Author Topic: Καλησπέρα από έναν Νιόνιο!  (Read 43111 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

daniel

• Guest
Απ: Καλησπέρα από έναν Νιόνιο!
« Reply #560 on: February 12, 2009, 13:29:39 »
τελικά,πολυ ομορφη η θεσ/νικη ,το διαπιστωσα αλλη μια φορά,ειχατε δικιο και οι δυο φιλοι που με στειλατε στη νικης και στην αριστοτελους,αλλο αν η ομαδα μου με στεναχωρησε,περασα πολυ ωραια,θα κατεβει καποιος-καποιοι στο αιγαλεω?λεω να παω και εγω,στο δικο μας δε θα παω,εχω τρομερη απογοητευση απο το μπασκετ μας...

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #561 on: February 12, 2009, 13:32:06 »
εμεις να δεις απογοητευση απο το δικο μας μπασκετ....
α και χρονια πολλα daniel για τα σημερινα σου γενεθλια

daniel

• Guest
« Reply #562 on: February 12, 2009, 13:50:55 »
να εισαι καλα ρε φιλε,σε ευχαριστω πολυ
υγεια να εχουμε ολοι μας και χαρες με τις ομαδες μας

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #563 on: February 23, 2009, 11:26:31 »
500 εισιτήρια δίνουν οι "φίλοι μας"....Τόσα μπορούνε να δώσουνε, αμα έπαιζαν με τον γαύρο ή τον λαγό λιγότερα απο 2.500 δε θα έπαιρνε κανείς.....Έτσι είναι, ο αδιάφορος πανιώνιος θα σκυλιάσει να νικήσει τον ΠΑΟΚ.....
Προβλέπω να βγάζουν κ αυτοί μπροστά τον τερματοφύλακα στο τελευταίο κόρνερ στο 91'.....

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #564 on: February 23, 2009, 11:29:27 »
Club η αστυνομια αποφασισε 500. Παιζουνε γκευ βαζελος σε ποδοσφαιρο και μπασκετ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #565 on: February 23, 2009, 11:42:56 »
Ναι, ναι η Αστυνομία.....Όπως αποφάσισε κ στο Γριατζόγλειο....Η αστυνομία φταίει....

daniel

• Guest
« Reply #566 on: February 23, 2009, 13:45:22 »
αν δε ξερεις φιλε λαρισα μη μιλας ετσι,βαζέλες,χανουμακια δεν ηρθαν,ειμασταν μονοι μας στο γηπεδο,οπου μας δινουνε δινουμε ,η αστυνομια δινει το οκ για φιλοξενουμενους ,οσο για το φιλοι,οσοι γουσταρουν ειναι φιλοι ,οι αλλοι ασ μεινουν μιζεροι

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #567 on: February 23, 2009, 13:55:41 »
Καλά τσάκαλε, χαλάρωσε λίγο, αφού εσύ είσαι ξερόλας κ ξέρεις κ γω δε ξέρω πάω πάσο. Εγώ για τον επίσημο πανιώνιο μίλησα που του μοιράζουνε φλόκια όλη την χρονιά κ θα βρεθεί πάλι ο ΠΑΟΚ μπροστά σας να παίξετε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΤΕΛΙΚΟ CHAMPION'S LEAGUE. Κ δεν κατάλαβα, δεν πήρες εισιτήρια στη Τούμπα?Ή μήπως ήθελες κ άλλα κ δεν στα δωσαν?
Όσο για τη μιζέρια φίλε, να σε πώ οτι είναι ίδιον αυτών που του πετάνε πέτρες "οι πουθενά" κ βγάζουν ανακοινώσεις κατά του ΠΑΟΚ κ των ΠΑΟΚτσήδων.....
Μην επιτίθεσαι, γιατί ξέρω να σου απαντήσω

daniel

• Guest
« Reply #568 on: February 23, 2009, 14:25:26 »
καλα ζησε το ονειρο σου και οταν ξυπονησεις μιλαμε,τετοια φαντασια ουτε ο φοσκολος εχει...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #569 on: February 23, 2009, 14:27:29 »
Όταν ξυπονήσω θα θυμηθώ να σου το πώ τ' όνειρό μου....Προς το παρόν δεν ξυπονάω κ ονειρεύομαι, να κάνω κ γω κάτι που κάνεις εσύ καμια 80αρια χρόνια τώρα.....

daniel

• Guest
« Reply #570 on: February 23, 2009, 14:32:16 »
ευτυχως που δεν ειμαι γαυρος
αυτο λεω μονο...80 χρονια δεν ονειρευομαι...119 χρονια και ειναι πολλα και ομορφα

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #571 on: February 23, 2009, 14:39:46 »
Δεν με πιάνεις φίλε κ είναι κρίμα, τεσπα, πολύ ασχολήθηκα.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #572 on: February 23, 2009, 14:47:31 »
daniel εμαθες τιποτα επισημο απο την παε? 500 εισητηρια δε φτανουν ουτε για σπορια  :-\
Στον κοσμο αλλος κανενας

mpougatsas

• Guest
« Reply #573 on: February 23, 2009, 15:06:14 »
500 ήταν να δώσουν στον βάζελο (τελικά δεν τα πήρε λόγω παρέμβασης της αστυνομίας), 500 δώσαν στα σκουλίκια, 500 πήρανε για Τούμπα, άρα και 500 θα δώσουν επίσημα από την παε.. τώρα αν θα γίνει κάτι ανεπίσημα (εκεί θα φανεί κι όλας στην πράξη η όποια συμπάθεια λέγεται οτι τρέφουν οι πάνθηρες για τον λαό μας) αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε σύντομα.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #574 on: February 24, 2009, 13:32:50 »
ρε σεις τι σχεση εχουν οι πανθηρες δεν καταλαβαινω...

δλδ οταν δεν πηραν εισητηρια οι βαζελοι για τουμπα η 4 και η νεαπολη φταιγανε;

προσωπικα δεν εχω καμια σχεση με πανιωνιους με οφητζηδες με με με....

ας σεβαστουμε ομως το ΓΕΓΟΝΟΣ οτι αρκετα αδερφια μας εχουν σαν μακρινο τοπο καταγωγης τους,
ιδιους τοπους με καποιους που η τυχη τους εφερε να μενουν αθηνα...ας μην καταγομαι εγω απο αυτα τα μερη....

ισως να ακουγεται ασχετο αλλα ελπιζω καποιοι η εστω κι
ενας να καταλαβει πως ολα εχουν την σημασια τους...

ο καθενας μας εχει συμπαθειες αντιπαθειες η οτιδηποτε αλλο με αντιπαλους οπαδους.προσωπικα προσπαθω να μην εχω με κανεναν εκτος κι αν με
προκαλει να τον αντιπαθησω.και τα τελευταια χρονια οι πανθηρες(οχι ολοι οι πανιωνιοι κατι που ειναι λογικο) δεν προκαλουν αντιπαθεια...

σε αυτο το ματς δεν ξερω ποιος κοβει(αν κοβει μιας και φετος κανεις δεν πηρε περισσοτερα στην σμυρνη) εισητηρια αλλα δεν νομιζω να το κανουν οι οργανωμενοι οπαδοι αυτο,για να τους την λεμε κιολας...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #575 on: February 24, 2009, 13:40:04 »
Που είδες να την λέει κανείς σε Πάνθηρες αδερφέ Γιαννιώτη?

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #576 on: February 24, 2009, 13:45:54 »
(εκεί θα φανεί κι όλας στην πράξη η όποια συμπάθεια λέγεται οτι τρέφουν οι πάνθηρες για τον λαό μας)

απ'αυτο πηρα αφορμη.και δεν ειπα οτι καποιος τους την ειπε...να μην το κανουμε σε περιπτωση που μπουν  500 μεσα λεω...

τωρα αν στο ποστ που κανω βλεπεις κατι λαθος το συζηταμε

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #577 on: February 24, 2009, 13:47:44 »
Απλα ρε κλαμπ λαρισσα, κραζεις λες και θα σου απαντησει κανενας απο την διοικηση του πανιωνιου.

Περιμενεις καμια απαντηση απο κανεναν?

Ο ντανιελ και ο καθε ντανιελ τι σε φταιει? Τι θες να κανει?
Δεν αποφασισαν οι οπαδοι για τα 500 οπως και να εχει.
Αν παρεμβουν για περισσοτερα(που δεν γινεται) μαγκια τους , αν οχι δεν τρεχει κατι.

Υπαρχει κατι μη λογικο στα παραπανω που αναφερω?

υγ. Το θεμα δεν ειναι αν θα ξεσκιστει ο πανιωνιος, το θεμα ειναι πως θα παιξουμε εμεις για να παρουμε το ματς.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #578 on: February 24, 2009, 14:00:50 »
Αδερφέ, εγω ειλικρινά ούτε καταλαβαίνω τον θετικό επιμερισμό κ αποκλεισμό του "ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ" απο τους τέως του ΠΟΚ, ούτε βλέπω κ κανέναν ιδιαίτερο λόγο να "βρίσκω" ή να "εφευρίσκω" φίλους εκεί που ποτέ δεν τους είχα. Το συζητάω κ δεν λέω οτι αυτό κάνεις εσυ, για να μην παρεξηγηθώ. Ούτε βέβαια είναι λογικό επιχείρημα κατά τη γνώμη μου να πούμε κ μπράβο στον Πανιώνιο "που μας έκανε τη χαρη κ μας έδωσε 500 εισιτήρια κ δεν έδωσε στον λαγο ή στο αεκ". Ο ενιαίος Πανιώνιος, όπως διατείνονται οι διοικούντες ΠΑΕ κ ΚΑΕ, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΦΕΤΟΣ ΑΦΗΣΕ 50 οπαδούς του ΠΑΟΚ εκτός Ελληνικού, να τους τρώει το κρύο κ έδωσε 500 ψωροεισιτήρια κρυβόμενη πίσω απο τη ντεμέκ άρνηση της αστυνομίας για περισσότερα. Ξέρεις πολύ καλά οτι τον τελευταίο λόγο για το δώσιμο των εισιτηριων φέρουν οι ΠΑΕ.Επομένως τι φοβήθηκε ο κος Τσακίρης κ δεν έδωσε παραπάνω εισιτήρια?Μην είναι τρεις κ ο κούκος κ είμαστε υπερδιπλάσιοι? Τότε τι σκατά "φιλικά αισθήματα" τρέφει προς τον μέγα ΠΑΟΚ??
Να μην ανοίξω το αγωνιστικό κομμάτι κ να μη ξύσω παλιές πληγές για το τί έκαναν, τί έστηναν κ πώς οι πανιωνιοι πριν λίγα χρονάκια, να μην θυμήσω την απαράδεκτη συμπεριφορά των πανιωνίων μέσα στο ναό σ' έναν γύρο Κυπέλλου, να μην μιλήσω για το μπάσκετ επί Τζούροβιτς, γενικά να μην ξύνω πληγές.....
Φίλος του ΠΑΟΚ στο ελλάντα, ΚΑΝΕΙΣ. ΕΝΑΝ ΑΔΕΡΦΟ Κ ΟΜΟΑΙΜΑΤΟ έχω κ αυτός τραγουδά συνθήματά μου κ υπάρχει στα Β. σύνορά μου.
Επαναλαμβανω, δε συζητάω καν προστριβή μαζί σου, απλά δεν καταλαβαίνω την ευαισθησία μερικών στους Πανιώνιους κ όπως αυτοί εκφράζονται διοικητικά....Εμένα αυτά τα "με επίδειξη ταυτότητας" με θυμίζουν μια πισογλέντα τραγουδιάρα λουλουδού προς παπαφη μεριά....

@@sato, κανένας ντάνιελ δε με φταίει, αλλά ειρωνειούλες και δη απο αλλόθρησκο δε δέχομαι..... απαντάω. Οι οπαδοί σατο τις ομάδες ακολουθούνε, κ με τον τσακίρη αγκαλίτσα απ' οτι θυμάμαι ήταν οι πανιώνιοι φέτος στη Τούμπα. Αφήστε επιτέλους τους διαχωρισμούς ομάδων κ οπαδών.
ΠΑ - ΝΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ
« Last Edit: February 24, 2009, 14:27:47 by CLUB LARISA »

GeorgT

• Guest
« Reply #579 on: February 24, 2009, 14:04:33 »
Δε ξέρω παιδια πάντως αυτο που έγινε στο ελληνικό με τα αδέρφια μας δεν είναι κ λίγο!