Αδερφέ, εγω ειλικρινά ούτε καταλαβαίνω τον θετικό επιμερισμό κ αποκλεισμό του "ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ" απο τους τέως του ΠΟΚ, ούτε βλέπω κ κανέναν ιδιαίτερο λόγο να "βρίσκω" ή να "εφευρίσκω" φίλους εκεί που ποτέ δεν τους είχα. Το συζητάω κ δεν λέω οτι αυτό κάνεις εσυ, για να μην παρεξηγηθώ. Ούτε βέβαια είναι λογικό επιχείρημα κατά τη γνώμη μου να πούμε κ μπράβο στον Πανιώνιο "που μας έκανε τη χαρη κ μας έδωσε 500 εισιτήρια κ δεν έδωσε στον λαγο ή στο αεκ". Ο ενιαίος Πανιώνιος, όπως διατείνονται οι διοικούντες ΠΑΕ κ ΚΑΕ, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΦΕΤΟΣ ΑΦΗΣΕ 50 οπαδούς του ΠΑΟΚ εκτός Ελληνικού, να τους τρώει το κρύο κ έδωσε 500 ψωροεισιτήρια κρυβόμενη πίσω απο τη ντεμέκ άρνηση της αστυνομίας για περισσότερα. Ξέρεις πολύ καλά οτι τον τελευταίο λόγο για το δώσιμο των εισιτηριων φέρουν οι ΠΑΕ.Επομένως τι φοβήθηκε ο κος Τσακίρης κ δεν έδωσε παραπάνω εισιτήρια?Μην είναι τρεις κ ο κούκος κ είμαστε υπερδιπλάσιοι? Τότε τι σκατά "φιλικά αισθήματα" τρέφει προς τον μέγα ΠΑΟΚ??
Να μην ανοίξω το αγωνιστικό κομμάτι κ να μη ξύσω παλιές πληγές για το τί έκαναν, τί έστηναν κ πώς οι πανιωνιοι πριν λίγα χρονάκια, να μην θυμήσω την απαράδεκτη συμπεριφορά των πανιωνίων μέσα στο ναό σ' έναν γύρο Κυπέλλου, να μην μιλήσω για το μπάσκετ επί Τζούροβιτς, γενικά να μην ξύνω πληγές.....
Φίλος του ΠΑΟΚ στο ελλάντα, ΚΑΝΕΙΣ. ΕΝΑΝ ΑΔΕΡΦΟ Κ ΟΜΟΑΙΜΑΤΟ έχω κ αυτός τραγουδά συνθήματά μου κ υπάρχει στα Β. σύνορά μου.
Επαναλαμβανω, δε συζητάω καν προστριβή μαζί σου, απλά δεν καταλαβαίνω την ευαισθησία μερικών στους Πανιώνιους κ όπως αυτοί εκφράζονται διοικητικά....Εμένα αυτά τα "με επίδειξη ταυτότητας" με θυμίζουν μια πισογλέντα τραγουδιάρα λουλουδού προς παπαφη μεριά....
@@sato, κανένας ντάνιελ δε με φταίει, αλλά ειρωνειούλες και δη απο αλλόθρησκο δε δέχομαι..... απαντάω. Οι οπαδοί σατο τις ομάδες ακολουθούνε, κ με τον τσακίρη αγκαλίτσα απ' οτι θυμάμαι ήταν οι πανιώνιοι φέτος στη Τούμπα. Αφήστε επιτέλους τους διαχωρισμούς ομάδων κ οπαδών.
ΠΑ - ΝΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ