληφθεί ως αδυναμία. Οδηγούμαστε σε αυτό το συμπέρασμα δεδομένου ότι φέτος έχουμε γίνει μάρτυρες αλλεπάλληλων διαιτητικών ή «ανθρωπίνων» λαθών εις βάρος του Πανιωνίου, κάτι που μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε.

Επειδή βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος με μόλις επτά αγώνες να απομένουν που θα κρίνουν τα πάντα, θα θέλαμε να εφιστήσουμε την προσοχή των αρμοδίων οργάνων απέναντι στον πιο ιστορικό σύλλογο της Ελλάδας.

Ο Πανιώνιος, ο σύλλογος που αποτελείται από ποδοσφαιριστές που κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο σύλλογος  που αντιπροσωπεύει το αθλητικό ήθος, ο σύλλογος που εκπροσωπεί επάξια την Ελλάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που αγωνίζεται, δεν επιζητεί σε καμία περίπτωση με αυτή την ανακοίνωση την εύνοια της διαιτησίας , παρά μόνο την ίση μεταχείριση που δικαιούται και το σεβασμό που αναλογεί στον σύλλογο και τον κόσμο του.

Προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης ή παρανόησης, αυτή η ανακοίνωση δεν έχει σκοπό να μεταθέσει τις αγωνιστικές μας ευθύνες, τις οποίες σύμφωνα με τις αρχές μας προσπαθούμε να διορθώσουμε πάντα εντός των γραμμών των αγωνιστικών χώρων. Όπως προαναφέρθηκε, απαιτούμε ισότιμη μεταχείριση σαν ισότιμο μέλος της Superleague, τίποτε περισσότερο-τίποτε λιγότερο.

Για την ιστορία και για του λόγου το αληθές, σας παραθέτουμε μερικά από τα φετινά «ανθρώπινα» λάθη της διαιτησίας εις βάρος μας, καθώς επίσης με αρκετή δόση μετριοπάθειας, τους οκτώ βαθμούς που έχουμε στερηθεί από τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Υ.Γ. Με κάθε ειλικρίνεια και πλήρη γνώση αυτών που ισχυριζόμαστε, προσπαθήσαμε να βρούμε και σε ποιες περιπτώσεις, διαιτητικά λάθη μας ευνόησαν. Ανακαλύψαμε μόνο δύο φάσεις από τους αγώνες Εργοτέλης-Πανιώνιος και Πανιώνιος- Πανθρακικός, χωρίς όμως να αλλοιώθηκε το τελικό αποτέλεσμα των αγώνων αυτών.

http://www.gazzetta.gr/content/view/26237/2/

τι γίνεται ρε πούστη όλοι πριν τα ματς με τον ΠΑΟΚ θυμούνται την διαιτησία και το που αδικήθηκαν και που ευνοήθηκαν. Στα φρύδια μας ρε τσακίρη που ευνοήθηκες!!! α ρε πούστη να μην είμαι διαιτητής να πηδάω τον κάθε κλαψιάρη!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

DimNaoussa

• Guest
« Reply #587 on: February 24, 2009, 22:37:08 »
θελω να παω σε εναν μασκε χορο και θελω να ντυθω ροζ πανθηρας που μπορω να βρω στολη? ? οποιος νιονιος γνωριζει ας μου στειλει ενα πμ..

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
« Reply #588 on: February 24, 2009, 22:51:01 »
άτυχο το αστείο σου Serifis
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #589 on: February 25, 2009, 00:22:36 »
θελω να παω σε εναν μασκε χορο και θελω να ντυθω ροζ πανθηρας που μπορω να βρω στολη? ? οποιος νιονιος γνωριζει ας μου στειλει ενα πμ..

:extralaugh:

DimNaoussa

• Guest
« Reply #590 on: February 25, 2009, 00:25:38 »
άτυχο το αστείο σου Serifis

ησυχα μπεμπη..χαχαχαχ...δεν ειναι αστειο,σοβαρα μιλαω..

daniel

• Guest
« Reply #591 on: February 25, 2009, 11:46:39 »
σεριγη φιλε ελα να σου δωσω τη δικη μου ρε φιλε,μονο που δεν εχ ω σε ροζ,αλλα το βολευεις αυτο,ετσι δεν ειναι?

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #592 on: February 25, 2009, 11:50:48 »
ελα μην αρχίζουμε/συνεχίζουμε τις χαζομαρούλες τώρα........please
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #593 on: February 25, 2009, 18:27:24 »
Θάλω δημόσια να ευχαριστήσω τον Γιάννη από τους Πάνθηρες που μετά από παράκληση μου προθυμοποιήθηκε να διευκολύνει τους εκδρομείς ΠΑΟΚτσήδες οπαδούς με κάποια εισιτήρια για το Κυριακάτικο παιχνίδι, αν και τελικά οι προσπάθειες δεν στέφθηκαν με επιτυχία λόγω άρνησης της αστυνομίας.
Μόνο στα 90 λεπτά ενός αγώνα είμαστε αντίπαλοι με τους οπαδούς του Πανιωνίου. Ο αλληλοσεβασμός πρέπει να είναι δεδομένος.
gdaou
"γάβροι=κότες"

SKAILS

• Guest
« Reply #594 on: February 25, 2009, 19:54:08 »
Συμπαθητικη ομαδα ο πανιωνιος κ αλανια οι οπαδοι του.Τους παω πολυ,αλλα στη νεασμυρνη παμε για το 2πλο,μακαρι να εβγαινε ο πανιωνιος 5 για μενα,αλλα τα εκανε μουσκεμα,υλικο εχει καλο παντως κ πρεπει να προσεξουμε.

daniel

• Guest
« Reply #595 on: February 26, 2009, 22:09:44 »
δυσκολο ματς και για τους δυο,αλλα νομιζω οτι θα γινει καλο παιχνιδι,εγω θα ερθω εξω απο την 8 να δω καποιους φιλους μου εκει,ηθελα να το κανω και στο πρωτο ματς αλλα αργησα να φθασω στο γηπεδο,λογω ουζοκατανυξης στην καλαμαρια...και καποιοι με περιμενανε.την επομενη φορα θα γινει πιο σωστα

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #596 on: March 01, 2009, 22:38:13 »
Πέσανε κι αυτών οι μάσκες. Φιλικό σωματείο και τ' αρχίδια μου κουνιούνται. Σε ματς που αδικηθήκαμε κατάφωρα τα κάνανε πουτάνα και όλα τα παπαγαλάκια τους άρχισαν το παραμύθι με τη διαιτησία.
Να τους ακούει κάποιος που δεν είδε το ματς και να νομίζει πως αδικήθηκαν.
Ενώ στις πραγματικές σφαγές που έπαθαν από τ' αφεντικά τους, κιχ!

Ουστ ρε άχρηστοι...
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #597 on: March 01, 2009, 23:05:16 »
ρε παιδια μην ψαχνουμε σωματεια φιλικα κλπ. οι παε ειναι εταιριες σε εναν βρωμικο χωρο και κοιταει ο καθενας τον κωλο του με καθε μεσο. οι μονη παε που βλεπει αγνα το ποδοσφαιρο ειμαστε εμεις με ζαγορακη και αυτο γιατι ο ανθρωπος γνωρισε το ποδοσφαιρο ως αθλημα και οχι ως εταιρια οπως οι υπολοιποι. γιαυτο και δεν βγαζει ηλιθιες ανακοινωσεις καθε τρεις και λιγο και δειχνει τετοιο ηθος.

τωρα για πανθηρες και οφητζηδες υπαρχει μια θετικη γνωμη γιατι εχουν δειξει μια ποιοτητα διαχρονικα.

και να το βαλω και εδω για να μην ξεχναμε

http://www.paok-kordelio.gr/index2.html

βεβαια δεν θα μου κανει καμια εντυπωση αν στο μελλον πλακωθουμε και με αυτους τους 2 απο παρεξηγηση ( νομιζω γεντι κουλε ειχαν γινει σκηνικα και παλιοτερα  ) αλλωστε εμεις πλακωνομαστε και μεταξυ μας ανετα και συχνα!(ειμαστε παντα το γαλατικο χωριο με τους τρελους ) χωρις αυτο να σημαινει οτι θα φταιμε εμεις  ;D
« Last Edit: March 01, 2009, 23:13:29 by vedder »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #598 on: March 01, 2009, 23:20:00 »
Πέσανε κι αυτών οι μάσκες. Φιλικό σωματείο και τ' αρχίδια μου κουνιούνται. Σε ματς που αδικηθήκαμε κατάφωρα τα κάνανε πουτάνα και όλα τα παπαγαλάκια τους άρχισαν το παραμύθι με τη διαιτησία.
Να τους ακούει κάποιος που δεν είδε το ματς και να νομίζει πως αδικήθηκαν.
Ενώ στις πραγματικές σφαγές που έπαθαν από τ' αφεντικά τους, κιχ!

Ουστ ρε άχρηστοι...

Φιλικο σωματειο στην ιδια κατηγορια δεν υπαρχει. Απλα σαν οπαδοι δεν θεωρουμε τους οργανωμενους πανιωνιους εχθρους, αυτο ειναι ολο. Οπως λεει και ο vedder ολοι τον κωλο τους κοιτανε και στην τελικη καλα κανουνε. Στο ελλαντα οταν χανεις φταινε οι αλλοι και κραζεις και οταν κερδιζεις εισαι και ο πρωτος γαμιας. Κλασσικα πραγματα.
Δεν ξερω απο δηλωσεις και τι λενε τα καναλια, παντως κουτρα σε γηπεδο με την επισημη αδεια των γηπεδουχων δεν εχω ξαναμπει...
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #599 on: March 02, 2009, 00:05:48 »
Μα για τους οπαδούς τους λέω ρε παιδιά κι όχι για τη διοίκηση. Δεν κάνανε κατάληψη στη συνέντευξη τύπου για να διαμαρτυρηθούν και καλά; Για ποιο πράγμα να διαμαρτυρηθούν ρε πούστη μου σήμερα; Που δεν φάγανε 4;
Αυτό με τρέλανε
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω