Από ότι βλέπω η περσινή ιστορία επαναλαμβάνεται. Μεταγραφές δεν κάνουμε...τι τον θέλουμε τον Σκαρμούτσο...που θα πάμε του χρόνου να παίξουμε με τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου κτλ κτλ κτλ.Τι έιναι αυτά ρε παιδιά!!!Ας σοβαρευτούμε λίγο!Να την στήνουν στον τοίχο την ομάδα οι άσχετοι αλλά να το κάνουμε κι εμείς;Οι μεγάλες ομάδες δεν φτιάχνονται μόνο με μεγάλες μεταγραφές αλλά και με συνετούς φιλάθλους.Είχαμε τον Μπατατούδη, του τα χώναμε και καλά κάναμε αλλά σε μια εποχή που τα πράγματα έχουν αλλάξει, πρέπει να αλλάξουμε κι εμείς σαν φίλαθλοι και να διώξουμε λίγη μιζέρια από πάνω μας.Κλαιγόμαστε για μεταγραφές από τη στιγμή που καμία άλλη ομάδα δεν έχει κάνει και καμία αξιόλογη.Εμείς καταφέραμε και κρατήσαμε 11 παίκτες που πέρισυ τους κάναμε θεούς.Φέτος δεν μας κάνουν;Ή μήπως πιστεύουμε ότι κάνοντας 1-2 μεταγραφές, θα γίνουμε υπερομάδα που θα τα σαρώσουμε όλα;Να σας θυμίσω ότι πολλοί από εδώ μέσα όταν καταφέραμε να τερματίσουμε 3οι, λέγαμε πως δεν μας νοιάζει αν θα περάσουμε τα προκριματικά ή όχι γιατί αυτό που έγινε ήταν μια πολύ καλή αρχή και ξαφνικά όλα αλλάξανε και γινόμαστε απαιτητικοί.
Τελειώνοντας, θα ήθελα να σας πω ότι είτε κάνουμε μεταγραφές είτε όχι και διαρκείας θα πάρω και στην Τούμπα θα πηγαίνω και στα εκτός έδρας θα πηγαίνω και τον Σκαρμούτσο θα χειροκροτώ για τη φοράει την φανέλα που λατρεύω και θα είμαι αισιόδοξος σε κάθε προσπάθεια που κάνει το προπονητικό και διοικητικό team της ομάδας.Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι ούτε υπέρ του διοικητικού διδύμου ούτε υπέρ του Άγγελου, είμαι υπέρ του ΠΑΟΚ γιατί όλοι αυτοί κάποια στιγμή θα φύγουν ενώ ο ΠΑΟΚ θα είναι για πάντα στις καρδιές μας!
Αυτά κύριοι......