Εγώ έχω μόνο μερικές
ερωτήσεις:
1)Το γεγονός ότι ψηφίστηκε πρώτος παίκτης στην Αίγυπτο σημαίνει ότι είναι ο παικταράς που θα απογειώσει τον Π.Α.Ο.Κ.;
2)Θεωρείτε σίγουρο ότι έχει αποκτηθεί; Γιατί δεν ξέρω να έχει υπογράψει οπότε η συζήτησή μας μπορεί να είναι εντελώς φιλολογική
3)Πιστεύετε ότι αν έρθει ο Σικαμπάλα θα αλλάξει η αγωνιστική εικόνα της ομάδας;
4)ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΘΡΕΙ Ο ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ;
5)ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ;
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!! ΣΤΑ @@ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ @@ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ! Ο Π.Α.Ο.Κ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΥΡΙΟΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΦΤΑΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ! ΕΛΕΟΣ!
Και άμα συνιθίσατε στο έτσι, να βγαίνετε κάθε μέρα έξω να παίρνετε τα Σπορ του Βορρά για να βλέπετε μήπως πήραμε κανένα παίκτη που να μας βελτιώσει,
αλλάξτε για ένα εξάμηνο τα χούγια σας.
ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.Πάντε λίγο στο σύνδεσμο της γειτονιάς σας και μιλήστε με όλους αυτούς που τους θεωρείτε "λαμόγια". Ρωτήστε τους λίγο πως τη βλέπουν την δουλειά, δεν είναι μόνο ο Γρηγοριάδης και ο Πετρουλάκης οι αγγελιοφόροι της σοφίας. ΤΕΛΟΣ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ;
Δεν αναφέρομαι προσωπικά στον schumi ή σε οποιονδήποτε άλλο, ελάχιστους από δω μέσα γνωρίζω προσωπικά, οπότε δεν ξέρω και το πως συπεριφέρονται στην ζωή τους και τι έχουνε κάνει. Αλλά ρε παιδιά είναι πραγματικά αστείο αυτό που γίνεται.
Ο ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ, ΑΜΑ "ΓΥΑΛΙΣΕΙ" ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ... ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ?
ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟΝ "ΘΕΙΟ"
ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟΝ "ΤΖΙΓΚΕΡ"
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ??? ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ???