paidia auto pou nomizo oti pleon einai ksekatharo,k idios tora me to 4-2-3-1 tou karageorgiou einai h elipsh enos epithetkou xaf sthn omadas,tou paixth pou tha kanei paixnidi
sta akra tou kentrou me thn parousia spasits,theodoridh,foutsini k salpi polles fores einai arketa kalh.sta akra ths amynas pisteyo oti to kalokairi prepei na psaksoume k gia deksi mpak,isos k gia aristero.sto kentro ths amynas to didymo ounteze-karypidhs einai poly poly dynato gia tou xronou k me thn prosthikh enos akoma gia kalipsi mazi me xasioth nomizo oti tha einai kali tetrada
h omada exei zografakh,megkaxent,andrala,zabantia,louka.5 kathara amyntika xaf.o zhsopoulos einai pio polisinthetos podosfairisths k prepei o paok na stirixtei pano tou ta epomena xronia.kserei sigoura pio poli mpala apo tous ipoloipous,den einai toso dynatos.par'ola ayta pali amyntiko xaf theoreitai.apo kei k pera oi epithetikoi xaf ths omadas einai o maladenhs k o baggelhs!!!!!exoume dld 6 amyntika xaf k dyo epithetika.
eksigeitai etsi k to gegonos oti an o maladenhs den einai se mera k oi akraoi den leitourgoun sosta h oamda kolaei k arxizei tis giomes.den yparxei enas paixths ston aksona pou na dosei mia katheth mpalia.ektos tou maladenh mono o baggelhs einai autos alla den mporo na katalabo ti ginetai me ayto to paidi.
autos o paixths ypotithetai oti tha htan o sigkampala............