Author Topic: Μετεγγραφική περίοδος 2004/2005  (Read 19148 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Manios21

• Guest
Re: Μετεγγραφική περίοδος 2004/2005
« Reply #1080 on: January 12, 2005, 21:35:53 »
Emena pantws kati mou vrwmaei...Mou fainetai oti sto telos o miecel tha kataliksei stin aek kai meis tha simvivastoume me ton gavrilopoulo pou ton parousiazoun kai san paoktsi  :02:

PIOS TON PAROUSIASE PAOKSI EGO EXO DIAVASI STO ETHNOSPORT OTI TO ONIRO TOU INE NA PEKSI STON OLYMPIAKO

schumi

• Guest
« Reply #1081 on: January 12, 2005, 22:16:46 »
ego pantos protimo miecel.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1082 on: January 13, 2005, 01:04:26 »
manio apla to oneiro tou einai na figei apo ton ioniko k ta 20000 E ton xrono k na paei ston paok, osfp, aek, pao... (min sou po k ari k ira tora :P)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

BIANCONERO

• Guest
« Reply #1083 on: January 13, 2005, 01:59:57 »
Kaneis den ton parousiase sa PAOKtsh....apla ta Spor tou Vorra shmera eixan prwtoselido PAOKTSHS o Gayrilopoulos ennowntas profanws oti kleinei ston P.A.O.K.  o paixths. Apo to onoma kai mono einai fanero allwste ti omada yposthrizei to paidi!!  >:( 
Trello kompleks twn griwn me Mietsel....malakia twn dhmosiografwn tsirakiwn ths dioikhshs gia alli mia fora pou gia na provaloun mia epikeimenh metagrafh ksypnisan ton kompleksismo tou griakli ksana....e, as ton krathsoun kai na ton plirwnoun mexri to kalokairi . Apo th mia ton parakalan gia diakanonismo gia na glytwsoun to vraxna twn xrhmatwn kai apo thn alli tou vazoun kai orous. Afto den exei ksanaginei! To aiwnio kompleks tou iraklari ksanaxtypa!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1084 on: January 13, 2005, 10:21:43 »
Μετά τον παγκοσμίως γνωστό Megadeath; (όχι αυτό είναι συγκρότημα) Motorhead; (και αυτό συγκρότημα είναι) Α ναι, Megahead... η περίφημη μεταβατική και εξυγιαντική διοίκηση του γιου της πουτάνας φέρνει στον ΠΑΟΚ και κάποιον Γαβριλόπουλο για να σηκώσει το βάρος της επίθεσης της ομάδας. Κάποιοι ζάβλακες δημοσιογράφοι ταΐζουν κουτόχορτο το λαό μας και πανηγυρίζουν για την μεγάλη μεταγραφική επιτυχία. Από άγνοια; Από μαλακία; Επειδή έβγαλαν αυτοί την είδηση; Επειδή τρώνε κι αυτοί από τον ΠΑΟΚ με τους γουμενοπαγώνηδες;
Την ίδια ώρα που ο Ιωνικός κάνει δύο μεταγραφές εν ενεργεία διεθνών ποδοσφαιριστών (με Ν.Αφρική και Βολιβία νομίζω) εμείς παίρνουμε τα ταλέντα του!
Ρε καρντάσια, πόσα ταλέντα θα έχει ο ΠΑΟΚ του χρόνου; Κανέναν ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή θα έχει; Όχι, γιατί αυτοί δεν έχουν μίζα. Ενώ ένα υποτιθέμενο ταλέντο το φουσκώνεις όσο μπορείς.
Στ'αρχίδια μου αν είναι ΠΑΟΚτσής, γαύρος, σκουλήκι ή Ρεάλ Σοσιεδάδ. Παιχταράς με μεγάλο όνομα είναι; Όχι. Αυτό με νοιάζει.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Tolis1977

• Guest
« Reply #1085 on: January 13, 2005, 10:43:38 »
Μετά τον παγκοσμίως γνωστό Megadeath; (όχι αυτό είναι συγκρότημα) Motorhead; (και αυτό συγκρότημα είναι) Α ναι, Megahead... η περίφημη μεταβατική και εξυγιαντική διοίκηση του γιου της πουτάνας φέρνει στον ΠΑΟΚ και κάποιον Γαβριλόπουλο για να σηκώσει το βάρος της επίθεσης της ομάδας. Κάποιοι ζάβλακες δημοσιογράφοι ταΐζουν κουτόχορτο το λαό μας και πανηγυρίζουν για την μεγάλη μεταγραφική επιτυχία. Από άγνοια; Από μαλακία; Επειδή έβγαλαν αυτοί την είδηση; Επειδή τρώνε κι αυτοί από τον ΠΑΟΚ με τους γουμενοπαγώνηδες;
Την ίδια ώρα που ο Ιωνικός κάνει δύο μεταγραφές εν ενεργεία διεθνών ποδοσφαιριστών (με Ν.Αφρική και Βολιβία νομίζω) εμείς παίρνουμε τα ταλέντα του!
Ρε καρντάσια, πόσα ταλέντα θα έχει ο ΠΑΟΚ του χρόνου; Κανέναν ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή θα έχει; Όχι, γιατί αυτοί δεν έχουν μίζα. Ενώ ένα υποτιθέμενο ταλέντο το φουσκώνεις όσο μπορείς.
Στ'αρχίδια μου αν είναι ΠΑΟΚτσής, γαύρος, σκουλήκι ή Ρεάλ Σοσιεδάδ. Παιχταράς με μεγάλο όνομα είναι; Όχι. Αυτό με νοιάζει.

Μην κάνεις έτσι φίλε μου, σε λίγο έρχεται και ο Ζιγκουάλα (Λάθος, αυτό είναι τραγούδι), ο Κοριγιάλα (Ουπς, κι αυτό τραγούδι), ο Σικαμπάλα ήθελα να πω.Έρχεται, στο δρόμο είναι.Πληροφορίες μου λένε πως έχει κολλήσει στη διώρυγα του Σουέζ.Πουτάνα γκεστάπο, που έκρυψες τα μαστίγια;;;;;;

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #1086 on: January 13, 2005, 12:40:46 »
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης (13/01) το νέο μεταγραφικό απόκτημα του "δικέφαλου", ο 26χρονος Αιγύπτιος, Αμίρ Αζμί Μεγκαχέντ, ο οποίος προέβη και στις πρώτες του δηλώσεις: "Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για τη μεταγραφή μου, η οποία ανοίγει δρόμους για καταξίωση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω άμεσα τον ΠΑΟΚ.

www.contra.gr

Pote tha feroume paihti stin toumpa epeidi thelei na paixei gia ton paok kai ohi epeidi thelei na hrisimopioisi ton paok san skamnaki gia mia europaiki kariera??
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

giannis80

• Guest
« Reply #1087 on: January 13, 2005, 20:25:36 »
Ante na doume kai auto to palikaraki.An kai den nomizo oti eixame amesi anagki amintikou.Allou poname.

Aponos

• Guest
« Reply #1088 on: January 13, 2005, 22:12:46 »
Ante na doume kai auto to palikaraki.An kai den nomizo oti eixame amesi anagki amintikou.Allou poname.

??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

Den exoume anagki amuntikou????
Diladi to na trwme 2 goal se kathe mats einai normal e?
xmmmm...egw nomizw oti ama ftoiaksei h amuna mas..tha ftoiaksei to kentro..kai meta h epithesh.

Giaaa na doume ti tha doume.... :wiggle2:

Londrezos

• Guest
« Reply #1089 on: January 13, 2005, 23:09:47 »
Poios symfwnei oti o Xalkias einai mia kalh lysh gia to terma ths omados kai poios diafwnei oti me tetoia dioikhsh KAI aytos de 8a er8ei ston PAOK.....

Offline Ziaka

• Αποστολή
  • **
    • Greek Soccer TV Schedules
« Reply #1090 on: January 13, 2005, 23:39:54 »
Akoustike oti o Xalkias sizitai me tin AEK.

whitetower

• Guest
« Reply #1091 on: January 14, 2005, 02:26:47 »
As pai opou theli. Ego prosopika den ton thelo ston PAOK. Mou thimizi Atmantsidi.

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #1092 on: January 14, 2005, 08:29:55 »
O Megahead dilose:

Έχω συλλέξει πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ και είμαι πανευτυχής που θα αγωνιστώ στο συγκεκριμένο συγκρότημα.
Γνωρίζω σε ποια ομάδα έχω έρθει και είμαι αποφασισμένος να κάνω ότι είναι δυνατόν για να δικαιώσω όλους όσους πίστεψαν στην αξία μου. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ ανά πάσα στιγμή. Θέλω να έχει επιτυχίες με τον ΠΑΟΚ και στο μέλλον να ενταχθώ σε ομάδα του ισπανικού πρωταθλήματος

AN EINAI DINATON???
Pou ton brikan re pousti mou?
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

schumi

• Guest
« Reply #1093 on: January 14, 2005, 09:12:26 »
ti ellada ti ispania.to idio einai.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1094 on: January 14, 2005, 11:02:34 »
Poios symfwnei oti o Xalkias einai mia kalh lysh gia to terma ths omados kai poios diafwnei oti me tetoia dioikhsh KAI aytos de 8a er8ei ston PAOK.....
Αυτός ο βλάκας ο Χαλκιάς είναι ό,τι πρέπει για να συνεχίσει την παράδοση των "κορυφαίων στιγμών των τερματοφυλάκων μας". Δεν τις βγάζουμε και σε dvd να τα κονομήσουμε;   :idea: Η πιο εμπορική κωμωδία της χρονιάς θα είναι. Να πως μαζεύονται τα λεφτά.

Όσο γι'αυτόν τον Megahead, τι να πεις! Αυτός θα μας τρελάνει! Θα βγαίνουν για συνέντευξη τύπου μαζί με τον Fringer μετά από πίπες και θα ξεχνάμε αμέσως τα πάντα. Ή θα πιάνουμε το στομάχι από τα γέλια ή θα μας στείλουν όλους με εγκεφαλικό. Ποια Ισπανία ρε βλάκα! Κοίτα να παίξεις μπάλα στον ΠΑΟΚ! Αν ήσουν για Ισπανία θα σε άφηναν νομίζεις;
Τελικά για να δουλέψεις σήμερα στον ΠΑΟΚ πρέπει να είσαι τουλάχιστον καθυστερημένος.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1095 on: January 14, 2005, 11:05:54 »
O Megahead dilose:

Έχω συλλέξει πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ και είμαι πανευτυχής που θα αγωνιστώ στο συγκεκριμένο συγκρότημα.

Μάγκες το προσέξατε; Όντως heavymetalας μουσικός είναι και νομίζει πως ήρθε στους Motorhead!

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #1096 on: January 14, 2005, 12:11:06 »
Όσο γι'αυτόν τον Megahead, τι να πεις! Αυτός θα μας τρελάνει! Θα βγαίνουν για συνέντευξη τύπου μαζί με τον Fringer μετά από πίπες και θα ξεχνάμε αμέσως τα πάντα. Ή θα πιάνουμε το στομάχι από τα γέλια ή θα μας στείλουν όλους με εγκεφαλικό. Ποια Ισπανία ρε βλάκα! Κοίτα να παίξεις μπάλα στον ΠΑΟΚ! Αν ήσουν για Ισπανία θα σε άφηναν νομίζεις;
Τελικά για να δουλέψεις σήμερα στον ΠΑΟΚ πρέπει να είσαι τουλάχιστον καθυστερημένος.

. . . . . . . . . .  . συνέντευξη τύπου μαζί με τον Fringer

:lol:      :lol:      :lol:
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

milkyboy

• Guest
« Reply #1097 on: January 14, 2005, 12:30:55 »
Geia sas aderfia apo germania,

ante re motorhead xamene....akou tha pekso ligo ston paok kai meta ispania....mono giyti tin dilosi prepei na ti steiloume apo kei pou irthe stous pharao ....ala me paketo kai tiligmenos me aspro sentoni...!!!
Alla re manges .....opos tolega kai to leo akoma...eprepe na bgoume oposdipote cto CHL kai me oti kostos(metagrafes toulaxiston 3 kales kai oti kostisane)...tha ta bgazame manges...gemati i toumpa..diafimiseis...prim apo tin uefa..diafimisi
tis omados stin eyropi...epitelous tha mathenane pios einai o PAOK stin eyropi...kai oxi mono se kati xoria opos debrecen,pribram ktl.....an ginotan ayto aderfia tha parakalousan oi kaloi pektes na erthoun ston paok na pexoun mpala giati tha akougotan kai aytoi kai tha itan kai sigouroi oti tha plironotan......tora o kathe motorhead kai stinkavala...ksero nai atsi ton lene ton allon.....to pezoi kai pektaras protou ertoi se mas.........kai ti starxidia mou an exana sto CHL me 4:0 kai 5:1...kai ti starxidia an pigene mion to tameio mas......afou iparxei kai to arthro 44  eeeeeeeeeeee.......telika imaste aytoi to kairo gia klamata.....kai agria klamata..............PAOKARA SAGAPO

Tolis1977

• Guest
« Reply #1098 on: January 14, 2005, 12:34:38 »
1.Για τον Χαλκιά.
 Διαφωνώ κάθετα στο να έρθει τον ΠΑΟΚ.Δεν θα μαζεύουμε όλη τη σαβούρα του ελληνικού πρωταθλήματος.Ποτέ δεν τον είχα σε εκτίμηση και ούτε πρόκειται να αλλάξω γνώμη αν έρθει στον ΠΑΟΚ.Τι θα γίνουμε, Πανελλήνιος Αθλητικός Όμιλος Παραγκωνισμένων;Ας πάει στην ΑΕΚ. Προτιμώ άλλους τερματοφύλακες από Ελλάδα (βλ. Ζαφειρόπουλο, Αναστασόπουλο ή τα ΠΑΟΚτσάκια μας).

2.Για τον MegaChannel.
 Το τι βλέψεις έχει για το μέλλον του δεν με απασχολεί.Ας παίξει την μπάλα της ζωής του στον ΠΑΟΚ και ας τον μοσχοπουλήσουμε μετά από κάποια χρόνια σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.Με νοιάζει να τιμήσει την καινούρια του φανέλα και να την ματώνει όποτε παίζει.Μόνο τότε θα μπορεί να έχει βλέψεις.Και να σας πω και κάτι στην τελική;Αν μεγαλουργήσει στον ΠΑΟΚ, δε νομίζω ότι θα τον αφήσουμε και εύκολα να φύγει...ίσως να μην θέλει και ο ίδιος αν έχει δεθεί με την ομάδα.

koko

• Guest
« Reply #1099 on: January 14, 2005, 13:06:00 »
Mpa, kai na paiksei tin mpalara tis zois tou (MAKARI), pali tsampa tha fygei. Pote itan i teleutaia fora pou poulisame paikti? Kai ta lefta na emeinan ston PAOK kai oxi stin tsepi tou kathe megalometoxou?